Νεοναζί είναι, σανό τρώει και σανό πουλάει (όπως και οι Έλληνες Νεοναζί Χρυσαυγίτες). Εσύ το βλέπεις το θέμα από την σκοπιανή πλευρά, εγώ θέλω να αποδείξω ότι οι πρώην σλαβόφωνοι της Μακεδονίας δεν ήταν Βούλγαροι. Κι αυτό αν δεν ήθελα, θα το έλεγα για την ιστορική αλήθεια.Βινόσαυρος έγραψε: 09 Φεβ 2019, 09:06Δεν τον παρακολουθώ πλέον, έχει μηδενική αν όχι αρνητική συνεισφορά στο θέμα.brb και tyt έγραψε: 09 Φεβ 2019, 01:01 Πώς ο Νεοναζί Βούλγαρος αλλάζει γνώμη από σελίδα σε σελίδα. Μνημείο τρικυμίας εν κρανίω.
Π.χ. μπορεί να υπάρχει ένα νήμα με θέμα «η ηλιολουστη μέρα», κυριολεκτικά.
Να ξεκινήσει «η πεμπτη στη βουλγαρία ήταν ηλιόλουστη...» και να συνεχίσει
τα δικά του για τα βουλγ-άρια και πάει λέγοντας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Δεν υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα"
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: "Δεν υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα"
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Έτσι φενεται και σε μένα ...η δυικοτητα της ονομασίας Μακεδονία ΜακεδόνεςLeporello έγραψε: 09 Φεβ 2019, 08:24Γι'αυτό έγραψα παλιότερα, ότι αντίθετα με αυτά που λέει ο Ζάεφ, η συμφωνία των Πρεσπών στην πραγματικότητα απομακρύνει την αναγνώριση μειονότητας στην Ελλάδα και δεν την φέρνει πιό κοντά. Πριν από την συμφωνία, υπήρχε η δυνατότητα να αναγνωρισθεί Σλαβομακεδονική μειονότητα, αφού μιλάμε γιά Ελληνες πολίτες. Τώρα, αν αναγνωρισθεί, αναγκαστικά θα ονομαστεί Μακεδονική. Γι'αυτό θα είναι δύσκολο να αναγνωρισθεί.Abalaeos έγραψε: 09 Φεβ 2019, 01:12 Το Ελληνικό κράτος δεν έχει πρόβλημα να αναγνωρίσει μειονότητα όσο μικρή και αν είναι (δε μπορεί να το κάνει αυτό μιας και αυτό ανήκει σε ένα πλαίσιο κρατών συγκεκριμένο) .Το όλο θέμα της μη αναγνώρισης κολλάει στο ότι η συγκεκριμένη μειονότητα θέλει να αποκαλείται Μακεδονική σκέτο και όχι Σλαβομακεδόνες πχ.
σε Ελλάδα και Β.Μακεδονια πλέον με τους ίδιους τίτλους αλλά διαφορετικές οντοτητες για κάθε χώρα δε φενεται να βοηθάει κάποιους που θέλουν να ονομάζονται ως Μακεδόνες εντός ενός Μακεδονικού Ελληνικού συνόλου .Βέβαια θα ήθελα να ακούσω και καμιά άλλη άποψη
- Northerner
Ουφφφ, χαζός όμως και πεισματάρης. Επικίνδυνος συνδυασμός. Πώς να καταλάβεις, ρε παιδί μου; Δεν έχεις το mental capacity για να το κάνεις. Δεν πειράζει, συνεχίζω να γράφω το ίδιο.
Βέβαια κι "Βόρειοι'' "μακεντόνες'' ήταν και συνεχίζουν να είναι βούλγαροι. Αυτό είναι καθαρό γεγονός. Ο Σαμουΐλ ήταν βούλγαρος κι οι απόγονοί του επίσης ήταν βούλγαροι. Ο βούλγαρος τσαρ Ιβάν Βλαντισλάβ -
In the year 6523 since the creation of the world [1015/1016? CE], this fortress, built and made by Ivan, Tsar of Bulgaria, was renewed with the help and the prayers of Our Most Holy Lady and through the intercession of her twelve supreme Apostles. The fortress was built as a haven and for the salvation of the lives of the Bulgarians. The work on the fortress of Bitola commenced on the twentieth day of October and ended on the [...] This Tsar was Bulgarian by birth, grandson of the pious Nikola and Ripsimia, son of Aaron, who was brother of Samuil, Tsar of Bulgaria, the two who routed the Greek army of Emperor Basil II at Stipon where gold was taken [...] and in [...] this Tsar was defeated by Emperor Basil in 6522 (1014) since the creation of the world in Klyutch and died at the end of the summer
Επίσης έχει μεγάλη σημασία πως οι βούλγαροι στην Μακεντόνια νόμιζαν ότι είναι βούλγαροι. Πριν να έρθει η κόκκινη πανούκλα δηλαδή.
Μνημείο του Γκότσε στο Σκόπιε:

Εντάξει, αυτός μισούσε τα άλογα και παντού πήγαινε με τα πόδια ή με τρένο, αλλά να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα των σερβομανών.
μνημειο του Ντάμε

