καλα ρε παιδια, φεστιβαλ βλακειας κανετε;stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:18Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον παράδειγμα που στρέφουμε προς τα υπόλοιπα μέλη:BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:50Θα ήταν ακριβώς η ίδια περίπτωση αν ο μουσουλμάνος ήταν υποστηρικτής του ISIS. Τότε ναι, να τον απέλυε.break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:47
Κατευθείαν από το Κοράνι και τα Αχαντίθ βγαίνουν αυτά. Δεν είναι παραμύθι. Απλώς δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ να τα διαβάσεις να δεις τι λένε.
Και αν μου πεις ότι ο μέσος μουσουλμάνος δεν υποστηρίζεις αναγκαστικά τις ακρότητες της θρησκείας του μπορώ και εγώ κάλλιστα να σου απαντήσω ότι και ο μέσος ΧΑυγίτης δεν υποστηρίζει αναγκαστικά τις ακρότητες του φασισμού.
Αν κάποιος είναι δικαιολογημένος να διώξει τον υπάλληλο του επειδή είναι ΧΑυγίτης τότε το ίδιο ακριβώς θα μπορούσε να επικαλεστεί κανείς για την περίπτωση που ήταν Μουσουλμάνος. Δεν υπάρχει μα ή αλλά. Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση.
έχετε έναν υπάλληλο στο γραφείο ή στο μαγαζί, ο οποίος σταδιακά αποκαλύπτεται ότι είναι μέλος ή υποστηρικτής του ISIS.
1) Θα τον απολύατε επειδή υποστηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις
2) Θα τον κρατούσατε επειδή έχει το δικαίωμα της ελευθερίας άποψης που λέει ότι οι μη μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνουν σε τζιχάντ
3) ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.
- John Brown Gun Club
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:21 Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι αν ποτέ οι Μουσουλμάνοι πάρουν την εξουσία εσείς οι αριστεροί προοδευτικοί με τις κοινωνικές ελευθερίες και τις ισότητες των φύλων των γκέι κλπ είστε οι πρώτοι που θα ξεπαστρέψουν. Τους Χριστιανούς θα τους ανεχθούν (σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας φυσικά, μην ξεχνιόμαστε) όπως τους είχαν ανεχθεί και στο παρελθόν. Εσάς θα σας πετάξουν από τις ταράτσες.
συγνωμη, αλλα απο τα χιλιομασημενα φοβικα κλισε που μηρυκαζεις εδω, φαινεται πως εσυ δεν εχεις ιδεα για τι μιλας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
μπα. μαλλον κανας βλαμενος παππους θα ειναι, αν κρινω απο την ευφραδεια του λογου του.nowhere έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:34John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 09:51 θα στο κανω ταληρακια: με το που ακουσω τους πρωτους φθογγους "λαθρ.." εχεις φυγει κλωτσηδον απο το παραθυρο.![]()
![]()
μαλάκα είσαι τεράστια ψωνάρα.μιλας σε κάποιον άγνωστο που μπορεί να είναι 2χ2 και να μην μετακινείται καν
κάτι λες εσυ τώρα έτσι?
τι γαμάτο
Εσύ τζάμπα ανησυχείς. Στο δημσιο και να αφοδεύσεις πάνω στο γραφείο σου δεν απολύεσαι.Juno έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:23
Από τα γραφεία της antifa international ή από το Route 66;![]()
Γιατί δεν σε βρίσκουμε πουθενά αλλού και δεν νομίζω να ενδιαφέρεται ο Απολλώνιος να παει εκεί.
Ούτε και η Χ.Α.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:21Σου διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια.stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:18Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον παράδειγμα που στρέφουμε προς τα υπόλοιπα μέλη:BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:50
Θα ήταν ακριβώς η ίδια περίπτωση αν ο μουσουλμάνος ήταν υποστηρικτής του ISIS. Τότε ναι, να τον απέλυε.
έχετε έναν υπάλληλο στο γραφείο ή στο μαγαζί, ο οποίος σταδιακά αποκαλύπτεται ότι είναι μέλος ή υποστηρικτής του ISIS.
1) Θα τον απολύατε επειδή υποστηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις
2) Θα τον κρατούσατε επειδή έχει το δικαίωμα της ελευθερίας άποψης που λέει ότι οι μη μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνουν σε τζιχάντ
3) ...
Τo ISIS δεν είναι κοινοβουλευτικό κόμμα.
Έχεις μείνει ακόμα στο όνειρο...
Αυτό που λες όμως το συνηθίζουν antifa.mao mao έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 21:16Εσύ τζάμπα ανησυχείς. Στο δημσιο και να αφοδεύσεις πάνω στο γραφείο σου δεν απολύεσαι.Juno έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:23
Από τα γραφεία της antifa international ή από το Route 66;![]()
Γιατί δεν σε βρίσκουμε πουθενά αλλού και δεν νομίζω να ενδιαφέρεται ο Απολλώνιος να παει εκεί.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- John Brown Gun Club
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:26
Ευχαριστώ για την υπόδειξη του σάιτ, ζουζούνια.
