Κάθε φορά που πατάς στον δρόμο σκοτώνεις κι από ένα μικρό εντομάκι. Πες μας που βάζεις τα όρια του "ηθικου" φόνου και με ποια κριτήρια.vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 18:18Μιλάς για οικογένεια λές και οι Βίγκαν φύτρωσαν και δεν έχουμε οικογένεια να κοιτάξουμε.Και απο πότε κρίνεται η σοβαρότητα μου απο το άν είμαι Βίγκαν.Βέβαια ο καθένας λέει ότι αστείο και γελοίο θέλει.Αλλά πιο σοβαρο απο τον φόνο υπάρχει?Εσεις που θεωρείτε τους εαυτούς σας σοβαρούς απαντήστε.GoBzi έγραψε: 23 Ιαν 2024, 18:12Σωστά. Τις προάλλες που είχαμε το ετήσιο συνέδριο παμφάγων ψάχναμε νέες αστείες δικαιολογίες για να καταποντίσουμε τους βίγκαν.vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 17:45
Δεν ήταν Επανάσταση στις διατροφικές συνήθειες ήθη και έθιμα των χωρών ο Βιγκανισμός ?Κι αν όχι ,για ποιόν λόγο έχετε λυσσάξει να τον καταποντίσετε με αστείες δικαιολογίες?
Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν ασχολείται με τους βίγκαν, με τους γκέι, με τους άθεους, κοκ. Βασικά κάνεις σοβαρός άνθρωπος δεν ασχολείται με τους τριγύρω του και με το τι κάνουν.
Ο σοβαρός άνθρωπος έχει οικογένεια, σπίτι, δουλειά και καθημερινότητα να ασχοληθεί. Εσύ ως βίγκαν κάνε την επανάσταση σου, αλλά άσε τους υπόλοιπους, που δεν θέλουν να ακολουθήσουν τις διατροφικές σου συνήθειες, απ'εξω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
vegan το νέο επαναστατικό κίνημα
Re: vegan το νέο επαναστατικό κίνημα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Γιατί ρε συ είσαι και του λόγου σου "φονέας καμπιών", αφού τα λάχανα καλλιεργούνται και για εσένα.Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιαν 2024, 18:12γιατι οχι;Λοξίας έγραψε: 23 Ιαν 2024, 15:41 Είναι λίγο "εκτός θέματος" ο vegan να σου λέει πως:
"σφάζεις το αρνί για να το φας το Πάσχα" και εσύ να απαντάς: "ναι αλλά για το λάχανο που τρως σκοτώσανε 20 κάμπιες"...
Δεν συνάδει.
αφου με αποκαλει "φονεα αρνιων" που ειναι το λαθος να τον αποκαλεσω "φονεα καμπιων";
Δηλαδή ενώ έχεις και εσύ καμπούρα, ψέγεις τον άλλον για καμπούρη...
Πάει; εμ δεν πάει...
.
Μία από τις ωραιότερες στιγμές τούτου του πχωρουμ ήταν όταν είχες δώσει τον ορισμό του βεγκαν. Θα τη μνημονευω εις τους αιώνες των αιώνωνΑσέβαστος έγραψε: 23 Ιαν 2024, 17:58οχι δεν ειναι. και δεν τους ενοχλαμε οταν τρωνε, η βοσκουν τελοσπαντων.Λοξίας έγραψε: 23 Ιαν 2024, 13:52 Γιατί είστε τόσο επιθετικοί με τους vegan/vegetarian;
Εκδηλώνετε συμπτώματα "δυσανεξίας" και υπερβολής...![]()
Για 2000 θερμίδες, δεν χρειάζεται να καταναλωθεί "ένας κήπος".
Τα 100 γραμ. βρώμης δίνουν 390 θερμίδες.
Δεν θέλουν να τρώνε ζώα, κυρίως από ηθικής άποψης.
Είναι κάτι το επιλήψιμο αυτό; Δεν είναι.