Μνημείο του Τόντορ στο Σκόπιε

Άλλοι βούλγαροι επίσης έχουν μνημεία στο Disneyland Σκόπιε. Οι σερβομανοί συνεχίζουν να χτίζουν μνημεία αν και αυτοί οι άνθρωποι ξεκάθαρα δήλωσαν ότι είναι βούλγαροι. Μα άιντε, ας διαβάσουμε μερικές ξένες πηγές.
But who are the Macedonians? You will find Bulgarians and Turks who call themselves Macedonians, you find Greek Macedonians, there are Servian Macedonians, and it is possible to find Roumanian Macedonians. You will not, however, find a single Christian Macedonian who is not a Servian, a Bulgarian, a Greek, or a Roumanian.
They all curse the Turk, and they love Macedonia. But it is Greek Macedonia, or Bulgarian Macedonia, and their eyes flame with passion, whilst their fingers seek the triggers of their guns, at the suggestion that any of the other races are Macedonian, or, indeed, anything but interlopers. In point of fact, Macedonia is little more than a name given to a tract of Turkish territory where, besides the Turks, live congeries of races, chiefly Bulgarian and Greek
http://macedonia.kroraina.com/en/jf/jf_1.html
Many Slavs in Macedonia, perhaps the majority, still harboured Bulgarian consciousness and were antithetical to a Yugoslav state dominated by Serbia, as once again became clear during the Second World war...
https://books.google.bg/books?id=ZMyZdv ... 41&f=false
Most of the Slavophone inhabitants in all parts of divided Macedonia - perhaps a million and a half in all - felt themselves to be Bulgariasn at the beginning of the occupationLiberation...
https://books.google.bg/books?id=qYAwZF ... &q&f=false
The local people hailed the Bulgarian troops as liberators, and in the early days of the occupation pro-Bulgarian feeling ran high...
https://books.google.bg/books?id=UpC4QJ ... &q&f=false
Likewise the Macedonians initially gave the invadingBulgarian liberating forces a tumultuous welcome, viewing the Bulgarians as the liberators they were, from Serbian chauvinism and repression.
Αρκετές είναι αυτές; Μετά θα ψάξω για περισσότερες. Αλλιώς δεν βλέπω γιατί να έχω αντιγύρισει οπουδήποτε. Απλώς δεν έχει το Άι Κιού να το καταλάβεις. Οι άλλοι το καταλαβαίνουν όμως σωπαίνουν. Πραφανώς εννοώ τους βούλγαρους από τη Μακεντόνια που έφυγαν από τους δολοφόνους έλληνες για να σώσουν τη ζωή τους και στην θέση τους ήρθαν οι πρόγονοί σου τούρκοι χριστιανοί, που δεν ήξεραν ούτε λέξη ελληνικά, από την Ασία όταν ο Μουσταφά Κεμάλ σας έβαλε στην άμμο.
Μεταξύ άλλων δεν στηρίζω τον Μουσταφά Κεμάλ με αυτό το πάθος που κάποιοι εδώ το κάνουν. Πραγματικά δε νομίζω ότι ήταν βουλγαρόφιλος και το έγραψα όταν Ιστορία.bg είχε εκπομπή γι αυτόν. Είχε δικό του ατζέντα που ευτυχώς δεν είχε σχέση με την Βουλγαρία όμως δε σημαίνει ότι ήταν βουλγαρόφιλος. Και το λιγότερο - πρέπει να είσαι άνθρωπος για είσαι βουλγαρόφιλος.
Αλλιώς οι πρωτοβουλγαροι ήταν και κάνω αυτοαποσπασμα -
Σήμερα οι περισσότεροι ιστορικοί εδώ συμφωνούν ότι οι πρωτοβουλγαροι δεν ήταν τουρκικό έθνος, αλλά σαμαρτες (άριοι δηλαδή). Είχαν τουρκίες αναμίξεις διότι ο δρόμος τους έως τη Βουλγαρία proper lasted πολλά χρόνια και στο δρόμο τουρκικές φυλές mixed με αυτούς. Δυστυχώς δεν είχαν τουρκικό αίμα σαν τους προγόνους σου που ήρθαν από την Ασία για να ζουν στη Μακεντόνια των συμπατριωτών μου.
Όμως οι αλβανοί είναι αυτοί που στην πραγματικότητα νίκησαν από τη συμφωνία. Τώρα η βρώμικη τους γλώσσα είναι επίσημη εκεί όπου μόνο μια βουλγαρική διάλεκτος ακούγονταν. Και θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Αυτοί θα capsulate themselves και θα συνεχίσουν να ζητούν δικαιώματα. Αντί να τους διδάσκουν βουλγαρική διάλεκτο θα πρέπει να κάνουν νέες concessions. Μπορείτε να φανταστείτε πχ εδώ ο κύριος Καρανταϊ' να βγει στο βήμα της Βουλής και μιλά στα βρωμοτουρκικά; Θα γίνει χαμός.
Ρε, ο Μουσταφά έχει το ίδιο Άι Κιού που έχει o καθυστερημένος.
Σε κάθε περίπτωση τους στηρίζω τους αλβανούς. Αν δεν θα είναι Βουλγαρική καλύτερα να γίνει τέφρα, όπως είπε κι ο ένδοξος Βάντσο.
Το κατάλαβες τώρα, παιδί μου; Εντάξει δεν έχει ζωγραφιές για να είναι πιο εύκολο για σένα. την επόμενη φορά θα σου διαβάσω παραμύθια από τη Μακεντόνια.
"Στην έργο είπα τη Μακεντόνια Δυτική Βουλγαρία, όπως πρέπει να ονομάζονται'' Κονσταντίν Μιλαντίνοβ.
"Προτείνω στους νέος στη Μακεντόνια να κρατούν ισχυρά, ότι είμαστε βούλγαροι εδώ και χιλάδες χρόνια'' Βάντσο Μιχάιλοβ
"Από έναν λαό δημιουργήσαμε δύο. Από μια γλώσσα κάναμε δύο. Στο όνομα της αλήθειας υπερασπίζαμε αυταπάτες. Παλιό ζυγό καταστρέψαμε για να φτιάξουμε νέο. Στη Βουλγαρία χωρίς έλεος χωρίζαμε μηελευθερία. Ρίχναμε ντροπή στη μητέρα μας με μητρικά λόγια." Βένκο Μαρκόβσκι.
Από το πίσω cover.
Shούμα είναι αυτό. Με αλλά λόγια ''λιστά''. Δεν είναι θόρυβος με σύντομο άρθρο. Σ αυτήν την περίπτωση ο τονος είναι στο α - shουμά. Έχει και άλλες λέξεις. Βέβαια. Κρίμα που αδελφοί μας στη Ρουσία (που υποφέρουν υπό κόκκινη σκλαβιά ακόμα) τώρα είναι τόσο διαφορετικοί από μας και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι από τις λέξεις μας είναι κοινές.

Αυτά κομπανιέρος. Χάνω πολύ χρόνο να σας διαφωτίζω. Ίσως αύριο θα έρθω πάλι να απαντώ στον αργό στο κεφάλι.
Βέβαια κι "Βόρειοι'' "μακεντόνες'' ήταν και συνεχίζουν να είναι βούλγαροι. Αυτό είναι καθαρό γεγονός. Ο Σαμουΐλ ήταν βούλγαρος κι οι απόγονοί του επίσης ήταν βούλγαροι. Ο βούλγαρος τσαρ Ιβάν Βλαντισλάβ -
In the year 6523 since the creation of the world [1015/1016? CE], this fortress, built and made by Ivan, Tsar of Bulgaria, was renewed with the help and the prayers of Our Most Holy Lady and through the intercession of her twelve supreme Apostles. The fortress was built as a haven and for the salvation of the lives of the Bulgarians. The work on the fortress of Bitola commenced on the twentieth day of October and ended on the [...] This Tsar was Bulgarian by birth, grandson of the pious Nikola and Ripsimia, son of Aaron, who was brother of Samuil, Tsar of Bulgaria, the two who routed the Greek army of Emperor Basil II at Stipon where gold was taken [...] and in [...] this Tsar was defeated by Emperor Basil in 6522 (1014) since the creation of the world in Klyutch and died at the end of the summer
Επίσης έχει μεγάλη σημασία πως οι βούλγαροι στην Μακεντόνια νόμιζαν ότι είναι βούλγαροι. Πριν να έρθει η κόκκινη πανούκλα δηλαδή.
Μνημείο του Γκότσε στο Σκόπιε:

Εντάξει, αυτός μισούσε τα άλογα και παντού πήγαινε με τα πόδια ή με τρένο, αλλά να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα των σερβομανών.
μνημειο του Ντάμε

