Ε, όσο πιο optimal είναι το flow κάτω τόσο θα αυξηθεί η τεστο σου, άρα και τα gains.
Βάλε να ακούσεις Κλέωνα.
Ε, όσο πιο optimal είναι το flow κάτω τόσο θα αυξηθεί η τεστο σου, άρα και τα gains.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Γιατί ρε, ξέρουμε τι έχεις δει και τι όχι;GoBack έγραψε: 16 Μάιος 2023, 17:19Το χω δει,μαλακες σοβαρευτειτε και καντε οντοπικ προτασεις,αν ηταν ευκολο τασκ δεν θα ζητουσα την βοηθεια του κοινου θα εβρισκα μονος μου
Δεν υπαρχει κυριολεκτικα ουτε μια ασχημη ηθοποιος στο falling skies.Οι μισες ειχαν γινει εξωφυλλα στο Maxim.Kαι προφανως ειχε και ερωτικες σκηνες.Α και η φωνη της Σαρα Καρτερ ειναι τσοντα απο μονη της χωρις να δειξει τιποταBic έγραψε: 16 Μάιος 2023, 18:36Γιατί ρε, ξέρουμε τι έχεις δει και τι όχι;
Το Falling Skies έχει όλα όσα ζήτησες. 7,1 βαθμολογία, πολλά επεισόδια, σιγά τις γκόμενες (άντε μια να ήταν καλή) και καθόλου σεξ. Αν έχεις κι άλλες παραμέτρους και τις κρατάς κρυφές, εμείς πού να τις ξέρουμε;![]()
Και το Defiance είναι κοντά σ' αυτά που ψάχνεις. Νομίζω δηλαδή, πού να ξέρω τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου. Βασικά, είναι sci fi γουέστερν, αλλά όχι σε στυλ Firefly, διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου στη γη (κι αυτό νομίζω είναι καλό για σένα, αν θυμάμαι καλά τα space operas δεν τα γουστάρεις).
Αλλά είπαμε, τα γούστα του καθενός είναι προσωπικά. Εσένα πχ μπορεί να σου αρέσουν τα καναδέζικα (Killjoys κλπ), εκεί δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν είναι και πολλά αυτά που έχω συνεχίσει και πέρα απ' τα πρώτα 2-3 επεισόδια...
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
σοβαρεψου, ειναι αστερι η σειραGoBack έγραψε: 16 Μάιος 2023, 17:39Ναι οκ δεν θα δω και παραγωγη του 90' ασε που ξερουν οτι με τα σπεις οπερας ειμαι εχθροςRocco Siffredi έγραψε: 16 Μάιος 2023, 17:37GoBack έγραψε: 16 Μάιος 2023, 17:19
Το χω δει,μαλακες σοβαρευτειτε και καντε οντοπικ προτασεις,αν ηταν ευκολο τασκ δεν θα ζητουσα την βοηθεια του κοινου θα εβρισκα μονος μου![]()
Καλα,το βαλα χαμηλα στη λιστα,κατω και απο αυτο του κομμουνιστηtalaipwros έγραψε: 16 Μάιος 2023, 18:58σοβαρεψου, ειναι αστερι η σειραGoBack έγραψε: 16 Μάιος 2023, 17:39Ναι οκ δεν θα δω και παραγωγη του 90' ασε που ξερουν οτι με τα σπεις οπερας ειμαι εχθρος
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι να σου πω, δεν μου 'ρχεται καμμιά στο μυαλό τώρα (πλην μιας, όπως είπα) που να μου έμεινε ως σούπερ γκόμενα. Μπορεί να μην τις θυμάμαι καλά βέβαια, τι να πω; Σεξ όμως, σε οικογενειακή σειρά και μάλιστα παραγωγής Σπίλμπεργκ; Είσαι σίγουρος; Εξαρτάται βέβαια και το τι θεωρεί ο καθένας "σεξ" σε ταινία/σειρά...GoBack έγραψε: 16 Μάιος 2023, 18:43Δεν υπαρχει κυριολεκτικα ουτε μια ασχημη ηθοποιος στο falling skies.Οι μισες ειχαν γινει εξωφυλλα στο Maxim.Kαι προφανως ειχε και ερωτικες σκηνες.Α και η φωνη της Σαρα Καρτερ ειναι τσοντα απο μονη της χωρις να δειξει τιποταBic έγραψε: 16 Μάιος 2023, 18:36Γιατί ρε, ξέρουμε τι έχεις δει και τι όχι;GoBack έγραψε: 16 Μάιος 2023, 17:19
Το χω δει,μαλακες σοβαρευτειτε και καντε οντοπικ προτασεις,αν ηταν ευκολο τασκ δεν θα ζητουσα την βοηθεια του κοινου θα εβρισκα μονος μου
Το Falling Skies έχει όλα όσα ζήτησες. 7,1 βαθμολογία, πολλά επεισόδια, σιγά τις γκόμενες (άντε μια να ήταν καλή) και καθόλου σεξ. Αν έχεις κι άλλες παραμέτρους και τις κρατάς κρυφές, εμείς πού να τις ξέρουμε;![]()
Και το Defiance είναι κοντά σ' αυτά που ψάχνεις. Νομίζω δηλαδή, πού να ξέρω τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου. Βασικά, είναι sci fi γουέστερν, αλλά όχι σε στυλ Firefly, διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου στη γη (κι αυτό νομίζω είναι καλό για σένα, αν θυμάμαι καλά τα space operas δεν τα γουστάρεις).
