!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δολοφονία Ζακ: Ένας χρόνος χωρίς δικαιοσύνη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δολοφονία Ζακ: Ένας χρόνος χωρίς δικαιοσύνη.
Παραμιλητό... 
Ε ναι, όταν λέει όταν πάμε να αποπροσανατολίσουμε το θέμα, αρνούμενος την ύπαρξη των γεγονότων ως αμελητέα στοιχεία, για κάτι τέτοιο πρόκειται.
Το νοιώθει όμως, δεν μπορείς να πεις. Τον πνίγει το δίκιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι αυτό τώρα σε κάνει να μην ταυτίζεσαι με τους φασίστες. Το γεγονός δηλαδή ότι ορίζεις όπως γουστάρεις τον φασισμό προσπαθώντας να πείσεις επειδή αναφέρεις ότι είναι συγκερκιμένο πράγμα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Σεπ 2019, 19:17 Καλά κρασιά ,!!!![]()
Οι όροι φασίστας η ρατσιστής και τα συναφή είναι συγκεκριμένα πράγματα και όχι ότι του φανεί του κάθε λολοστεφανη
Μια χαρά συγκεκριμένο είναι. Γουστάρεις να κυνηγούν και να σκοτώνουν μειονότητες και ομάδες από τις οποίες εσύ δεν έχεις να ωφεληθείς κι αυτό είναι απλά φασισμός.
Είδες πως το κάνουν αυτοί που ξέρουν; Μάθε λοιπόν ότι και η λέξη ιδεοληψία σημαίνει κάτι συγκεκριμένο. Που εσύ δεν μπορείς να αποδώσεις, όπως και το έχεις κάνει μέχρι τώρα. Μόνο τη λέξη πετάς. μην αγχώνεσαι να το καλύψεις. Είναι εμφανές ότι δεν μπορείς.
Δεν σημαίνει κάτι για μας όμως. Κουλ
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κάντε ένα γρήγορο σχέδιο, μην τεμπελιάζετε.
Και βέβαια πάτε να αποπροσανατολίσετε το θέμα που είναι ο φασισμός σας
Είμαι κ γω φασίστας τότες, ακριβώς όπως η γαλή.Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2019, 18:27Ανέβασε λίγο στροφές για να σκορπίσει καλά το θέμα. Κοιτάω το μόνιτορ κι ακόμα την ίδια εικόνα βγάζει για σένα. Ο φασισμός δεν κρύβεταιΓΑΛΗ έγραψε: 28 Σεπ 2019, 18:22Τι εννοείς "αδελφίστικο" καλό μου;Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2019, 18:14
Μέτριο. Από το τέλη της δεκαετίας του 90 πουλάνε αυτό το στυλάκι με ενδεικτικό εκπρόσωπο τον Τσαγκαρουσιάνο. Ενημερωτικά να ξέρεις είναι αδερφίστικο κι αυτό σαν πνεύμα και ταπεραμέντο. (Πρόσεχε τις επιλογές σου. Κυριαρχούν παντού αυτοί)
![]()
Είναι δυνατόν να είναι μέτριο, κακό το οτιδήποτε σου μοιάζει με αδελφίστικο πνεύμα;
Κανονικά, θα έπρεπε να με αποθεώσεις.![]()
Πρόσεχε λίγο τι γράφεις.![]()
#μήτου
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ο δολοφονικός φασισμός μας, μην μου το χαλάς.Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2019, 19:51Κάντε ένα γρήγορο σχέδιο, μην τεμπελιάζετε.![]()
Και βέβαια πάτε να αποπροσανατολίσετε το θέμα που είναι ο φασισμός σας![]()
Να' χουμε μια βάση. Μην πέσουμε πάλι στα ξενέρωτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για σένα το ξέρω βρε παπάρα!sys3x έγραψε: 28 Σεπ 2019, 19:56Είμαι κ γω φασίστας τότες, ακριβώς όπως η γαλή.Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2019, 18:27Ανέβασε λίγο στροφές για να σκορπίσει καλά το θέμα. Κοιτάω το μόνιτορ κι ακόμα την ίδια εικόνα βγάζει για σένα. Ο φασισμός δεν κρύβεταιΓΑΛΗ έγραψε: 28 Σεπ 2019, 18:22
Τι εννοείς "αδελφίστικο" καλό μου;![]()
Είναι δυνατόν να είναι μέτριο, κακό το οτιδήποτε σου μοιάζει με αδελφίστικο πνεύμα;
Κανονικά, θα έπρεπε να με αποθεώσεις.![]()
Πρόσεχε λίγο τι γράφεις.![]()
#μήτου
Μπα πες το μόνη σου για να ηδονίζεσαι. Δεν κάνω τέτοια χατίρια εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Σεπ 2019, 19:57Ο δολοφονικός φασισμός μας, μην μου το χαλάς.Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2019, 19:51Κάντε ένα γρήγορο σχέδιο, μην τεμπελιάζετε.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Σεπ 2019, 19:48
Ε ναι, όταν λέει όταν πάμε να αποπροσανατολίσουμε το θέμα, αρνούμενος την ύπαρξη των γεγονότων ως αμελητέα στοιχεία, για κάτι τέτοιο πρόκειται.