Μνημείο του Τόντορ στο Σκόπιε

Άλλοι βούλγαροι επίσης έχουν μνημεία στο Disneyland Σκόπιε. Οι σερβομανοί συνεχίζουν να χτίζουν μνημεία αν και αυτοί οι άνθρωποι ξεκάθαρα δήλωσαν ότι είναι βούλγαροι. Μα άιντε, ας διαβάσουμε μερικές ξένες πηγές.
But who are the Macedonians? You will find Bulgarians and Turks who call themselves Macedonians, you find Greek Macedonians, there are Servian Macedonians, and it is possible to find Roumanian Macedonians. You will not, however, find a single Christian Macedonian who is not a Servian, a Bulgarian, a Greek, or a Roumanian.
They all curse the Turk, and they love Macedonia. But it is Greek Macedonia, or Bulgarian Macedonia, and their eyes flame with passion, whilst their fingers seek the triggers of their guns, at the suggestion that any of the other races are Macedonian, or, indeed, anything but interlopers. In point of fact, Macedonia is little more than a name given to a tract of Turkish territory where, besides the Turks, live congeries of races, chiefly Bulgarian and Greek
http://macedonia.kroraina.com/en/jf/jf_1.html
Many Slavs in Macedonia, perhaps the majority, still harboured Bulgarian consciousness and were antithetical to a Yugoslav state dominated by Serbia, as once again became clear during the Second World war...
https://books.google.bg/books?id=ZMyZdv ... 41&f=false
Most of the Slavophone inhabitants in all parts of divided Macedonia - perhaps a million and a half in all - felt themselves to be Bulgariasn at the beginning of the occupationLiberation...
https://books.google.bg/books?id=qYAwZF ... &q&f=false
The local people hailed the Bulgarian troops as liberators, and in the early days of the occupation pro-Bulgarian feeling ran high...
https://books.google.bg/books?id=UpC4QJ ... &q&f=false
Likewise the Macedonians initially gave the invadingBulgarian liberating forces a tumultuous welcome, viewing the Bulgarians as the liberators they were, from Serbian chauvinism and repression.
Αρκετές είναι αυτές; Μετά θα ψάξω για περισσότερες. Αλλιώς δεν βλέπω γιατί να έχω αντιγύρισει οπουδήποτε. Απλώς δεν έχει το Άι Κιού να το καταλάβεις. Οι άλλοι το καταλαβαίνουν όμως σωπαίνουν. Πραφανώς εννοώ τους βούλγαρους από τη Μακεντόνια που έφυγαν από τους δολοφόνους έλληνες για να σώσουν τη ζωή τους και στην θέση τους ήρθαν οι πρόγονοί σου τούρκοι χριστιανοί, που δεν ήξεραν ούτε λέξη ελληνικά, από την Ασία όταν ο Μουσταφά Κεμάλ σας έβαλε στην άμμο.
Μεταξύ άλλων δεν στηρίζω τον Μουσταφά Κεμάλ με αυτό το πάθος που κάποιοι εδώ το κάνουν. Πραγματικά δε νομίζω ότι ήταν βουλγαρόφιλος και το έγραψα όταν Ιστορία.bg είχε εκπομπή γι αυτόν. Είχε δικό του ατζέντα που ευτυχώς δεν είχε σχέση με την Βουλγαρία όμως δε σημαίνει ότι ήταν βουλγαρόφιλος. Και το λιγότερο - πρέπει να είσαι άνθρωπος για είσαι βουλγαρόφιλος.
Αλλιώς οι πρωτοβουλγαροι ήταν και κάνω αυτοαποσπασμα -
Σήμερα οι περισσότεροι ιστορικοί εδώ συμφωνούν ότι οι πρωτοβουλγαροι δεν ήταν τουρκικό έθνος, αλλά σαμαρτες (άριοι δηλαδή). Είχαν τουρκίες αναμίξεις διότι ο δρόμος τους έως τη Βουλγαρία proper lasted πολλά χρόνια και στο δρόμο τουρκικές φυλές mixed με αυτούς. Δυστυχώς δεν είχαν τουρκικό αίμα σαν τους προγόνους σου που ήρθαν από την Ασία για να ζουν στη Μακεντόνια των συμπατριωτών μου.
Όμως οι αλβανοί είναι αυτοί που στην πραγματικότητα νίκησαν από τη συμφωνία. Τώρα η βρώμικη τους γλώσσα είναι επίσημη εκεί όπου μόνο μια βουλγαρική διάλεκτος ακούγονταν. Και θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Αυτοί θα capsulate themselves και θα συνεχίσουν να ζητούν δικαιώματα. Αντί να τους διδάσκουν βουλγαρική διάλεκτο θα πρέπει να κάνουν νέες concessions. Μπορείτε να φανταστείτε πχ εδώ ο κύριος Καρανταϊ' να βγει στο βήμα της Βουλής και μιλά στα βρωμοτουρκικά; Θα γίνει χαμός.
Ρε, ο Μουσταφά έχει το ίδιο Άι Κιού που έχει o καθυστερημένος.
Σε κάθε περίπτωση τους στηρίζω τους αλβανούς. Αν δεν θα είναι Βουλγαρική καλύτερα να γίνει τέφρα, όπως είπε κι ο ένδοξος Βάντσο.
Το κατάλαβες τώρα, παιδί μου; Εντάξει δεν έχει ζωγραφιές για να είναι πιο εύκολο για σένα. την επόμενη φορά θα σου διαβάσω παραμύθια από τη Μακεντόνια.
"Στην έργο είπα τη Μακεντόνια Δυτική Βουλγαρία, όπως πρέπει να ονομάζονται'' Κονσταντίν Μιλαντίνοβ.
"Προτείνω στους νέος στη Μακεντόνια να κρατούν ισχυρά, ότι είμαστε βούλγαροι εδώ και χιλάδες χρόνια'' Βάντσο Μιχάιλοβ
"Από έναν λαό δημιουργήσαμε δύο. Από μια γλώσσα κάναμε δύο. Στο όνομα της αλήθειας υπερασπίζαμε αυταπάτες. Παλιό ζυγό καταστρέψαμε για να φτιάξουμε νέο. Στη Βουλγαρία χωρίς έλεος χωρίζαμε μηελευθερία. Ρίχναμε ντροπή στη μητέρα μας με μητρικά λόγια." Βένκο Μαρκόβσκι.
Από το πίσω cover.
Συγνώμη, ξέχασα ότι σε είχα καλέσει εδώ. Δηλαδή σου έστειλα μήνυμα για να έρθεις; Δεν το θυμάμαι. Αλλά εντάξει, αφού νο τε γκούστα μπορείς να φύγεις. Δεν σε έχω δέσει εδώ. Μην ανησυχείς εγώ θα σε βάλω στο μπλοκ λίστα και θα είναι μια χαρά. Πριν ήταν γεμάτο όμως έφυγε το φόρουμ και πήγε στο διάολο.
Τι σημαίνει τι έχουν αφήσει οι πρωτοβουλγαροι; Οι ίδιοι έμειναν, δεν εξαφανίστηκαν. Επίσης οι σημερινοί βούλγαροι έχουν μικρές ως ανύπαρκτες σχέσεις με τους ρουσους και εντελώς ανύπαρκτες με τους τούρκους. Αυτό κι αυτό κι αλλά πράγματα που δεν ξέρω πως να περιγράψω.Leporello έγραψε: 09 Φεβ 2019, 09:22 Τι έχουν αφήσει οι Πρωτοβούλγαροι στους σημερινούς Βούλγαρους;
- Την γλώσσα; Οχι βέβαια. Εντελώς σλάβικη είναι η γλώσσα και μάλιστα με μερικά Βαλκανικά στοιχεία, όπως το άρθρο που μπαίνει σαν επίθημα. Τουλάχιστον, στην περίπτωση των Φράγκων έχει μείνει ένα μέρος Γερμανικής προφοράς στην γλώσσα των σημερινών Γάλλων (το eu/ö)
- Tην θρησκεία; Ορθόδοξοι είναι οι Βούλγαροι και μάλιστα πιό κοντά στο Ελληνικό στυλ, παρά στο Ρώσικο.
- Γονίδια; Ούτε κι'αυτό. Ιδιοι είναι γενετικά οι Βούλγαροι με τους Βαλκάνιους γείτονές τους.
- Τοπωνύμια; Ολα είναι Σλαβικά, Ελληνικά, μερικά αρχαία Θρακικά.
Shούμα είναι αυτό. Με αλλά λόγια ''λιστά''. Δεν είναι θόρυβος με σύντομο άρθρο. Σ αυτήν την περίπτωση ο τονος είναι στο α - shουμά. Έχει και άλλες λέξεις. Βέβαια. Κρίμα που αδελφοί μας στη Ρουσία (που υποφέρουν υπό κόκκινη σκλαβιά ακόμα) τώρα είναι τόσο διαφορετικοί από μας και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι από τις λέξεις μας είναι κοινές.

