έδωσες άρτο και θέαμα, έστω και χωρίς φάπες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιωαννα Κουσκουση: Τα ειπε εξω απο τα δοντια και την εκοψαν στον αερα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ιωαννα Κουσκουση: Τα ειπε εξω απο τα δοντια και την εκοψαν στον αερα!
έδωσες άρτο και θέαμα, έστω και χωρίς φάπες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 22 Αύγ 2020, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γαλη με άντρες τσαμπουκαλευεσαι;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Καλή ιδέα να σβηστεί πάντως. Άντε με τις μαλακίες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Α ναι;Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:57Εγώ δεν ξέρω κανέναν και μπορώ και κάνω χαβαλέ. Άντε βλήμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:30Ε ναι, πρόκειται για τους συνήθεις παπαρομαλάκες που συγκεντρώνουν πληροφορίες. Από σαχλοπιμάκηδες και λοιπές κατηγορίες, άλλο τίποτα. Κι εγώ ξέρω αρκετούς από δαύτους αλλά δεν ασχολούμαι.Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:22
Σε ξέρουν κι άλλοι όμως κουκλίτσα που δεν τους ξέρεις κι ούτε γνωρίζεις ότι σε ξέρουν. Γι αυτό πρόσεχε έτσι;![]()
Οπότε, μην μου παίζεις εμένα τον μυστήριο με τα μαύρα γυαλιά, εντάξει βλακάκο;
Τότε να μην χρησιμοποιείς καραμπαμπίστικες εκφράσεις με σημειολογικά εμοτικόνια γιατί μπορούν να σε παρεξηγήσουν οι χαζούλες βρε. Και είναι κακό πράγμα οι παρεξηγήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- περαστικος
Ειχε δεν ειχε η ΓΑΛΗ μου το γαμησε το νημα.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
ωραίο είναι να μένουν σαν στατιστικό δείγμα γενικού εκνευρισμού.
Το νήμα με τις μαλακίες σας θα σβηστεί και να δω μετά που θα ξαναβρούμε τέτοιον κώλο. 
Αν είναι από χαζούλες που σωστά το είπες δεν είναι και μεγάλο το κακό.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 22:04Α ναι;Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:57Εγώ δεν ξέρω κανέναν και μπορώ και κάνω χαβαλέ. Άντε βλήμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:30
Ε ναι, πρόκειται για τους συνήθεις παπαρομαλάκες που συγκεντρώνουν πληροφορίες. Από σαχλοπιμάκηδες και λοιπές κατηγορίες, άλλο τίποτα. Κι εγώ ξέρω αρκετούς από δαύτους αλλά δεν ασχολούμαι.
Οπότε, μην μου παίζεις εμένα τον μυστήριο με τα μαύρα γυαλιά, εντάξει βλακάκο;
Τότε να μην χρησιμοποιείς καραμπαμπίστικες εκφράσεις με σημειολογικά εμοτικόνια γιατί μπορούν να σε παρεξηγήσουν οι χαζούλες βρε. Και είναι κακό πράγμα οι παρεξηγήσεις.
Υπήρχε περίπτωση να σε ξέρω και να σου το λεγα έτσι κιόλας; Με απειλή; Δηλαδή όλοι είδαν το ποστ μου και κατάλαβαν, Άλλοι το αγνόησαν κι ο τύπος συνεχισε και το χαβαλέ. Μόνο εσύ δεν το κατάλαβες;
Φυσικό είναι βέβαια αφού είσαι φορτισμένη. Αλλά γι αυτό προτείνω και να το κόψεις για να νιώσεις πιο ήσυχα. δεν κάνω επιπόλαιες προτάσεις. Ξέρω ότι θα νιώσεις πιο ήσυχα. Κάθεσαι και με βρίζεις που δεν θα το έκανες άμα δεν ήσουν έτσι τώρα.
Στο ξύλο, σαφώς όχι.
Σε όλα τα υπόλοιπα, γιατί όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καμία σχέση ρε σύ. Ο Ηράκλειτος κάθεται με τη νεολαία.Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:40Σαν το κλασικό θείο που βγαίνει από την κουζίνα και χαλάει το πάρτυ στο σαλόνι![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Να μείνουν και τα δικά μου τότε ρε για να βλέπει ο κόσμος και το άκρο και να έχει καλύτερη εκτίμηση.
Ρε συντονιστήδιδοι. Βάλτε κάνα δυο από τα καλά που έχω πει και με μπανάρατε άδικα γιατί δεν ξέρετε από τέχνη
Ποια είναι ;enaon έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:55ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 19:36 Μια και ο Otto προσφέρθηκε ως κόουτς, τον προτείνω ως μάρτυρα.
Και επίσης φυσικά με νοιάζει και ο μάρτυρας σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:18 Οκ, ειλικρινά λυπάμαι για την αποχώρηση του Otto.
Και αποδέχομαι την ήττα μου, τι άλλο;
νομίζω ο αγώνας πάει στα χαρτιά στην νάρα, μάρτυρα δεν είχε καμία τελικά.
Στον επόμενο γύρο με πιο καλή οργάνωση.
Μάλλον κάνει έφοδο στη νεολαία. Δε θες να ξέρεις τι "χαλάστρες" έχω κάνει σε 6ήμερη Γ' Λυκείου μέχρι 3 και 4 το πρωίYochanan έγραψε: 22 Αύγ 2020, 22:12Καμία σχέση ρε σύ. Ο Ηράκλειτος κάθεται με τη νεολαία.Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:40Σαν το κλασικό θείο που βγαίνει από την κουζίνα και χαλάει το πάρτυ στο σαλόνι![]()
η χοντρή, μπασμένη, γεροντοκόρη, κάτι άλλο με γριά δεν το θυμάμαι, χαζοπουτανάκι, άκα Naranjita,
απο το διαφημιστικό της γαλής βέβαια, που τα έλεγε για να μας ψαρώσει διότι μας ξέρει και έκανε χαβαλέ.
Και πολύ καλά έκανε. Το είχα ξεχάσει αυτό.
Άνοιξες κατινόνημα φίλε μου!
Όσο κι αν εχθρεύομαι τον αντισόσιαλ είχε πει κάτι ολοσωστο κι ήταν ο μόνος που το έβλεπε στην ίδια κατεύθυνση με μένα ενώ όλοι οι άλλοι οχλοκατινιάζανε όπως πάντα.
Ήταν βίντεο στο γιουτού όπου έδειχνε μια γυναίκα στο τρένο να κάθεται να κοιτάει έξω από το παράθυρο και να φωνάζει και να βρίζει μόνη της.
Ο αντισόσιαλ έγραψε "Θα ήθελα να βρεθώ σε μια τέτοια φάση όπου παίρνουν με το κινητό τους έναν άνθρωπο σε αυτήν την κατάσταση, να τους έχωνα το σελφομπάστουνο στον κώλο".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 719 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 0 Απαντήσεις