Λογικό εκτός εάν εμφανιστεί κάποιος απόγονος της Κασσιανής και ζητήσει πνευματικά δικαιώματα.Saturn έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:06zteo έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:03Το μόνο που δεν θα κοπει είναι οι τσόντες διότι κάνεις δεν νοιάζεται για τα πνευματικά δικαιώματα τους![]()
![]()
ο georgebi αλλιώς μου τα έλεγε εμένα που επίσης κανείς δεν νοιάζεται για τα πνευματικά δικαιώματα των εκκλησιαστικών ύμνων που κατεβάζω εγώ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
AlienWay έγραψε: 27 Μαρ 2025, 13:17 Το πρόβλημα με την κάθε Μενδώνη, είναι ότι δεν έχει ενσυναίσθηση αναφορικά με την ποπ κουλτούρα.
Την κόβετε εσείς να έχει δει το game of thrones ή το the boys;
Το πολύ να βλέπει μια θεατρική παράσταση ανά μήνα, για δημόσιες σχέσεις.
Aμφιβάλλω και γι' αυτό.
Στύγιος πάντως σήμερα μετά των μαθητών παρακολούθησε Αντιγόνη του Σοφοκλή στο αρχαίο θέατρο Λάρισας.
https://imgur.com/a/u3he5PB
zteo έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:03Το μόνο που δεν θα κοπει είναι οι τσόντες διότι κάνεις δεν νοιάζεται για τα πνευματικά δικαιώματα τους![]()
Xμμμμμμμ.........μην το χεις και για σίγουρο

***εμένα βέβαια δεν με αφορά......όπως και η memberlist.php?mode=viewprofile&u=3386 μόνο εκκλησιαστικούς ύμνους κατεβάζω
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
zteo έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:40Λογικό εκτός εάν εμφανιστεί κάποιος απόγονος της Κασσιανής και ζητήσει πνευματικά δικαιώματα.Saturn έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:06zteo έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:03
Το μόνο που δεν θα κοπει είναι οι τσόντες διότι κάνεις δεν νοιάζεται για τα πνευματικά δικαιώματα τους![]()
![]()
ο georgebi αλλιώς μου τα έλεγε εμένα που επίσης κανείς δεν νοιάζεται για τα πνευματικά δικαιώματα των εκκλησιαστικών ύμνων που κατεβάζω εγώ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-3% στις εκλογες ... να πειτε μπραβο στην κ.Μενθωνη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
georgebi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:46
***εμένα βέβαια δεν με αφορά......όπως και η memberlist.php?mode=viewprofile&u=3386 μόνο εκκλησιαστικούς ύμνους κατεβάζω![]()
Εδώ και μέρες διαβάζω ότι "δεν γίνεται να πάνε σε όλους πρόστιμα".
Παιδιά γίνεται, είναι πολύ εύκολα scalable όλο αυτό και έχουν το know how από Δύση (Γερμανία και ΗΠΑ), ειδικά στις ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες στέλνουν ραβασάκια.
Παιδιά γίνεται, είναι πολύ εύκολα scalable όλο αυτό και έχουν το know how από Δύση (Γερμανία και ΗΠΑ), ειδικά στις ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες στέλνουν ραβασάκια.
μια χαρα κατεβαζεις με τορ αλλα αν μπαινεις συνεχεια με αυτον θα τραβηξεις προσοχη που δεν θελεις ...georgebi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:48 Εγώ πάντως μολις κατέβασα και αυτόν
και σκοπεύω να ψαχτώ
Αλλά ρε πστ μου.....τόσα χρονια είχα την εντύπωση πως με τορ έμπαιναν μόνο τρομοκράτες και παιδεραστές
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Βλέπω στο reddit πάνω στο θέμα:
https://www.reddit.com/r/greece/comment ... are_button
Μέσος Έλληνας:

GoBzi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 15:07 Μέσος Έλληνας:
[img]https://i.postimg.cc/B6KHH4CK/f839 ... .gif[/img]
Εμενα με ενοχλεί που βάλανε την Μενδώνη να μας ψαρώσει. Κανένας σεβασμός, πιο καλά ηταν οταν ελεγε ο Κυριάκος για σιλικόνες.
Λογικα θα τσακωσουν τιποτα τελειωμενους που τα εμπορευονται κιολας . Τωρα να ερθει κουστουμι σε χρηστη που κατεβασε 10 τορρεντ το 3μηνο ακουγεται πολυ ακραιο .
Εγώ δεν κατάλαβα το τζιφάκι 
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κάτσε ρε συ αυτό δε βγάζει νόημαgeorgebi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:46zteo έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:03Το μόνο που δεν θα κοπει είναι οι τσόντες διότι κάνεις δεν νοιάζεται για τα πνευματικά δικαιώματα τους![]()
Xμμμμμμμ.........μην το χεις και για σίγουρο![]()
***εμένα βέβαια δεν με αφορά......όπως και η memberlist.php?mode=viewprofile&u=3386 μόνο εκκλησιαστικούς ύμνους κατεβάζω![]()
μπαίνεις σε ένα νόμιμο σάιτ και πληρώνεις πρόστιμο για τα πνευματικά δικαιώματα αυτών που παρακολουθείς; δηλαδή πρέπει να ξέρεις εσύ τι προστατεύεται και τι όχι; η ευθύνη βαραίνει το σαιτ όχι τον επισκέπτη
για ό,τι είδους σαιτ μιλάμε
δηλαδή αν διαβάσω εγώ ένα άρθρο σε ένα καθόλα νόμιμο σαιτ το οποίο σαιτ το έχει αναδημοσιεύσει παρανόμως, φέρω εγώ ευθύνη επειδή το διάβασα;
ρε θα μας τρελάνουν αυτοί;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αυτό σκέφτομαι και γω και δεν εχω κάνει κίνηση να τον εγκαταστήσωnostromos έγραψε: 27 Μαρ 2025, 15:00μια χαρα κατεβαζεις με τορ αλλα αν μπαινεις συνεχεια με αυτον θα τραβηξεις προσοχη που δεν θελεις ...georgebi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:48 Εγώ πάντως μολις κατέβασα και αυτόν
και σκοπεύω να ψαχτώ
Αλλά ρε πστ μου.....τόσα χρονια είχα την εντύπωση πως με τορ έμπαιναν μόνο τρομοκράτες και παιδεραστές
Μη βγω και τρομοκράτης ή ναρκοέμπορος επειδή κατέβασα μια-δυο ταινίες.....ίσως και λίγες παραπάνω
Βέβαια τα 10 τερα σκληροί που εχω.....και έχουν πολύ πράμα μέσα......δεν κατεβάζω ποτέ 4Κ......μόνο ταπεινά 720p
Από μια άποψη πιο ακριβά σου ρχεται να σε βρουν με 10 τερα ταινίες παρά 10 τόνους ναρκωτικά
***συν ότι ο τορ δεν το θεωρώ αυτονόητο πως θα κάνει integration με τον downloader για να κατεβάσεις μια ταινια από στριμαδικο
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 692 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 143 Απαντήσεις