!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο ΜΗ ΩΝ: η δύναμη του Σκότους ως εχθρός του Θεού της Δημιουργίας

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Re: Ο ΜΗ ΩΝ: η δύναμη του Σκότους ως εχθρός του Θεού της Δημιουργίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Kωστας έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:18
Natasha έγραψε: 27 Αύγ 2019, 14:14
Kωστας έγραψε: 27 Αύγ 2019, 13:45

Ειπα ότι δεν θα επανελθω, αλλα επειδή ειδα ότι δεν απαντησες, είμαι περίεργος και θελω να δω τι θα πεις.

Εγραψα:Πρωτη φορα μου συμβαινει ναι λεω Α και ο αλλος να λεει οτι λεω Β. Που ειδες ρε συ Νατασσα οτι δεν καταλαβα τι εγραψες;; Σου λεω (για τελευταια φορα) οτι μετα την Δευτερα Παρουσια ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Αυτα συμφωνα με την Αποκαλυψη. Εσυ υποστηριζεις οτι ''ολα τα όντα του Θεου θα επιστρεψουν στο πρωτο τους φως''. Αυτα τα 2 ειναι αντιθετα, απλα και κατανοητα. Δεν θα επανελθω , εαν καταλαβες τι λεω καλως, ιδαλλως ο,τι σε φωτισει ο Θεος.

Και σε ρωταω τωρα, αφου πιστευεις στην Αγια Τριαδα, πως γινεται να εισαι αντιθετη με ένα τοσο σημαντικο σημειο της Θεόπνευστης Αποκάλυψης;;
Αναμενω.
Επειδη μιλαω για ΕΝΕΡΓΕΙΑ, καλή και κακή και είπα ότι η πηγη της κακης ενεργειας είναι ο Μη Ων, ΔΕΝ πιστευω ότι ο Θεός θα αφησει να εξακολουθεί η ενέργεια του κακου και του σκότους, δηλ του Μη Οντα να κυριαρχεί στις ψυχές. ΟΛΕΣ θα τις οδηγησει στο φως!

Εσενα ποιο είναι το προβλημά σου;;; Οτι συμφωνα με το δικό μου πιστευω θα σωθουν ολοι στο τέλος;;; Ηθελες δηλ να βασανίζονται επ απειρον;;;
Ε, λοιπόν, εχασες! ΔΕΝ θα γίνει ετσι.

Υπαρχει μακροπροθεσμο σχεδιο του Θεου για όλα Του τα δημιουργηματα ασχετως εαν καποια απο αυτα απετυχαν στον εδω κόσμο. Στον αλλο κόσμο και μετα την Δευτερα Παρουσία, ΌΛΟΙ θα είναι μεσα στο φως ΕΠΕΙΔΗ πρεπει να φεγγουν εναντι του σκότους.
Και μεχρι να κλείσει η πυλη της ανυπαρξίας όπως είπε ο Δημοσθένης, θα εχουμε πολεμο.

Καταλαβαίνεις τί σου λεω;;; Είναι θεμα χρόνου η σωτηρία του καθενός. Αλλος θα σωθεί στην αρχη, αλλος στο τελος, ο διαβολος μετα την Κρίση, αλλά όλοι στο τελος τελος θα αποτελουμε ενα ΦΩΣ απεναντι στο ΣΚΟΤΑΔΙ και την δυναμη του!
Ευγε το βρηκες, θελω να βασσανιζονται εις τον αιωνα γιατι είμαι κακος.

Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν είναι δυνατον καποιος να λεει πως είναι Χριστιανος αλλα ταυτόχρονα να ανατρεπει ολη την ουσια του Χριστιανισμου που είναι η Αποκαλυψη δοσμενη από το ιδιο το Πνευμα του Θεου. Και μαλιστα να λεει εμενα αιρετικο επειδή δεν συμβουλεύομαι τους παππαδες και εμπιστεύομαι την προσευχη και επικοινωνια μου με τον Ιησου Χριστο. Είναι εξαιρετικα προσβλητικο να αποκαλεις καποιον αιρετικο μονο και μονο επειδή δεν μπορεις να δεχτεις τα οσα λεει η Αποκαλυψη (μεχρι τωρα αυτή είναι η πηγή των οσων λεω). Θα μπορουσα να σε ειχα χιλιοπει αιρετικη από την αρχη διοτι διαφωνω με πολλα απ οσα εχεις πει, αλλα εξ'αρχης ημουν ευγενικος. Μου εχεις πει ότι είμαι φοβιτσιάρης, ότι λεω παπαριες και τωρα με λες και αιρετικο. Τα εχεις βολεψει ετσι στο μυαλο σου επειδή δεν μπορεις να δεχτεις ότι ότι ο Θεος εκτος από Αγαπη είναι και αμειλικτη Δικαιοσυνη και όταν ο άλλος ερχεται και σου παραθετει αυτά που λεει το ιδιο το Αγιο Πνευμα μεσω του Ιωαννη εκνευρίζεσαι και αρχιζεις και προσβαλλεις τον αλλον.
Εφτασες στο σημειο να μου πεις ότι και χαιρέκακος, τι να πω.

Δεν ξερω τι εχεις πει με τους παππαδες στους οποιους εχεις παει, αλλα εγω σε προκαλω (εδώ και όχι σε προσωπικο μυνημα) να πας σε έναν ιερεα και να του δειξεις τα χωρια της Αποκαλύψεως περι κρισης, σωτηρια , καταδίκης κλπ και ελα πες τι θα σου πει. Παμε και μαζι εάν θελεις αφου βλεπω ότι εισαι ανοικτη στις συναντήσεις. Και το εννοω.
Ωραία λοιπον, περιμενω πμ σου για συναντηση.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Natasha έγραψε: 27 Αύγ 2019, 13:07
ksk έγραψε: 27 Αύγ 2019, 13:00
Natasha έγραψε: 27 Αύγ 2019, 12:47

Σας λεω ΠΩΣ ενεργει ο Θεός. Με βαση την δεκτικότητα απο εμάς της ενέργειάς Του. ΠΡΟΣΕΞΕ λίγο για να δεις ότι δεν φασκω και αντιφασκω. Η ενεργεια του Θεου ΔΕΝ είναι μονο ειρηνη, ηρεμία, ευτυχία και όμορφο συναίσθημα. Είναι και Λογος! Δηλ, ΣΚΕΨΗ και ΛΟΓΙΚΗ. Γι αυτό μπερδευεστε όσοι δεν Τον νοιωσατε.

Μας μεταδίδει ΚΑΙ σκέψη ΚΑΙ λογική μεσα μας όταν επισκεπτεται τις ψυχές μας. Και επειδή ΔΕΝ καταργεί την προσωπικότητα του καθε ανθρωπου, η σκέψη του καθενός συνδυαζεται με την Λογική του Θεου και προσπαθεί να βρει μία ακρη.

Σε ένα πραγμα είναι όλοι συμφωνοι όσον αφορα τον φωτισμό και την Χαρη του αγίου Πνευματος: ότι ΌΛΟΙ όι αγιοι ή οι Πατερες της Εκκλησίας ηταν συμφωνοι πανω σε θεματα σωτηρίας της ψυχης. Εκεί δεν θα δεις ΚΑΜΙΑ διαφωνία.
Στα υπολοιπα όμως θεματα, πχ ποσοι πλανητες υπαρχουν , ή αλλα επιστημονικά, εκεί παίζει ρόλο και η γνωση του καθενος φωτισμένου που εχει αναλογα και με την εποχη του.
Εντάξει, και ο έξω απο εδώ ειπες ότι μας βάζει σκέψεις που δεν μπορούμε και να τις ξεχωρίσουμε
Υ.Γ Αν δεν συμφωνούσαν τοτε θα το κλείνανε το μαγαζάκι...
Είναι διαφορετικός ο τρόπος του Θεου απο τον Σατανα. Ο Θεός με την ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΕΨΗ σου γιατρευει ταυτόχρονα όλη σου την υπαρξη, ενω ο Σατανας, απλα εξωτερικά σου πεταει σκεψεις, σε προσβαλει δηλ και φυσικά ουτε λόγος για θεραπεία, λογική και ειρηνη. Όπως πετουν τα αεροπλανα, ετσι είναι και οι λογισμοι του διαβόλου. Αν δεχτείς καποιον, τότε γίνεται προσγείωση...
Ο καθεις όπως βολεύεται και απο όπου αντλεί δύναμη...
Σε σύντομο χρόνο θα αλλάξεις μονοπάτι ...
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

