!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
καλη ιδέα αυτη, δεν εχουμε και αρκετές φυλακές. Οι γυναίκες που πιασουμε να μην μπουνε μεσα, να φοράνε ριγέ οριζόντια και να ειναι άβαφες για 2 χρόνια.
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
είμαι άβαφη για παραπάνω από δυο χρόνια (εντάξει, δέκα φορές εξαίρεση σε τόσο χρονικό διάστημα δεν πιάνεται) οπότε μου μένει μόνο το ριγέenaon έγραψε: 27 Μαρ 2025, 13:38 καλη ιδέα αυτη, δεν εχουμε και αρκετές φυλακές. Οι γυναίκες που πιασουμε να μην μπουνε μεσα, να φοράνε ριγέ οριζόντια και να ειναι άβαφες για 2 χρόνια.
Θα το κανονίσω όμως και αυτό με το κονέ τον ράφτη μου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Cecily Anne
Σαν τη μαγια τη μέλισσα θα είμαι. Προτιμώ το πορτοκαλι.Saturn έγραψε: 27 Μαρ 2025, 13:37 Δεν μου αρέσουν τα ριγέ, ιδιατέρως τα οριζόντια (πολύ πολύ σπανίως κανένα κάθετο με λεπτή ρίγα)
Επίσης, έχω αδυνατίσει τον τελευταίο καιρό, δεν νομίζω να με παχαίνει και τόσο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τώρα θα σου βάλει κι εσένα περιορισμό ο εναον
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Cecily Anne
Θα τους κόψουν τις τσόντες και έχουν πανικοβληθεί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε, είναι πράγματα αυτά που κάνει τώρα η κυρία Μενδώνη? Πες μου, είναι?
Καταλαβαίνει ΤΙ θα προκαλέσει?
Καταλαβαίνει ΤΙ θα προκαλέσει?
Αγόρια, μιλήστε, μην ντρέπεστε, θα δείξουμε κατανόηση
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Να βρούμε ένα καλό seedbox 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Το μόνο που δεν θα κοπει είναι οι τσόντες διότι κάνεις δεν νοιάζεται για τα πνευματικά δικαιώματα τους
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: 27 Μαρ 2025, 14:03Το μόνο που δεν θα κοπει είναι οι τσόντες διότι κάνεις δεν νοιάζεται για τα πνευματικά δικαιώματα τους![]()
ο georgebi αλλιώς μου τα έλεγε εμένα που επίσης κανείς δεν νοιάζεται για τα πνευματικά δικαιώματα των εκκλησιαστικών ύμνων που κατεβάζω εγώ
Δηλαδη;enaon έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:43 Απο περιέργεια πάντως, το καταλαβαίνουμε οτι το vpn ειναι security risk;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
το εξήγησε ο gobzi.
δινουμε σε εναν ασχετο στου διαόλου τον κόπανο, που δεν εχει καμια υποχρέωση να ακολουθεί κανένα κανόνα, πρόσβαση σε ολες μας τις συνδέσεις, χωρίς κρυπτογράφηση. Ακόμα χερότερα, προσπερναμε το firewall και του δίνουμε την ιπ του πισιου απευθείας, αν το ανοιγουμε απο το πισι.Επίσης τεράστια προσοχή στα free VPN. Στην ουσία στέλνετε τα πάντα σε κάποιον που σας παρέχει μια υπηρεσία για την ψυχή της μάνας του ή επειδή είναι πρίγκιπας απο την Νιγηρία και θέλει να σας βοηθήσει να πάρετε ποσοτά απο την περιουσία του.
τα vpn έχουν νόημα μονο αν καποιος καταλαβαινει τα βασικά δρομολόγησης, να στειλει απο εκει μόνο καποιες συνδεσεις, αλλιως τρεχα γυρευε.
Οζένμπικ ;Saturn έγραψε: 27 Μαρ 2025, 13:37 Δεν μου αρέσουν τα ριγέ, ιδιατέρως τα οριζόντια (πολύ πολύ σπανίως κανένα κάθετο με λεπτή ρίγα)
Επίσης, έχω αδυνατίσει τον τελευταίο καιρό, δεν νομίζω να με παχαίνει και τόσο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 693 Προβολές