Έχει κάποια χαριτωμένα.![]()

αυτο σου ταιριαζει πιο πολυ
Οι Αιθίοπες, Κενυάτες και νοτιοσουδανοι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται στο νότιο Τελ Αβίβ δεν είναι εβραίοι (οι εβραίοι Αιθίοπες ήρθαν νόμιμα στο Ισραήλ και πήραν υπηκοότητα).Είναι χριστιανοί κατά πλειοψηφία και έχουν μπει στην χώρα παράνομα.sys3x έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:11Συγγνώμην σύντροφοι, απαντάω και στο σύντροφο Leon εδώ, ήμανε επαρκώς νομίζω ξεκάθαρος, δεν εμίλησα πόσους Εβραίους της Αιθιοπίας δέχθηκε το Ισραέλ επέρσι για επαναπατρισμό αλλά για λαθρομετανάστες/προσφυγόπουλα.
Παρακαλώ όπως απαντήσετε στην ερώτηση που έκανα και ουχί σε άλλες δικές σας, αν φυσικά το επιθυμείτε, χωρίς πίεση ε.
(:
- Eθνικοκοινωνιστης
perseus έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 09:02 Να την απολυσει ,μετα να προσλαβει ενα ρεμαλι που εχει τις ιδιες αποψεις με αυτη να το κλεισουν το ρημαδι και να γινει πορνη του 5ευρου για να επιζησει
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποια κλισέ ρε κακομοίρη. Άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα γύρω σου τι γίνεται στον κόσμο. Έχεις δει πολλά άτομα με απόψεις σαν τις δικές σου σε μουσουλμανικές χώρες ; Έχεις δει πως αντιμετωπίζουν οι μουσουλμάνοι τους χριστιανούς, τους άθεους, του Εβραίους, τους γκέι, τις γυναίκες ;John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 21:02 συγνωμη, αλλα απο τα χιλιομασημενα φοβικα κλισε που μηρυκαζεις εδω, φαινεται πως εσυ δεν εχεις ιδεα για τι μιλας.
Τα έχετε βάλει με τους συντηρητικούς νοικοκυραίους της Δύσης και για να τους μπείτε στο μάτι ανοίγετε την πόρτα και καλωσορίζετε αυτούς που έχουν απόψεις δέκα φορές χειρότερες και δέκα φορές πιο οπισθοδρομικές !
και στην Ανατολική Γερμανία τα παιδιά ρουφιανευανε τους γονείς την ίδια περίοδο....τώρα εκεί έχουνε ΔημοκρατίαΓιάννης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 09:53Πάντως κάποιες "άλλες" πολιτικές απόψεις, μια χαρά ήταν κολάσιμες στην Ελλάδα μέχρι και το 1974. Just sayin'.nostromos έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 02:04μπερδευεις τις αποψεις με τις πεποιθησεις ... τυπικος στη δουλεια ειναι οποιος δεν μεταφερει τις πολιτικες του αποψεις στην εργασια ... και οι πολιτικες πεποιθησεις δεν μπορει να ειναι κολασιμες σε ενα δημοκρατικο καθεστωςPhilip Mortimer έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 01:57
Δεν υπάρχουν προσχήματα. Ρατσιστικές απόψεις είναι ποινικά διωκόμενες στη δημοκρατία, απολύτως ξεκάθαρα είναι τα πράγματα.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 21:28ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:26
Ευχαριστώ για την υπόδειξη του σάιτ, ζουζούνια.
Έχει κάποια χαριτωμένα.![]()
αυτο σου ταιριαζει πιο πολυ
Ευκαιρία για να ανεβάσει το χαρωπό γκριφόν ένα ακόμη αγωνιώδες ερώτημα.
Αχ κυρία άμπα μου, έχω την φοβερή υποψία ότι μια υπάλληλος μου υποστηρίζει την επανεκλογή Τραμπ!!!!! Μήπως πρέπει να την απολύσω;;;;;;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:13 Ο τζον τζον άρχισε πάλι τα γλυκανάλατα για σύγκριση παλαιάς διαθήκης και ισλαμ.
Αυτό είναι trademark και ανήκει αλλού.
Έχεις δίκιο.Green Dragon έγραψε: 01 Αύγ 2020, 08:29ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:13 Ο τζον τζονάρχισε πάλι τα γλυκανάλατα για σύγκριση παλαιάς διαθήκης και ισλαμ.![]()
Αυτό είναι trademark και ανήκει αλλού.
Οπότε, το αλλάζω σε τζον γουέιβ, που παραπέμπει τόσο σε σκληρό άντρα όσο και σε τρικυμία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-