Αυτά κομπανιέρος. Χάνω πολύ χρόνο να σας διαφωτίζω. Ίσως αύριο θα έρθω πάλι να απαντώ στον αργό στο κεφάλι.
Lost are only those who abandon themselves!
Oberst Hans-Ulrich Rudel
Oberst Hans-Ulrich Rudel
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Πέρα από το ανόητο τρολάρισμα σου. τουλάχιστον παραδέχονται οι Βούλγαροι ιστορικοί (και προφανώς παραδέχεσαι κι εσύ) ότι ήταν Ασιάτες και όχι Ευρωπαίοι. Εκτός και οι ο βουλγάρικος εθνικισμός συνεχίσει τα παραμυθάκια και μετακινήσει μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα την κοιτίδα των Σλάβων από την Μοραβία (σημερινή Τσεχία-Σλοβακία) στην Ασία.Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 16:13 Σήμερα οι περισσότεροι ιστορικοί εδώ συμφωνούν ότι οι πρωτοβουλγαροι δεν ήταν τουρκικό έθνος, αλλά σαμαρτες (άριοι δηλαδή). Είχαν τουρκίες αναμίξεις διότι ο δρόμος τους έως τη Βουλγαρία proper lasted πολλά χρόνια και στο δρόμο τουρκικές φυλές mixed με αυτούς. Δυστυχώς δεν είχαν τουρκικό αίμα σαν τους προγόνους σου που ήρθαν από την Ασία για να ζουν στη Μακεντόνια των συμπατριωτών μου.
Αν και εδώ είπες ότι μπορεί να είναι και Τουρκομογγόλοι. Νεοναζιστικές κωλοτούμπες.
viewtopic.php?f=29&t=6426&start=285
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 09 Φεβ 2019, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στους υπόλοιπους ναζί, συνηθίζω να ανεβάζω αυτό:

Γιά σένα έχω ειδική αφιέρωση:

Φαντάζομαι να ξέρεις τι είναι αυτό. Είναι δείγμα του πόσο δεν θέλουν να σας δούν στα μάτια τους οι Βορειομακεδόνες

Γιά σένα έχω ειδική αφιέρωση:

Φαντάζομαι να ξέρεις τι είναι αυτό. Είναι δείγμα του πόσο δεν θέλουν να σας δούν στα μάτια τους οι Βορειομακεδόνες
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Northerner
Τι μου λες ρε σύντροφε;!!;;;!;!;! Δεν θέλουν να μας κοιτάξουν στα μάτια. Αυτό ήτανε... έχασα τον ύπνο μου αυτό το βράδυ! 8 ώρες θα κοιτώ το ταβάνι. Ξέρεις τι; Αύριο θα ξαναπάω στη Βουλή, θα πάω και στον πρόεδρο και στον κύριο Μπόικο. Μετά θα επισκεφτώ τους φασίστες (!!!!¡¡¡¡!!!!!) από το ΜΠΑΝ και θα τους δώσω ούνα ντεκλαραθιόν ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε τον αρχαίο μακεντονικό έθνος και γλώσσα!
Λοιπόν, δεν ξέρω τι είναι αυτό το σερβομανικό μουσείο ούτε με ενδιαφέρει τι έχουν βάλει μέσα του οι προδότες. Πρέπει να πεις στους φίλους σου σερβομανούς ότι πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν την ''όμορφη'' αλβανική γλώσσα немедленно! Διότι η σημαία με τον ανεμιστήρα θα πάει στον κάδο σύντομα. Και εκεί θα εμφανιστεί μια άλλη σημαία με τον δικέφαλο. Αυτήν τη στιγμή έχω σηκώσει τα χέρια μου στον χαιρετισμό! Δηλαδή στον βυζαντινό χαιρετισμό του αετού.
Με αυτό νομίζω να σταματήσω να σου απαντώ. Όπως όλοι εδώ ξέρουν δεν συζητώ τίποτα με τους κόκκινες κατσαρίδες.
Πέρο κομπανιέρος, ¿κόμο πούντε εκιμποκάρμε τάντο σόμπρε έλ? Σόμπρε έστα ράτα μπολchεμπίκε. Νόμιζα ότι είναι ότι είναι από τους homovegans* που λένε λίγο μπλα, μπλα και σταματούν. Ποιος να ξέρει. Εντάξει διόρθωσα μι ερρορ.
Αφού ήταν ιντο-ευρωπαίοι από πού νομίζεις ότι έχουν έρθει;
Όσον αφορά το άλλο θα συμφωνήσω με σένα παιδί μου για να είσαι ευτυχισμένο. Θα μπορείς να λες: "Είδατε; Ο ναζιστής είπε ότι είναι τουρκομογγολοι! Είχα δίκιο!" Έτσι θα ηρεμήσει το άδειο σου κεφάλι. Για αυτό σου λέω ότι υπάρχει πιθανότητα να ήταν τουρκομογγολοι. Λέω ότι είναι 2-3% το πιο πολύ να ήταν τουρκομογγολοι σαν τους προγόνους σου ασιάτες που ήρθαν να ζουν στη Μακεντόνια των συμπατριωτών μου. Τώρα είσαι ευτυχισμένο, παιδί μου;
Λοιπόν, χτες ξέχασα μερικά λίνκς και γι αυτό τα βάλω τώρα.
Αυτό κι αυτό άφησαν οι πρόγονοί μας άριοι.
Шума είναι αυτό. Βέβαια δεν υπάρχει στις σλαβικές γλώσσες αφού είναι μια λέξη άρια. Να τραγούδι για έναν ήρωα που έπεσε πολεμώντας με τα λυσσασμένα αντιβουλγαρικά σκυλιά στο Μακεντονικό μέτωπο. (Στον καθυστερημένο) Προφανώς παιδί μου δεν μπορεί να είναι ''βόρειο μακεντονικό τραγούδι'' αφού εκείνη την περίοδο ''μακεντόνες'' υπήρχαν μόνο στα άδεια κεφάλια των κόκκινων γουρίνιων.
Επίσης στα βουλγαρικά λεξικά κενάνας δεν θα βάλει τη λέξη με το άρθρο. Επειδή πόσο χαζός πρέπει να είσαι να μην ξέρεις το άρθρο μιας λέξης;
Ένα μπόνους - σήμερα πήγα στη Βουλή κον ύνους αμίγκος, να δούμε το σύνταγμα από το 1879. Σας αφήσω λος κουάτνρος -
1. Η βάπτιση του αγίου Μπορίς Α.

2. Ο άγιος Παΐσιη γράφει την ιστορία του στο κελί του by the light of the torch, γράφοντας το γνωστό: "Ρε ηλίθιε, γιατί ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι βούλγαρος και λες ότι είσαι έλληνας, μήπως οι έλληνες ειναι κάτι σημαντικό;! (ελεύθερη μετάφραση)

3. Πάνω από το σύνταγμα ο Άριος Κουμπράτ μιλά με τους Αριους γιους του. Και μετά κάποιοι λένε τι σημασία έχουν οι άριοι μας πρόγονοι για μας. Είναι τα πάντα!

