το 2002 που έπαιζε το ουαν πις δεν ξέραμε τι ήτανε τα μάγκα, ξέραμε ότι υπάρχει επιτέλους παιδικό που δείχνει κανονικό ξυλίκι και αίματα!Isildur έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:12Σε καταλαβαίνω μεν, αλλά δεν συμπάσχω επειδή ποτέ δεν ήμουν "μάνγκας". Φαντάζομαι και λόγω ηλικίας...Σενέκας έγραψε: 11 Σεπ 2023, 18:56έπαιζε στην Ελλάδα στο αλτερ το 2002, μας είχε τρελάνει όλους...και ξαφνικά το κόψανε πάνω στο καλύτερο..αργότερα μαθεύτηκε ότι το έκοψε το εσρ γιατί ήταν υπερβολικά βίαιο για παιδική ζώνηIsildur έγραψε: 11 Σεπ 2023, 12:39 Αυτό το One Piece πάντως πρέπει να είναι κανείς το πολύ 15 χρονών για να το δει. Ή να του φέρνει μνήμες από τότε που ήταν τόσο (απ' ό,τι έμαθα αφού προσπάθησα να το ξεκινήσω είναι μεταφορά από κάποιο μάνγκα) και το 'βλεπε σε καρτούν. Κάτι τέτοιο, τέλος πάντων...![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
Re: Είδα στο Netflix
Ναι βρε, αυτό τέλος πάντων. Αφού συνεννοούμαστε...Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:16Manga = κόμικIsildur έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:12Σε καταλαβαίνω μεν, αλλά δεν συμπάσχω επειδή ποτέ δεν ήμουν "μάνγκας". Φαντάζομαι και λόγω ηλικίας...Σενέκας έγραψε: 11 Σεπ 2023, 18:56
έπαιζε στην Ελλάδα στο αλτερ το 2002, μας είχε τρελάνει όλους...και ξαφνικά το κόψανε πάνω στο καλύτερο..αργότερα μαθεύτηκε ότι το έκοψε το εσρ γιατί ήταν υπερβολικά βίαιο για παιδική ζώνη![]()
![]()
Anime = κινούμενο σχέδιο
Για να το θυμάσαι
![]()
Θενκς πάντως, θα το θυμάμαι. Το έχεις και σε βέρσιον με το κόκκινο βιβλίο του Μάο;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ε, γι' αυτό είπα για ηλικία. Το 2002 ο μικρός μου ήταν ήδη 3 χρονών.Σενέκας έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:16το 2002 που έπαιζε το ουαν πις δεν ξέραμε τι ήτανε τα μάγκα, ξέραμε ότι υπάρχει επιτέλους παιδικό που δείχνει κανονικό ξυλίκι και αίματα!Isildur έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:12Σε καταλαβαίνω μεν, αλλά δεν συμπάσχω επειδή ποτέ δεν ήμουν "μάνγκας". Φαντάζομαι και λόγω ηλικίας...Σενέκας έγραψε: 11 Σεπ 2023, 18:56
έπαιζε στην Ελλάδα στο αλτερ το 2002, μας είχε τρελάνει όλους...και ξαφνικά το κόψανε πάνω στο καλύτερο..αργότερα μαθεύτηκε ότι το έκοψε το εσρ γιατί ήταν υπερβολικά βίαιο για παιδική ζώνη![]()
![]()
![]()
![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
?Σενέκας έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:16το 2002 που έπαιζε το ουαν πις δεν ξέραμε τι ήτανε τα μάγκα, ξέραμε ότι υπάρχει επιτέλους παιδικό που δείχνει κανονικό ξυλίκι και αίματα!Isildur έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:12Σε καταλαβαίνω μεν, αλλά δεν συμπάσχω επειδή ποτέ δεν ήμουν "μάνγκας". Φαντάζομαι και λόγω ηλικίας...Σενέκας έγραψε: 11 Σεπ 2023, 18:56
![]()
![]()
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
