Την παροιμία που λέει ότι δύο γάιδαροι μάλωναν σε ξένο αχυρωνα την ξέρεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
nyxtovios έγραψε: 16 Δεκ 2024, 21:55Τουλάχιστον είναι συνεπής.Aitwlos έγραψε: 16 Δεκ 2024, 21:25
Το μόνο που δεν περίμενες ήταν να έρθεις στην άβολη θέση να απαρνηθεις τους ηγέτες σου και να ψάχνεσαι με λατινοπουλου
Φαντάσου αν ήταν γαλαζαίος γλύφτης θα έλεγε ότι δεν είναι και τόσο κακός ο κεφαλικός φόρος και ότι πρέπει να το κάνουμε και εδώ.
Καλά συνεπής και χρυσαυγιτης δεν έχει μένει ούτε ένας. Υπάρχει διασπορα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Dwarven Blacksmith
Τέλος πάντων για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να εξετάσουμε και το meme game των πορτοκαλί τζιχαντιστών
https://twitter.com/leafygrotto/status/ ... 7618590870
https://twitter.com/leafygrotto/status/ ... 7618590870
έρχεται ολοταχώς ασαλιωτη ψωλή στην Τουρκία...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Τις δηλώσεις της Ούρσουλα της διάβασες η δεν συμφέρουν την φαντασίωση σου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ποιος τη γαμαει την Ούρσουλα...? φαντασιώσεις έχεις εσύ που μετά τις αλλεπάλληλες πατάτες που πέταξες τις πρώτες ημέρες προσπαθείς να το συμσζεψεις
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δεν ξέρω ποιος γαμαει την Ούρσουλα αλλά ποιον γαμαει η Ούρσουλα και αυτός είναι ο Ελληνικός λαός. Από την στιγμή που απαξιωνεις την πρόεδρο της κομισιον μια φορά την απαξιωνω χιλιάδες φορές απαιτώντας την αποχώρηση από την ΕΕ.nostromos έγραψε: 18 Δεκ 2024, 02:16 ποιος τη γαμαει την Ούρσουλα...? φαντασιώσεις έχεις εσύ που μετά τις αλλεπάλληλες πατάτες που πέταξες τις πρώτες ημέρες προσπαθείς να το συμσζεψεις
Είναι ευχαρίστηση μου να βλέπω το ΝΑΤΟ να διαλύεται με την καταστροφή του δεύτερου δυνατότερου και μεγαλύτερου στρατού της συμμαχίας και η υπερδύναμη να χάνει την επιρροή της και τις περισσότερες βάσεις στην Μ.Ανατολη.
Από την στιγμή που θα καταστραφεί ο μπαμπούλας της Τουρκίας ο λαός θα επιβάλει την αποχώρηση από το διαλυμένο ΝΑΤΟ διότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον και κανενα συμφερον να συμμετέχει σε μια σύγκρουση ΝΑΤΟ Ρωσίας.
Αρκετά πληρώσαμε φαραωνικα εξοπλιστικά για να ταιζονται παράσιτα.
Καταλαβαίνω ότι με τα γεγονότα της Συρίας έχεις πάθει ιδεολογικό και πολιτικο blackout και προσπαθείς μέσω φαντασιώσεων να κρατήσεις. Είναι λοιπόν ευχαρίστηση μου να βλέπω την φαντασίωση σου να πραγματοποιηθεί και ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση να βλέπω τις συνέπειες της. Η εκμετάλλευση των ενδοιμπεριαλιστικων αντιθέσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον λαό να ελευθερωθεί από την δικτατορία του κεφαλαίου. Πατάω όμως στην γη και ξέρω ότι το κεφάλαιο δεν έχει αυτοκαταστροφικες τάσεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Mitharadir
Όπως τα είχα πει: η Τουρκία έκανε την καρδιά της πέτρα και συμφώνησε σε παράταση επ αόριστον της εκεχειρίας ανάμεσα σε αυτήν και τους SDF.Οσο υπάρχουν Αμερικανικά στρατεύματα στο Κομπανι η Τουρκία δεν είναι ηλίθια να χτυπήσει και να κινδυνέψει πόλεμο με τις ΗΠΑ.
της ταξης θα αναλαβει η τουρκια ..τσεκ η τουρκια κερδιζει
-
Mitharadir
https://twitter.com/PlakoudasSpyros/sta ... gr%5Etweetnemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:12απο την στιγμη που οι μεγαλες δυναμεις δεν θελουν να αναλαβουν την ευθυνη της διατηρησης
δεν το παιρνω στα σοβαρα αυτο που λες γιατι εχω την υποψια οτι εσυ ησουν που ελεγε οτι η καμαλα θα κερδισειMitharadir έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:22nemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:12απο την στιγμη που οι μεγαλες δυναμεις δεν θελουν να αναλαβουν την ευθυνη της διατηρησης
Εξ αρχής φαινόταν ότι εκείνο το κομμάτι στο κομπάνι θα μπορούσε να αποτελέσει το σοβαρότερο σημείο τριβής σε όλο αυτό το deal και η πραγματικότητα το αποδεικνύει.
Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή το έχει η τουρκία μιας και αυτή είναι που "καίγεται" να ενώσει τα δύο buffer zones της και να κλειδώσει τα σύνορα. Όλοι οι υπολοιποι παίκτες δείχνουν απολύτως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και πολύ χαρούμενοι που επετεύχθη τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά. Ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους. Έλα όμως που στο δικό τους σχεδιασμό είναι ξεκάθαρο το ότι οι κούρδοι κρατάνε όλες τις περιοχές ανατολικά του ευφράτη! Και εκείνο το κομμάτι στο κομπάνι κάνει τεράστια διαφορά για όλη τη στρατηγική της τουρκίας στην περιοχή!
Οι αμερικανοί κάνουν συνεχώς ξεκάθαρο ότι αυτό είναι το deal. Ο τούρκος κάνει μέχρι στιγμής συνεχώς ξεκάθαρο ότι δεν το δέχεται. Οι κούρδοι παίζοντας έξυπνα το παιχνίδι έφτασαν χθες να προτείνουν μέχρι και αποστρατικοποιημένη ζώνη εκεί...
Commander-in-chief of the SDF, General Mazloum Abdî: "We announce our readiness to submit a proposal to establish a demilitarized zone in the city of Kobanî, with the redistribution of security forces under American supervision and presence" https://x.com/RojavaNetwork/status/1869100031086940222
...under American supervision and presence
Δείχνει προς το παρόν να γίνεται όλο και πιο έντονη η σύγκρουση μεταξύ των αμερικανών και των τούρκων. Στο τραπέζι πρέπει να μπει και η πρόσφατη αποχώρηση των κούρδων από το manbij που είναι δυτικά του ευφράτη αλλά οι κούρδοι το άφησαν τηρώντας τη συμφωνία από τη μεριά τους.
Τι θα κάνει ο σκύλος είναι ένα ερώτημα. Οι δυνατότητες της αμερικανικής παρουσίας στην περιοχή πρακτικά είναι αμελητέες σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης...μόνο σαν ανθρώπινη ασπίδα μπορεί να λειτουργήσουν και δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι αν ο τούρκος δώσει τελεσίγραφο ότι μπαίνει και πρέπει υποχρεωτικά να εκκενώσουν, θα τους αφήσουν οι αμερικάνοι εκεί. Το θέμα είναι πόσο θα θεωρήσει ο σουλτάνος ότι είναι σε αρκετά ισχυρή θέση ώστε να συμπεριφερθεί στον μπάιντεν όπως ο ββ.
ΥΓ
https://twitter.com/RojavaNetwork/statu ... 0987005215
Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή το έχει η τουρκία μιας και αυτή είναι που "καίγεται" να ενώσει τα δύο buffer zones της και να κλειδώσει τα σύνορα. Όλοι οι υπολοιποι παίκτες δείχνουν απολύτως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και πολύ χαρούμενοι που επετεύχθη τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά. Ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους. Έλα όμως που στο δικό τους σχεδιασμό είναι ξεκάθαρο το ότι οι κούρδοι κρατάνε όλες τις περιοχές ανατολικά του ευφράτη! Και εκείνο το κομμάτι στο κομπάνι κάνει τεράστια διαφορά για όλη τη στρατηγική της τουρκίας στην περιοχή!
Οι αμερικανοί κάνουν συνεχώς ξεκάθαρο ότι αυτό είναι το deal. Ο τούρκος κάνει μέχρι στιγμής συνεχώς ξεκάθαρο ότι δεν το δέχεται. Οι κούρδοι παίζοντας έξυπνα το παιχνίδι έφτασαν χθες να προτείνουν μέχρι και αποστρατικοποιημένη ζώνη εκεί...
Commander-in-chief of the SDF, General Mazloum Abdî: "We announce our readiness to submit a proposal to establish a demilitarized zone in the city of Kobanî, with the redistribution of security forces under American supervision and presence" https://x.com/RojavaNetwork/status/1869100031086940222
...under American supervision and presence
Δείχνει προς το παρόν να γίνεται όλο και πιο έντονη η σύγκρουση μεταξύ των αμερικανών και των τούρκων. Στο τραπέζι πρέπει να μπει και η πρόσφατη αποχώρηση των κούρδων από το manbij που είναι δυτικά του ευφράτη αλλά οι κούρδοι το άφησαν τηρώντας τη συμφωνία από τη μεριά τους.
Τι θα κάνει ο σκύλος είναι ένα ερώτημα. Οι δυνατότητες της αμερικανικής παρουσίας στην περιοχή πρακτικά είναι αμελητέες σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης...μόνο σαν ανθρώπινη ασπίδα μπορεί να λειτουργήσουν και δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι αν ο τούρκος δώσει τελεσίγραφο ότι μπαίνει και πρέπει υποχρεωτικά να εκκενώσουν, θα τους αφήσουν οι αμερικάνοι εκεί. Το θέμα είναι πόσο θα θεωρήσει ο σουλτάνος ότι είναι σε αρκετά ισχυρή θέση ώστε να συμπεριφερθεί στον μπάιντεν όπως ο ββ.
ΥΓ
https://twitter.com/RojavaNetwork/statu ... 0987005215
- Dwarven Blacksmith
Τραμπ. Και ξαφνικά.... μπαράζ κακών ειδήσεων.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-