Αλλά είπαμε, τα γούστα του καθενός είναι προσωπικά. Εσένα πχ μπορεί να σου αρέσουν τα καναδέζικα (Killjoys κλπ), εκεί δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν είναι και πολλά αυτά που έχω συνεχίσει και πέρα απ' τα πρώτα 2-3 επεισόδια...![]()
Δύο επεισόδια το άντεξα απ' ότι θυμάμαι, μετά γιοκ.Bic έγραψε: 16 Μάιος 2023, 18:36
Βασικά, πρέπει να σου αρέσουν τα γουέστερν σάι φάι για να το δεις. Κι εγώ δεν είχα και την καλύτερη άποψση στα πρώτα 2-3 επεισόδια, αλλά μου κράτησε το ενδιαφέρον το όλο μπακ στόρυ με τα διαστημόπλοια που περιφέρονταν σαν δορυφόροι και γιατί ήταν εκεί και από πού ήρθαν και ποιοι ήταν ποιοι κλπ. Κι έτσι το συνέχισα, έγινε αρκετά καλύτερο στην πορεία (και πιο... γουέστερν όμως ταυτόχρονα). Αλλά μάλλον πρέπει να έκανε καλή κοιλιά σε κάποια στιγμή και το κλείσανε στα γρήγορα (αφήνοντας ένα παραθυράκι μεν, αλλά λογικά... δεν).AlienWay έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:13Δύο επεισόδια το άντεξα απ' ότι θυμάμαι, μετά γιοκ.Bic έγραψε: 16 Μάιος 2023, 18:36
Δειχνει σεμνο,θα το φορτωσω οταν τελειωσω ενα κορεατικο.
Αργότερα είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτό που μου προκαλεί αηδία είναι οι παραγωγές του syfy γενικότερα. Μου βγάζουν μια προχειρότητα ακόμη και ως προς το κείμενο. Ας πούμε εκείνο με τους Γιαπωνέζους βρικόλακες (που δεν θυμάμαι πώς λεγότανε) το είχε δει ολόκληρο (2 σεζόν) και μετάνιωσα τον χρόνο που έχασα.Bic έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:17Βασικά, πρέπει να σου αρέσουν τα γουέστερν σάι φάι για να το δεις. Κι εγώ δεν είχα και την καλύτερη άποψση στα πρώτα 2-3 επεισόδια, αλλά μου κράτησε το ενδιαφέρον το όλο μπακ στόρυ με τα διαστημόπλοια που περιφέρονταν σαν δορυφόροι και γιατί ήταν εκεί και από πού ήρθαν και ποιοι ήταν ποιοι κλπ. Κι έτσι το συνέχισα, έγινε αρκετά καλύτερο στην πορεία (και πιο... γουέστερν όμως ταυτόχρονα). Αλλά μάλλον πρέπει να έκανε καλή κοιλιά σε κάποια στιγμή και το κλείσανε στα γρήγορα (αφήνοντας ένα παραθυράκι μεν, αλλά λογικά... δεν).AlienWay έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:13Δύο επεισόδια το άντεξα απ' ότι θυμάμαι, μετά γιοκ.Bic έγραψε: 16 Μάιος 2023, 18:36
Ενα θα σου πω.Ζ nationAlienWay έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:21
Αργότερα είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτό που μου προκαλεί αηδία είναι οι παραγωγές του syfy γενικότερα. Μου βγάζουν μια προχειρότητα ακόμη και ως προς το κείμενο. Ας πούμε εκείνο με τους Γιαπωνέζους βρικόλακες (που δεν θυμάμαι πώς λεγότανε) το είχε δει ολόκληρο (2 σεζόν) και μετάνιωσα τον χρόνο που έχασα.
