Δεν σου αρκεί αυτό;
Το συνολικό δημόσιο χρέος των ΗΠΑ είναι 36 τρις,το μεγαλύτερο μέρος του οποίου το έχουν οι ίδιοι οι Αμερικανοί.
sys3x έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:26Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:24 Μα ο άλλος αγοράζει το Μπραντ, όχι την ποιότητα.![]()
![]()
Φυσικά και το είδα. Απλά για 30τρις δε θα έλεγαν ούτε αυτοί.πατησιωτης έγραψε: 16 Απρ 2025, 20:56
Δεν σου αρκεί αυτό;![]()
Το συνολικό δημόσιο χρέος των ΗΠΑ είναι 36 τρις,το μεγαλύτερο μέρος του οποίου το έχουν οι ίδιοι οι Αμερικανοί.
vantono έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:46 Kαιρος οι ΗΠΑ να αποδεχτουν οτι χανουν το τιμονι του πλανητη σιγα-σιγα, ερχεται το ρίαλ Κομμουνιστικό νεξτ μπιγκ θινγκ, οχι το μουσαντένιο που εφαρμοστηκε στην ΕΣΣΔ, καλα τα πηγε στη θεωρία αλλα τα πουτάνιασε ολα στην πραξη.
Και αυτο δεν ειναι αλλο απο την Κίνα.
Το εχω ξαναπει, ο Τραμπ (και οποιος τον διαδεχτεί αργότερα) θα κερδιζε πολλά περισσότερα αν επεδίωκε συνεργασία με τους Κινεζους για το κοινο καλό του πλανήτη, και οχι σύγκρουση.
Αλλά η αλαζονεία ειναι μεγάλη πουτάνα.![]()
ultraboost ακριβη αντιγραφα απο pandabuy περισυ στα 35panos291 έγραψε: 16 Απρ 2025, 19:09Προσωπικα φοραω ultraboost γιατι ειναι ποιοτικα και με βολευουν.vantono έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:52Σιγά, καμια ανάγκη δεν εχουμε να αισθανθούμε ανώτεροι όσοι ήδη είμεθα ανώτεροιΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:47
Και εγω αυτο πιστευω. Τετοια brands ειναι κατα βαθος για ατομα που θελουν να νιωθουν ανωτερα οποτε αν το χρησιμοποιει και η κουτση μαρια, θα βρεθουν εναλλακτικες.![]()
Τα μπραντάτα ρούχα τα παίρνουμε κυρίως για την ποιότητά τους. Οπως ομοίως θα προτιμήσουμε και λιγοτερο βαριά μπραντάτα ρούχα, τύπου Abercrombie, timberland, carhartt, που δεν τα λες λουξουρυ, αλλα κι αυτα για την ποιότητά τους τα αξιζουν τα λεφτα τους.
Αν το εργοστασιο που τα παραγει λεγεται πχ Pu-Lee με σημα το πάντα αποφασισει να τα πουλαει μονο του για 30 ευρω, Pu-Lee θα αγοραζω και να πα να γαμηθει η Adidas.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Εγώ έχω διαβάσει ότι οι Κινέζοι μείωσαν σταδιακά την συμμετοχή τους σε ομόλογα ΗΠΑ σημαντικά τα τελευταία δέκα χρόνια.πατησιωτης έγραψε: 16 Απρ 2025, 20:56
Δεν σου αρκεί αυτό;![]()
Sid Vicious έγραψε: 16 Απρ 2025, 19:39 Αντί να φορέσετε κανά μπλουζάκι Exploited να δείχνετε κλασάτοι, σικ και ωραίοι, φοράτε ό.τι να ναι

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Φοριέται;Beria έγραψε: 16 Απρ 2025, 23:06Sid Vicious έγραψε: 16 Απρ 2025, 19:39 Αντί να φορέσετε κανά μπλουζάκι Exploited να δείχνετε κλασάτοι, σικ και ωραίοι, φοράτε ό.τι να ναι
Αυτό φοράμε
Προτιμάς Τραμπ, Κινέζους ή Ρωσία;Libre arbitre έγραψε: 16 Απρ 2025, 23:10Φοριέται;Beria έγραψε: 16 Απρ 2025, 23:06Sid Vicious έγραψε: 16 Απρ 2025, 19:39 Αντί να φορέσετε κανά μπλουζάκι Exploited να δείχνετε κλασάτοι, σικ και ωραίοι, φοράτε ό.τι να ναι
Αυτό φοράμε
https://en.wikipedia.org/wiki/Gang_of_Four
...