δεν είναι το ίδιο. Στο δρακομπόλι σκίζανε καμιά φορά το χειλάκι τους αλλά στην τελική ήξερες ότι κανένας δεν πέθαινε στα σοβαρά. Ο Ντρέικ ήταν πολύ πιο μπρουτάλ, μέχρι και αυτοτραυματισμούς έδειχνε.GoBack έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:36?Σενέκας έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:16το 2002 που έπαιζε το ουαν πις δεν ξέραμε τι ήτανε τα μάγκα, ξέραμε ότι υπάρχει επιτέλους παιδικό που δείχνει κανονικό ξυλίκι και αίματα!Isildur έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:12
Σε καταλαβαίνω μεν, αλλά δεν συμπάσχω επειδή ποτέ δεν ήμουν "μάνγκας". Φαντάζομαι και λόγω ηλικίας...![]()
![]()
![]()
Μλκ σου εβαλα βιντεο με επικο ματσουκι σε ανηλικο κοριτσακι και μου απαντας με ποζεριες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
έχω την εντύπωση ότι το δρακομπόλι ο Κυριακού το έπαιζε μονταρισμένο, έκοβε το πολύ ξύλο, οπότε δε θυμάμαι αν τα είχαμε δει όλα αυτά. Ο Κουρής δεν έκοψε τίποτα απο το one piece. Μόνο αλλάξανε το όνομα σε "ντρέικ το νησί του θησαυρού" μπας και κοροϊδέψει το εσρ και το περάσουν για παιδικό αλλά δεν έπιασε, τους τσακώσανεGoBack έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:46 Μλκ σου εβαλα βιντεο με επικο ματσουκι σε ανηλικο κοριτσακι και μου απαντας με ποζεριες.
Τη συγκεκριμενη σκηνη δεν την θυμαμαι στην τιβι αλλα τις σπλατεριες στο πρωτο ντραγκονμπολ που ηταν ακομα κοντος τα εδειχναν κανονικα,και το κοντερ εγραφε 199Χ οχι 2002Σενέκας έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:49έχω την εντύπωση ότι το δρακομπόλι ο Κυριακού το έπαιζε μονταρισμένο, έκοβε το πολύ ξύλο, οπότε δε θυμάμαι αν τα είχαμε δει όλα αυτά. Ο Κουρής δεν έκοψε τίποτα απο το one piece. Μόνο αλλάξανε το όνομα σε "ντρέικ το νησί του θησαυρού" μπας και κοροϊδέψει το εσρ και το περάσουν για παιδικό αλλά δεν έπιασε, τους τσακώσανεGoBack έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:46 Μλκ σου εβαλα βιντεο με επικο ματσουκι σε ανηλικο κοριτσακι και μου απαντας με ποζεριες.![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ξανα είδα το Avengement. Υποτιμημένη ταινία θα την έλεγα, δεν έχει αναγνωριστεί τόσο όσο θα της άξιζε.
Σίγουρα η καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του πρωταγωνιστή, που σε όλες του τις ταινίες ειναι μονο χορογραφημένο κλωτσομπουνίδι, σε αυτή την ταινία δίνει και μια απρόσμενα δυνατή ερμηνεία (εκτός απο επικό κλωτσομπουνίδι, που φυσικά δεν μπορεί να λείπει), παρουσιάζοντας -για πρώτη του φορά ίσως- κάποιες υποκριτικές ικανότητες που πριν τον δω εδώ, ήμουν σίγουρος ότι δεν είχε.
Ταινία που θυμίζει κάτι απο Γκάι Ρίτσι στα πρώτα του σκηνοθετικά βήματα, στο πιο μπρουτάλ στυλάκι.
Φλασμπακιές επί φλασμπακιών καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας όλα τα λεφτά, αψογα τοποθετημένες όμως, με τρόπο που δεν σου μπουκώνουν τον εγκέφαλο και μπορείς και τις παρακαλουθείς ευχάριστα χωρίς να σε κουράζουν.
Γενικά πολύ καλή αλλά υποτιμημένη, συν τρομερό σάουντρακ!
Σίγουρα η καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του πρωταγωνιστή, που σε όλες του τις ταινίες ειναι μονο χορογραφημένο κλωτσομπουνίδι, σε αυτή την ταινία δίνει και μια απρόσμενα δυνατή ερμηνεία (εκτός απο επικό κλωτσομπουνίδι, που φυσικά δεν μπορεί να λείπει), παρουσιάζοντας -για πρώτη του φορά ίσως- κάποιες υποκριτικές ικανότητες που πριν τον δω εδώ, ήμουν σίγουρος ότι δεν είχε.