ksk έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:27
ksk έγραψε: 27 Αύγ 2019, 13:00
Εντάξει, και ο έξω απο εδώ ειπες ότι μας βάζει σκέψεις που δεν μπορούμε και να τις ξεχωρίσουμε
Υ.Γ Αν δεν συμφωνούσαν τοτε θα το κλείνανε το μαγαζάκι...
Είναι διαφορετικός ο τρόπος του Θεου απο τον Σατανα. Ο Θεός με την ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΕΨΗ σου γιατρευει ταυτόχρονα όλη σου την υπαρξη, ενω ο Σατανας, απλα εξωτερικά σου πεταει σκεψεις, σε προσβαλει δηλ και φυσικά ουτε λόγος για θεραπεία, λογική και ειρηνη. Όπως πετουν τα αεροπλανα, ετσι είναι και οι λογισμοι του διαβόλου. Αν δεχτείς καποιον, τότε γίνεται προσγείωση...
Τί εννοείς;
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
ksk

O I έγραψε: 27 Αύγ 2019, 13:34
ksk έγραψε: 27 Αύγ 2019, 11:06
O I έγραψε: 26 Αύγ 2019, 20:38
Τότε πήγαινέ το απ'ευθείας για να σχολιάσουμε επ αυτού :roll:

Τώρα γράφω από κινητό και μου είναι δύσκολο να τρέξω στα χωρία

Ο.Ι.
Δεν πάει ετσι :102: πρέπει να ξεδιπλώσουμε τις απόψεις μας και απο το α να οδηγηθούμε στο ω με την σωστή σειρά.
Για το συγκεκριμένο θέμα έχω βαρεθεί να το κάνω με τον συγκεκριμένο τρόπο που θες.
Η μία εναλλακτική είναι να σου κάνω copy-paste από παλιές συζητήσεις που είχα με άλλα μέλη γι' αυτά τα θέματα στο παλιό πχορουμ. Η άλλη, ξεδίπλωσε το επιχείρημά σου για να μη παιδευόμαστε :102:

Ο.Ι.
Υπάρχει και η τριτη...ποτέ δεν μου άρεσε το δίπολο αυτών των επιλογών ... :xena:
:wave:
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ksk

Natasha έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:29

Τί εννοείς;
Θα δείξει...
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

ksk έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:32
Τί εννοείς;
Θα δείξει...
Γιατί είσαι τόσο αινιγματική καμια φορα; Μιλα ΚΑΘΑΡΑ. Εννοείς οτι μπορεί να αρνηθω τον Χριστό και να παω με τον "αλλον"; Μαθε λοιπον ότι με τον βρωμογυφτουλα τον σαμαελ δεν παω ουτε και αν ψοφαω της πείνας!!!!!!

Οποτε, αντί να μιλάς λες και είσαι μαζί του, να κανεις ευχη όχι μονο εγώ αλλα και όλοι οι ανθρωποι ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ, όταν θα εμφανιστεί!
Καταλαβες;
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
ksk

Natasha έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:50

Τί εννοείς;
Θα δείξει...
Γιατί είσαι τόσο αινιγματική καμια φορα; Μιλα ΚΑΘΑΡΑ. Εννοείς οτι μπορεί να αρνηθω τον Χριστό και να παω με τον "αλλον"; Μαθε λοιπον ότι με τον βρωμογυφτουλα τον σαμαελ δεν παω ουτε και αν ψοφαω της πείνας!!!!!!

