!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
zteo

Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Την παροιμία που λέει ότι δύο γάιδαροι μάλωναν σε ξένο αχυρωνα την ξέρεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

nyxtovios έγραψε: 16 Δεκ 2024, 21:55
Aitwlos έγραψε: 16 Δεκ 2024, 21:25
Golden Age έγραψε: 16 Δεκ 2024, 21:20

Το περίμενα ότι θα επιβάλουν χαράτσι

Το μόνο που δεν περίμενες ήταν να έρθεις στην άβολη θέση να απαρνηθεις τους ηγέτες σου και να ψάχνεσαι με λατινοπουλου
Τουλάχιστον είναι συνεπής.
Φαντάσου αν ήταν γαλαζαίος γλύφτης θα έλεγε ότι δεν είναι και τόσο κακός ο κεφαλικός φόρος και ότι πρέπει να το κάνουμε και εδώ.

Καλά συνεπής και χρυσαυγιτης δεν έχει μένει ούτε ένας. Υπάρχει διασπορα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Τέλος πάντων για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να εξετάσουμε και το meme game των πορτοκαλί τζιχαντιστών

https://twitter.com/leafygrotto/status/ ... 7618590870
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

έρχεται ολοταχώς ασαλιωτη ψωλή στην Τουρκία...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
zteo

nostromos έγραψε: 17 Δεκ 2024, 23:47
έρχεται ολοταχώς ασαλιωτη ψωλή στην Τουρκία...
Τις δηλώσεις της Ούρσουλα της διάβασες η δεν συμφέρουν την φαντασίωση σου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ποιος τη γαμαει την Ούρσουλα...? φαντασιώσεις έχεις εσύ που μετά τις αλλεπάλληλες πατάτες που πέταξες τις πρώτες ημέρες προσπαθείς να το συμσζεψεις
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
zteo

nostromos έγραψε: 18 Δεκ 2024, 02:16 ποιος τη γαμαει την Ούρσουλα...? φαντασιώσεις έχεις εσύ που μετά τις αλλεπάλληλες πατάτες που πέταξες τις πρώτες ημέρες προσπαθείς να το συμσζεψεις
Δεν ξέρω ποιος γαμαει την Ούρσουλα αλλά ποιον γαμαει η Ούρσουλα και αυτός είναι ο Ελληνικός λαός. Από την στιγμή που απαξιωνεις την πρόεδρο της κομισιον μια φορά την απαξιωνω χιλιάδες φορές απαιτώντας την αποχώρηση από την ΕΕ.
Είναι ευχαρίστηση μου να βλέπω το ΝΑΤΟ να διαλύεται με την καταστροφή του δεύτερου δυνατότερου και μεγαλύτερου στρατού της συμμαχίας και η υπερδύναμη να χάνει την επιρροή της και τις περισσότερες βάσεις στην Μ.Ανατολη.
Από την στιγμή που θα καταστραφεί ο μπαμπούλας της Τουρκίας ο λαός θα επιβάλει την αποχώρηση από το διαλυμένο ΝΑΤΟ διότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον και κανενα συμφερον να συμμετέχει σε μια σύγκρουση ΝΑΤΟ Ρωσίας.
Αρκετά πληρώσαμε φαραωνικα εξοπλιστικά για να ταιζονται παράσιτα.
Καταλαβαίνω ότι με τα γεγονότα της Συρίας έχεις πάθει ιδεολογικό και πολιτικο blackout και προσπαθείς μέσω φαντασιώσεων να κρατήσεις. Είναι λοιπόν ευχαρίστηση μου να βλέπω την φαντασίωση σου να πραγματοποιηθεί και ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση να βλέπω τις συνέπειες της. Η εκμετάλλευση των ενδοιμπεριαλιστικων αντιθέσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον λαό να ελευθερωθεί από την δικτατορία του κεφαλαίου. Πατάω όμως στην γη και ξέρω ότι το κεφάλαιο δεν έχει αυτοκαταστροφικες τάσεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Όπως τα είχα πει: η Τουρκία έκανε την καρδιά της πέτρα και συμφώνησε σε παράταση επ αόριστον της εκεχειρίας ανάμεσα σε αυτήν και τους SDF.Οσο υπάρχουν Αμερικανικά στρατεύματα στο Κομπανι η Τουρκία δεν είναι ηλίθια να χτυπήσει και να κινδυνέψει πόλεμο με τις ΗΠΑ.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Mitharadir έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:07 Όπως τα είχα πει:
:smt005: απο την στιγμη που οι μεγαλες δυναμεις δεν θελουν να αναλαβουν την ευθυνη της διατηρησης
της ταξης θα αναλαβει η τουρκια ..τσεκ η τουρκια κερδιζει
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

nemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:12
:smt005: απο την στιγμη που οι μεγαλες δυναμεις δεν θελουν να αναλαβουν την ευθυνη της διατηρησης
https://twitter.com/PlakoudasSpyros/sta ... gr%5Etweet
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Mitharadir έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:22
nemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:12
δεν το παιρνω στα σοβαρα αυτο που λες γιατι εχω την υποψια οτι εσυ ησουν που ελεγε οτι η καμαλα θα κερδισει
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Εξ αρχής φαινόταν ότι εκείνο το κομμάτι στο κομπάνι θα μπορούσε να αποτελέσει το σοβαρότερο σημείο τριβής σε όλο αυτό το deal και η πραγματικότητα το αποδεικνύει.

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή το έχει η τουρκία μιας και αυτή είναι που "καίγεται" να ενώσει τα δύο buffer zones της και να κλειδώσει τα σύνορα. Όλοι οι υπολοιποι παίκτες δείχνουν απολύτως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και πολύ χαρούμενοι που επετεύχθη τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά. Ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους. Έλα όμως που στο δικό τους σχεδιασμό είναι ξεκάθαρο το ότι οι κούρδοι κρατάνε όλες τις περιοχές ανατολικά του ευφράτη! Και εκείνο το κομμάτι στο κομπάνι κάνει τεράστια διαφορά για όλη τη στρατηγική της τουρκίας στην περιοχή!

Οι αμερικανοί κάνουν συνεχώς ξεκάθαρο ότι αυτό είναι το deal. Ο τούρκος κάνει μέχρι στιγμής συνεχώς ξεκάθαρο ότι δεν το δέχεται. Οι κούρδοι παίζοντας έξυπνα το παιχνίδι έφτασαν χθες να προτείνουν μέχρι και αποστρατικοποιημένη ζώνη εκεί...

Commander-in-chief of the SDF, General Mazloum Abdî: "We announce our readiness to submit a proposal to establish a demilitarized zone in the city of Kobanî, with the redistribution of security forces under American supervision and presence" https://x.com/RojavaNetwork/status/1869100031086940222

...under American supervision and presence

Δείχνει προς το παρόν να γίνεται όλο και πιο έντονη η σύγκρουση μεταξύ των αμερικανών και των τούρκων. Στο τραπέζι πρέπει να μπει και η πρόσφατη αποχώρηση των κούρδων από το manbij που είναι δυτικά του ευφράτη αλλά οι κούρδοι το άφησαν τηρώντας τη συμφωνία από τη μεριά τους.

Τι θα κάνει ο σκύλος είναι ένα ερώτημα. Οι δυνατότητες της αμερικανικής παρουσίας στην περιοχή πρακτικά είναι αμελητέες σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης...μόνο σαν ανθρώπινη ασπίδα μπορεί να λειτουργήσουν και δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι αν ο τούρκος δώσει τελεσίγραφο ότι μπαίνει και πρέπει υποχρεωτικά να εκκενώσουν, θα τους αφήσουν οι αμερικάνοι εκεί. Το θέμα είναι πόσο θα θεωρήσει ο σουλτάνος ότι είναι σε αρκετά ισχυρή θέση ώστε να συμπεριφερθεί στον μπάιντεν όπως ο ββ.

ΥΓ

https://twitter.com/RojavaNetwork/statu ... 0987005215
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Τραμπ. Και ξαφνικά.... μπαράζ κακών ειδήσεων.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”