Εδώ δεν μπορώ να εκφράσω άποψη. Με το που βλέπω ότι σειρά έχει βρυκόλακες ή ζόμπι, απλά ψάχνω για την επόμενη.AlienWay έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:21Αργότερα είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτό που μου προκαλεί αηδία είναι οι παραγωγές του syfy γενικότερα. Μου βγάζουν μια προχειρότητα ακόμη και ως προς το κείμενο. Ας πούμε εκείνο με τους Γιαπωνέζους βρικόλακες (που δεν θυμάμαι πώς λεγότανε) το είχε δει ολόκληρο (2 σεζόν) και μετάνιωσα τον χρόνο που έχασα.Bic έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:17Βασικά, πρέπει να σου αρέσουν τα γουέστερν σάι φάι για να το δεις. Κι εγώ δεν είχα και την καλύτερη άποψση στα πρώτα 2-3 επεισόδια, αλλά μου κράτησε το ενδιαφέρον το όλο μπακ στόρυ με τα διαστημόπλοια που περιφέρονταν σαν δορυφόροι και γιατί ήταν εκεί και από πού ήρθαν και ποιοι ήταν ποιοι κλπ. Κι έτσι το συνέχισα, έγινε αρκετά καλύτερο στην πορεία (και πιο... γουέστερν όμως ταυτόχρονα). Αλλά μάλλον πρέπει να έκανε καλή κοιλιά σε κάποια στιγμή και το κλείσανε στα γρήγορα (αφήνοντας ένα παραθυράκι μεν, αλλά λογικά... δεν).
Εκτός από αυτά με το κακό cgi που έχει βγάλει το κανάλι (sharknado κλπ), κάποτε έβγαζε και τηλεταινίες sci-fi που προορίζονταν για πιλότοι σειρών. Σε πληροφορώ ότι κάθε φορά που έβλεπα μία από αυτές, έπιανα τον εαυτό μου να απορεί για ποιο λόγο θα έπρεπε να μου αρέσουν τα όσα έβλεπα, με τον τρόπο που τα έβλεπα. Στο defiance έπαθα το ίδιο. Από τότε φοβάμαι να δω οτιδήποτε από αυτό το κανάλι και έχω αρνητική προκατάληψη (σε σημείο που και καλό να είναι, θα το παρεξηγήσω).GoBack έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:23Ενα θα σου πω.Ζ nationAlienWay έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:21
Αργότερα είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτό που μου προκαλεί αηδία είναι οι παραγωγές του syfy γενικότερα. Μου βγάζουν μια προχειρότητα ακόμη και ως προς το κείμενο. Ας πούμε εκείνο με τους Γιαπωνέζους βρικόλακες (που δεν θυμάμαι πώς λεγότανε) το είχε δει ολόκληρο (2 σεζόν) και μετάνιωσα τον χρόνο που έχασα.
Το Z nation είναι άλλη φάση και έχει πλάκα...AlienWay έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:30Εκτός από αυτά με το κακό cgi που έχει βγάλει το κανάλι (sharknado κλπ), κάποτε έβγαζε και τηλεταινίες sci-fi που προορίζονταν για πιλότοι σειρών. Σε πληροφορώ ότι κάθε φορά που έβλεπα μία από αυτές, έπιανα τον εαυτό μου να απορεί για ποιο λόγο θα έπρεπε να μου αρέσουν τα όσα έβλεπα, με τον τρόπο που τα έβλεπα. Στο defiance έπαθα το ίδιο. Από τότε φοβάμαι να δω οτιδήποτε από αυτό το κανάλι και έχω αρνητική προκατάληψη (σε σημείο που και καλό να είναι, θα το παρεξηγήσω).GoBack έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:23Ενα θα σου πω.Ζ nationAlienWay έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:21