Οποτε, αντί να μιλάς λες και είσαι μαζί του, να κανεις ευχη όχι μονο εγώ αλλα και όλοι οι ανθρωποι ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ, όταν θα εμφανιστεί!
Καταλαβες;
Καλή μου Νατάσα σου είχα πει κάτι απο την αρχή... Είσαι ... Νιώθω ...τεσπα δεν εννοώ αυτο , ότι θα αλλάξεις δηλ στρατόπεδο, μην ταράζεσαι... :P
Υ.Γ Αναγκαστικά χρησιμοποιώ ορολογίες σας αφού μπαίνω σε διάλογο...προσωπικά το ξαναείπα δεν πιστεύω στην ύπαρξη του.
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

Στο μεταξύ ψάχνω από χθες να βρω αυτό το κείμενο του Ιωάννη που λέει για το Μη Ων η γουατεβερ, και δεν υπάρχει πουθενά...

Παρόλα αυτά βρήκα πάνω από 30 βιβλία του ΔΛ που περιέχουν απόκρυφη ιερή γνώση, σε pdf :003:

Ο τύπος τελικά ξέρει τα πάντα. Έχει γράψει την αλήθεια για τον Θεό, την σχετικότητα, τον πλανήτη Αρη, τα γεωπολιτικά της γης άλλα και άλλων πλανητών ( :lol: ), το τράφικινγκ, την κβαντομηχανικη, την αστροφυσική, την τεχνολογία, την αρχαία ιστορία, για τον καπιταλισμό, τους Εβραίους, την στρατηγική, την φιλοσοφία, τα ufo, τις πυραμίδες, το Βυζάντιο, για τους σεισμούς και τα τσουναμι, τα φαντάσματα, τις προφητείες, την Ατλαντίδα, το τρίγωνο των βερμούδων κ.α

Έχω μείνει άφωνος με τόση γνώση, ίσως αν γράψει τα μυστικά της μπριζόλας στα κάρβουνα να το αγοράσω και γω :102:
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Ju-87 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 14:49
axilmar έγραψε: 27 Αύγ 2019, 14:41
Ju-87 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 14:28

:P
Ρε σταματηστε να ειστε ανοητοι και να πιστευετε σε χαζομαρες. Βαλτε επιτελους την λογικη σας να δουλεψει.
Η λογικη λεει πως ολα εχουν καποιο αιτιο.
Και αρα και τα υπερθεικα οντα στα οποια αναφερεστε πρεπει να εχουν και αυτα δημιουργηθει απο καποιον.

Παμε δλδ σε infinite recursion.
jey_pap
Phorum.gr user: j_pap

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jey_pap »

stargazer έγραψε: 27 Αύγ 2019, 16:09 Στο μεταξύ ψάχνω από χθες να βρω αυτό το κείμενο του Ιωάννη που λέει για το Μη Ων η γουατεβερ, και δεν υπάρχει πουθενά...

Παρόλα αυτά βρήκα πάνω από 30 βιβλία του ΔΛ που περιέχουν απόκρυφη ιερή γνώση, σε pdf :003:

Ο τύπος τελικά ξέρει τα πάντα. Έχει γράψει την αλήθεια για τον Θεό, την σχετικότητα, τον πλανήτη Αρη, τα γεωπολιτικά της γης άλλα και άλλων πλανητών ( :lol: ), το τράφικινγκ, την κβαντομηχανικη, την αστροφυσική, την τεχνολογία, την αρχαία ιστορία, για τον καπιταλισμό, τους Εβραίους, την στρατηγική, την φιλοσοφία, τα ufo, τις πυραμίδες, το Βυζάντιο, για τους σεισμούς και τα τσουναμι, τα φαντάσματα, τις προφητείες, την Ατλαντίδα, το τρίγωνο των βερμούδων κ.α

Έχω μείνει άφωνος με τόση γνώση, ίσως αν γράψει τα μυστικά της μπριζόλας στα κάρβουνα να το αγοράσω και γω :102:
Μου θυμήσατε τον "τρισμικρο" στο παλιό.
:8)
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

