Στο λινκ γράφει κι άλλα.Υπάρχουν άλλοι πιθανοί τρόποι μετάδοσης;
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν περιπτώσεις οι οποίες να έχουν δείξει ότι άνθρωποι έχουν μολυνθεί με τον νέο τύπο κορονοϊού με άλλο τρόπο, όπως μέσω της κατανάλωσης μολυσμένων τροφίμων ή μέσω επαφής με μολυσμένα αντικείμενα. Δεν υπάρχουν επίσης γνωστές αναφορές για άλλους κορονοϊούς σχετικά με λοιμώξεις που να οφείλονται σε τρόφιμα ή σε επαφή με στεγνές επιφάνειες. Η μετάδοση μέσω επιφανειών που πρόσφατα μολύνθηκαν με ιούς είναι παρόλα αυτά δυνατή, μέσω μολύνσεων με την αφή. Ωστόσο, αυτό είναι πιθανό να συμβεί μόνο σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη μόλυνση από άτομο που νοσεί, λόγω της σχετικά χαμηλής σταθερότητας των κορονοϊών στο περιβάλλον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
https://www.google.com/amp/s/amp.onmed. ... o-ton-efet
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Τα σμ στην ΕΕ είναι όπως στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ λίγο πριν καταρρεύσει. Ατέλειωτες ουρές. Δεν την παλεύει η ΕΕ, τα νέα Σόδομα. Ψοφάει χωρίς κιχ, η τρισκατάρατη, χωρίς την ελάχιστη προσευχή μετανοίας...
Μπαίνεις γρήγορα μέσα βουτάς ότι βρεις μπροστά σου και βγαίνεις έξω.Awesomatic έγραψε: 28 Μαρ 2020, 19:48Ok, τα αγοράζω όλα και θα τα ξεχωρίσω στο σπίτιST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2020, 19:14 Προγραμματίστε τις αγορές σας
Μην αγγίζετε πράγματα που δεν θα αγοράσετε
Μη σπαταλάτε πολύ χρόνο μέσα στα σούπερ μάρκετς
Μια χαρά μπορούν να μετακινήσουν μερικά προϊόντα από τις στροφές και να κάνουν μονή διαδρομή σε χρόνο dt. Και στα 4 τις περιοχής μου γίνεται. Αν υπάρχει αποδεδειγμένα προστασία βάση ερευνών, εννοείται![]()
Έξω από το σούπερ μάρκετ τα ανταλλάσσεις με τους άλλους καταναλωτές.
Φωνάζεις για παράδειγμα: Έχω μακαρόνια και θέλω πατάτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 28 Μαρ 2020, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- phorumitis
Σημερα ειδα πολλες ουρες στα σουπερ μαρκετ. Εγκληματικη η αποφαση του ζαβου για να μην ειναι ανοιχτα τις Κυριακες. Θα λογαριαστουμε μετα
Ναι αλλά οι άλλοι φωνάζουν ότι το προσωπικό δεν πρέπει να δουλεύει Κυριακές.phorumitis έγραψε: 28 Μαρ 2020, 20:04 Σημερα ειδα πολλες ουρες στα σουπερ μαρκετ. Εγκληματικη η αποφαση του ζαβου για να μην ειναι ανοιχτα τις Κυριακες. Θα λογαριαστουμε μετα
Ενώ όσοι δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχουν ουρές στα σούπερ μάρκετ.A0ANACIVC έγραψε: 28 Μαρ 2020, 20:00 Τα σμ στην ΕΕ είναι όπως στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ λίγο πριν καταρρεύσει. Ατέλειωτες ουρές. Δεν την παλεύει η ΕΕ, τα νέα Σόδομα. Ψοφάει χωρίς κιχ, η τρισκατάρατη, χωρίς την ελάχιστη προσευχή μετανοίας...
Παίρνεις μια βαθιά ανάσα και ξαναμπαίνεις κρατώντας την αναπνοή για τα υπόλοιπα.Μηχανικός έγραψε: 28 Μαρ 2020, 20:03
Μπαίνεις γρήγορα μέσα βουτάς ότι βρεις μπροστά σου και βγαίνεις έξω.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μην φοβάστε. Η Ελλάς, ο άγιος αυτός τόπος και αγαπημένος του Θεού θα συνεχίσει να υπάρχει. Η ΕΕ όμως θα χαθεί.
Μηχανικός έγραψε: 28 Μαρ 2020, 20:05Ναι αλλά οι άλλοι φωνάζουν ότι το προσωπικό δεν πρέπει να δουλεύει Κυριακές.phorumitis έγραψε: 28 Μαρ 2020, 20:04 Σημερα ειδα πολλες ουρες στα σουπερ μαρκετ. Εγκληματικη η αποφαση του ζαβου για να μην ειναι ανοιχτα τις Κυριακες. Θα λογαριαστουμε μετα
Μη μπλοκάρεις τον ζαιο μας
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Δε συμφέρει, θα βουτάνε οι άλλοι πρώτοι το κωλόχαρτο και θα ζητάνε ένα φορτηγό πατάτες μετάΜηχανικός έγραψε: 28 Μαρ 2020, 20:03Μπαίνεις γρήγορα μέσα βουτάς ότι βρεις μπροστά σου και βγαίνεις έξω.Awesomatic έγραψε: 28 Μαρ 2020, 19:48Ok, τα αγοράζω όλα και θα τα ξεχωρίσω στο σπίτιST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2020, 19:14 Προγραμματίστε τις αγορές σας
Μην αγγίζετε πράγματα που δεν θα αγοράσετε
Μη σπαταλάτε πολύ χρόνο μέσα στα σούπερ μάρκετς
Μια χαρά μπορούν να μετακινήσουν μερικά προϊόντα από τις στροφές και να κάνουν μονή διαδρομή σε χρόνο dt. Και στα 4 τις περιοχής μου γίνεται. Αν υπάρχει αποδεδειγμένα προστασία βάση ερευνών, εννοείται![]()
Έξω από το σούπερ μάρκετ τα ανταλλάσσεις με τους άλλους καταναλωτές.
