Φυσικά. Την αγκύρωση που μπορεί να αντέχει αυτά τα φορτία θα την πάρω στον τάφο μου.taliban έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:35Οι μεγαλύτεροι εφευρέτες πήραν τα μυστικά μαζί τους.seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:25Δεν ξέρω τι να πω?
Σε αυτόν τον κόσμο που ζω κατάλαβα ότι για να του κάνεις καλό
πρέπει πρώτα να υποστείς το μαρτύριο της σταγόνας.
Εγώ βλέπω αυτόν τον κόσμο πια σαν μια τεράστια μαφία που κάνει κουμάντο στα πάντα.
Δεν ανήκω σε αυτόν τον κόσμο και αδιαφορώ πια για το μέλλον του.
Εγώ περίμενα να με παρακαλέσουν να τους πω την εμπειρία μου.
Θα έπρεπε μάλιστα και να με πληρώσουν για να ασχοληθώ σαν ερευνητής
Αυτοί θέλουν να τους κάνεις καλό και να τους πληρώνεις.
Δε μπα να γαμηθούν. Κρατάω για τον εαυτό μου αυτά που ξέρω και δεν θα τα μάθουν ποτέ.
Έτσι και εσύ!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Μάθε πού πρέπει να σταματάς. Δεν είναι ντροπή.seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:40Όταν εγώ έχω ξοδέψει χρόνο και χρήμα για να σας σώσω από τον σεισμό και εσείς 16 χρόνια με λέτε ψώνιο και ότι δεν ξέρω ενώ έχω δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές που σημαίνει αναγνώριση αυτών που λέω τότε τι να πω? Να πω μπράβο που με βρίζετε?
Ξέρεις είναι νόμος. Οι μαλακίες πληρώνονται με ένα ταβάνι στο κεφάλι. Αυτό το ταβάνι δεν θα σας το ρίξω εγώ στο κεφάλι αλλά το ξερό σας το κεφάλι θα το ρίξει. Εγώ αφιλοκερδώς έχω δώσει έναν αγώνα να σώσω κόσμο και περιουσίες. Πες μου σας αξίζει?Εφάρμοσα μετά τάνυση στις παρειές των τοιχωμάτων και ενσωμάτωση των τενόντων βαθειά μέσα στο έδαφος.
"Η εφαρμογή προέντασης σε τοιχοποιίες και κολώνες έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει σημαντικά την αντοχή στις σεισμικές δυνάμεις (Naaman, 2004; Nilson et al., 2010). Παράλληλα, οι μελέτες των Priestley et al. (2007) και Paulay & Priestley (1992) καταδεικνύουν ότι η προένταση μπορεί να εξαλείψει τις ρωγμές από εφελκυστικά και διατμητικά φορτία." Ο συνδυασμός μετά τάνυσις και ενσωμάτωσης των τενόντων βαθειά στο έδαφος γίνεται πρώτη φορά παγκοσμίως για να εκτρέψει τις δυνάμεις τις αδράνειας μέσα στο έδαφος ώστε και το έδαφος να συμμετέχει κατά 80% στην απόκριση των σεισμικών φορτίων της κατασκευής.
Έχεις πει πολλά και όχι ωραία, σε ανύποπτο χρόνο. Στο νήμα σου. Σε έχουμε μάθει και ειλικρινά δεν γουστάρουμε περαιτέρω νταλαβέρια με την πάρτη σου.
