!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επειγον δικηγορος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Επειγον δικηγορος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 17:36 Την μια μου την λετε που δινω προσωπικες πληροφοριες ή που γραφω κατεβατα για την ζωη μου, και απο την αλλη εσεις οι ιδιοι ρωτατε να σας πω ενα σωρο λεπτομερειες και οταν τα γραφω δεν με πιστευετε καν. Μπαινω εδω για να ξεσπαω, να τα βγαζω απο μεσα μου και καποτε για να ακουω και καμια γνωμη, και κανω λογκ αουτ με νευρα. Οσοι δεν πιστευετε αυτα που διαβαζετε, για ποιο λογο σχολιαζετε; εσας θα σας αρεσε να γραφετε φορτισμενοι για περιστατικα απο την ζωη σας και να σας βγαζουν συνεχως ψευτες;
Ε καλά, δεν είναι και τοπ σικρετ η επέτειος σου. Πάνω κάτω όταν γραφτηκες στο παρόν Ίδρυμα ξεκίνησε η σχέσις.
Θα του κάνεις καμία έκπληξι ;;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 09:20
Ασέβαστος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 09:16
ksk έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 16:18

Είναι αληθινό.
Δυστυχώς.
Απλά λόγω ocd κάποια πράγματα και κάποια συναισθήματα φαντάζουν σε μας υπερβολικά.
Οι γονείς από την άλλη ανησυχούν για τους δικούς τους λόγους.
100% αληθινο δεν ειναι με τιποτα. αν εχει 10% η 90% αληθεια ειναι ενα ζητουμενο, αλλα δε βρισκω το λογο να μας απασχολει. μπορουμε να σχολιαζουμε αυτα που διαβαζουμε, σαν να ειναι αληθεια :102:
Φαντάσου τώρα να ζεις στην πραγματικότητα αυτά που γράφω τόσο καιρό.
Που δεν μπορείτε καν να διανοηθείτε ότι είναι αλήθεια.

Και μετά απορείτε που δεν μπορώ να λειτουργήσω "φυσιολογικά" σαν και εσάς.
Επειδή όλοι σας, με αυτές τις καταστάσεις, θα τα χειριζόσασταν όλα ΑΨΟΓΑ.
Άραγε φταίνε μόνο οι καταστάσεις;
Υ.Γ Η λογική σου έχει πέσει σε χειμερία νάρκη.
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Πτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:12
Juno έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 13:02
Πτολεμαίος έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 08:53 Η ΟΡ είναι η κοπέλα που έχει τσακωθεί με τους γονείς της λόγω του δεσμού της που δεν τον εγκρίνουν;

Καλά ρε παιδάκι μου, είναι τόσο στριμμενοι ή ο αγαπητικος σου είναι κάνα βαμπίρ;
Δεν έχει πει εθνικότητα ακόμα.
Υποθέτω πως είναι τουρκος και πως έχει μεγάλη περιουσία η Κάσπ.

Αν θέλεις βοήθεια πάντως, λες οοοολη την ιστορία, όλα τα aspects, ούτως ώστε να μπορεί ο άλλος να βγάλει καλύτερο νόημα και να σου δώσει μια λίγο καλύτερη συμβουλή.

Η ΟΡ ΔΕΝ το κάνει.
Θα πω εγώ το ρεζίλι μας λοιπόν.
Μία θεία μας από τη Πόλη παντρεύτηκε Τούρκο! :-?
Ε λοιπόν, όλο το σόι την ξέγραψε.
Ήρθε μία φορά στην Ελλάδα, μετά από έντονη απαίτησή της, χωρίς το μεμέτι εννοείται, για τον γάμο της κόρης του αδελφού της. Η μία και μοναδική φορά που την είδα, το αυτό και η νύφη απ΄όσο ξέρω.
Ο αδελφός της την έβαλε σε τραπέζι άκρη-άκρη, μεταξύ αγνώστων και εγώ επειδή ήξερα την ιστορία και τη λυπήθηκα, πήγα να της μιλήσω λίγο. Ήμουν στο Δημοτικό.
Χάρηκε, αλλά μετά ήρθε η μητέρα μου, με άρπαξε από το μπράτσο και με γύρισε πίσω στο τραπέζι μας. Μου είπε "εμείς θα τα πούμε στο σπίτι".
Αυτά.

