Εγώ είπα ότι είναι μαλακία και το ξαναλέω.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:24Αυτό το λες ως δείγμα σοβαρότητας των αντρώνε; Αν μη τι άλλο, ο Otto πήρε θέση. Και φυσικά, δεν παίζει θέμα μοιράσματος γιατί σαφώς και δεν ανήκει σε όλους και όλες.enaon έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:06ε όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:03 Ε, αφού δεν προθυμοποιείται ΚΑΝΕΝΑ γαϊδούρι από εδώ μέσα, τι να κάνει η γυναίκα;![]()
Στο σύμπαν όλο αν γυρίσεις, έναν να πάει μάρτυρας σε ξύλο κοριστιών, δεν θα βρεις. Και όμως, εδώ, στην πχορουμάρα, φτιάξαμε τον Οττο. Μοιράσου τον, ανοίκει σε όλους.
Και το να προσπαθείτε να υποβαθμίζετε τον άλλον για να καλύψετε με χαριτωμενιές τη δική σας στάση, είναι ψιλοκατινίστικο. Οπότε, καλύτερα μη λέτε τίποτα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιωαννα Κουσκουση: Τα ειπε εξω απο τα δοντια και την εκοψαν στον αερα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ιωαννα Κουσκουση: Τα ειπε εξω απο τα δοντια και την εκοψαν στον αερα!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Βρε μην βγάζεις τα νεύρα σου πάνω μου, δεν μπορέσεις να δώσεις καλά τελειωτικά χτυπήματα αν δεν συγκρατήσεις την οργή σου, θα στα πει και ο κόατς.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:24 Αν μη τι άλλο, ο Otto πήρε θέση. Και φυσικά, δεν παίζει θέμα μοιράσματος γιατί σαφώς και δεν ανήκει σε όλους και όλες.
Και το να προσπαθείτε να υποβαθμίζετε τον άλλον για να καλύψετε με χαριτωμενιές τη δική σας στάση, είναι ψιλοκατινίστικο. Οπότε, καλύτερα μη λέτε τίποτα.![]()
Για τον οττο δεν θα καταφέρεις να με κάνεις να πω κακά λόγια, θυσιάστηκε για όλους, ήταν δίκαιο και έπεσε για να γίνει πράξη. Δικός σου κόατς, όλων μάρτυρας.
Ε ναι, πρόκειται για τους συνήθεις παπαρομαλάκες που συγκεντρώνουν πληροφορίες. Από σαχλοπιμάκηδες και λοιπές κατηγορίες, άλλο τίποτα. Κι εγώ ξέρω αρκετούς από δαύτους αλλά δεν ασχολούμαι.
Οπότε, μην μου παίζεις εμένα τον μυστήριο με τα μαύρα γυαλιά, εντάξει βλακάκο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Είναι ψιλοπικρο. Στην Ιταλία το έπιναν παντού. Δύο τρεις φορές πήρα, οκ. Δεν με τρέλανε κιόλας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μήπως να ηρεμήσετε λίγο; Όχι αντχομινιές πληζ . Την πλάκα μας κάνουμε σε τρολόνημα ...
φριτσικο κοτειλ ειναι . απερολ αφρωδης οινος σοδα . μεχρι το 2017 δεν το ηξερε η μανα του τωρα ειναι τρεντυ .Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:30Είναι ψιλοπικρο. Στην Ιταλία το έπιναν παντού. Δύο τρεις φορές πήρα, οκ. Δεν με τρέλανε κιόλας.
Ποιά συζήτηση, αυτή που ξεκατινιάζονται και λένε θα παίξουν ξύλο και προσφέρθηκες για κόατς και μάρτυρας; Και είμαι εγώ ο αστείος;Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:26 Δε μου λες ρε αυτοανακυρηγμένε stand up comedian του φόρουμ, έχεις παρακολουθήσει την συζήτηση ή είπες πάλι να μαζέψεις κέρματα;
Τα νεύρα που τα είδες; Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι σε κάποιες φάσεις γουστάρω τεσταρίσματα;enaon έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:29Βρε μην βγάζεις τα νεύρα σου πάνω μου, δεν μπορέσεις να δώσεις καλά τελειωτικά χτυπήματα αν δεν συγκρατήσεις την οργή σου, θα στα πει και ο κόατς.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:24 Αν μη τι άλλο, ο Otto πήρε θέση. Και φυσικά, δεν παίζει θέμα μοιράσματος γιατί σαφώς και δεν ανήκει σε όλους και όλες.
Για τον οττο δεν θα καταφέρεις να με κάνεις να πω κακά λόγια, θυσιάστηκε για όλους, ήταν δίκαιο και έπεσε για να γίνει πράξη. Δικός σου κόατς, όλων μάρτυρας.
Αφού ξέρω πως σκέφτεστε, χαρούλες μου. Και σπανίως πέφτω έξω σε εκτιμήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι. Οι πιο αστείοι είναι αυτοί που προσπαθούν να προσποιηθούν τους σοβαρούς.enaon έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:33Ποιά συζήτηση, αυτή που ξεκατινιάζονται και λένε θα παίξουν ξύλο και προσφέρθηκες για κόατς και μάρτυρας; Και είμαι εγώ ο αστείος;Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:26 Δε μου λες ρε αυτοανακυρηγμένε stand up comedian του φόρουμ, έχεις παρακολουθήσει την συζήτηση ή είπες πάλι να μαζέψεις κέρματα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
καλά, εγώ πάντως μέχρι σήμερα νόμιζα οτι δεν είσαι μόνο λόγια.
καλύτερα που είσαι μόνο λόγια βέβαια.
καλύτερα που είσαι μόνο λόγια βέβαια.
- Otto Weininger
Για coach προσφερθηκα. Αν κανονίζαν να παίξουν μονό στο μπάσκετ δεν θα έλεγα κάτι. Αλλά εδώ εν μέρει είναι το στοιχείο μου. Και λέω εν μέρει γιατί εγώ δεν ξέρω να ριχνω ξύλο. Ξέρω να μην τρώω ξύλο. Έχει μεγάλη διαφορά.enaon έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:33Ποιά συζήτηση, αυτή που ξεκατινιάζονται και λένε θα παίξουν ξύλο και προσφέρθηκες για κόατς και μάρτυρας; Και είμαι εγώ ο αστείος;Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2020, 21:26 Δε μου λες ρε αυτοανακυρηγμένε stand up comedian του φόρουμ, έχεις παρακολουθήσει την συζήτηση ή είπες πάλι να μαζέψεις κέρματα;
ΥΓ: δεν είπα ότι είσαι αστείος. Είπα ότι προσπαθείς συνεχώς να είσαι. Ενίοτε με αποτυχία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πολύ ζορικια είσαι δικιά μου.
Εγώ προς στιγμήν νόμιζα ότι μιλάτε σοβαρά και τσίμπησα άμα λάχει να ουμε
Γουστάρω που μας την βγαίνεις με κόκκινο παντως
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
μαρτυρας έγινες, δεν ξέρω αν το κατάλαβες, γυναίκες, αν σε βρουν εύκολο σε κάνουν ό,τι θέλουν.
Για να ηρεμήσετε λίγο

- Ηράκλειτος
- †
Το νήμα έχει εκτραχυνθεί. Λέω να το σβήσω. 
God.exe is missing. Universe will restart.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 719 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 0 Απαντήσεις