Το τραγουδι αγαπητε Αλβανε φασιστα
ειναι από τη περιοδο της τουρκοκρατίας και αναφερει οτι ''η κοπελα με την κοκκινη ποδιά παει κι ερχεται σαν Αρναουτισσα'''
Αρναουτη δεν αποκαλουσανε οι Αρβανιτες ποτε τον ευατο τους αλλα μονο τους Σκιπεταρους..
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ :bored:
:ty:
Πάει το άλλο παραμυθάκι με τον καθηγητή που τσαμπουναγες αλλά σε αυτό βλέπω επιμένεις
Πάντως αγαπητέ φασίστα δε σε έχω δει ποτέ όταν κανεις τη γελοία εθνικιστική προπαγάνδα σου σε κάθε σάιτ να αναφέρεις ότι Αρβανίτες οι Έλληνες παλιά έλεγαν τους Τουρκαλβανους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos 574 την 25 Δεκ 2019, 17:12, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Giorgos 574 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 21:33
Μπορεις επίσης να μου πεις από πια πηγή το πήρες;; Το γκουγκλάρω και δε βρίσκω απολύτως τίποτα μόνο το ποστ σου στο φορουμ.
Μπορεις επίσης να μου πεις από πια πηγή το πήρες;; Το γκουγκλάρω και δε βρίσκω απολύτως τίποτα μόνο το ποστ σου στο φορουμ.
Ψεμματάκι (το έχεις πει σε διαφορα σάιτ με παραλλαγές):
Τρανότερο παράδειγμα για τη διαφορα αρβανίτων και ''Τουρκαλβανων'' από
την κάθοδο των Αλβανων το 1770 στη Πελοπόνησο
Εχε αυτή καμια σχέση με την ειρηνική κάθοδο των Αρβανιτών τον 14ο αιώνα;;;;