Ταινία που θυμίζει κάτι απο Γκάι Ρίτσι στα πρώτα του σκηνοθετικά βήματα, στο πιο μπρουτάλ στυλάκι.
Φλασμπακιές επί φλασμπακιών καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας όλα τα λεφτά, αψογα τοποθετημένες όμως, με τρόπο που δεν σου μπουκώνουν τον εγκέφαλο και μπορείς και τις παρακαλουθείς ευχάριστα χωρίς να σε κουράζουν.
Θα το δωvantono έγραψε: 12 Σεπ 2023, 18:16 Ξανα είδα το Avengement. Υποτιμημένη ταινία θα την έλεγα, δεν έχει αναγνωριστεί τόσο όσο θα της άξιζε.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Resident Evil Welcome to Raccoon City
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι υπήρχε τέτοια ταινία. Γαμάτη στην αρχή, αργότερα όμως το κάστινγκ αποδεικνύεται λίγο και αδιάφορο. Οι αλλαγές που αποφάσισαν να κάνουν στο τέλος χαντακώνουν την χαντακώνουν.
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι υπήρχε τέτοια ταινία. Γαμάτη στην αρχή, αργότερα όμως το κάστινγκ αποδεικνύεται λίγο και αδιάφορο. Οι αλλαγές που αποφάσισαν να κάνουν στο τέλος χαντακώνουν την χαντακώνουν.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- vantono
Ταινία ειναι αυτό τελικά? Εγώ το πέρασα για σειρά και το προσπέρασα εντελώς.Λεγεών έγραψε: 14 Σεπ 2023, 12:00 Resident Evil Welcome to Raccoon City
Ταινία με ζόμπι δεν παλεύεται καθόλου αν εισαι πανω απο 16, σειρά πάει πολύ.
Καλά, είναι λίγο αμφιλεγόμενα τα γούστα σου σε ταινίες τουλάχιστον, αλλά τέλος πάντων. Για όσους μεγάλωσαν έστω και περιφερειακά με τα RE, είναι καλούτσικη αλλά στις διαφορές με τα παιχνίδια χάνει κατά κράτος.vantono έγραψε: 14 Σεπ 2023, 12:03Ταινία ειναι αυτό τελικά? Εγώ το πέρασα για σειρά και το προσπέρασα εντελώς.Λεγεών έγραψε: 14 Σεπ 2023, 12:00 Resident Evil Welcome to Raccoon City
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γιατί ο πικολο δεν σαπίζει στο ξύλο τον 6 χρόνο γκοχαν στην διάρκεια της εκπαίδευση του ;GoBack έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:36?Σενέκας έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:16το 2002 που έπαιζε το ουαν πις δεν ξέραμε τι ήτανε τα μάγκα, ξέραμε ότι υπάρχει επιτέλους παιδικό που δείχνει κανονικό ξυλίκι και αίματα!Isildur έγραψε: 11 Σεπ 2023, 20:12
Σε καταλαβαίνω μεν, αλλά δεν συμπάσχω επειδή ποτέ δεν ήμουν "μάνγκας". Φαντάζομαι και λόγω ηλικίας...![]()
![]()
![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- vantono
Η πρώτη ταινία RE μ'άρεσε αρκετά. Η 2η πολύ κάτω των προσδοκιών που μου ειχε δημιουργήσει η πρώτη, αλλά παλευόταν. Την τρίτη την παρατησα πριν τη μεση και απο 'κει και μετά το χάος, δεν τις εβλεπα καν οσες εβγαιναν.Λεγεών έγραψε: 14 Σεπ 2023, 12:20Καλά, είναι λίγο αμφιλεγόμενα τα γούστα σου σε ταινίες τουλάχιστον, αλλά τέλος πάντων. Για όσους μεγάλωσαν έστω και περιφερειακά με τα RE, είναι καλούτσικη αλλά στις διαφορές με τα παιχνίδια χάνει κατά κράτος.vantono έγραψε: 14 Σεπ 2023, 12:03Ταινία ειναι αυτό τελικά? Εγώ το πέρασα για σειρά και το προσπέρασα εντελώς.Λεγεών έγραψε: 14 Σεπ 2023, 12:00 Resident Evil Welcome to Raccoon City
Με τα γκέημς δεν εχω ασχοληθει καθολου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-