Αν κάποιοι γουστάρουν απλά να σε τρολλάρουν, δεν σημαίνει οτι σε εκτιμούν. Ειναι κουραστική η όποια αλληλεπίδραση μαζί σου και ειλικρινά είσαι απ'τους ανθρώπους που η πουστιά τους, χτυπάει ταβάνι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αμοιβαία τα αισθήματα.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:50Μάθε πού πρέπει να σταματάς. Δεν είναι ντροπή.seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:40Όταν εγώ έχω ξοδέψει χρόνο και χρήμα για να σας σώσω από τον σεισμό και εσείς 16 χρόνια με λέτε ψώνιο και ότι δεν ξέρω ενώ έχω δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές που σημαίνει αναγνώριση αυτών που λέω τότε τι να πω? Να πω μπράβο που με βρίζετε?Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:28
Εντάξει, εσύ μην τον βρίσεις, είσαι υπεράνω μάλλον όταν κάποιος για τα συμφέροντά του, χρησιμοποιεί τέτοια σκατοψυχιά. Έχεις το ελεύθερο.
Ξέρεις είναι νόμος. Οι μαλακίες πληρώνονται με ένα ταβάνι στο κεφάλι. Αυτό το ταβάνι δεν θα σας το ρίξω εγώ στο κεφάλι αλλά το ξερό σας το κεφάλι θα το ρίξει. Εγώ αφιλοκερδώς έχω δώσει έναν αγώνα να σώσω κόσμο και περιουσίες. Πες μου σας αξίζει?Εφάρμοσα μετά τάνυση στις παρειές των τοιχωμάτων και ενσωμάτωση των τενόντων βαθειά μέσα στο έδαφος.
"Η εφαρμογή προέντασης σε τοιχοποιίες και κολώνες έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει σημαντικά την αντοχή στις σεισμικές δυνάμεις (Naaman, 2004; Nilson et al., 2010). Παράλληλα, οι μελέτες των Priestley et al. (2007) και Paulay & Priestley (1992) καταδεικνύουν ότι η προένταση μπορεί να εξαλείψει τις ρωγμές από εφελκυστικά και διατμητικά φορτία." Ο συνδυασμός μετά τάνυσις και ενσωμάτωσης των τενόντων βαθειά στο έδαφος γίνεται πρώτη φορά παγκοσμίως για να εκτρέψει τις δυνάμεις τις αδράνειας μέσα στο έδαφος ώστε και το έδαφος να συμμετέχει κατά 80% στην απόκριση των σεισμικών φορτίων της κατασκευής.
Έχεις πει πολλά και όχι ωραία, σε ανύποπτο χρόνο. Στο νήμα σου. Σε έχουμε μάθει και ειλικρινά δεν γουστάρουμε περαιτέρω νταλαβέρια με την πάρτη σου.
Αν κάποιοι γουστάρουν απλά να σε τρολλάρουν, δεν σημαίνει οτι σε εκτιμούν. Ειναι κουραστική η όποια αλληλεπίδραση μαζί σου και ειλικρινά είσαι απ'τους ανθρώπους που η πουστιά τους, χτυπάει ταβάνι.
Ωωωω.. Θα βάλω πλερέζα. Άντε παραπέρα τώρα.seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:53Αμοιβαία τα αισθήματα.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:50Μάθε πού πρέπει να σταματάς. Δεν είναι ντροπή.seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:40 Όταν εγώ έχω ξοδέψει χρόνο και χρήμα για να σας σώσω από τον σεισμό και εσείς 16 χρόνια με λέτε ψώνιο και ότι δεν ξέρω ενώ έχω δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές που σημαίνει αναγνώριση αυτών που λέω τότε τι να πω? Να πω μπράβο που με βρίζετε?
Ξέρεις είναι νόμος. Οι μαλακίες πληρώνονται με ένα ταβάνι στο κεφάλι. Αυτό το ταβάνι δεν θα σας το ρίξω εγώ στο κεφάλι αλλά το ξερό σας το κεφάλι θα το ρίξει. Εγώ αφιλοκερδώς έχω δώσει έναν αγώνα να σώσω κόσμο και περιουσίες. Πες μου σας αξίζει?
Σε όποιους αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμεΠασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:55Ωωωω.. Θα βάλω πλερέζα. Άντε παραπέρα τώρα.seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:53Αμοιβαία τα αισθήματα.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:50
Μάθε πού πρέπει να σταματάς. Δεν είναι ντροπή.
