!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Lugozzi έγραψε: 03 Ιαν 2022, 19:32 Καλό δείγμα τι εννοείς?
Να τους πω να μου το βάλουν βαθιά? :003:
Η 1η φορά είναι δύσκολη :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vatraxos έγραψε: 03 Ιαν 2022, 18:40
Scouser έγραψε: 03 Ιαν 2022, 18:35 Update: πυρετός 39,6, λαιμός κλειστός, οξυγόνο 100.
:o
Τι σε τρομαξε;Δεν δαγκωνει ο πυρετος,ο κλειστος λαιμος ειναι χειροτερο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2022, 19:34
vatraxos έγραψε: 03 Ιαν 2022, 18:40
Scouser έγραψε: 03 Ιαν 2022, 18:35 Update: πυρετός 39,6, λαιμός κλειστός, οξυγόνο 100.
:o
Τι σε τρομαξε;Δεν δαγκωνει ο πυρετος,ο κλειστος λαιμος ειναι χειροτερο.
Δεν το λες και δεκατακια. Είναι ζόρικος πυρετός. Αρκεί να πέφτει όμως.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Πέσει δεν πέσει το ίδιο είναι,τα αντιπυρετικα είναι προαιρετικα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:51
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:48
EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:27

2 χρόνια δεν το λες και λίγες μέρες. Είναι πολλά για φυσιολογικους ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με ασκητισμο, μοναχισμο κτλ.
:+1:
Με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα ενός φίλου μου αφού ανακοίνωσα ότι ίσως έχω κορωνοϊό και με είπε ανεύθυνο επειδή πηγαίνω για … ποτό ( ενώ ήταν όλα ανοιχτά με τον νόμο ) . Δεν θα έπρεπε λέει να τους συναντάω . Εν το μεταξύ ο φίλος μου με παίρνει τηλέφωνο να τους συναντάω και ας γνωρίζει ότι βγαίνω ( όταν δεν έχει “ στοχευμένα ” μέτρα ) . Της είπα ότι όποιος έχει πρόβλημα με το ότι βγαίνω έξω , ας μην με παίρνει τηλέφωνο . Δεν πήγα να τους βρω ενώ έχω συμπτώματα . Πήγα μία κανονική ημέρα και μετά έτυχε να εκδηλώσω . Να μυρίσω τα δάχτυλα μου ;
Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αναφέρεσαι σε συναντήσεις πριν ή μετά τη διάγνωση σου;
Πριν .
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2022, 19:53 Πέσει δεν πέσει το ίδιο είναι,τα αντιπυρετικα είναι προαιρετικα.
Τι λες;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 19:57
GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2022, 19:53 Πέσει δεν πέσει το ίδιο είναι,τα αντιπυρετικα είναι προαιρετικα.
Τι λες;
Λετ ιτ μπερν
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Θεριζουν τα ναρκωτικα.

Scouser,περαστικα !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:27
axilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:05
Τι σχεδιο θελετε οταν δεν μπορειτε να κρατηθειτε και να μην συναντησετε ανθρωπους για λιγες ημερες;
2 χρόνια δεν το λες και λίγες μέρες. Είναι πολλά για φυσιολογικους ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με ασκητισμο, μοναχισμο κτλ.
Με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα ενός φίλου μου αφού ανακοίνωσα ότι ίσως έχω κορωνοϊό και με είπε ανεύθυνο επειδή πηγαίνω για … ποτό ( ενώ ήταν όλα ανοιχτά με τον νόμο ) . Δεν θα έπρεπε λέει να τους συναντάω . Εν το μεταξύ ο φίλος μου με παίρνει τηλέφωνο να τους συναντάω και ας γνωρίζει ότι βγαίνω ( όταν δεν έχει “ στοχευμένα ” μέτρα ) . Της είπα ότι όποιος έχει πρόβλημα με το ότι βγαίνω έξω , ας μην με παίρνει τηλέφωνο . Δεν πήγα να τους βρω ενώ έχω συμπτώματα . Πήγα μία κανονική ημέρα και μετά έτυχε να εκδηλώσω . Να μυρίσω τα δάχτυλα μου ;
100% ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 19:33
Έκανες και pcr?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Στο μεταξύ, εδώ θα έπρεπε να πέσει ένα βαρβάτο lockdown αλλά οι α(χ)ριστοι περιμένουν να ταβλακωθεί όλη η χώρα.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Τι λες;
Αντιπυρετικα παίρνουμε επειδή ο πυρετός είναι ένα ενοχλητικό σύμπτωμα, δεν αλλάζει κάτι στην ίωση. Βέβαια εγώ με 39.6 θα έπαιρνα καργα γιατι παραείναι σπαστικό.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 19:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:51
Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αναφέρεσαι σε συναντήσεις πριν ή μετά τη διάγνωση σου;
Πριν .
Μα πριν έβγαιναν και αυτοί. Εκτός αν εννοούσε ότι δεν έπρεπε να τους συναντούσες στα σπίτια τους, ενώ εσύ έβγαινες. Τέλος πάντων, μην το κουράζουμε.

Σε φάσεις υπερμετάδοσης, μόνον αν είσαι φαροφύλακας δεν παίζει να κολλήσεις. Και από τη στιγμή που δεν μπορείς να ελέγξεις τις επαφές και τις συνήθειες όσων συναναστρέφεσαι ή συναντάς τυχαία και τα ντόμινος που μπορεί να προκύψουν από τον καθένα, κάνεις αυτό που θεωρείς εσύ σωστό και από εκεί και πέρα χαλαρώνεις. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:02
Τι λες;
Αντιπυρετικα παίρνουμε επειδή ο πυρετός είναι ένα ενοχλητικό σύμπτωμα, δεν αλλάζει κάτι στην ίωση. Βέβαια εγώ με 39.6 θα έπαιρνα καργα γιατι παραείναι σπαστικό.
Πως δεν παίζει ρόλο. Επιταχύνεται το ανοσοποιητικό. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα σύμψεκ, άστο να κάψει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Lugozzi έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:01
Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 19:33
Έκανες και pcr?
Όχι, μάλλον αύριο θα κάνω.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:02
Τι λες;
Νομίζω πως δεν είναι ακριβώς έτσι. Βέβαια γιατρός δεν είμαι, αλλά ξέρω πχ από τον παιδίατρο ότι μέχρι 38 άστο, κάνει δουλίτσα ο οργανισμός. Μετά τα 38 θέλει αντιπυρετικο και ανά 4 ώρες αν επιμένει ο πυρετός. Και δεν νομίζω να είναι για λόγους ενόχλησης σαν σύμπτωμα αλλά για λόγους άμεσης αντιμετώπισης.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”