Φωνάζεις για παράδειγμα: Έχω μακαρόνια και θέλω πατάτες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Δεν πρεπει να δουλευουν και τις Κυριακες ειναι επισης ανθρωποι και κινδενευουν να νοσησουν. Να μην πηγαινετε 2 και 3 φορες την ημερα σουπερ μαρκετ για μια σοκολατα ή ενα σοθις ρολλ, για να μην υπαρχουν ουρες.Μηχανικός έγραψε: 28 Μαρ 2020, 20:05Ναι αλλά οι άλλοι φωνάζουν ότι το προσωπικό δεν πρέπει να δουλεύει Κυριακές.phorumitis έγραψε: 28 Μαρ 2020, 20:04 Σημερα ειδα πολλες ουρες στα σουπερ μαρκετ. Εγκληματικη η αποφαση του ζαβου για να μην ειναι ανοιχτα τις Κυριακες. Θα λογαριαστουμε μετα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Διαβάζω για μεγάλες ουρές στα σούπερ. Ευτυχώς που πήγα νωρίς το πρωί.
Τελευταία φορά για μένα. Πήρα μερικά φαγώσιμα που δε βρίσκω αλλού και μπύρες γιατί δεν αξίζει τον κόπο να πηγαίνω στο περίπτερο όταν θέλω.
Για τα υπόλοιπα, ντελιβερι από μινι μάρκετ. Σε κάθε γειτονιά, τουλάχιστον της Αθήνας, υπάρχουν αρκετά μίνι που φέρνουν παραγγελίες. Εγώ μόνο από το efood βρήκα δύο. Αλλά ξέρω και άλλα τρία που κάνουν το ίδιο που δεν είναι στο σύστημα.
Ψαχτειτε, όσοι δεν θέλετε να βγείτε.
Τελευταία φορά για μένα. Πήρα μερικά φαγώσιμα που δε βρίσκω αλλού και μπύρες γιατί δεν αξίζει τον κόπο να πηγαίνω στο περίπτερο όταν θέλω.
Για τα υπόλοιπα, ντελιβερι από μινι μάρκετ. Σε κάθε γειτονιά, τουλάχιστον της Αθήνας, υπάρχουν αρκετά μίνι που φέρνουν παραγγελίες. Εγώ μόνο από το efood βρήκα δύο. Αλλά ξέρω και άλλα τρία που κάνουν το ίδιο που δεν είναι στο σύστημα.
Ψαχτειτε, όσοι δεν θέλετε να βγείτε.
Και οι υπάλληλοι πότε θα ξεκουραστούν;phorumitis έγραψε: 28 Μαρ 2020, 20:04 Σημερα ειδα πολλες ουρες στα σουπερ μαρκετ. Εγκληματικη η αποφαση του ζαβου για να μην ειναι ανοιχτα τις Κυριακες. Θα λογαριαστουμε μετα
Έχεις την εντύπωση ότι παίρνουν τα ρεπό τους τις καθημερινές, ότι παίρνουν ρεπό;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- phorumitis
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά βρισκόμαστε σε πόλεμο, και σε έναν πόλεμο δεν έχει "α θέλω να ξεκουραστώ"Juno έγραψε: 28 Μαρ 2020, 21:15Και οι υπάλληλοι πότε θα ξεκουραστούν;phorumitis έγραψε: 28 Μαρ 2020, 20:04 Σημερα ειδα πολλες ουρες στα σουπερ μαρκετ. Εγκληματικη η αποφαση του ζαβου για να μην ειναι ανοιχτα τις Κυριακες. Θα λογαριαστουμε μετα
Έχεις την εντύπωση ότι παίρνουν τα ρεπό τους τις καθημερινές, ότι παίρνουν ρεπό;
Κάποιοι όμως α ξεκουράζονται και πληρώνονται και τα 800 ευρουλάκια.phorumitis έγραψε: 28 Μαρ 2020, 21:20Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά βρισκόμαστε σε πόλεμο, και σε έναν πόλεμο δεν έχει "α θέλω να ξεκουραστώ"Juno έγραψε: 28 Μαρ 2020, 21:15Και οι υπάλληλοι πότε θα ξεκουραστούν;phorumitis έγραψε: 28 Μαρ 2020, 20:04 Σημερα ειδα πολλες ουρες στα σουπερ μαρκετ. Εγκληματικη η αποφαση του ζαβου για να μην ειναι ανοιχτα τις Κυριακες. Θα λογαριαστουμε μετα
Ας δουλέψουν λοιπόν όσοι ξύνονται στο σπίτι επειδή έκλεισαν οι επιχειρήσεις όπου εργάζονται. Τα χαμαλίκια τουλάχιστον μπορούν να τα κάνουν, δεν θέλει να το σπουδάσεις.
Όχι επειδή εσύ έτσι βολεύεσαι να έχεις τον σκλάβο να εργάζεται 12ωρα/επτά μέρες την εβδομάδα για κάνα δίμηνο. Αν ήταν σε πόλεμο που λες, θα είχε φάει σφαίρα γιατί θα είχε αποκοιμηθεί.
Μια μέρα κλειστά είναι πολύ λογικό, δεν σου φταίνε σε τίποτα που θες να στοκάρεις ένα εργοστάσιο χαρτί υγείας.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 15 Απαντήσεις