!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:18
BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:50
break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:47

Κατευθείαν από το Κοράνι και τα Αχαντίθ βγαίνουν αυτά. Δεν είναι παραμύθι. Απλώς δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ να τα διαβάσεις να δεις τι λένε.

Και αν μου πεις ότι ο μέσος μουσουλμάνος δεν υποστηρίζεις αναγκαστικά τις ακρότητες της θρησκείας του μπορώ και εγώ κάλλιστα να σου απαντήσω ότι και ο μέσος ΧΑυγίτης δεν υποστηρίζει αναγκαστικά τις ακρότητες του φασισμού.

Αν κάποιος είναι δικαιολογημένος να διώξει τον υπάλληλο του επειδή είναι ΧΑυγίτης τότε το ίδιο ακριβώς θα μπορούσε να επικαλεστεί κανείς για την περίπτωση που ήταν Μουσουλμάνος. Δεν υπάρχει μα ή αλλά. Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση.
Θα ήταν ακριβώς η ίδια περίπτωση αν ο μουσουλμάνος ήταν υποστηρικτής του ISIS. Τότε ναι, να τον απέλυε.
Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον παράδειγμα που στρέφουμε προς τα υπόλοιπα μέλη:
έχετε έναν υπάλληλο στο γραφείο ή στο μαγαζί, ο οποίος σταδιακά αποκαλύπτεται ότι είναι μέλος ή υποστηρικτής του ISIS.

1) Θα τον απολύατε επειδή υποστηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις
2) Θα τον κρατούσατε επειδή έχει το δικαίωμα της ελευθερίας άποψης που λέει ότι οι μη μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνουν σε τζιχάντ
3) ...
καλα ρε παιδια, φεστιβαλ βλακειας κανετε;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:21 Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι αν ποτέ οι Μουσουλμάνοι πάρουν την εξουσία εσείς οι αριστεροί προοδευτικοί με τις κοινωνικές ελευθερίες και τις ισότητες των φύλων των γκέι κλπ είστε οι πρώτοι που θα ξεπαστρέψουν. Τους Χριστιανούς θα τους ανεχθούν (σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας φυσικά, μην ξεχνιόμαστε) όπως τους είχαν ανεχθεί και στο παρελθόν. Εσάς θα σας πετάξουν από τις ταράτσες.
:fp:
συγνωμη, αλλα απο τα χιλιομασημενα φοβικα κλισε που μηρυκαζεις εδω, φαινεται πως εσυ δεν εχεις ιδεα για τι μιλας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

nowhere έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:34
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 09:51 θα στο κανω ταληρακια: με το που ακουσω τους πρωτους φθογγους "λαθρ.." εχεις φυγει κλωτσηδον απο το παραθυρο.
:smt005: :smt005: :smt005: μαλάκα είσαι τεράστια ψωνάρα.μιλας σε κάποιον άγνωστο που μπορεί να είναι 2χ2 και να μην μετακινείται καν
μπα. μαλλον κανας βλαμενος παππους θα ειναι, αν κρινω απο την ευφραδεια του λογου του.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Juno έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:23
Από τα γραφεία της antifa international ή από το Route 66; :str8jack:
Γιατί δεν σε βρίσκουμε πουθενά αλλού και δεν νομίζω να ενδιαφέρεται ο Απολλώνιος να παει εκεί.
Εσύ τζάμπα ανησυχείς. Στο δημσιο και να αφοδεύσεις πάνω στο γραφείο σου δεν απολύεσαι.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:21
stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:18
BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:50

Θα ήταν ακριβώς η ίδια περίπτωση αν ο μουσουλμάνος ήταν υποστηρικτής του ISIS. Τότε ναι, να τον απέλυε.
Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον παράδειγμα που στρέφουμε προς τα υπόλοιπα μέλη:
έχετε έναν υπάλληλο στο γραφείο ή στο μαγαζί, ο οποίος σταδιακά αποκαλύπτεται ότι είναι μέλος ή υποστηρικτής του ISIS.

1) Θα τον απολύατε επειδή υποστηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις
2) Θα τον κρατούσατε επειδή έχει το δικαίωμα της ελευθερίας άποψης που λέει ότι οι μη μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνουν σε τζιχάντ
3) ...
Σου διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια.

Τo ISIS δεν είναι κοινοβουλευτικό κόμμα.
Ούτε και η Χ.Α.
Έχεις μείνει ακόμα στο όνειρο...
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

mao mao έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 21:16
Juno έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:23
Από τα γραφεία της antifa international ή από το Route 66; :str8jack:
Γιατί δεν σε βρίσκουμε πουθενά αλλού και δεν νομίζω να ενδιαφέρεται ο Απολλώνιος να παει εκεί.
Εσύ τζάμπα ανησυχείς. Στο δημσιο και να αφοδεύσεις πάνω στο γραφείο σου δεν απολύεσαι.
Αυτό που λες όμως το συνηθίζουν antifa.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:26

Ευχαριστώ για την υπόδειξη του σάιτ, ζουζούνια.