Ξαναγυρίζω την τρίτη ίσως. Θα δω. Ένας νέος στη λίστα, θα απαντώ λιγότερα, μπορώ να έρθω κι πιο νωρίς.
*homovegans είναι άλλο όνομα για τους ευρωπούστηδες.
Λοιπόν, δεν ξέρω τι είναι αυτό το σερβομανικό μουσείο ούτε με ενδιαφέρει τι έχουν βάλει μέσα του οι προδότες. Πρέπει να πεις στους φίλους σου σερβομανούς ότι πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν την ''όμορφη'' αλβανική γλώσσα немедленно! Διότι η σημαία με τον ανεμιστήρα θα πάει στον κάδο σύντομα. Και εκεί θα εμφανιστεί μια άλλη σημαία με τον δικέφαλο. Αυτήν τη στιγμή έχω σηκώσει τα χέρια μου στον χαιρετισμό! Δηλαδή στον βυζαντινό χαιρετισμό του αετού.
Με αυτό νομίζω να σταματήσω να σου απαντώ. Όπως όλοι εδώ ξέρουν δεν συζητώ τίποτα με τους κόκκινες κατσαρίδες.
Πέρο κομπανιέρος, ¿κόμο πούντε εκιμποκάρμε τάντο σόμπρε έλ? Σόμπρε έστα ράτα μπολchεμπίκε. Νόμιζα ότι είναι ότι είναι από τους homovegans* που λένε λίγο μπλα, μπλα και σταματούν. Ποιος να ξέρει. Εντάξει διόρθωσα μι ερρορ.
Τώρα στον καθυστερημένο.
Αφού ήταν ιντο-ευρωπαίοι από πού νομίζεις ότι έχουν έρθει;
Όσον αφορά το άλλο θα συμφωνήσω με σένα παιδί μου για να είσαι ευτυχισμένο. Θα μπορείς να λες: "Είδατε; Ο ναζιστής είπε ότι είναι τουρκομογγολοι! Είχα δίκιο!" Έτσι θα ηρεμήσει το άδειο σου κεφάλι. Για αυτό σου λέω ότι υπάρχει πιθανότητα να ήταν τουρκομογγολοι. Λέω ότι είναι 2-3% το πιο πολύ να ήταν τουρκομογγολοι σαν τους προγόνους σου ασιάτες που ήρθαν να ζουν στη Μακεντόνια των συμπατριωτών μου. Τώρα είσαι ευτυχισμένο, παιδί μου;
Λοιπόν, χτες ξέχασα μερικά λίνκς και γι αυτό τα βάλω τώρα.
Αυτό κι αυτό άφησαν οι πρόγονοί μας άριοι.
Шума είναι αυτό. Βέβαια δεν υπάρχει στις σλαβικές γλώσσες αφού είναι μια λέξη άρια. Να τραγούδι για έναν ήρωα που έπεσε πολεμώντας με τα λυσσασμένα αντιβουλγαρικά σκυλιά στο Μακεντονικό μέτωπο. (Στον καθυστερημένο) Προφανώς παιδί μου δεν μπορεί να είναι ''βόρειο μακεντονικό τραγούδι'' αφού εκείνη την περίοδο ''μακεντόνες'' υπήρχαν μόνο στα άδεια κεφάλια των κόκκινων γουρίνιων.
Επίσης στα βουλγαρικά λεξικά κενάνας δεν θα βάλει τη λέξη με το άρθρο. Επειδή πόσο χαζός πρέπει να είσαι να μην ξέρεις το άρθρο μιας λέξης;
Ένα μπόνους - σήμερα πήγα στη Βουλή κον ύνους αμίγκος, να δούμε το σύνταγμα από το 1879. Σας αφήσω λος κουάτνρος -
1. Η βάπτιση του αγίου Μπορίς Α.

2. Ο άγιος Παΐσιη γράφει την ιστορία του στο κελί του by the light of the torch, γράφοντας το γνωστό: "Ρε ηλίθιε, γιατί ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι βούλγαρος και λες ότι είσαι έλληνας, μήπως οι έλληνες ειναι κάτι σημαντικό;! (ελεύθερη μετάφραση)

3. Πάνω από το σύνταγμα ο Άριος Κουμπράτ μιλά με τους Αριους γιους του. Και μετά κάποιοι λένε τι σημασία έχουν οι άριοι μας πρόγονοι για μας. Είναι τα πάντα!

Ξαναγυρίζω την τρίτη ίσως. Θα δω. Ένας νέος στη λίστα, θα απαντώ λιγότερα, μπορώ να έρθω κι πιο νωρίς.
*homovegans είναι άλλο όνομα για τους ευρωπούστηδες.
Oberst Hans-Ulrich Rudel
Oberst Hans-Ulrich Rudel
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πήγαινε και στο άλλο νήμα για το Ίλιντεν για να σε τρελάνουν.Northerner έγραψε: 10 Φεβ 2019, 15:29 Ξαναγυρίζω την τρίτη ίσως. Θα δω. Ένας νέος στη λίστα, θα απαντώ λιγότερα, μπορώ να έρθω κι πιο νωρίς.
viewtopic.php?f=11&t=3301
Δεν είναι μουσείο. Είναι το Αστυνομικό Τμήμα του Πρίλεπ που το 1941 το έλεγχαν Βούλγαροι φασίστες και ντόπιοι δοσίλογοι. Στις 11 Οκτωβρίου, Μακεδόνες πατριώτες το κατέλαβαν και άρχισαν την αντίσταση γιά την απελευθέρωση τής Βόρειας Μακεδονίας από τους Βουλγάρους φασίστες και τους προδότες συνεργάτες τους.Northerner έγραψε: 10 Φεβ 2019, 15:29Λοιπόν, δεν ξέρω τι είναι αυτό το σερβομανικό μουσείο ούτε με ενδιαφέρει τι έχουν βάλει μέσα του οι προδότες. Πρέπει να πεις στους φίλους σου σερβομανούς ότι πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν την ''όμορφη'' αλβανική γλώσσα немедленно! Διότι η σημαία με τον ανεμιστήρα θα πάει στον κάδο σύντομα. Και εκεί θα εμφανιστεί μια άλλη σημαία με τον δικέφαλο. Αυτήν τη στιγμή έχω σηκώσει τα χέρια μου στον χαιρετισμό! Δηλαδή στον βυζαντινό χαιρετισμό του αετού.
Γιά την Αλβανική γλώσσα, άσε να ενδιαφερθούν εκείνοι που πρέπει. Εσύ να κοιτάξεις τι θα γίνει με την Τούρκικη γλώσσα στην χώρα σου.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
brb και tyt έγραψε: 09 Φεβ 2019, 13:54Νεοναζί είναι, σανό τρώει και σανό πουλάει (όπως και οι Έλληνες Νεοναζί Χρυσαυγίτες). Εσύ το βλέπεις το θέμα από την σκοπιανή πλευρά, εγώ θέλω να αποδείξω ότι οι πρώην σλαβόφωνοι της Μακεδονίας δεν ήταν Βούλγαροι. Κι αυτό αν δεν ήθελα, θα το έλεγα για την ιστορική αλήθεια.Βινόσαυρος έγραψε: 09 Φεβ 2019, 09:06Δεν τον παρακολουθώ πλέον, έχει μηδενική αν όχι αρνητική συνεισφορά στο θέμα.brb και tyt έγραψε: 09 Φεβ 2019, 01:01 Πώς ο Νεοναζί Βούλγαρος αλλάζει γνώμη από σελίδα σε σελίδα. Μνημείο τρικυμίας εν κρανίω.
Π.χ. μπορεί να υπάρχει ένα νήμα με θέμα «η ηλιολουστη μέρα», κυριολεκτικά.
Να ξεκινήσει «η πεμπτη στη βουλγαρία ήταν ηλιόλουστη...» και να συνεχίσει
τα δικά του για τα βουλγ-άρια και πάει λέγοντας.