Βάλε ότι γουστάρεις
Δικό σου είναι
Πάρα πέρα να πας εσύ.
Ενίοτε αισθάνομαι με την πάρτη σου, πως τσακώνομαι με 5χρονο. Πάω παραπέρα. Κρίμα που φτάνεις στα άκρα να υποστηρίξεις κάτι ανέφικτο. Η ντροπή όμως, είθε να σε συνοδεύει.
Ντρέπομαι μόνο για μερικούς ανθρώπους γύρω μου.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 23:09Ενίοτε αισθάνομαι με την πάρτη σου, πως τσακώνομαι με 5χρονο. Πάω παραπέρα. Κρίμα που φτάνεις στα άκρα να υποστηρίξεις κάτι ανέφικτο. Η ντροπή όμως, είθε να σε συνοδεύει.
Όταν πας να αγοράσεις κάποιο φάρμακο από το φαρμακείο πες σε αυτόν που το εφεύρε να ντρέπεται που σου το δίνει να γίνεις καλά.
Μάθε να το βουλώνεις, δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες. Κάπου δλδ έχεις κουράσει. Δεν μας αφορά.seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 23:20Ντρέπομαι μόνο για μερικούς ανθρώπους γύρω μου.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 23:09Ενίοτε αισθάνομαι με την πάρτη σου, πως τσακώνομαι με 5χρονο. Πάω παραπέρα. Κρίμα που φτάνεις στα άκρα να υποστηρίξεις κάτι ανέφικτο. Η ντροπή όμως, είθε να σε συνοδεύει.seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:57 Σε όποιους αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε
Βάλε ότι γουστάρεις
Δικό σου είναι
Πάρα πέρα να πας εσύ.
Δεν θέλω να αφήνω ανάξιους να μου καθορίζουν την ελευθερία μου.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 23:24Μάθε να το βουλώνεις, δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες. Κάπου δλδ έχεις κουράσει. Δεν μας αφορά.
Αν δεν σε αφορά ξεκουμπίσου. Αλέ..
Κανέναν δεν αφορά. Όλοι ''σε παίζουν''. Λίγη αξιοπρέπεια δεν θα έβλαπτε.seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 23:27Δεν θέλω να αφήνω ανάξιους να μου καθορίζουν την ελευθερία μου.
Αν δεν σε αφορά ξεκουμπίσου. Αλέ..
Ας μη διαβάζουν τότε. Εγώ δεν απαγόρεψα σε κανένα να εκφράζετε.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 23:29Κανέναν δεν αφορά. Όλοι ''σε παίζουν''. Λίγη αξιοπρέπεια δεν θα έβλαπτε.
Μάθε να το σταματάς όταν δεν σε παίρνει. Κουράζεις.seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 23:31Ας μη διαβάζουν τότε. Εγώ δεν απαγόρεψα σε κανένα να εκφράζετε.
Αν τα ενδιαφέροντα θέματα για εσένα είναι άλλα μην με παρακολουθείς.
Δεν είναι όμως όλα τα δάκτυλα ίδια.
Υπάρχουν άνθρωποι που τους ενδιαφέρει η έρευνά μου.
Είναι λίγοι γιατί λίγοι είναι επιστήμονες.
Το πάρα κάτω ποστ δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν πολιτικό μηχανικό.

η πραγματικοτητα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ναι, στο πχορουμ ειμαστε, και απανταμε σε οσους λενε μαλακιες.Ερμής έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 21:17 Δε. Καταλαβαίνω γιατί την έχετε πέσει όλοι στο σεισμικουλα. Οκ λέει τα δικά του. και λοιπόν; στο πχωρουμ είμαστε.
αυτο δεν κανουμε;
γιατι να τον αφησουμε στην απεξω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 0 Απαντήσεις