Εγω θα αφιερωνομουν στο να δερνω τους συμμαθητες μου. Μονο ξυλο!

εγώ θα αφιερωνόμουν στο να αφήνω να με δέρνουν αυτοί που έδερναΟρέστης 35 έγραψε: 28 Φεβ 2019, 13:38 Αν γυρνουσατε πισω το χρονο στα σχολικα χρονια και βρισκοσασταν στο σωμα του παλιου σας εαυτου, αλλα με τις γνωσεις και την εμπειρια που εχετε τωρα, τι θα κανατε;
Εγω θα αφιερωνομουν στο να δερνω τους συμμαθητες μου. Μονο ξυλο!![]()
![]()
Αν δεν έκανα τις επιλογές που έκανα δεν θα ήμουν αυτός που είμαι. Δεν ξέρω αν βγάζει νόημα αυτό που λέω(?)Ορέστης 35 έγραψε: 28 Φεβ 2019, 13:38 Αν γυρνουσατε πισω το χρονο στα σχολικα χρονια και βρισκοσασταν στο σωμα του παλιου σας εαυτου, αλλα με τις γνωσεις και την εμπειρια που εχετε τωρα, τι θα κανατε;
![]()
Θα διάβαζα σαν μανιακός και θα σπούδαζα.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Φεβ 2019, 13:38 Αν γυρνουσατε πισω το χρονο στα σχολικα χρονια και βρισκοσασταν στο σωμα του παλιου σας εαυτου, αλλα με τις γνωσεις και την εμπειρια που εχετε τωρα, τι θα κανατε;
ησουν το παιδακι που δεν το επαιζε κανεις και ειχες υποστει μαζικο bullying σε γυμνασιο-λυκειο ειδικα απο κοριτσακια?Ορέστης 35 έγραψε: 28 Φεβ 2019, 13:38 Αν γυρνουσατε πισω το χρονο στα σχολικα χρονια και βρισκοσασταν στο σωμα του παλιου σας εαυτου, αλλα με τις γνωσεις και την εμπειρια που εχετε τωρα, τι θα κανατε;
![]()