"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Τρία πουλάκια κάθονταν Ασιάτη Τουρκομογγολε (τέτοιος είσαι γιατί αυτοπροσδιορίζεσαι ως Βούλγαρος) Νεοναζί.
Και το τραγούδι δεν είναι ούτε σκοπιανό ούτε βουλγάρικο. Των σλαβόφονων της Μακεδονίας είναι.
Ας το ξαναβάλω εδώ σαν απάντηση σου. Ξαναγύθρισε όποτε θέλεις γιατί γελάμε.
Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 16:13 Σήμερα οι περισσότεροι ιστορικοί εδώ συμφωνούν ότι οι πρωτοβουλγαροι δεν ήταν τουρκικό έθνος, αλλά σαμαρτες (άριοι δηλαδή). Είχαν τουρκίες αναμίξεις διότι ο δρόμος τους έως τη Βουλγαρία proper lasted πολλά χρόνια και στο δρόμο τουρκικές φυλές mixed με αυτούς. Δυστυχώς δεν είχαν τουρκικό αίμα σαν τους προγόνους σου που ήρθαν από την Ασία για να ζουν στη Μακεντόνια των συμπατριωτών μου.
- Northerner
Βέβαια θα γελάς, παιδί μου. Αφού είσαι ηλίθιος τα συναισθήματά σου γρήγορα αλλάζουν. Από υστερικό γέλιο ως κατάθλιψη. Μόνο ο Κύριος ξέρει τι συμβαίνει στο άδειο σου κεφάλι. Να, έχει κι άλλο ηλίθιο πιο πάνω. Πιθανόν κάποιος άλλος τουρκόσπορος από την Ασία με -ογλου στο επώνυμο.
Λοιπόν, δύσκολα τα τραγούδι θα είναι σλαβο οτιδήποτε αφού ο άνθρωπος ήταν βούλγαρος και η γλώσσα είναι βουλγαρική. Οι λεγόμενοι ''σλαβόφωνοι'' είναι βέβαια οι βούλγαροι γκρεκομάνοι προδότες, βέβαια. "Σλαβόφωνος'' είναι όρος της ελληνικής προπαγάνδας. Όλοι αυτοί οι ''σλάβοι'' ήταν και είναι βούλγαροι και τίποτα άλλο. Δυστυχώς, το λίγο που έχεις διαβάσει είναι λυσασσμένη αντιβουλγαρική προπαγάνδα.
Μεταξύ άλλων κρίμα που οι περισσότεροι σύντροφοι δεν είστε σαν τους πατησιωτης και Νταρνακας. Έτσι θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε κάποια mutually agreeable συμφωνία. Δυστυχώς έχει τόσους ηλίθιους, φανατισμένους αντιβουλγαρους και το χειρότερο - μπολσεβίκους.
Και στο τοπικ - Αυτήν την εβδομάδα είχε εκπομπή για την Ανατολική Ρουμέλια. Σκέφτηκα πόσο καλά ήταν που δεν είχε εκείνα τα χρόνια εβραίο-μπολσεβισμό. Να έρθουν οι κόκκινες κατσαρίδες να τους εξηγήσουν πως δεν είναι βούλγαροι, αλλά ''σλαβόφωνοι'' και πρέπει να έχουν δικό τους κράτος. Ε, τουλάχιστον δεν θα ακούμε κάθε 6 σεπτεμβρίου από τον δήμαρχο του Πλόβντιβ το εξής: "Κάποτε ο Πλόβντιβ ήταν πρωτεύουσα και σήμερα μπορούσε να είναι ακόμα. Όμως εμείς, αντίθεση με άλλους (οι σερβομανοί τραϊντόρες), διαλέξαμε την ένωση με τη μητέρα-πατρίδα, διότι είμαστε πατριώτες πριν από όλα και πάνω από όλα!"
Κάθε έτος τον ίδιο λόγο ακούμε. Θα πει κάποιος ότι λυπούνται την ένωση. Επίσης δεν είχε ''μορφωμένους'' να τους εξηγήσουν ότι είναι "σλαβόφωνοι''
https://www.bnt.bg/bg/a/kogato-plovdiv- ... a-11022019
Λοιπόν, δύσκολα τα τραγούδι θα είναι σλαβο οτιδήποτε αφού ο άνθρωπος ήταν βούλγαρος και η γλώσσα είναι βουλγαρική. Οι λεγόμενοι ''σλαβόφωνοι'' είναι βέβαια οι βούλγαροι γκρεκομάνοι προδότες, βέβαια. "Σλαβόφωνος'' είναι όρος της ελληνικής προπαγάνδας. Όλοι αυτοί οι ''σλάβοι'' ήταν και είναι βούλγαροι και τίποτα άλλο. Δυστυχώς, το λίγο που έχεις διαβάσει είναι λυσασσμένη αντιβουλγαρική προπαγάνδα.
Φαίνεται ότι πάλι κάποιος μπολσεβίκος το έχει γράψει αυτό. Και πριν να το έχω ανοίξει το νήμα. Η επανάσταση είναι: "Επανάσταση Ημέρα του προφήτη Ηλία-Μεταμόρφωση του Κυρίου''. Οι μπολσεβίκοι συχνά "ξεχνούν" το δεύτερο μέρος. Θα βάλω στα γρήγορα μερικά λίνκς και αύριο-μεταύριο θα γράψω περισσότερα.πατησιωτης έγραψε: 10 Φεβ 2019, 15:36
Πήγαινε και στο άλλο νήμα για το Ίλιντεν για να σε τρελάνουν.
viewtopic.php?f=11&t=3301
Μεταξύ άλλων κρίμα που οι περισσότεροι σύντροφοι δεν είστε σαν τους πατησιωτης και Νταρνακας. Έτσι θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε κάποια mutually agreeable συμφωνία. Δυστυχώς έχει τόσους ηλίθιους, φανατισμένους αντιβουλγαρους και το χειρότερο - μπολσεβίκους.
Και στο τοπικ - Αυτήν την εβδομάδα είχε εκπομπή για την Ανατολική Ρουμέλια. Σκέφτηκα πόσο καλά ήταν που δεν είχε εκείνα τα χρόνια εβραίο-μπολσεβισμό. Να έρθουν οι κόκκινες κατσαρίδες να τους εξηγήσουν πως δεν είναι βούλγαροι, αλλά ''σλαβόφωνοι'' και πρέπει να έχουν δικό τους κράτος. Ε, τουλάχιστον δεν θα ακούμε κάθε 6 σεπτεμβρίου από τον δήμαρχο του Πλόβντιβ το εξής: "Κάποτε ο Πλόβντιβ ήταν πρωτεύουσα και σήμερα μπορούσε να είναι ακόμα. Όμως εμείς, αντίθεση με άλλους (οι σερβομανοί τραϊντόρες), διαλέξαμε την ένωση με τη μητέρα-πατρίδα, διότι είμαστε πατριώτες πριν από όλα και πάνω από όλα!"
Κάθε έτος τον ίδιο λόγο ακούμε. Θα πει κάποιος ότι λυπούνται την ένωση. Επίσης δεν είχε ''μορφωμένους'' να τους εξηγήσουν ότι είναι "σλαβόφωνοι''