οταν μας λενε βαρβαρους επειδη τρωμε κανονικο φαγι, τους πιανουμε στο κογιοναρισμα.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vag_el την 23 Ιαν 2024, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Την ηθική του καθενός δεν μπορώ να την γνωρίζω.Οσο μπορεί ο καθένας.Bazoomba έγραψε: 23 Ιαν 2024, 18:37Κάθε φορά που πατάς στον δρόμο σκοτώνεις κι από ένα μικρό εντομάκι. Πες μας που βάζεις τα όρια του "ηθικου" φόνου και με ποια κριτήρια.vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 18:18Μιλάς για οικογένεια λές και οι Βίγκαν φύτρωσαν και δεν έχουμε οικογένεια να κοιτάξουμε.Και απο πότε κρίνεται η σοβαρότητα μου απο το άν είμαι Βίγκαν.Βέβαια ο καθένας λέει ότι αστείο και γελοίο θέλει.Αλλά πιο σοβαρο απο τον φόνο υπάρχει?Εσεις που θεωρείτε τους εαυτούς σας σοβαρούς απαντήστε.GoBzi έγραψε: 23 Ιαν 2024, 18:12
Σωστά. Τις προάλλες που είχαμε το ετήσιο συνέδριο παμφάγων ψάχναμε νέες αστείες δικαιολογίες για να καταποντίσουμε τους βίγκαν.
Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν ασχολείται με τους βίγκαν, με τους γκέι, με τους άθεους, κοκ. Βασικά κάνεις σοβαρός άνθρωπος δεν ασχολείται με τους τριγύρω του και με το τι κάνουν.
Ο σοβαρός άνθρωπος έχει οικογένεια, σπίτι, δουλειά και καθημερινότητα να ασχοληθεί. Εσύ ως βίγκαν κάνε την επανάσταση σου, αλλά άσε τους υπόλοιπους, που δεν θέλουν να ακολουθήσουν τις διατροφικές σου συνήθειες, απ'εξω.
Και δεν ανακρίνομαι ούτε και θα βάλω τον εαυτό μου σε αυτήν την θέση.
Αμα ψάχνεις απαντήσεις για την δική σου ηθική κανένας δε μπορεί να σε βοηθήσει ,παρα μόνο στην παραίνεση του διαλόγου με τον εαυτό σου.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Χορεύοντας και πίνοντας γύρω απο τα σκοτωμένα πτώματα ζώων με άναρθρες κραυγές.GoBzi έγραψε: 23 Ιαν 2024, 18:12Σωστά. Τις προάλλες που είχαμε το ετήσιο συνέδριο παμφάγων ψάχναμε νέες αστείες δικαιολογίες για να καταποντίσουμε τους βίγκαν.vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 17:45Δεν ήταν Επανάσταση στις διατροφικές συνήθειες ήθη και έθιμα των χωρών ο Βιγκανισμός ?Κι αν όχι ,για ποιόν λόγο έχετε λυσσάξει να τον καταποντίσετε με αστείες δικαιολογίες?GoBzi έγραψε: 23 Ιαν 2024, 17:42
Πως συσχετίζεται ο μπούλης και η μπούλα με το επαναστατικό κίνημα των βίγκαν ωρέ;
Κι οι Ζουλού απορούν

Τι να σου πω ρε φίλε,ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Οσο το δυνατον λιγότερα???ναι σίγουραCecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2024, 14:56Κι εμείς προσπαθούμε να σκοτώνουμε οσο το δυνατόν λιγότερο.vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 14:54Εμείς,προσπαθούμε όσο μπορούμε να αποφύγουμε το να σκοτώνουμε (πράγμα εν τέλει αδύνατο).Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2024, 14:51
Ναι εγώ είπα ότι δε σκοτωνω? Εσύ το είπες. Απλά δεν σε ενδιαφέρουν τα έντομα.![]()

Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Την δική σου κοσμοθέαση μοιράζεις απλόχερα στο νήμα. Αυτήν ζητάω να ξαναπαρουσιάσεις.vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:27Την ηθική του καθενός δεν μπορώ να την γνωρίζω.Οσο μπορεί ο καθένας.Bazoomba έγραψε: 23 Ιαν 2024, 18:37Κάθε φορά που πατάς στον δρόμο σκοτώνεις κι από ένα μικρό εντομάκι. Πες μας που βάζεις τα όρια του "ηθικου" φόνου και με ποια κριτήρια.vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 18:18
Μιλάς για οικογένεια λές και οι Βίγκαν φύτρωσαν και δεν έχουμε οικογένεια να κοιτάξουμε.Και απο πότε κρίνεται η σοβαρότητα μου απο το άν είμαι Βίγκαν.Βέβαια ο καθένας λέει ότι αστείο και γελοίο θέλει.Αλλά πιο σοβαρο απο τον φόνο υπάρχει?Εσεις που θεωρείτε τους εαυτούς σας σοβαρούς απαντήστε.
Αμα ψάχνεις απαντήσεις για την δική σου ηθική κανένας δε μπορεί να σε βοηθήσει ,παρα μόνο στην παραίνεση του διαλόγου με τον εαυτό σου.
Που μπαίνει ο ηθικός φραγμός στην θανάτωση άλλων ειδών λοιπόν;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Την δική μου κοσμοθέαση φίλτατε ,την κρατάω για τον εαυτό μου.Σίγουρα την εκτιμώ περισσότερο απ ότι εσείς.Οπότε μη μου ζητάς να κάνω πράγματα που αντιβαίνουν στην ηθική μου.Δεν απασχολεί κανέναν το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα.Bazoomba έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:41Την δική σου κοσμοθέαση μοιράζεις απλόχερα στο νήμα. Αυτήν ζητάω να ξαναπαρουσιάσεις.vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:27Την ηθική του καθενός δεν μπορώ να την γνωρίζω.Οσο μπορεί ο καθένας.Bazoomba έγραψε: 23 Ιαν 2024, 18:37
Κάθε φορά που πατάς στον δρόμο σκοτώνεις κι από ένα μικρό εντομάκι. Πες μας που βάζεις τα όρια του "ηθικου" φόνου και με ποια κριτήρια.
Αμα ψάχνεις απαντήσεις για την δική σου ηθική κανένας δε μπορεί να σε βοηθήσει ,παρα μόνο στην παραίνεση του διαλόγου με τον εαυτό σου.![]()
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις το Α: δολοφόνος ,φόνος ,αφαίρεση ζωής που είναι το Α και το Ω σ΄αυτήν τη ζωή πως θα σου εξηγήσω το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα και τι σε ενδιαφέρει στο κάτω κάτω.
Μου μιλάς για ηθικούς φραγμούς ,και να μιλήσω στο πχώρουμ λές και καταλαβαίνουν όλοι απο φραγμούς.Οταν μιλάνε για τη ζωή του οποιουδήποτε ζώου σαν να μήν υπάρχει,σαν να είναι ένα τίποτα.Λοιπόν τι να εξηγήσω και τι να προτοπω.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
γω δεν ειπα πως δεν εχω καμπουρα, αυτη ειναι η διαφορα. ο αλλος καμπουρης επιασε να με κατηγορει για την καμπουρα μου.Λοξίας έγραψε: 23 Ιαν 2024, 18:45Γιατί ρε συ είσαι και του λόγου σου "φονέας καμπιών", αφού τα λάχανα καλλιεργούνται και για εσένα.Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιαν 2024, 18:12γιατι οχι;Λοξίας έγραψε: 23 Ιαν 2024, 15:41 Είναι λίγο "εκτός θέματος" ο vegan να σου λέει πως:
"σφάζεις το αρνί για να το φας το Πάσχα" και εσύ να απαντάς: "ναι αλλά για το λάχανο που τρως σκοτώσανε 20 κάμπιες"...
Δεν συνάδει.
