Εσύ μπέρδεψες τον πόλεμο με τρέντυ πρόγραμμα γυμναστικής για σέξυ προχωκάγκουρες.vantono έγραψε: 11 Φεβ 2025, 15:03Ναι, κι εγώ λέω ότι κανείς δεν θα γυρίσει κουτσός και τυφλός και κουλός.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:56Δεν θα γυρίσουν όλοι κουτσοί, τυφλοί και στραβοί.vantono έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:04
Εχετε δικιο.![]()
Και θα σταυρώνει ο επιζων κουτσός/κουλος ή τυφλός αναπηρος πολεμου.
Θα ανεβαζει φωτο στο τιντερ με τα μετάλλια τιμης του και θα κανουν ουρά απ'οξω απ την πορτα του![]()
Και φυσικά, οι περήφανοι άντρακλες που θα γυρίσουν και θα κάνουν ουρά έξω από την πόρτα τους οι γκόμενες, θα είναι πέντε κλάσεις παρακάτω από τους γέροντες επιβήτορες του κάμπου, που ήταν τέρμα ποθητοί στις ανατολικές γκόμενες ακόμη και σε ειρηνική περίοδο...
Όλοι με καβλιωτικές ουλίτσες θα γυρίσουν μόνο, που είναι και σέξυ, και οι γκόμενες θα στάζουν με την πάρτη τους.
Σαν τον action man θα είναι όλοι τους![]()
Μη σου πω ότι θα πάνε αδύνατοι και χοντροι/πλαδαροι και θα γυρίσουν πίσω όλοι τους φουσκωτοι και γραμμωμενοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν γίνει πολεμος τι θα κάνετε;
Re: Αν γίνει πολεμος τι θα κάνετε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γαλη μπουμπουλινα θα πας εσυ;
Απαντά μωρέ. Θα πας εσυ;
Θα πάει ο γιος μου, χωρίς περαιτέρω προβληματισμούς. Και όχι επειδή τον άφησε η μανούλα.
Τα έχουμε συζητήσει αυτά πολλές φορές και εφ' όλης της ύλης.
Οι άλλοι ας κρύψουν τα καμάρια τους, κάτω από τα φουστάνια τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άρα δε θα πας;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 15:14Θα πάει ο γιος μου, χωρίς περαιτέρω προβληματισμούς. Και όχι επειδή τον άφησε η μανούλα.![]()
Τα έχουμε συζητήσει αυτά πολλές φορές και εφ' όλης της ύλης.
Οι άλλοι ας κρύψουν τα καμάρια τους, κάτω από τα φουστάνια τους.
Να πάω να κάνω τι, βλαξ;
Πιο χρήσιμη θα είμαι εδώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι θα κάνεις εδώ δηλαδή;
Θα πλέκεις;
Θα προσέχεις τους τραυματίες;
Μάλλον θα γράφεις παπαριες στο φορουμ
Και η επέλαση των επαναστατικών πορδών συνεχίζεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό ακριβώς
Έτσι, έτσι, προσοχή μη σας ξεφύγει κανένας πόντος από το αϊκιού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ θα πάω όπου μου πούνε για να υπερασπιστώ την σημαία και την πατρίδα.
Σε σενάριο ολοκληρωτικού πολέμου (total war, στη διεθνή νομολογία) το Αιγαίο κηρύσσεται ως no access area, denial of acess area κάτι τέτοιο δε θυμάμαι.Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:56Well yes, κάτι που καλύτερα από όλους γνωρίζει ο εχθρός.Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:53 τα επαγγελματικα αλιευτικα, ποντοπορας αλλα και παρακτιας αλιειας,θα πρεπει να συνεχισουν να ψαρευουν, για να εχουμε να τρωμε. το ιδιο και καθε ερασιτεχνης παππους με ψαροβαρκα.![]()
Ναι. Είτε οι δικοί μας, είτε το πιθανότερο οι απέναντι.
Όλα τα πλεούμενα υποχρεούνται να εγκαταλείψουν την εν λόγω θάλασσα, αλλιώς ό,τι συμβεί σε αυτά είναι υπ'ευθύνη του καπετάνιου...
Το δε κόστος στη διεθνή ναυσιπλοΐα είναι ασύμφορο, γι'αυτό και δε θα είναι εύκολο να γίνει κάτι χοντρό στο Αιγαίο..
Λάθος και οι δύο, το Μητσοτακέικο δείχνει ότι έχει αποδεχτεί την Τουρκία ως περιφερειακή δύναμη και ποντάρει στο ότι θα γίνει στο μέλλον αυτοκρατορία οποτε σαν οικογένεια επενδύει σε αυτό γλύφοντας τους Τούρκους και κάνοντας ότι χρειάζεται για να υποταχθεί ο Ελληνισμός στην νεοοθωμανική λαίλαπα.Αγις έγραψε: 10 Φεβ 2025, 21:08δλδ ο πολεμος θα ειναι μεταξυ τουρκιας κ μητσοτακη ;Citroenakias έγραψε: 10 Φεβ 2025, 16:58 Θα φύγω στο εξωτερικό, σιγά μην πολεμησω για τον Μητσοτακουλα
Όπου και να είσαι, για νοσοκόμα σε προορίζουμε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 199 Απαντήσεις
- 6197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