https://www.bnt.bg/bg/a/kogato-plovdiv- ... a-11022019
Oberst Hans-Ulrich Rudel
Oberst Hans-Ulrich Rudel
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Για τους Βούλγαρους είπαμε ότι είναι Τουρκομογγόλοι και όχι σλάβοι. Άλλαξαν τη γλώσσα τους με τον Κύριλλο και τον Μεθόδιο. Οι Βούλγαροι ήρθαν από την Ασία όπως παραδέχτηκες εδώ.viewtopic.php?f=33&t=8222&start=15Northerner έγραψε: 13 Φεβ 2019, 22:23 Βέβαια θα γελάς, παιδί μου. Αφού είσαι ηλίθιος τα συναισθήματά σου γρήγορα αλλάζουν. Από υστερικό γέλιο ως κατάθλιψη. Μόνο ο Κύριος ξέρει τι συμβαίνει στο άδειο σου κεφάλι. Να, έχει κι άλλο ηλίθιο πιο πάνω. Πιθανόν κάποιος άλλος τουρκόσπορος από την Ασία με -ογλου στο επώνυμο.
Λοιπόν, δύσκολα τα τραγούδι θα είναι σλαβο οτιδήποτε αφού ο άνθρωπος ήταν βούλγαρος και η γλώσσα είναι βουλγαρική.
Όχι γιατί οι Βούλγαροι είναι Τουρκομογγόλοι και όχι σλάβοι. Επίσης οι πρώην σλαβόφωνοι στην Μακεδονία είχαν τη ζάντρουγκα και όχι βασιλιά όπως οι Βούλγαροι.Northerner έγραψε: 13 Φεβ 2019, 22:23 Οι λεγόμενοι ''σλαβόφωνοι'' είναι βέβαια οι βούλγαροι γκρεκομάνοι προδότες, βέβαια. "Σλαβόφωνος'' είναι όρος της ελληνικής προπαγάνδας. Όλοι αυτοί οι ''σλάβοι'' ήταν και είναι βούλγαροι και τίποτα άλλο. Δυστυχώς, το λίγο που έχεις διαβάσει είναι λυσασσμένη αντιβουλγαρική προπαγάνδα.
- Northerner
Όχι, δεν ήταν τουρκομογγολοι σαν τους προγόνους σου, που ήταν τουρκομογγολοι χριστιανοί και τώρα ζουν στα εδάφη των συμπατριωτών μου. Πότε άλλαξαν γλώσσα ήταν ντιμπέιταμπ'λ, αλλα σε κάθε περίπτωση δεν έχει σχέση με τους δύο αγίους αδελφούς που είχαν ήδη πεθάνει όταν οι μαθητές τους έφεραν το αλφάβητο στη Βουλγαρία. Αυτοί οι μαθητές ήταν βούλγαροι, ή αν σε κάνει ευτυχισμένο "σλαβόφωνοι".
Λοιπόν, ήρθαν από την Ασία και το ίδιο κάνανε και πολλοί άλλοι ινδό-ευρωπαίοι κι όχι μόνο οι (πρώτο)βούλγαροι (άριοι). Όλοι ήρθαν από κάπου.
Επαναλαμβάνω, εκείνοι οι βούλγαροι δεν είχαν σχέση με τους τουρκομογγόλους σε αντίθεση με τους προγόνους σου. Επίσης οι βούλγαροι στη Μακεντόνια δεν είχαν δικούς τους βασίλιους διότι εκείνη την περίοδο δεν είχε μπολσεβίκους να τους εξηγήσουν ότι είναι "σλαβόφωνοι" κι όχι βούλγαροι. Λογικά ήταν ευτυχισμένοι υπό την εξουσία των βασιλιών τους (άλλοι βούλγαροι). Βέβαια υπήρχε ζαντρούγκα και στη Βουλγαρία proper όχι μόνο στη Μακεντόνια (Νοτιοδυτική Βουλγαρία για να είμαστε ακριβείς). Εντελώς άλλο θέμα είναι πόσο αυτή η ζαντρούγκα επηρεάστηκε από τους βούλγαρους (αριους) που ήρθαν στον 7 (και πιο νωρίς) αιώνα. Διότι οποιοιδήποτε να ήταν νομάδες χωρίς αμφιβολία και όπως όλοι ξέρουμε οι νομάδες είχαν μεγάλες οικογένειες που ζούσαν όλοι μαζί. Πολύ πιθανόν οι οικογενειακές σχέσεις ήταν πολύ ισχυρές σ αυτούς όπως βλέπουμε στις λέξεις που δεν υπάρχουν στις άλλες γλώσσες.
Λοιπόν κομπανιέρος, αύριο-μεταύριο δεν θα μπορώ να έρθω να διαψεύδω τις βλακείες του καθιστηρημένου, αλλά κάνω τον κόπο να είμαι εδώ την τρίτη. Να μην ξεχάσετε - αύριο συλλαλητήριο για τον ένδοξο Generalleutnant Χρίστο Λούκοβ και θυμόμαστε την αχρεία δολοφονια του από τις κόκκινες κατσαρίδες. Η μπολσεβιστρια δήμαρχος πάλι το απαγόρεψε, αλλά μην ανησυχείτε και φέτος το δικαστήριο θα το επιτρέψει. Οι ρουβλόφιλοι ξεχνούν ότι δεν είναι πια τα χρόνια της κόκκινης πανούκλας και υπάρχει δημοκρατία στο κράτος μας.
Την τρίτη σημειώνουμε την μαρτυρία του Διακόνου για να υπάρχει σήμερα η Βουγλάρια κι να μην είμαστε απλώς "σλαβόφωνοι".
ΥΓ. Πριν από λίγο άκουσα ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων δεν δέχονται το "Βόρεια Μακεντόνια" και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το "Σκόπιε". Επίσης λέει ότι ο Συριζα είναι 14% πίσω από τη ΝΔ. Ξέρω κομπανιέρος, ξέρω, αυτό είναι φασιστική προπαγάνδα.
Αυτά, τώρα να πάω να βλέπω το Έιμπαρ - Χετάφε.
Λοιπόν, ήρθαν από την Ασία και το ίδιο κάνανε και πολλοί άλλοι ινδό-ευρωπαίοι κι όχι μόνο οι (πρώτο)βούλγαροι (άριοι). Όλοι ήρθαν από κάπου.
Επαναλαμβάνω, εκείνοι οι βούλγαροι δεν είχαν σχέση με τους τουρκομογγόλους σε αντίθεση με τους προγόνους σου. Επίσης οι βούλγαροι στη Μακεντόνια δεν είχαν δικούς τους βασίλιους διότι εκείνη την περίοδο δεν είχε μπολσεβίκους να τους εξηγήσουν ότι είναι "σλαβόφωνοι" κι όχι βούλγαροι. Λογικά ήταν ευτυχισμένοι υπό την εξουσία των βασιλιών τους (άλλοι βούλγαροι). Βέβαια υπήρχε ζαντρούγκα και στη Βουλγαρία proper όχι μόνο στη Μακεντόνια (Νοτιοδυτική Βουλγαρία για να είμαστε ακριβείς). Εντελώς άλλο θέμα είναι πόσο αυτή η ζαντρούγκα επηρεάστηκε από τους βούλγαρους (αριους) που ήρθαν στον 7 (και πιο νωρίς) αιώνα. Διότι οποιοιδήποτε να ήταν νομάδες χωρίς αμφιβολία και όπως όλοι ξέρουμε οι νομάδες είχαν μεγάλες οικογένειες που ζούσαν όλοι μαζί. Πολύ πιθανόν οι οικογενειακές σχέσεις ήταν πολύ ισχυρές σ αυτούς όπως βλέπουμε στις λέξεις που δεν υπάρχουν στις άλλες γλώσσες.
