Ησουν καλεσμένος?Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:39 o Μπισμπίκης είναι μέγας καράμπαψ
Στο Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ με τη Βανδή ειχαν κέτερινγκ
πάει στον σεφ και του λέει
"-Εχω ένα χοιρινο ιμπέρικο, θα το ψήσω εγω αυτο ναούμ
-Δε θα γίνει έτσι γιατί θα το κάψεις απέξω και μέσα θα είναι ωμο
-οχι ρε βγαίνει, το έχω ξανακάνει
-οκ κάντο δε παίρνω ευθύνη"
Τελικά τέτοιο ωραίο κομμάτι το έκανε πουτάνα και μετά έλεγε "Ειχες δικιο, εκανα μλκια, έπρεπε να σε ακούσω"
Πάντως είναι καλό ατομάκι απο ότι έμαθα, έχει ωραία καραμπαμπια, όχι μλκισμένη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος χορεύει καλύτερο ζεϊμπέκικο;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ποιος χορεύει καλύτερο ζεϊμπέκικο;
Συγγνώμη κιόλας, δεν τον είδες πώς λυγιόταν ο ρεζιλομούσκαρος με το ζεϊμπέκικο; Και να 'χε και μέση να λυγίσει, να πεις, άντε, μπέρδεψε το ζεϊμπέκικο με το μπαλέτο. Αυτός παιδί μου ήταν σαν αρκούδα που είχε πάρει ελεσντί και την είχε ακούσει πως χόρευε στα μπολσόι.Πασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:08Ναύτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:11 Κατά τη γνώμη μου, δεν επιτρέπεται ο Υψηλότατος να υποπίπτει εις τοιαύτας μπυθουλίστικες δραστηριότητες, ο μόντιε, δηλαδή, κελντεκαντάνς.
Οι μόνοι χοροί που επιτρέπεται να χορεύει η Αυτού Υψηλότης είναι οι ευρωπαϊκοί και οι ελληνικοί παραδοσιακοί, τούτο δε προς τόνωση του εθνικού φρονήματος.
Για τον άλλον, τον αρκουδομπαλαρίνο, ειλικρινά δεν έχω λόγια. Ξέραμε μέχρι τώρα την λίμνη των κύκνων, τώρα πλέον ξέρουμε και την πίστα των ιπποπόταμων.
![]()
![]()
Τισταδάλια του βρήκε η Βανδή αναρωτιέμαι.
Όχι, απλά ξέρω πολύ καλά τον σεφvantono έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:13Ησουν καλεσμένος?Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:39 o Μπισμπίκης είναι μέγας καράμπαψ
Στο Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ με τη Βανδή ειχαν κέτερινγκ
πάει στον σεφ και του λέει
"-Εχω ένα χοιρινο ιμπέρικο, θα το ψήσω εγω αυτο ναούμ
-Δε θα γίνει έτσι γιατί θα το κάψεις απέξω και μέσα θα είναι ωμο
-οχι ρε βγαίνει, το έχω ξανακάνει
-οκ κάντο δε παίρνω ευθύνη"
Τελικά τέτοιο ωραίο κομμάτι το έκανε πουτάνα και μετά έλεγε "Ειχες δικιο, εκανα μλκια, έπρεπε να σε ακούσω"
Πάντως είναι καλό ατομάκι απο ότι έμαθα, έχει ωραία καραμπαμπια, όχι μλκισμένη![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μάναρος ηταν και μπορει να ξαναγινει αρκεί να χασει καμια 10ρίτσα κιλα ρε παιδι μουΠασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:05 Ξέρω, θα με πάρετε με τις πέτρες,αλλά σκοτίστηκα. Ο Μπισμπίκαρος είναι μάναρος, χορεύει όμορφα. Αυτή την κάρχια να μην είχε δίπλα του ρε φίλε. Τον ''ρίχνει'' πολύ.
![]()
Πάντως για να πω και την βαριά κι ασήκωτη αμαρτία μου και ο ''πρίγκηψ'' καλό γκομενετε, ωραίος άντρας, αλλά χλεχλές.![]()
Ρίξτε και ντομάτες και αυγά, ελεύθερα. Θα ανοίξω πάγκα στη λαϊκή να τα μοσχοπουλήσω.![]()
Ειναι κρίμα. Ειχε περασει και κατι προσφατα αν θυμαμαι, έμφραγμα, μπάη πας, κατι τετοιο. Ειναι και νεος ανθρωπος και δειχνει 15 χρονια μεγαλυτερος απ'οσο ειναι, καπου σε πιανει και το κρίμα.
Αντικειμενικα δεν εχει κατι πανω του που θα τον χαρακτηριζε άσχημο, πρόσωπο ωραιο εχει, ύψος εχει, σώμα τρομερό μπορουσε και να φτιαξει αν ηθελε.
Αλλα απ'οτι τον βλεπω, πρεπει να εχει και τρομερό θεμα με το πουστικο το αλκοόλ.
https://www.instagram.com/reel/DFlSJxvt9pa/Ναύτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:13Συγγνώμη κιόλας, δεν τον είδες πώς λυγιόταν ο ρεζιλομούσκαρος με το ζεϊμπέκικο; Και να 'χε και μέση να λυγίσει, να πεις, άντε, μπέρδεψε το ζεϊμπέκικο με το μπαλέτο. Αυτός παιδί μου ήταν σαν αρκούδα που είχε πάρει ελεσντί και την είχε ακούσει πως χόρευε στα μπολσόι.Πασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:08Ναύτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:11 Κατά τη γνώμη μου, δεν επιτρέπεται ο Υψηλότατος να υποπίπτει εις τοιαύτας μπυθουλίστικες δραστηριότητες, ο μόντιε, δηλαδή, κελντεκαντάνς.
