nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:02
Σε περίπτωση που γίνει παραβίαση ΑΟΖ δεν θα έκανα τίποτα, αλλά θα αναδιοργάνωνα την πολιτική έτσι ώστε να βγω από πάνω σε κάποια χρόνια.
Έχουν πει ότι θα κάνουν έρευνες στην Ελληνική ΑΟΖ και εμείς έχουμε δηλώσει ότι δεν θα το επιτρέψουμε.
Αυτό ήταν γνωστό εδώ και χρόνια για τις έρευνες. Η απάντηση των κυβερνήσεων της χώρας εστίαζε περισσότερο στα αναδρομικά των στρατιωτικών καο των δικαστικών πάρα στον εξοπλισμό των ΕΔ. Όλα αυτά τα χρόνια.
Αλλά όταν έρθει αν έρθει η ώρα εμείς θα πάμε να σκοτωθούμε ούτε το σόι του κουλις ούτε τα παιδιά των αξιωματούχων.
Ήταν γνωστό αλλά τώρα ήρθε η ώρα.
Υπάρχει πάντα ένα σημείο πέραν του οποίου δεν μπορείς να κάνεις τον μαλάκα, δεν μπορεί ο άλλος να σε γράφει τελείως και να κάθεσαι.
Κι εγώ θα έστελνα τα παιδιά των πολιτικών στην 1η γραμμή, αυτό όμως δεν αλλάζει το προηγούμενο.
vantono έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:57
Αν με ξυπνούσαν και με τρέχανε στις 2 το βράδυ και μαθαινα αργότερα οτι εγινε για την πάρτη των Αραβομούρηδων ολο αυτό, θα οπλιζα και θα γάζωνα σαν τον Ραμπο και οποιον παρει ο χάρος εκει μεσα.
Παρ'ό,τι πήγαμε στις θέσεις μάχης, δεν είχαμε γεμάτα όπλα.
independent_44 έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:21
Έχουν πει ότι θα κάνουν έρευνες στην Ελληνική ΑΟΖ και εμείς έχουμε δηλώσει ότι δεν θα το επιτρέψουμε.
Αυτό ήταν γνωστό εδώ και χρόνια για τις έρευνες. Η απάντηση των κυβερνήσεων της χώρας εστίαζε περισσότερο στα αναδρομικά των στρατιωτικών καο των δικαστικών πάρα στον εξοπλισμό των ΕΔ. Όλα αυτά τα χρόνια.
Αλλά όταν έρθει αν έρθει η ώρα εμείς θα πάμε να σκοτωθούμε ούτε το σόι του κουλις ούτε τα παιδιά των αξιωματούχων.
Ήταν γνωστό αλλά τώρα ήρθε η ώρα.
Υπάρχει πάντα ένα σημείο πέραν του οποίου δεν μπορείς να κάνεις τον μαλάκα, δεν μπορεί ο άλλος να σε γράφει τελείως και να κάθεσαι.
Κι εγώ θα έστελνα τα παιδιά των πολιτικών στην 1η γραμμή, αυτό όμως δεν αλλάζει το προηγούμενο.
Δεν διαφωνώ στην ουσία αυτού που λες.
Σκέψου όμως ότι είναι αλλιώς να σου κόψουν τον μισθό λόγω λάθος πολιτικων, κλεψιματων κτλ και άλλο να σε σκοτώσουν κιόλας. Σε κάθε περίπτωση οι πολιτικές ηγεσίες πρέπει να δώσουν λόγο. Αλλά δεν πρόκειται να γίνει ούτε αν η Τουρκία φτάσει έξω από τη Λαμία.
Όσοι ονειρεύονται ότι θα πολεμάμε και αυτοί θα είναι στα μετόπισθεν και θα κάνουν αντιπολίτευση με το imagine γελιούνται... Η θα έρθουν ή θα έχουν ατυχήματα
"και εκεί που μου έλεγε να πάμε να πολεμήσουμε μόνοι μας ξαφνικά έπεσε μόνος του 52 φορές πάνω στην ξιφολογχη μου κύριε στρατιωτικέ δικαστά"
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:47
Εδώ λέμε για σκοτωμούς και τον έναν τον νοιάζουν τα ταμεία και τον άλλον ο τουρισμός που θα καταστραφεί.
Επικ μπουμεριες
Αλλού είναι το πόιντ. Είναι προδιαγεγραμμένη η έκβαση ενός πολέμου με άδεια ταμεία
Awesomatic έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:48
Όσοι ονειρεύονται ότι θα πολεμάμε και αυτοί θα είναι στα μετόπισθεν και θα κάνουν αντιπολίτευση με το imagine γελιούνται... Η θα έρθουν ή θα έχουν ατυχήματα
"και εκεί που μου έλεγε να πάμε να πολεμήσουμε μόνοι μας ξαφνικά έπεσε μόνος του 52 φορές πάνω στην ξιφολογχη μου κύριε στρατιωτικέ δικαστά"
Δεν θα ανοίξω συζήτηση πάνω σε αυτό αλλά υπάρχει και το αντίστροφο ενδεχόμενο.
Να πέσει η ξιφολόγχη σου 52 και 100 φορές πανω στο γιο του τάδε Υπουργου που ενω ο ιδιος θα διατυμπανίζει υπέρ του πολέμου, για τον γιόκα του θα εχει ηδη ετοιμασει το τζετ να τον πάρει να τον πάει Μπαχάμες, να σε παραδεχτώ και να σε προσκυνήσω και να σε ακολουθήσω στο μέτωπο το επομενο κιολας λεπτό. Αλλά κατι μου λεει οτι αυτες οι ξιφολογχιομαγκιές απέναντι σε γόνους αστών (που αυτοι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια θα αποφυγουν να επιστρατευτουν, γιατι αυτοι μπορουν) μαλλον θα μετατραπουν σε κοροκοκο κοκό.
Σε περίπτωση πολέμου φροντίδα, το προδερμ και ανοχή στις δικαιολογίες τέλος. Όποιος δεν εκτελέσει το καθήκον του θα βρεθεί με σφαίρα πίσω από το κεφάλι και μετά θα τα βρουν οι στρατιωτικοί δικαστές ή ο Θεός, όποιος προλάβει.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Σε περίπτωση πολέμου φροντίδα, το προδερμ και ανοχή στις δικαιολογίες τέλος. Όποιος δεν εκτελέσει το καθήκον του θα βρεθεί με σφαίρα πίσω από το κεφάλι και μετά θα τα βρουν οι στρατιωτικοί δικαστές ή ο Θεός, όποιος προλάβει.