αφου με αποκαλει "φονεα αρνιων" που ειναι το λαθος να τον αποκαλεσω "φονεα καμπιων";
![]()
Δηλαδή ενώ έχεις και εσύ καμπούρα, ψέγεις τον άλλον για καμπούρη...![]()
Πάει; εμ δεν πάει...
.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ποια ήταν;Ερμής έγραψε: 23 Ιαν 2024, 18:57Μία από τις ωραιότερες στιγμές τούτου του πχωρουμ ήταν όταν είχες δώσει τον ορισμό του βεγκαν. Θα τη μνημονευω εις τους αιώνες των αιώνωνΑσέβαστος έγραψε: 23 Ιαν 2024, 17:58οχι δεν ειναι. και δεν τους ενοχλαμε οταν τρωνε, η βοσκουν τελοσπαντων.Λοξίας έγραψε: 23 Ιαν 2024, 13:52 Γιατί είστε τόσο επιθετικοί με τους vegan/vegetarian;
Εκδηλώνετε συμπτώματα "δυσανεξίας" και υπερβολής...![]()
Για 2000 θερμίδες, δεν χρειάζεται να καταναλωθεί "ένας κήπος".
Τα 100 γραμ. βρώμης δίνουν 390 θερμίδες.
Δεν θέλουν να τρώνε ζώα, κυρίως από ηθικής άποψης.
Είναι κάτι το επιλήψιμο αυτό; Δεν είναι.
οταν μας λενε βαρβαρους επειδη τρωμε κανονικο φαγι, τους πιανουμε στο κογιοναρισμα.![]()
Να κάνουμε Δεήσεις υπέρ αυτης
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Καλά τωρα , προσπαθείς να απαντήσεις σε αυτή την αστεια πρόταση που μπάζει από παντού;vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:46Την δική μου κοσμοθέαση φίλτατε ,την κρατάω για τον εαυτό μου.Σίγουρα την εκτιμώ περισσότερο απ ότι εσείς.Οπότε μη μου ζητάς να κάνω πράγματα που αντιβαίνουν στην ηθική μου.Δεν απασχολεί κανέναν το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα.Bazoomba έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:41Την δική σου κοσμοθέαση μοιράζεις απλόχερα στο νήμα. Αυτήν ζητάω να ξαναπαρουσιάσεις.vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:27
Την ηθική του καθενός δεν μπορώ να την γνωρίζω.Οσο μπορεί ο καθένας.
Αμα ψάχνεις απαντήσεις για την δική σου ηθική κανένας δε μπορεί να σε βοηθήσει ,παρα μόνο στην παραίνεση του διαλόγου με τον εαυτό σου.![]()
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις το Α: δολοφόνος ,φόνος ,αφαίρεση ζωής που είναι το Α και το Ω σ΄αυτήν τη ζωή πως θα σου εξηγήσω το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα και τι σε ενδιαφέρει στο κάτω κάτω.
Μου μιλάς για ηθικούς φραγμούς ,και να μιλήσω στο πχώρουμ λές και καταλαβαίνουν όλοι απο φραγμούς.Οταν μιλάνε για τη ζωή του οποιουδήποτε ζώου σαν να μήν υπάρχει,σαν να είναι ένα τίποτα.Λοιπόν τι να εξηγήσω και τι να προτοπω.
Ας σοβαρευτούμε. Μην δίνεις σημασία και μην απολογείσαι.Κάθε φορά που πατάς στον δρόμο σκοτώνεις κι από ένα μικρό εντομάκι. Πες μας που βάζεις τα όρια του "ηθικου" φόνου και με ποια κριτήρια.
Παρατηρητής...