ΥΓ: και ύστερα κάτι άπλυτα, κάτι τηγανοκέφαλοι και κάτι μαϊμουδώνες μας λένε ότι κατά την τουρκοκρατία αναμειχθήκαμε όσο δεν παίρνει, λες και γίνονταν τίποτα όργια. Ναι, καλά!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 15:33 Δεν μου έφαγε κανείς λεφτά.
Η πρώτη μου σχέση είναι. Απλά δεν τον θέλουν γιατί τους έκαναν πλύση εγκεφάλου
(μια μαλακισμενη και φουλ προβληματική "φιλη" μου).

Θέλουμε όλοι μαζί ψυχίατρο.
Κυρίως εκείνοι όμως, έχουν ξεφύγει εντελώς, ζούνε σε άλλη πραγματικότητα.

Αλλά άστο, θα το δούμε αυτό σε 3 μήνες. Αν πληρώνει, πόσα λεφτά θα φάει, αν είμαστε μαζί κτλ.
Σύμφωνα με τους γονείς μου, αλλά και άλλους, δεν θα είμαστε.
Τι εθνικότητας είναι;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Juno έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 22:39

Αλλά άστο, θα το δούμε αυτό σε 3 μήνες. Αν πληρώνει, πόσα λεφτά θα φάει, αν είμαστε μαζί κτλ.
Τι εθνικότητας είναι;
Οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Juno έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 22:26
Πτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:12
Juno έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 13:02

Δεν έχει πει εθνικότητα ακόμα.
Υποθέτω πως είναι τουρκος και πως έχει μεγάλη περιουσία η Κάσπ.

Αν θέλεις βοήθεια πάντως, λες οοοολη την ιστορία, όλα τα aspects, ούτως ώστε να μπορεί ο άλλος να βγάλει καλύτερο νόημα και να σου δώσει μια λίγο καλύτερη συμβουλή.

Η ΟΡ ΔΕΝ το κάνει.
Θα πω εγώ το ρεζίλι μας λοιπόν.
Μία θεία μας από τη Πόλη παντρεύτηκε Τούρκο! :-?
Ε λοιπόν, όλο το σόι την ξέγραψε.
Ήρθε μία φορά στην Ελλάδα, μετά από έντονη απαίτησή της, χωρίς το μεμέτι εννοείται, για τον γάμο της κόρης του αδελφού της. Η μία και μοναδική φορά που την είδα, το αυτό και η νύφη απ΄όσο ξέρω.
Ο αδελφός της την έβαλε σε τραπέζι άκρη-άκρη, μεταξύ αγνώστων και εγώ επειδή ήξερα την ιστορία και τη λυπήθηκα, πήγα να της μιλήσω λίγο. Ήμουν στο Δημοτικό.
Χάρηκε, αλλά μετά ήρθε η μητέρα μου, με άρπαξε από το μπράτσο και με γύρισε πίσω στο τραπέζι μας. Μου είπε "εμείς θα τα πούμε στο σπίτι".
Αυτά.

ΥΓ: και ύστερα κάτι άπλυτα, κάτι τηγανοκέφαλοι και κάτι μαϊμουδώνες μας λένε ότι κατά την τουρκοκρατία αναμειχθήκαμε όσο δεν παίρνει, λες και γίνονταν τίποτα όργια. Ναι, καλά!
Αυτό που περιγράφεις είναι το άλλο άκρο και είναι εξαιρετικά cringe.
Παρότι μισώ τους τουρκους δεν θα μου πήγαινε να δείξω τόση έχθρα, να του δωσω το δικαίωμα να λέει "για δες τι γαϊδούρια είναι οι Ελ".
Κάποιος που έχει ο χάσει συγγενή από Τούρκο τότε να το καταλάβω. Αλλά όλο το σόι είναι cringe.