jey_pap έγραψε: 27 Αύγ 2019, 16:58

Μου θυμήσατε τον "τρισμικρο" στο παλιό.
:8)
Δεν έγραφα στο παλιό φίλε μου, μόνο διάβαζα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Natasha έγραψε: 26 Αύγ 2019, 00:03 Ενας Θεός καλός ΜΟΝΟ καλό δημιουργεί και καλά πλασματα. Δεν μπορεί να δημιουργεί λίγο απο καλό και λίγο απο κακό. Λίγο ετσι και λίγο γιουβετσι. Είμαστε όλα Του τα πλασματα σαν τα μωρά απεναντί Του. Παντελως αθωα και αγαθα. Το κακό είναι επισης ξενο παντελως του Θεου. Εχει όμως και αυτό την πηγη του. Αυτό λεω στο θεμα μου. Και η πρωτη πρωτη αιτία και πηγη ΔΕΝ είναι ο διαβολος.
Η άποψη του Πλάτωνα πρέπει να ήταν ότι το κακό προέρχεται από την άγνοια. Οπότε είναι απαραίτητη η γνώση της αλήθειας για να το αποφεύγουμε. Κάπου αναφέρθηκε το θέμα της αλήθειας και γράφηκε ότι είναι πολύ δύσκολο.
Επίσης οι αρχαίοι Έλληνες, πολύ πριν τον Πλάτωνα προφανώς, είχαν την θεά της σοφίας πάνοπλη με το ξίφος στραμμένο στην ανατολή. Γιατί; Μήπως γιατί από εκεί προέρχεται το κακό που δεν έχει να κάνει με την άγνοια; Το κακό που γίνεται σαν υπηρεσία στον Σαμαέλ ή μη Ων όπως τον αποκαλείς; Μήπως και η Αθηνά των Ελλήνων και ο Χριστός μας είπαν το ίδιο πράγμα; Οι Έλληνες βέβαια πολέμησαν όσο μπορούσαν και από αυτούς εξάλλου έχουμε ξανά πολιτισμό, ούτε από τον εβραισμό, ούτε τον χριστιανισμό, ούτε το Ισλάμ.
Αμφίβολο αν θα είχαμε και με βουδισμό, ινδουισμό κλπ.
Από όσο έχω καταλάβει (από την περιορισμένη και ερασιτεχνική έρευνά μου) ο τόπος γέννησης είναι η περιοχή της Βαβυλώνας. Από εκεί ξεκίνησε και ο Αβραάμ. Εκεί "απείλησαν" τον Μέγα Αλεξάνδρο οι Χαλδαίοι μάγοι. Αντιθέτως οι Έλληνες είναι γέννημα θρέμμα της Ελλάδας και των θεών της, των "καλών" θεών.
Για μένα η πρόοδος των επιστημών και της τεχνολογίας είναι θετική. Ο λόγος που προκαλεί κακά στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη είναι οι ηγεσίες των εθνών.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

ksk έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:59
Natasha έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:50
Θα δείξει...

Καταλαβες;
Καλή μου Νατάσα σου είχα πει κάτι απο την αρχή... Είσαι ... Νιώθω ...τεσπα δεν εννοώ αυτο , ότι θα αλλάξεις δηλ στρατόπεδο, μην ταράζεσαι... :P
Υ.Γ Αναγκαστικά χρησιμοποιώ ορολογίες σας αφού μπαίνω σε διάλογο...προσωπικά το ξαναείπα δεν πιστεύω στην ύπαρξη του.
Αμαν μωρε ksk, με εσκασες! Τί είμαι και τί νιωθεις;;; Πεστο επιτελους!
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

stargazer έγραψε: 27 Αύγ 2019, 16:09 Στο μεταξύ ψάχνω από χθες να βρω αυτό το κείμενο του Ιωάννη που λέει για το Μη Ων η γουατεβερ, και δεν υπάρχει πουθενά...

Πως να το βρεις; Αφου λεει ότι δεν το δίνει ελευθερα. Δυο είναι τα βιβλία του που δεν τα δίνει ελευθερα, το Μυστικό της Σκιάς (που εχει το κείμενο του Ιωάννη) και το Matrix Dominion.
Τα υπολοιπα έιναι ελευθερα, όπως και τα βιντεακια του στο youtube.