Απάντησε wannabe Ηρακλειτε, αφού μπαίνεις στον κόπο να ασχοληθείς, κάνε το παντελονάτα και όχι μέσω τρίτων.ksk έγραψε: 23 Ιαν 2024, 20:18Καλά τωρα , προσπαθείς να απαντήσεις σε αυτή την αστεια πρόταση που μπάζει από παντού;vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:46Την δική μου κοσμοθέαση φίλτατε ,την κρατάω για τον εαυτό μου.Σίγουρα την εκτιμώ περισσότερο απ ότι εσείς.Οπότε μη μου ζητάς να κάνω πράγματα που αντιβαίνουν στην ηθική μου.Δεν απασχολεί κανέναν το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα.Bazoomba έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:41
Την δική σου κοσμοθέαση μοιράζεις απλόχερα στο νήμα. Αυτήν ζητάω να ξαναπαρουσιάσεις.![]()
Μου μιλάς για ηθικούς φραγμούς ,και να μιλήσω στο πχώρουμ λές και καταλαβαίνουν όλοι απο φραγμούς.Οταν μιλάνε για τη ζωή του οποιουδήποτε ζώου σαν να μήν υπάρχει,σαν να είναι ένα τίποτα.Λοιπόν τι να εξηγήσω και τι να προτοπω.Ας σοβαρευτούμε. Μην δίνεις σημασία και μην απολογείσαι.Κάθε φορά που πατάς στον δρόμο σκοτώνεις κι από ένα μικρό εντομάκι. Πες μας που βάζεις τα όρια του "ηθικου" φόνου και με ποια κριτήρια.![]()
Θέλω να συνεχίσω να κρατώ την ψυχραιμία μου και την ευγένειά μου ksk.ksk έγραψε: 23 Ιαν 2024, 20:18Καλά τωρα , προσπαθείς να απαντήσεις σε αυτή την αστεια πρόταση που μπάζει από παντού;vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:46Την δική μου κοσμοθέαση φίλτατε ,την κρατάω για τον εαυτό μου.Σίγουρα την εκτιμώ περισσότερο απ ότι εσείς.Οπότε μη μου ζητάς να κάνω πράγματα που αντιβαίνουν στην ηθική μου.Δεν απασχολεί κανέναν το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα.Bazoomba έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:41
Την δική σου κοσμοθέαση μοιράζεις απλόχερα στο νήμα. Αυτήν ζητάω να ξαναπαρουσιάσεις.![]()
Μου μιλάς για ηθικούς φραγμούς ,και να μιλήσω στο πχώρουμ λές και καταλαβαίνουν όλοι απο φραγμούς.Οταν μιλάνε για τη ζωή του οποιουδήποτε ζώου σαν να μήν υπάρχει,σαν να είναι ένα τίποτα.Λοιπόν τι να εξηγήσω και τι να προτοπω.Ας σοβαρευτούμε. Μην δίνεις σημασία και μην απολογείσαι.Κάθε φορά που πατάς στον δρόμο σκοτώνεις κι από ένα μικρό εντομάκι. Πες μας που βάζεις τα όρια του "ηθικου" φόνου και με ποια κριτήρια.![]()
Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι η ερώτηση μυρίζει πουστιά ,αλλά είπαμε,χάριν ευγένειας
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Συγνώμη Κύριε.Αν μας επιτρέπετε ,μπορούμε να μιλάμε μεταξύ μας?Bazoomba έγραψε: 23 Ιαν 2024, 20:25Απάντησε wannabe Ηρακλειτε, αφού μπαίνεις στον κόπο να ασχοληθείς, κάνε το παντελονάτα και όχι μέσω τρίτων.ksk έγραψε: 23 Ιαν 2024, 20:18Καλά τωρα , προσπαθείς να απαντήσεις σε αυτή την αστεια πρόταση που μπάζει από παντού;vag_el έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:46
Την δική μου κοσμοθέαση φίλτατε ,την κρατάω για τον εαυτό μου.Σίγουρα την εκτιμώ περισσότερο απ ότι εσείς.Οπότε μη μου ζητάς να κάνω πράγματα που αντιβαίνουν στην ηθική μου.Δεν απασχολεί κανέναν το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα.
![]()
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
-
- Παραπλήσια Θέματα