!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πονόδοντος
-
νύχτα
Re: πονόδοντος
νομιζω αχισε να πιανει το χαπι
δεν δακρυζω
ρε σεις ποναει πανω κατω γναθος, ολη η δεξια πλευρα,
δεν ξερω καν ποιο δοντι ειναι, και μουδιασε (ευχομαι απο τον παγο)
(επισης, ευχομαι να μη πεθαινουν ετσι οι ανθρωποι)
τελ. ερωτηση
σε ποση ωρα να ξαναπαρω αλγκοφρεν;
ο υπνος δε με απασχολει
γκιωνη να σαι καλα
δεν δακρυζω
τελ. ερωτηση
ο υπνος δε με απασχολει
γκιωνη να σαι καλα
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:23Τι σκαρί και αυτό; Δεν χάνει μόνο η σκέψη της τον δρόμο σε αυτό το σώμα, αλλά και ο πόνος.Northern Spirit έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:18Eχω ιστοριες τρομου απο δοντια..Ο χεριτεροι ειναι αυτοι που δεν μπορεις να προσδιορισεις τοπικα τον πονο γιατι να νευρα ταξιδευουνε τον πονο αλλου..Ειχα περιοδο με πονοκεφαλους, πονους στους ωμους και περασα απο χιλιες εξετασες που δεν δειχνανε τιποτε αλλα τελικα ητανε απο τα γαμωδοντια..νύχτα έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:12 σας ευχαριστώ πολυ
γκιώνη δεν είμαι σε θεση να παω πουθενα αποψε φίλε μου
πρωτη φορα νορδερν, μαθημενη σε πονους αλλα τωρα καταλαβαινω
γιατι λεγανε για τον πονοδοντο
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- Northern Spirit
Αστα γμησε τα..Τα νευρα ειναι ατιμο πραγμα..αλλου πονας και αλλου νιωθεις τον πονο μερικες φορες..Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:23Τι σκαρί και αυτό; Δεν χάνει μόνο η σκέψη της τον δρόμο σε αυτό το σώμα, αλλά και ο πόνος.Northern Spirit έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:18Eχω ιστοριες τρομου απο δοντια..Ο χεριτεροι ειναι αυτοι που δεν μπορεις να προσδιορισεις τοπικα τον πονο γιατι να νευρα ταξιδευουνε τον πονο αλλου..Ειχα περιοδο με πονοκεφαλους, πονους στους ωμους και περασα απο χιλιες εξετασες που δεν δειχνανε τιποτε αλλα τελικα ητανε απο τα γαμωδοντια..νύχτα έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:12 σας ευχαριστώ πολυ
γκιώνη δεν είμαι σε θεση να παω πουθενα αποψε φίλε μου
πρωτη φορα νορδερν, μαθημενη σε πονους αλλα τωρα καταλαβαινω
γιατι λεγανε για τον πονοδοντο
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
τσεκαρε την δοσολογια...Στη βρετανια ολα τα εχουνε σε μικρες ποσοτητες και τα παιρνουμε δυο-δυο για να πιασουνε..Αν παρεις ενα δεν κανει τιποτε..νύχτα έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:23 νομιζω αχισε να πιανει το χαπι
δεν δακρυζω
τελ. ερωτηση
ο υπνος δε με απασχολει
γκιωνη να σαι καλα
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το καλύτερο όλων είναι το niflamol. Αλίμονο σ' αυτούς που έχουν αλλεργία (όπως εγώ) και δεν μπορούν να το πάρουν.Fuerte έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:37 Niflamol, το πλέον ισχυρό αναλγητικο για τον πονόδοντο. Αν δεν σε πιάσει κι αυτό, δεν θα σε πιάσει τίποτα.
Και το συντομότερο στον οδοντίατρο, ο μόνος τρόπος για να ανακουφιστείς οριστικά.
Περαστικά νύχτα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
νύχτα
600αρι πηρα,
ανα 8 ωρες ειπε ο ντοκ
thanks gher
(εχω κι εγω στην πενικιλινη, δε πιστευω να... )
ανα 8 ωρες ειπε ο ντοκ
thanks gher
(εχω κι εγω στην πενικιλινη, δε πιστευω να... )
Και αφού δεν μπορείς να το πάρεις που ξέρεις ότι είναι το καλύτερο; Μένα δεν μου κάνει τίποτα, μετά από τρεις μέρες συνέχεια κάνει δουλειά και αυτό γιατί υποχωρεί η φλεγμονή. Αλλά για τον πόνο... δεν.Gherschaagk έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:38Το καλύτερο όλων είναι το niflamol. Αλίμονο σ' αυτούς που έχουν αλλεργία (όπως εγώ) και δεν μπορούν να το πάρουν.Fuerte έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:37 Niflamol, το πλέον ισχυρό αναλγητικο για τον πονόδοντο. Αν δεν σε πιάσει κι αυτό, δεν θα σε πιάσει τίποτα.