Ο ανθρωπος είναι πανεπιστημονας! Είναι φυσικός, μαθηματικός, ιστορικός, αρχαιολόγος, θεολόγος, φιλολογος, αστροφυσικός, κοσμολόγος ή ότι αλλο δεν μπορω τωρα να θυμηθω.
Θα επρεπε όλη η επιστημονική κοινότητα να τον τιμησει τουλαχιστον για την τεραστια γνωση που μας εδωσε. Αντί αυτου όμως εισπραττει ένοχη σιωπή, φθόνο ή και φόβο.
Σκέψου ότι στην ουσία τα βαζει κατα πρόσωπο με τις δυναμεις του σκότους: σαμαελ και οι δαίμονες του, νεφελίμ και όποια αλλα όντα είναι στην υπηρεσία του μη όντος μαζί με τους κακους ανθρωπους που προέρχονται απο διαφορες φυλές.

Δεν ξέρω, αλλά το βλέπω πολυ πιθανό όλο αυτό να καταληξει σε μαρτυριο. Θα δείξει.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Antares έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:01
Natasha έγραψε: 26 Αύγ 2019, 00:03 Ενας Θεός καλός ΜΟΝΟ καλό δημιουργεί και καλά πλασματα. Δεν μπορεί να δημιουργεί λίγο απο καλό και λίγο απο κακό. Λίγο ετσι και λίγο γιουβετσι. Είμαστε όλα Του τα πλασματα σαν τα μωρά απεναντί Του. Παντελως αθωα και αγαθα. Το κακό είναι επισης ξενο παντελως του Θεου. Εχει όμως και αυτό την πηγη του. Αυτό λεω στο θεμα μου. Και η πρωτη πρωτη αιτία και πηγη ΔΕΝ είναι ο διαβολος.
Η άποψη του Πλάτωνα πρέπει να ήταν ότι το κακό προέρχεται από την άγνοια. Οπότε είναι απαραίτητη η γνώση της αλήθειας για να το αποφεύγουμε. Κάπου αναφέρθηκε το θέμα της αλήθειας και γράφηκε ότι είναι πολύ δύσκολο.
Επίσης οι αρχαίοι Έλληνες, πολύ πριν τον Πλάτωνα προφανώς, είχαν την θεά της σοφίας πάνοπλη με το ξίφος στραμμένο στην ανατολή. Γιατί; Μήπως γιατί από εκεί προέρχεται το κακό που δεν έχει να κάνει με την άγνοια; Το κακό που γίνεται σαν υπηρεσία στον Σαμαέλ ή μη Ων όπως τον αποκαλείς; Μήπως και η Αθηνά των Ελλήνων και ο Χριστός μας είπαν το ίδιο πράγμα; Οι Έλληνες βέβαια πολέμησαν όσο μπορούσαν και από αυτούς εξάλλου έχουμε ξανά πολιτισμό, ούτε από τον εβραισμό, ούτε τον χριστιανισμό, ούτε το Ισλάμ.
Αμφίβολο αν θα είχαμε και με βουδισμό, ινδουισμό κλπ.
Από όσο έχω καταλάβει (από την περιορισμένη και ερασιτεχνική έρευνά μου) ο τόπος γέννησης είναι η περιοχή της Βαβυλώνας. Από εκεί ξεκίνησε και ο Αβραάμ. Εκεί "απείλησαν" τον Μέγα Αλεξάνδρο οι Χαλδαίοι μάγοι. Αντιθέτως οι Έλληνες είναι γέννημα θρέμμα της Ελλάδας και των θεών της, των "καλών" θεών.
Για μένα η πρόοδος των επιστημών και της τεχνολογίας είναι θετική. Ο λόγος που προκαλεί κακά στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη είναι οι ηγεσίες των εθνών.
Είσαι πολυ διαβασμένη, σε παραδεχομαι. Το βιβλίο που εχω σε ψηφιακή μορφη θα το βαλω εδω στο φόρουμ καποια ωρα και να κοιταξεις να το διαβασεις. Θα καταλαβεις πολυ περισσότερα απ ότι τωρα.

Σχόλιο για τους λαους: θυμασαι που είχα ανοιξει ενα θεμα με τους γερμανους και είχε κλειδωθεί αρον αρον; Προφανως για καποιους λαους δεν πρεπει να μιλάμε και να λεμε τα αρνητικά τους. Καταλαβες καλή μου Ανταρες;
"Άχρι καιρού..."
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”