Έχει κάποια χαριτωμένα. :smt023
Εικόνα
αυτο σου ταιριαζει πιο πολυ
Άβαταρ μέλους
Leon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leon »

sys3x έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:11
Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 14:16
sys3x έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:49

Πόσους λαθρομετανάστες ή/και πρόσφυγες δέχτηκε τα τελευταία χρόνια το Ισραέλ σύντροφε;
Περισσότερους από 150.000, στην συντριπτική πλειοψηφία από το Κέρας της Αφρικής
Συγγνώμην σύντροφοι, απαντάω και στο σύντροφο Leon εδώ, ήμανε επαρκώς νομίζω ξεκάθαρος, δεν εμίλησα πόσους Εβραίους της Αιθιοπίας δέχθηκε το Ισραέλ επέρσι για επαναπατρισμό αλλά για λαθρομετανάστες/προσφυγόπουλα.
Παρακαλώ όπως απαντήσετε στην ερώτηση που έκανα και ουχί σε άλλες δικές σας, αν φυσικά το επιθυμείτε, χωρίς πίεση ε.
(:
Οι Αιθίοπες, Κενυάτες και νοτιοσουδανοι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται στο νότιο Τελ Αβίβ δεν είναι εβραίοι (οι εβραίοι Αιθίοπες ήρθαν νόμιμα στο Ισραήλ και πήραν υπηκοότητα).Είναι χριστιανοί κατά πλειοψηφία και έχουν μπει στην χώρα παράνομα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

perseus έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 09:02 Να την απολυσει ,μετα να προσλαβει ενα ρεμαλι που εχει τις ιδιες αποψεις με αυτη να το κλεισουν το ρημαδι και να γινει πορνη του 5ευρου για να επιζησει
:smt005:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 21:02 συγνωμη, αλλα απο τα χιλιομασημενα φοβικα κλισε που μηρυκαζεις εδω, φαινεται πως εσυ δεν εχεις ιδεα για τι μιλας.
Ποια κλισέ ρε κακομοίρη. Άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα γύρω σου τι γίνεται στον κόσμο. Έχεις δει πολλά άτομα με απόψεις σαν τις δικές σου σε μουσουλμανικές χώρες ; Έχεις δει πως αντιμετωπίζουν οι μουσουλμάνοι τους χριστιανούς, τους άθεους, του Εβραίους, τους γκέι, τις γυναίκες ;

Τα έχετε βάλει με τους συντηρητικούς νοικοκυραίους της Δύσης και για να τους μπείτε στο μάτι ανοίγετε την πόρτα και καλωσορίζετε αυτούς που έχουν απόψεις δέκα φορές χειρότερες και δέκα φορές πιο οπισθοδρομικές !
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Γιάννης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 09:53
nostromos έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 02:04
Philip Mortimer έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 01:57

Δεν υπάρχουν προσχήματα. Ρατσιστικές απόψεις είναι ποινικά διωκόμενες στη δημοκρατία, απολύτως ξεκάθαρα είναι τα πράγματα.
μπερδευεις τις αποψεις με τις πεποιθησεις ... τυπικος στη δουλεια ειναι οποιος δεν μεταφερει τις πολιτικες του αποψεις στην εργασια ... και οι πολιτικες πεποιθησεις δεν μπορει να ειναι κολασιμες σε ενα δημοκρατικο καθεστως
Πάντως κάποιες "άλλες" πολιτικές απόψεις, μια χαρά ήταν κολάσιμες στην Ελλάδα μέχρι και το 1974. Just sayin'.
και στην Ανατολική Γερμανία τα παιδιά ρουφιανευανε τους γονείς την ίδια περίοδο....τώρα εκεί έχουνε Δημοκρατία
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 21:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:26

Ευχαριστώ για την υπόδειξη του σάιτ, ζουζούνια.

Έχει κάποια χαριτωμένα. :smt023
Εικόνα
αυτο σου ταιριαζει πιο πολυ
:lol:

Ευκαιρία για να ανεβάσει το χαρωπό γκριφόν ένα ακόμη αγωνιώδες ερώτημα.

Αχ κυρία άμπα μου, έχω την φοβερή υποψία ότι μια υπάλληλος μου υποστηρίζει την επανεκλογή Τραμπ!!!!! Μήπως πρέπει να την απολύσω;;;;;;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:13 Ο τζον τζον άρχισε πάλι τα γλυκανάλατα για σύγκριση παλαιάς διαθήκης και ισλαμ.
:smt018

Αυτό είναι trademark και ανήκει αλλού.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Green Dragon έγραψε: 01 Αύγ 2020, 08:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:13 Ο τζον τζονάρχισε πάλι τα γλυκανάλατα για σύγκριση παλαιάς διαθήκης και ισλαμ.
:smt018

Αυτό είναι trademark και ανήκει αλλού.
Έχεις δίκιο.

Οπότε, το αλλάζω σε τζον γουέιβ, που παραπέμπει τόσο σε σκληρό άντρα όσο και σε τρικυμία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”