Βλέπεις ότι προσπαθώ να κάνω κουβέντα μαζί σου, παρ'ολο που είσαι κουνουπιδοειδές.vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 20:27Θέλω να συνεχίσω να κρατώ την ψυχραιμία μου και την ευγένειά μου ksk.ksk έγραψε: 23 Ιαν 2024, 20:18Καλά τωρα , προσπαθείς να απαντήσεις σε αυτή την αστεια πρόταση που μπάζει από παντού;vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:46
Την δική μου κοσμοθέαση φίλτατε ,την κρατάω για τον εαυτό μου.Σίγουρα την εκτιμώ περισσότερο απ ότι εσείς.Οπότε μη μου ζητάς να κάνω πράγματα που αντιβαίνουν στην ηθική μου.Δεν απασχολεί κανέναν το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα.
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις το Α: δολοφόνος ,φόνος ,αφαίρεση ζωής που είναι το Α και το Ω σ΄αυτήν τη ζωή πως θα σου εξηγήσω το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα και τι σε ενδιαφέρει στο κάτω κάτω.
Μου μιλάς για ηθικούς φραγμούς ,και να μιλήσω στο πχώρουμ λές και καταλαβαίνουν όλοι απο φραγμούς.Οταν μιλάνε για τη ζωή του οποιουδήποτε ζώου σαν να μήν υπάρχει,σαν να είναι ένα τίποτα.Λοιπόν τι να εξηγήσω και τι να προτοπω.Ας σοβαρευτούμε. Μην δίνεις σημασία και μην απολογείσαι.Κάθε φορά που πατάς στον δρόμο σκοτώνεις κι από ένα μικρό εντομάκι. Πες μας που βάζεις τα όρια του "ηθικου" φόνου και με ποια κριτήρια.![]()
Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι η ερώτηση μυρίζει πουστιά ,αλλά είπαμε,χάριν ευγένειας
![]()
Επειδή λοιπόν, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, έχεις ξεχάσει τον ορισμό της ευγένειας, να σου θυμίσω ότι τέτοια πουστριλίκια με διαγώνιες, εντός εκτός κι επί τα αυτά προσβολές, είναι ο ορισμός της ΑΓΕΝΕΙΑΣ.
Δεν είσαι πρόθυμος να συνεχίσεις μια συζήτηση. Το γνωστοποιείς στον συνομιλητή σου και κάνεις τουμπεκί, δεν πας να παίξεις την Κατίνα με την Μις Ναρκισσισμός