Η 1η φορά είναι δύσκολη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι σε τρομαξε;Δεν δαγκωνει ο πυρετος,ο κλειστος λαιμος ειναι χειροτερο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν το λες και δεκατακια. Είναι ζόρικος πυρετός. Αρκεί να πέφτει όμως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πέσει δεν πέσει το ίδιο είναι,τα αντιπυρετικα είναι προαιρετικα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Πριν .ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:51Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αναφέρεσαι σε συναντήσεις πριν ή μετά τη διάγνωση σου;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:48EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:27
2 χρόνια δεν το λες και λίγες μέρες. Είναι πολλά για φυσιολογικους ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με ασκητισμο, μοναχισμο κτλ.![]()
Με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα ενός φίλου μου αφού ανακοίνωσα ότι ίσως έχω κορωνοϊό και με είπε ανεύθυνο επειδή πηγαίνω για … ποτό ( ενώ ήταν όλα ανοιχτά με τον νόμο ) . Δεν θα έπρεπε λέει να τους συναντάω . Εν το μεταξύ ο φίλος μου με παίρνει τηλέφωνο να τους συναντάω και ας γνωρίζει ότι βγαίνω ( όταν δεν έχει “ στοχευμένα ” μέτρα ) . Της είπα ότι όποιος έχει πρόβλημα με το ότι βγαίνω έξω , ας μην με παίρνει τηλέφωνο . Δεν πήγα να τους βρω ενώ έχω συμπτώματα . Πήγα μία κανονική ημέρα και μετά έτυχε να εκδηλώσω . Να μυρίσω τα δάχτυλα μου ;
Τι λες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λετ ιτ μπερν
Θεριζουν τα ναρκωτικα.
Scouser,περαστικα !
Scouser,περαστικα !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
100% ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:48EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:272 χρόνια δεν το λες και λίγες μέρες. Είναι πολλά για φυσιολογικους ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με ασκητισμο, μοναχισμο κτλ.axilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:05
Τι σχεδιο θελετε οταν δεν μπορειτε να κρατηθειτε και να μην συναντησετε ανθρωπους για λιγες ημερες;![]()
Με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα ενός φίλου μου αφού ανακοίνωσα ότι ίσως έχω κορωνοϊό και με είπε ανεύθυνο επειδή πηγαίνω για … ποτό ( ενώ ήταν όλα ανοιχτά με τον νόμο ) . Δεν θα έπρεπε λέει να τους συναντάω . Εν το μεταξύ ο φίλος μου με παίρνει τηλέφωνο να τους συναντάω και ας γνωρίζει ότι βγαίνω ( όταν δεν έχει “ στοχευμένα ” μέτρα ) . Της είπα ότι όποιος έχει πρόβλημα με το ότι βγαίνω έξω , ας μην με παίρνει τηλέφωνο . Δεν πήγα να τους βρω ενώ έχω συμπτώματα . Πήγα μία κανονική ημέρα και μετά έτυχε να εκδηλώσω . Να μυρίσω τα δάχτυλα μου ;
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Στο μεταξύ, εδώ θα έπρεπε να πέσει ένα βαρβάτο lockdown αλλά οι α(χ)ριστοι περιμένουν να ταβλακωθεί όλη η χώρα.
My Life had stood, a Loaded Gun
- EKPLIKTIKOS
Αντιπυρετικα παίρνουμε επειδή ο πυρετός είναι ένα ενοχλητικό σύμπτωμα, δεν αλλάζει κάτι στην ίωση. Βέβαια εγώ με 39.6 θα έπαιρνα καργα γιατι παραείναι σπαστικό.
Μα πριν έβγαιναν και αυτοί. Εκτός αν εννοούσε ότι δεν έπρεπε να τους συναντούσες στα σπίτια τους, ενώ εσύ έβγαινες. Τέλος πάντων, μην το κουράζουμε.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 19:56Πριν .ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:51Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αναφέρεσαι σε συναντήσεις πριν ή μετά τη διάγνωση σου;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:48
![]()
Σε φάσεις υπερμετάδοσης, μόνον αν είσαι φαροφύλακας δεν παίζει να κολλήσεις. Και από τη στιγμή που δεν μπορείς να ελέγξεις τις επαφές και τις συνήθειες όσων συναναστρέφεσαι ή συναντάς τυχαία και τα ντόμινος που μπορεί να προκύψουν από τον καθένα, κάνεις αυτό που θεωρείς εσύ σωστό και από εκεί και πέρα χαλαρώνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πως δεν παίζει ρόλο. Επιταχύνεται το ανοσοποιητικό. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα σύμψεκ, άστο να κάψει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:02Αντιπυρετικα παίρνουμε επειδή ο πυρετός είναι ένα ενοχλητικό σύμπτωμα, δεν αλλάζει κάτι στην ίωση. Βέβαια εγώ με 39.6 θα έπαιρνα καργα γιατι παραείναι σπαστικό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Όχι, μάλλον αύριο θα κάνω.
Νομίζω πως δεν είναι ακριβώς έτσι. Βέβαια γιατρός δεν είμαι, αλλά ξέρω πχ από τον παιδίατρο ότι μέχρι 38 άστο, κάνει δουλίτσα ο οργανισμός. Μετά τα 38 θέλει αντιπυρετικο και ανά 4 ώρες αν επιμένει ο πυρετός. Και δεν νομίζω να είναι για λόγους ενόχλησης σαν σύμπτωμα αλλά για λόγους άμεσης αντιμετώπισης.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:02Αντιπυρετικα παίρνουμε επειδή ο πυρετός είναι ένα ενοχλητικό σύμπτωμα, δεν αλλάζει κάτι στην ίωση. Βέβαια εγώ με 39.6 θα έπαιρνα καργα γιατι παραείναι σπαστικό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-