Λοιπόν κομπανιέρος, αύριο-μεταύριο δεν θα μπορώ να έρθω να διαψεύδω τις βλακείες του καθιστηρημένου, αλλά κάνω τον κόπο να είμαι εδώ την τρίτη. Να μην ξεχάσετε - αύριο συλλαλητήριο για τον ένδοξο Generalleutnant Χρίστο Λούκοβ και θυμόμαστε την αχρεία δολοφονια του από τις κόκκινες κατσαρίδες. Η μπολσεβιστρια δήμαρχος πάλι το απαγόρεψε, αλλά μην ανησυχείτε και φέτος το δικαστήριο θα το επιτρέψει. Οι ρουβλόφιλοι ξεχνούν ότι δεν είναι πια τα χρόνια της κόκκινης πανούκλας και υπάρχει δημοκρατία στο κράτος μας.
Την τρίτη σημειώνουμε την μαρτυρία του Διακόνου για να υπάρχει σήμερα η Βουγλάρια κι να μην είμαστε απλώς "σλαβόφωνοι".
ΥΓ. Πριν από λίγο άκουσα ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων δεν δέχονται το "Βόρεια Μακεντόνια" και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το "Σκόπιε". Επίσης λέει ότι ο Συριζα είναι 14% πίσω από τη ΝΔ. Ξέρω κομπανιέρος, ξέρω, αυτό είναι φασιστική προπαγάνδα.
Αυτά, τώρα να πάω να βλέπω το Έιμπαρ - Χετάφε.
Oberst Hans-Ulrich Rudel
Oberst Hans-Ulrich Rudel
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεύτερη φορά παραδέχεσαι την ασιατική καταγωγή των Βούλγαρων, δημοσίευση που δεν πρέπει να χαθεί. Η κοιτίδα των σλάβων ήταν η Μοραβία (σημερινή Τσεχία-Σλοβακία) και οι ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ Βούλγαροι ήρθαν από την Ασία όπως παραδέχτηκες κι εσύ. Το ότι άλλαξαν την γλώσσα τους είναι ιστορικά καταγεγραμμένο και ... απορώ γιατί απαντάς ακόμα.Northerner έγραψε: 15 Φεβ 2019, 22:48 Όχι, δεν ήταν τουρκομογγολοι σαν τους προγόνους σου, που ήταν τουρκομογγολοι χριστιανοί και τώρα ζουν στα εδάφη των συμπατριωτών μου. Πότε άλλαξαν γλώσσα ήταν ντιμπέιταμπ'λ, αλλα σε κάθε περίπτωση δεν έχει σχέση με τους δύο αγίους αδελφούς που είχαν ήδη πεθάνει όταν οι μαθητές τους έφεραν το αλφάβητο στη Βουλγαρία. Αυτοί οι μαθητές ήταν βούλγαροι, ή αν σε κάνει ευτυχισμένο "σλαβόφωνοι".
Επαναλαμβάνω, εκείνοι οι βούλγαροι δεν είχαν σχέση με τους τουρκομογγόλους σε αντίθεση με τους προγόνους σου. Επίσης οι βούλγαροι στη Μακεντόνια δεν είχαν δικούς τους βασίλιους διότι εκείνη την περίοδο δεν είχε μπολσεβίκους να τους εξηγήσουν ότι είναι "σλαβόφωνοι" κι όχι βούλγαροι. Λογικά ήταν ευτυχισμένοι υπό την εξουσία των βασιλιών τους (άλλοι βούλγαροι).
Βέβαια υπήρχε ζαντρούγκα και στη Βουλγαρία proper όχι μόνο στη Μακεντόνια (Νοτιοδυτική Βουλγαρία για να είμαστε ακριβείς). Εντελώς άλλο θέμα είναι πόσο αυτή η ζαντρούγκα επηρεάστηκε από τους βούλγαρους (αριους) που ήρθαν στον 7 (και πιο νωρίς) αιώνα. Διότι οποιοιδήποτε να ήταν νομάδες χωρίς αμφιβολία και όπως όλοι ξέρουμε οι νομάδες είχαν μεγάλες οικογένειες που ζούσαν όλοι μαζί. Πολύ πιθανόν οι οικογενειακές σχέσεις ήταν πολύ ισχυρές σ αυτούς όπως βλέπουμε στις λέξεις που δεν υπάρχουν στις άλλες γλώσσες.
Την ζάντρουγκα στην Βουλγαρία την είχαν σλάβοι και όχι Βούλγαροι. Οι νομάδες Βούλγαροι δεν την είχαν και γι' αυτό είχαν βασιλείς από τότε που εγκαταστάθηκαν στην σημερινή Βουλγαρία (νομίζω στο βόρειο μέρος της σημερινής Βουλγαρίας).
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Τσίπρας με τον Ζάεφ είχαν συμφωνήσει να ονομασθεί η χώρα του Μακεδονία του Ίλιντεν και δεν έγινε επειδή αντέδρασαν τα άλλα κόμματα.Και οι δύο φυσικά είναι διάδοχοι μπολσεβίκων.Φυσικά και όλος ο κόσμος στην Ελλάδα ξέρει ότι στις 20 Ιουλίου είναι η εορτή του Προφήτη Ηλία και είναι σε όλα τα ημερολόγια μέχρι να πετύχει ο Τσίπρας να κάνει την Ελλάδα "ουδετερόθρησκο" κράτος.Northerner έγραψε: 13 Φεβ 2019, 22:23 Φαίνεται ότι πάλι κάποιος μπολσεβίκος το έχει γράψει αυτό. Και πριν να το έχω ανοίξει το νήμα. Η επανάσταση είναι: "Επανάσταση Ημέρα του προφήτη Ηλία-Μεταμόρφωση του Κυρίου''. Οι μπολσεβίκοι συχνά "ξεχνούν" το δεύτερο μέρος
Αλλωστε μία άλλη ενασχόληση της ελληνικής αριστεράς τα τελευταία χρόνια είναι να "αποδείξει" ότι η ελληνική επανάσταση του 1821 δεν άρχισε στις 25 Μαρτίου που εορτάζεται επειδή είναι και η ημέρα του Ευαγγελισμού διότι ηταν "ταξική" επανάσταση.Εντελώς τυχαία οι περισσότερες επαναστάσεις χριστιανών στην οθωμανική αυτοκρατορία άρχιζαν ημέρες θρησκευτικών εορτών,ήσαν όμως ταξικές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 98 Απαντήσεις