!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είδα στο Netflix

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Είδα στο Netflix

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Isildur έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 23:19
vantono έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 22:54
Isildur έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 22:22 Έκανα την μαλακία το μεσημέρι και έβαλα να δω το The Out-Laws όσο τρώγαμε. Τι παπαριά...
Αυτά τα χαζοαμερικάνικα κωμικοειδη με πεθερικά κτλ, δεν τα μπορώ καθόλου. Ουτε ένας ΝτεΝίρο δεν ηταν αρκετός για να με κάνει να τα χωνέψω κάτι τέτοια.

Το απγκρέηντ δεν περιμενα οτι θα ηταν τόσο καλό. Η πλάκα ειναι οτι ξεκίνησε με μια νουάρ κατήφεια η ταινια, αλλά και πάλι σου εβγαζε κάτι το ποιοτικό, δεν σε απωθούσε, αλλά μετά το γύρισε σε τρομερή δράση και σε σάτιρα* ταυτοχρόνως. Καλή επιλογή, το προτείνω.

*σε κάποια σημεία βενομίζει λίγο, αλλά με πολύ πιο πετυχημένο και to the point τρόπο, καμια συγκριση με βενομ.
Μωρέ, είδα Μπρόσναν και Μπάρκιν και τον άλλον τον... Γιόντου και λέω "λες;". Αλλά τελικά δεν έλεγε.

Το Upgrade λέει δηλαδή; Το πέτυχα στα προτεινόμενα αλλά δεν με γαργάλησε αρκετά το στόρυ.
Ναι, λέει. Αλλά για μένα θα 'λεγε ακόμη περισσότερο αν τελείωνε έτσι όπως πήγαινε να τελειώσει, και όχι όπως τελείωσε. Αν το δεις, θα καταλάβεις τι εννοώ.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Βλέπω τώρα το the watcher, το οποίο βασίζεται στον ομώνυμο αστικό μύθο που είχα αναρτήσει εδώ.

Well... θα γκρινιάξω λίγο. Είναι κρίμα το μοναδικό "τρομακτικό" στοιχείο της σειράς, να είναι αυτούσια και αυτολεξί τα γράμματα που στέλνει ο "watcher" στους ήρωες. Που τα ξεπατίκωσαν από τον μύθο. Από εκεί και πέρα έχουμε αυτά που μας έχουν συνηθίσει οι δημιουργοί στο American Horror Story. Ενώ όμως το American Horror Story το εγκατέλειψα στην 3η σεζόν ως απαράδεκτο, αυτό τουλάχιστον μου κρατά το ενδιαφέρον.

Ουσιαστικά έχουμε τρόμο μαζί με χαβαλέ (αναμενόμενο γι' αυτούς τους δημιουργούς) ωστόσο ο χαβαλές χαραμίζει έναν σκοτεινό αστικό μύθο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Eίδα το "Ο κώδικας των δισεκατομμυρίων δολαρίων" https://www.imdb.com/title/tt15392100/
Ευχάριστο μου φάνηκε και ήταν κάτι που δεν γνώριζα.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Είδα Νετφλιξ το life, με πολυ γνωστά ονόματα μέσα
Επιτέλους ένας σοβαρός εξωγήινος μετά το predator 1 να πετσοκοβει
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Eίδα το ντοκιμαντέρ "Is God a number?" https://www.imdb.com/title/tt25377476/
Αρκετά καλό διαπραγματεύεται το ερώτημα σε τι συνίσταται τελικά ο κόσμος που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας και πως τον αντιλαμβάνονται.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Παρ όλο που το περσινό συναρπαστικό Tour είχα το χρόνο να το παρακολουθήσω στην πλήρη μετάδοση του :g030:

αυτό εδώ δεν είχε κανένα πρόβλημα να με καθηλώσει ξανά και με τα 8 επεισόδια του :smt038

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Μόλις είδα το Prisoners του Βιλνέβ. Βαρύ αστυνομικό/ψυχολογικό θρίλερ που εξετάζει τα ανθρώπινα σκοτάδια, πόσο μακριά θα πας για τους αγαπημένους σου κτλ

9/10

Με κάνει να αναρωτιέμαι αν ο Βιλνέβ έχει κάνει ποτέ κακή ταινία (έχω δει μόνο Blade Runner και Dune βέβαια), αλλά τώρα θέλω να δω και όλες τις άλλες ταινίες του, πχ Sicario ή Arrival
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

masterridley έγραψε: 06 Αύγ 2023, 02:50 Μόλις είδα το Prisoners του Βιλνέβ. Βαρύ αστυνομικό/ψυχολογικό θρίλερ που εξετάζει τα ανθρώπινα σκοτάδια, πόσο μακριά θα πας για τους αγαπημένους σου κτλ

9/10

Με κάνει να αναρωτιέμαι αν ο Βιλνέβ έχει κάνει ποτέ κακή ταινία (έχω δει μόνο Blade Runner και Dune βέβαια), αλλά τώρα θέλω να δω και όλες τις άλλες ταινίες του, πχ Sicario ή Arrival
Τώρα το είδες; πολυ γνωστή ταινία
Sicario γαμάει
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

jason0 έγραψε: 06 Αύγ 2023, 02:56 Τώρα το είδες; πολυ γνωστή ταινία
Sicario γαμάει
Ναι, το είχε χθες skai(?) αλλά δεν το πρόλαβα, αλλά το έσωσα στο cosmote. Νομίζω το έχει και στο netflix τώρα γι'αυτό το γραψα.

Ξέρεις ότι μια ταινία γαμάει όταν μετά μπαίνεις youtube και βλέπεις απανωτά 5 βιντεάκια, να διαβάσεις γνώμες, αναλύσεις κτλ.

Κλασικά σφαγή αν ο ήρωας ήταν ηθικός ή όχι, "εγώ δεν θα το κανα αυτό" (ίσα μωρή λουλού) και τέτοια.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

masterridley έγραψε: 06 Αύγ 2023, 02:50 Μόλις είδα το Prisoners του Βιλνέβ. Βαρύ αστυνομικό/ψυχολογικό θρίλερ που εξετάζει τα ανθρώπινα σκοτάδια, πόσο μακριά θα πας για τους αγαπημένους σου κτλ

9/10

το Incendies ειναι πολυ καλο https://www.imdb.com/title/tt1255953/
Αrrival ειχα βαρεθει ισως το ξαναδω σε καποια φαση
ουτε το Sicario με τρελανε και Enemy μετριο
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Rocco Siffredi έγραψε: 06 Αύγ 2023, 17:49

9/10

το Incendies ειναι πολυ καλο https://www.imdb.com/title/tt1255953/
Αrrival ειχα βαρεθει ισως το ξαναδω σε καποια φαση
ουτε το Sicario με τρελανε και Enemy μετριο
Το Incendies είναι τεράστια ταινία
Και το Maelström
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Το 1899 βλέπω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

AlienWay έγραψε: 06 Αύγ 2023, 21:37 Το 1899 βλέπω.
παρατα το, δεν θα βγει 2η σεζον οποτε το cliff-hanger δεν θα απαντηθει ποτε
Άβαταρ μέλους
AlienWay

talaipwros έγραψε: 06 Αύγ 2023, 22:06
AlienWay έγραψε: 06 Αύγ 2023, 21:37 Το 1899 βλέπω.
παρατα το, δεν θα βγει 2η σεζον οποτε το cliff-hanger δεν θα απαντηθει ποτε
Το ξέρω αλλά δεν πειράζει. 2 επεισόδια έμειναν άλλωστε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”