Κατάλαβα, δεν ξέρεις. Ποτέ δεν θα μάθουμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Στη δουλειά, είναι το χόμπι μου, με κάποιες δίμετρες που έχουμε, να τους "βάζω χέρι" για τις τακουνάρες που βάζουν. Οπότε, κάποια άλλη μέρα που με βλέπουν μου λένε: "Βλέπεις; Ίσια παπούτσια σήμερα, εντάξει;" 
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Δεν αλλάζουν τα συναισθήματα με τα χρήματα. Ό,τι ελκύει μια εργαζόμενη γυναίκα (που δεν είναι κυνηγός θησαυροφυλακίου) ελκύει και αυτή που έχει χρήματα.Otto Weininger έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:58Το "ασχολείται" δεν το εννοούσα υποτιμητικά, σε φάση θα είναι ο σκύλος της.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:56Εγώ νομίζω ότι είναι πιο απλό.
Χρησιμοποιούν τα ίδια ακριβώς κριτήρια που χρησιμοποιούν και οι άνδρες.
Το εννοούσα κυριολεκτικά.
Ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με αυξημένο εγωισμό αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.
ειναι φυσικο οι γυναικες να ενδιαφερονται για την εξασφαλιση οικονομικων πορων κ την σταθεροτητα της ροης τους
προγραμματισμενες με πανισχυρα ενστικτα για πρακτικους λογους
αυτο εξηγει πολλες συμπεριφορες τους απ αυτες που πνιγεστε σε μια κουταλια νερο προσπαθωντας να τις ερμηνευσετε
αυτο εξηγει πολλες συμπεριφορες τους απ αυτες που πνιγεστε σε μια κουταλια νερο προσπαθωντας να τις ερμηνευσετε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
έλα σοβαράνύχτα έγραψε: 02 Οκτ 2020, 22:34Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Οκτ 2020, 22:22 Γω που ψάχνω νυφούλα το έσβησα το γαμοτίντερ...![]()
Μήπως να το ξανακάνω; Τι λες;
Κι είμαι κ ψηλός γμτ.![]()
Τι φάση;![]()
[img]https://i.postimg.cc/xCJQst8h/25bb ... .jpg[/img]
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Το θέμα είναι να παντρευτώ κάποια που αξίζει να είναι δίπλα μου.
Το ψάχνω συνεχώς αλλά βλέπω γύρω μου μόνο ασταθή γύναια.
Δε νομίζω ότι σήμερα υπάρχουν γυναίκες.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
«Και τούτο ποιείν κακείνο μη αφιέναι»Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:01Ε ναι, από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός για ποιον θα ζεις; για του μνιου σου τον χαβά; συνέλθετε λίγο.Null έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:53Ποια στερεότυπα; Ένστικτο είναι, για αυτό φτάνουν στα άκρα. Μία ξαδέρφη της μάνας μου παντρεύτηκεNaida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:24 Λογικά χτυπάνε τα καμπανάκια της μητρότητας ασταμάτητα σε συνδυασμό με μια κοινωνία γεμάτη στερεότυπα, μάντεψε. Ευτυχώς βέβαια πλέον οι γυναίκες το βλέπουν και λίγο αλλιώς.
για να κάνει παιδιά, της βγήκε ξινό βέβαια γιατί αποδείχθηκε psyco ο τύπος, αλλά και τώρα και πριν χωρίσει,
την βλέπεις, η γυναίκα ζει για τα παιδιά. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Aυτή η φράση-κλισέ "σήμερα δεν υπάρχουν γυναίκες" (ή άντρες, αντίστοιχα) όχι μόνο δεν ισχύει, μα όποιος/α την υποστηρίζει, δηλώνει looser.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Οκτ 2020, 23:46 Το θέμα είναι να παντρευτώ κάποια που αξίζει να είναι δίπλα μου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 22:37 Εν τω μεταξύ, βλέπω στον δρόμο και ζευγάρια που, ενώ εκείνη είναι ήδη ισοϋψής ή και κατά τι ψηλότερη του άντρα, φορά και το τακούνι να πάει ακόμα πιο πάνω![]()
"Χέρια Τακούνια ψηλά κι όλα τα φτάνω -έλα να πάμε απ' την αγάπη πιο πάνω..."

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
δεν υπάρχει καμία τέτοια έκφραση μόνο οι γυναίκες λένε δεν υπάρχουν άντρες και ο γενιάς δεν υπάρχουν γυναίκες αλλά δεν πιάνεται, διότι την λαδώνει την πίτα του σουβλακίουaLiCat έγραψε: 03 Οκτ 2020, 01:09Aυτή η φράση-κλισέ "σήμερα δεν υπάρχουν γυναίκες" (ή άντρες, αντίστοιχα) όχι μόνο δεν ισχύει, μα όποιος/α την υποστηρίζει, δηλώνει looser.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Οκτ 2020, 23:46 Το θέμα είναι να παντρευτώ κάποια που αξίζει να είναι δίπλα μου.
τύπε σε βλέπω πρωτοσέλιδο στο ΑΜΠΑ λιαν συντομωςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 22:42 Στη δουλειά, είναι το χόμπι μου, με κάποιες δίμετρες που έχουμε, να τους "βάζω χέρι" για τις τακουνάρες που βάζουν. Οπότε, κάποια άλλη μέρα που με βλέπουν μου λένε: "Βλέπεις; Ίσια παπούτσια σήμερα, εντάξει;"![]()
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ορθώς ομίλησες Καιτη καθιστή. Το μουνι ειναι πολυεργαλειο.aLiCat έγραψε: 03 Οκτ 2020, 01:04«Και τούτο ποιείν κακείνο μη αφιέναι»Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:01Ε ναι, από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός για ποιον θα ζεις; για του μνιου σου τον χαβά; συνέλθετε λίγο.Null έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:53
Ποια στερεότυπα; Ένστικτο είναι, για αυτό φτάνουν στα άκρα. Μία ξαδέρφη της μάνας μου παντρεύτηκε
για να κάνει παιδιά, της βγήκε ξινό βέβαια γιατί αποδείχθηκε psyco ο τύπος, αλλά και τώρα και πριν χωρίσει,
την βλέπεις, η γυναίκα ζει για τα παιδιά. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μα δεν με λένε Καίτη.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν έχει σημασία.aLiCat έγραψε: 03 Οκτ 2020, 01:26
Μα δεν με λένε Καίτη.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Να κάτσουν να δουλέψουν σαν σκυλιά τότε σαν εμάςΑγις έγραψε: 02 Οκτ 2020, 23:14 ειναι φυσικο οι γυναικες να ενδιαφερονται για την εξασφαλιση οικονομικων πορων κ την σταθεροτητα της ροης τους
Άχρηστες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-