Το νοιώθει όμως, δεν μπορείς να πεις. Τον πνίγει το δίκιο.![]()
![]()
Και βέβαια πάτε να αποπροσανατολίσετε το θέμα που είναι ο φασισμός σας![]()
Να' χουμε μια βάση. Μην πέσουμε πάλι στα ξενέρωτα.
Προσπάθησε λίγο να ξαναδρομολογήσεις το θέμα
Εδώ είναι το νήμα όπου όσοι ξέρουν τι σημαίνει δολοφονία και θεωρούν πως ο θάνατος του Κωστόπουλου ΔΕΝ ήταν δολοφονία, χαρακτηρίζονται απ' τη φασιστερα ως φασίστες;
Καλά το παςΊφιδα έγραψε: 28 Σεπ 2019, 20:21 Εδώ είναι το νήμα όπου όσοι ξέρουν τι σημαίνει δολοφονία και θεωρούν πως ο θάνατος του Κωστόπουλου ΔΕΝ ήταν δολοφονία, χαρακτηρίζονται απ' τη φασιστερα ως φασίστες;
Spoiler
φασιστάκι
.
Spoiler
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κυρ παπάρα μην κάνεις θόρυβο όταν ξεμπροστιάζω φασιστάκια. Για σήμερα κρύφτηκαν πάλι. Θα βγουν αύριο να λένε μαλακίες για κάμερες και βίντεα ενώ κατά βάθος γουστάρουν να σκοτώνονται όχι μόνο γκέηδες, αλλά κι ένα σωρό αδύναμες ομάδες.
Κι όπως είδες δεν το διαψεύδει κανείς για τον εαυτό του. Τιτιβίζουν μόνο (μουγκανίζουν ενίοτε
Έχουμε και άλλες δουλειέςΧαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2019, 21:23Κυρ παπάρα μην κάνεις θόρυβο όταν ξεμπροστιάζω φασιστάκια. Για σήμερα κρύφτηκαν πάλι. Θα βγουν αύριο να λένε μαλακίες για κάμερες και βίντεα ενώ κατά βάθος γουστάρουν να σκοτώνονται όχι μόνο γκέηδες, αλλά κι ένα σωρό αδύναμες ομάδες.
Κι όπως είδες δεν το διαψεύδει κανείς για τον εαυτό του. Τιτιβίζουν μόνο (μουγκανίζουν ενίοτε)
Έχω να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ αύριο και πρέπει να είναι ξεκούραστος
Καλά ναι.
Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2019, 21:23Κυρ παπάρα μην κάνεις θόρυβο όταν ξεμπροστιάζω φασιστάκια. Για σήμερα κρύφτηκαν πάλι. Θα βγουν αύριο να λένε μαλακίες για κάμερες και βίντεα ενώ κατά βάθος γουστάρουν να σκοτώνονται όχι μόνο γκέηδες, αλλά κι ένα σωρό αδύναμες ομάδες.
Κι όπως είδες δεν το διαψεύδει κανείς για τον εαυτό του. Τιτιβίζουν μόνο (μουγκανίζουν ενίοτε)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εθεάθη αδελφή ψυχή στην Αθήνα και υπήρξε κάλεσμα στο Αγγλικό ιππικό για την ενίσχυση των ημετέρων δυνάμεων στον υπέρ πάντων αγώνα εξουδετέρωσης της;
Πάλι δεν μου' παν τίποτα τα παλιόπαιδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος