Ορέστης 35 έγραψε: 28 Φεβ 2019, 13:38
Αν γυρνουσατε πισω το χρονο στα σχολικα χρονια και βρισκοσασταν στο σωμα του παλιου σας εαυτου, αλλα με τις γνωσεις και την εμπειρια που εχετε τωρα, τι θα κανατε;
Εγω θα αφιερωνομουν στο να δερνω τους συμμαθητες μου. Μονο ξυλο!
Κάτι μου λέει πως έδερνες τους συμμαθητές σου στο δημοτικό, γυμνάσιο-λύκειο ήσουν πρόεδρος της τάξης σου και αργότερα η έμφυτη ευφυία σου σε βάρεσε ,ξυπνώντας σου φιλοσοφικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις που εν τέλει σου γάμησαν και την ζωή. Γίνε ξανά αυτά που ήσουν παλιά και όλα θα πάνε καλά.
Αν εγώ γυρνούσα πίσω, θα προσπαθούσα να το ρίξω στο διάβασμα. Κατά πάσα πιθανότητα, ούτε τώρα θα το κατάφερνα. Η αδιαφορία που μου προκαλεί ότι δεν μου κινεί το ενδιαφέρον είναι αδύνατον να κατασταλεί ακόμα και σήμερα.
Θα ενδιαφερόμουν λιγότερο για την μουσική και καθόλου για την πολιτική και το ποδόσφαιρο(αυτό βέβαια το είχα κόψει στα 15 μου στα επεισόδια με τον Παπαπέτρου,αλλά ξανάγινα ΠΑΟΚ 5 χρόνια μετά που πήγα φαντάρος και συναναστράφηκα αθηναίους). Θα άρχισα το καπνισμα λίγο αργότερα, θα πειραματιζόμουν λίγο περισσότερο με ναρκωτικά. Αυτά.