Αν το δικό μου παιδί παντρευοταν τουρκο/αλα θα στεναχωριομουν, θα εβραζα στο ζουμί μου αλλά θα το κράταγα για μένα. Δε γαμιεται, τι να κάνουμε, ο έρωτας είναι (και ειδικά σε καταστάσεις "εκτός κανόνων") πουτανας γιος.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 17:31
Gherschaagk έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 16:21 Τα υπόλοιπα γιατί τα κάνεις γάργαρα και θες να βγεις από πάνω;
Σε ποιους μωρέ να βγει από πάνω; :lol:

Σιγά τα πχορουμικά στάτους στην τελική.

Είπαμε, καλή η πλακίτσα αλλά μέχρι ένα σημείο.
Ζυγό νούμερο σήμερα η ημερομηνία, κάνει τον καλό μπάτσο η ΓΑΛΗ. Αύριο, θα επιστρέψει με τον Άγριο.

Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 15:33 Απλά δεν τον θέλουν γιατί τους έκαναν πλύση εγκεφάλου
(μια μαλακισμενη και φουλ προβληματική "φιλη" μου)
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 07 Νοέμ 2023, 04:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Null έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 18:21
Ναύτης έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:52 Να με συμπαθάς, κόρη, αλλά εσύ έγραφες ότι τον είχες επί μήνες στην πείνα, όλο μέλι-μέλι κι από τηγανίτα τίποτα. Λογικό είναι να υποθέσουμε ότι, σαν αγοράκι που είναι, το είχε μελιτζανιάσει το τηλεσκόπιο.
Καμιά σχέση, τον κυνηγούσε για να γίνει και εκείνος την μία γαργαλιόταν, την άλλη θυμήθηκε πως είχε αφήσει το μάτι της
κουζίνας ανοιχτό και έπρεπε να φύγει. Το έπαιζε έμπειρος όμως τελικά ήταν παρθένος.

(...)
Αυτά συνέβησαν σε άλλο τεύχος. Στις πρώτες εκδόσεις της σειράς τον είχε στη δίαιτα. Που και που κάνανε κάτι ψιλορυθμίσεις στο τηλεσκόπιο, αλλά μέχρι εκεί. Μετά είχαμε ανατροπή της πλοκής κι από άμωμος προέκυψε περιπεσούσα. Ωστόσο, ο άλλος αποδείχτηκε, φευ, τέρμα μπουνταλάς, σε σημείο που για ένα φεγγάρι ανέκυψαν τρομακτικές αμφιβολίες μήπως τελικά ήταν κουδουνίστρα.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Juno έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 22:39

Τι εθνικότητας είναι;
Κύπριος είναι
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

ksk έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 22:06
Ασέβαστος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 09:16

100% αληθινο δεν ειναι με τιποτα. αν εχει 10% η 90% αληθεια ειναι ενα ζητουμενο, αλλα δε βρισκω το λογο να μας απασχολει. μπορουμε να σχολιαζουμε αυτα που διαβαζουμε, σαν να ειναι αληθεια :102:
Φαντάσου τώρα να ζεις στην πραγματικότητα αυτά που γράφω τόσο καιρό.
Που δεν μπορείτε καν να διανοηθείτε ότι είναι αλήθεια.