Και το συντομότερο στον οδοντίατρο, ο μόνος τρόπος για να ανακουφιστείς οριστικά.
Περαστικά νύχτα.
the end
- Northern Spirit
Το νιφλαμολ και τα αλλα αντιφλεγμονωδη τα δινουνε και για πονους στη μεση..Αλλα σου λενε μαζι με το νιφλαμολ να παρεις και παυσιπονο (paracetamol), Τα αντιφλεγμονωδη δεν βοηθουνε αμεσα στον πονο αλλα επειδη ο πονος προερχεται απο φλεγμονη βοηθουνε μειωνοντας την φλεγμονη να πεσει και ο πονος...Απλα αυτο δεν γινεται αμεσα μερικες φορες..Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:40Και αφού δεν μπορείς να το πάρεις που ξέρεις ότι είναι το καλύτερο; Μένα δεν μου κάνει τίποτα, μετά από τρεις μέρες συνέχεια κάνει δουλειά και αυτό γιατί υποχωρεί η φλεγμονή. Αλλά για τον πόνο... δεν.Gherschaagk έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:38Το καλύτερο όλων είναι το niflamol. Αλίμονο σ' αυτούς που έχουν αλλεργία (όπως εγώ) και δεν μπορούν να το πάρουν.Fuerte έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:37 Niflamol, το πλέον ισχυρό αναλγητικο για τον πονόδοντο. Αν δεν σε πιάσει κι αυτό, δεν θα σε πιάσει τίποτα.
Περαστικά νύχτα.
Παιδιά έχω δοκιμάσει όλες τις θεραπείες που μου έχουν προτείνει.. ακόμα και γαρυφαλέλαιο έχω βάλει, το καλύτερο ήταν το ούζο αλλά ο πονοκέφαλος την άλλη μέρα διπλός γιατί κατάπινα τα μπουκόματα.
the end
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44

Προσπάθησε να κολλήσεις την τσίχλα αυτή πάνω στο δόντι που πονάει
- Northern Spirit
Ναι γιατι το τσιπουρο πιανει τον πονο μονο αν ειναι το νευρο του δοντιου...Αν επηρεαστει και το κεντρικο νευρο που ειναι επανω απο το δοντι και που δεν το φθανει το τσιπουρο, δεν γινεται τιποτε..
Φτάνει όμως στον εγκέφαλο όταν το καταπίνεις και ταβλιάζεσαι, τι πόνος και μακλακίες μετά..Northern Spirit έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:49 Ναι γιατι το τσιπουρο πιανει τον πονο μονο αν ειναι το νευρο του δοντιου...Αν επηρεαστει και το κεντρικο νευρο που ειναι επανω απο το δοντι και που δεν το φθανει το τσιπουρο, δεν γινεται τιποτε..
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μου το είπε η Κλεονίκη. Ο Γκιώνης μάλλον ξέρει για ποια μιλάω.Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:40Και αφού δεν μπορείς να το πάρεις που ξέρεις ότι είναι το καλύτερο; Μένα δεν μου κάνει τίποτα, μετά από τρεις μέρες συνέχεια κάνει δουλειά και αυτό γιατί υποχωρεί η φλεγμονή. Αλλά για τον πόνο... δεν.Gherschaagk έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:38Το καλύτερο όλων είναι το niflamol. Αλίμονο σ' αυτούς που έχουν αλλεργία (όπως εγώ) και δεν μπορούν να το πάρουν.Fuerte έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:37 Niflamol, το πλέον ισχυρό αναλγητικο για τον πονόδοντο. Αν δεν σε πιάσει κι αυτό, δεν θα σε πιάσει τίποτα.
Περαστικά νύχτα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Αν ειναι φρονιμιτης(που σιγουρα ειναι) και σου πει ο γιατρος οτι θελει απονευρωση πες του να στο κανει κατευθειαν εξαγωγη να μην το κουραζετε το θεμα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
νύχτα
δε νομίζω, μάλλον σφράγισμα έχει φύγει σε τραπεζίτη
ευτυχώς μου πέρασε για την ώρα, το βράδυ θα μάθω, έκλεισα ραντεβού
ευτυχώς μου πέρασε για την ώρα, το βράδυ θα μάθω, έκλεισα ραντεβού