Πτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:12
Juno έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 13:02
Πτολεμαίος έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 08:53
Η ΟΡ είναι η κοπέλα που έχει τσακωθεί με τους γονείς της λόγω του δεσμού της που δεν τον εγκρίνουν;
Καλά ρε παιδάκι μου, είναι τόσο στριμμενοι ή ο αγαπητικος σου είναι κάνα βαμπίρ;
Δεν έχει πει εθνικότητα ακόμα.
Υποθέτω πως είναι τουρκος και πως έχει μεγάλη περιουσία η Κάσπ.
Αν θέλεις βοήθεια πάντως, λες οοοολη την ιστορία, όλα τα aspects, ούτως ώστε να μπορεί ο άλλος να βγάλει καλύτερο νόημα και να σου δώσει μια λίγο καλύτερη συμβουλή.
Η ΟΡ
ΔΕΝ το κάνει.
Θα πω εγώ το ρεζίλι μας λοιπόν.
Μία θεία μας από τη Πόλη παντρεύτηκε Τούρκο!
Ε λοιπόν, όλο το σόι την ξέγραψε.
Ήρθε μία φορά στην Ελλάδα, μετά από έντονη απαίτησή της, χωρίς το μεμέτι εννοείται, για τον γάμο της κόρης του αδελφού της. Η μία και μοναδική φορά που την είδα, το αυτό και η νύφη απ΄όσο ξέρω.
Ο αδελφός της την έβαλε σε τραπέζι άκρη-άκρη, μεταξύ αγνώστων και εγώ επειδή ήξερα την ιστορία και τη λυπήθηκα, πήγα να της μιλήσω λίγο. Ήμουν στο Δημοτικό.
Χάρηκε, αλλά μετά ήρθε η μητέρα μου, με άρπαξε από το μπράτσο και με γύρισε πίσω στο τραπέζι μας. Μου είπε "εμείς θα τα πούμε στο σπίτι".
Αυτά.
ΥΓ: και ύστερα κάτι άπλυτα, κάτι τηγανοκέφαλοι και κάτι μαϊμουδώνες μας λένε ότι κατά την τουρκοκρατία αναμειχθήκαμε όσο δεν παίρνει, λες και γίνονταν τίποτα όργια. Ναι, καλά!