Και μετά απορείτε που δεν μπορώ να λειτουργήσω "φυσιολογικά" σαν και εσάς.
Άραγε φταίνε μόνο οι καταστάσεις;
Υ.Γ Η λογική σου έχει πέσει σε χειμερία νάρκη.
Δεν υπάρχει μόνο η λογική σε αυτό τον κόσμο.
Δεν μιλάμε για αγνώστους, μιλάμε για τους γονείς μου και δεν ήθελα να το φτάσω στα άκρα.
Οι υπόλοιποι μπορεί και να τους βάζατε φυλακή χωρίς τύψεις, δεν είμαστε όμως όλοι το ίδιο.
Οπότε ο καθένας κρίνει αναλόγως του χαρακτήρα του. Μια χαρά είναι η λογική μου, απλά δεν συμφωνεί με την δική σας. Δεκτό :)
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 19:57
Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 17:36 Την μια μου την λετε που δινω προσωπικες πληροφοριες ή που γραφω κατεβατα για την ζωη μου, και απο την αλλη εσεις οι ιδιοι ρωτατε να σας πω ενα σωρο λεπτομερειες και οταν τα γραφω δεν με πιστευετε καν. Μπαινω εδω για να ξεσπαω, να τα βγαζω απο μεσα μου και καποτε για να ακουω και καμια γνωμη, και κανω λογκ αουτ με νευρα. Οσοι δεν πιστευετε αυτα που διαβαζετε, για ποιο λογο σχολιαζετε; εσας θα σας αρεσε να γραφετε φορτισμενοι για περιστατικα απο την ζωη σας και να σας βγαζουν συνεχως ψευτες;
Ε καλά, δεν είναι και τοπ σικρετ η επέτειος σου. Πάνω κάτω όταν γραφτηκες στο παρόν Ίδρυμα ξεκίνησε η σχέσις.
Θα του κάνεις καμία έκπληξι ;;
Το Σάββατο, και θα είμαστε Βουδαπέστη :romance-hearteyes:

Το δώρο ήταν τα εισητήρια από μένα και το ξενοδοχείο από εκείνον
Casp

Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 08:33
Ναύτης έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:52 Να με συμπαθάς, κόρη, αλλά εσύ έγραφες ότι τον είχες επί μήνες στην πείνα, όλο μέλι-μέλι κι από τηγανίτα τίποτα. Λογικό είναι να υποθέσουμε ότι, σαν αγοράκι που είναι, το είχε μελιτζανιάσει το τηλεσκόπιο.
Καμιά σχέση, τον κυνηγούσε για να γίνει και εκείνος την μία γαργαλιόταν, την άλλη θυμήθηκε πως είχε αφήσει το μάτι της
κουζίνας ανοιχτό και έπρεπε να φύγει. Το έπαιζε έμπειρος όμως τελικά ήταν παρθένος.

(...)
Αυτά συνέβησαν σε άλλο τεύχος. Στις πρώτες εκδόσεις της σειράς τον είχε στη δίαιτα. Που και που κάνανε κάτι ψιλορυθμίσεις στο τηλεσκόπιο, αλλά μέχρι εκεί. Μετά είχαμε ανατροπή της πλοκής κι από άμωμος προέκυψε περιπεσούσα. Ωστόσο, ο άλλος αποδείχτηκε, φευ, τέρμα μπουνταλάς, σε σημείο που για ένα φεγγάρι ανέκυψαν τρομακτικές αμφιβολίες μήπως τελικά ήταν κουδουνίστρα.
Να σου θυμήσω ότι ΕΓΩ του είπα να προχωρήσουμε, και αναρωτιόμουν γιατί δεν μου το λέει, ή έστω, γιατί δεν μου το δείχνει εκείνος.

Ε όταν προχωρήσαμε και μετά, δεν είχα ούτε αμφιβολίες, ούτε έκανε ποτέ πίσω, το ανάποδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 07 Νοέμ 2023, 08:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Το παίζουν στο φόρουμ. Αν αρχίσουν τα οικογενειακά τους κ τι παραχωρησεις έχουν κάνει αυτοί στην αθάνατη ελληνική οικογένεια θα δεις ότι η δική σου ιστοριουλα κλαιν μαιν
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 08:47
Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 08:33

(...)
Να σου θυμήσω ότι ΕΓΩ του είπα να προχωρήσουμε, και αναρωτιόμουν γιατί δεν μου το λέει, ή έστω, γιατί δεν μου το δείχνει εκείνος.
Ναι, κόρη, δεν είπα εγώ το αντίθετο. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι κατά το μακρύ χρονικό διάστημα που τον είχες στην πείνα είχε μελιτζανιάσει το τηλεσκόπιο. Το ότι τελικά ο τύπος είναι μπουνταλάς -και για κάποια επεισόδια αμφιβόλου σεξουαλικής ταυτότητας- μας το αποκάλυψες αργότερα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”