Οι μόνοι χοροί που επιτρέπεται να χορεύει η Αυτού Υψηλότης είναι οι ευρωπαϊκοί και οι ελληνικοί παραδοσιακοί, τούτο δε προς τόνωση του εθνικού φρονήματος.
Για τον άλλον, τον αρκουδομπαλαρίνο, ειλικρινά δεν έχω λόγια. Ξέραμε μέχρι τώρα την λίμνη των κύκνων, τώρα πλέον ξέρουμε και την πίστα των ιπποπόταμων.
![]()
![]()
Τισταδάλια του βρήκε η Βανδή αναρωτιέμαι.![]()
Αυτά τα λες γιατί ζουλεύεις την εμορφάδα του. Λες και δεν το βλέπω;; Μάτι βγάζει..Ναύτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:13Συγγνώμη κιόλας, δεν τον είδες πώς λυγιόταν ο ρεζιλομούσκαρος με το ζεϊμπέκικο; Και να 'χε και μέση να λυγίσει, να πεις, άντε, μπέρδεψε το ζεϊμπέκικο με το μπαλέτο. Αυτός παιδί μου ήταν σαν αρκούδα που είχε πάρει ελεσντί και την είχε ακούσει πως χόρευε στα μπολσόι.Πασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:08Ναύτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:11 Κατά τη γνώμη μου, δεν επιτρέπεται ο Υψηλότατος να υποπίπτει εις τοιαύτας μπυθουλίστικες δραστηριότητες, ο μόντιε, δηλαδή, κελντεκαντάνς.
![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Να έρθει σε μένα να τονε γιάνω.vantono έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:19Μάναρος ηταν και μπορει να ξαναγινει αρκεί να χασει καμια 10ρίτσα κιλα ρε παιδι μουΠασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:05 Ξέρω, θα με πάρετε με τις πέτρες,αλλά σκοτίστηκα. Ο Μπισμπίκαρος είναι μάναρος, χορεύει όμορφα. Αυτή την κάρχια να μην είχε δίπλα του ρε φίλε. Τον ''ρίχνει'' πολύ.
![]()
Πάντως για να πω και την βαριά κι ασήκωτη αμαρτία μου και ο ''πρίγκηψ'' καλό γκομενετε, ωραίος άντρας, αλλά χλεχλές.![]()
Ρίξτε και ντομάτες και αυγά, ελεύθερα. Θα ανοίξω πάγκα στη λαϊκή να τα μοσχοπουλήσω.![]()
![]()
Ειναι κρίμα. Ειχε περασει και κατι προσφατα αν θυμαμαι, έμφραγμα, μπάη πας, κατι τετοιο. Ειναι και νεος ανθρωπος και δειχνει 15 χρονια μεγαλυτερος απ'οσο ειναι, καπου σε πιανει και το κρίμα.
Αντικειμενικα δεν εχει κατι πανω του που θα τον χαρακτηριζε άσχημο, πρόσωπο ωραιο εχει, ύψος εχει, σώμα τρομερό μπορουσε και να φτιαξει αν ηθελε.
Αλλα απ'οτι τον βλεπω, πρεπει να εχει και τρομερό θεμα με το πουστικο το αλκοόλ.
-
Mike Bassett
Mάλλον κερνάει καλύτερα από τον Θεμιστοκλή φαίνεται...Ναύτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:13Συγγνώμη κιόλας, δεν τον είδες πώς λυγιόταν ο ρεζιλομούσκαρος με το ζεϊμπέκικο; Και να 'χε και μέση να λυγίσει, να πεις, άντε, μπέρδεψε το ζεϊμπέκικο με το μπαλέτο. Αυτός παιδί μου ήταν σαν αρκούδα που είχε πάρει ελεσντί και την είχε ακούσει πως χόρευε στα μπολσόι.Πασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:08Ναύτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:11 Κατά τη γνώμη μου, δεν επιτρέπεται ο Υψηλότατος να υποπίπτει εις τοιαύτας μπυθουλίστικες δραστηριότητες, ο μόντιε, δηλαδή, κελντεκαντάνς.
![]()
![]()
Σας παρακαλώ κύριε, θα σας ρίξω φλιτ. Εδώ μιλάμε για τον γίγαντα Μπισμπίκαρο, όχι για το κοντοπίθαρο δείγμα ανδρός.
Α..Και δεν μας ενδιαφέρει η κάρχια. Ξηγημένα μιλημένα.
Δειγμα ανδρος ο αθλητης και οχι ο αμπαλος που μπερδεψε τη λιμνη των κυκλων με ζειμπεκικο ( αστο αγαπουλα αμα δεν μπορεις κανε μπαρμπεκιου )
Ο αλήτης μας, έμεινε μόνο στις 5 ψήφους;; Σαν δεν ντρέπεστε λέω γω. Ρεμάλια, άνοιωθοι, Σουσούδες.. 
Εμείς αι γυναίκαι μανμου, είμεθα παράξενα όντα. Τι να σε πω.Νon4me έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:33 Δειγμα ανδρος ο αθλητης και οχι ο αμπαλος που μπερδεψε τη λιμνη των κυκλων με ζειμπεκικο ( αστο αγαπουλα αμα δεν μπορεις κανε μπαρμπεκιου )
Το γνωριζω απλα καποια πραγματα εχουν τα ορια τους .
Τα όριά μας, μπορεί να γίνονται και λίγο δυσδιάκριτα. Δεν φταίτε εσείς. Έχει να κάνει με το τι μας κάνει ''κούκου''.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-