!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σημαινει "Πολιτικη Ευθυνη"
Re: Τι σημαινει "Πολιτικη Ευθυνη"
ρε τρικαλος απο τα τρικαλα και συριζαιος !! οτι του πουν το πιστευει
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε θα λογοδοτήσει πολιτικά μια εταιρία? Εχει ευθύνη πολιτική μια εταιρεία επειδή έλεγε πίπες? Ρε ΓΓ παραδέξου επιτέλους οτι ο βασιλιάς σας ο Κούλης Ντεγκρές ήταν ντεφορμέ χθες και πετούσε το ένα μαργαριτάρι μετά το άλλο. Δεν είναι κακό.SeaHawk έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:33Ναι θα δωσει λογο για τις πράξεις της και θα τις αιτιολογησει και σε πολιτικο οργανοArisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:31 ΓΓ πουλάς τρελίτσα σαν το ίνδαλμα σου τον Κούλη που θέλει να λογοδοτούν πολιτικά εταιρίες γιατί πήγαν στη Βουλή για ενημέρωση![]()
Ποιο ειναι το προβλημα;
Ρε ακροδεξιέ γλείφτη του Κούλη μια χαρά μίλησε για πολιτική ευθύνη της Hellenic Train ο Κούλης.nemo έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:33 ρε τρικαλος απο τα τρικαλα και συριζαιος !! οτι του πουν το πιστευει
Μπορεί να εννοούσε ότι θα λογοδοτήσει τόσο σε ποινικό επίπεδο όσο και στην κυβέρνηση, σε πολιτικό επίπεδο. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία αν η συγκεκριμένη έκφραση είναι κάπως πρόχειρα διατυπωμένη. Σε μια συνέντευξη μπορεί να έχεις και κάποιες επιπόλαιες διατυπώσεις.Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:36 Ε θα λογοδοτήσει πολιτικά μια εταιρία? Εχει ευθύνη πολιτική μια εταιρεία επειδή έλεγε πίπες? Ρε ΓΓ παραδέξου επιτέλους οτι ο βασιλιάς σας ο Κούλης Ντεγκρές ήταν ντεφορμέ χθες και πετούσε το ένα μαργαριτάρι μετά το άλλο. Δεν είναι κακό.
Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα ζητήματα.
Δεν λογοδοτεί καμία εταιρία σε καμιά κυβέρνηση. Το όλο νόημα αυτών που είπε είναι ένα. Οτι φταίνε όλοι εκτός από αυτόν.ST48410 έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:41Μπορεί να εννοούσε ότι θα λογοδοτήσει τόσο σε ποινικό επίπεδο όσο και στην κυβέρνηση, σε πολιτικό επίπεδο. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία αν η συγκεκριμένη έκφραση είναι κάπως πρόχειρα διατυπωμένη. Σε μια συνέντευξη μπορεί να έχεις και κάποιες επιπόλαιες διατυπώσεις.Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:36 Ε θα λογοδοτήσει πολιτικά μια εταιρία? Εχει ευθύνη πολιτική μια εταιρεία επειδή έλεγε πίπες? Ρε ΓΓ παραδέξου επιτέλους οτι ο βασιλιάς σας ο Κούλης Ντεγκρές ήταν ντεφορμέ χθες και πετούσε το ένα μαργαριτάρι μετά το άλλο. Δεν είναι κακό.
Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:28 Η Hellenic Train η οποία έχει την ευθύνη, θα πρέπει να λογοδοτήσει και να λογοδοτήσει και ποινικά -προφανώς αυτή δεν είναι δική μου δουλειά-, αλλά να λογοδοτήσει και πολιτικά. Διότι η Hellenic Train ήταν αυτή η οποία διαβεβαίωνε όχι εμένα, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, και θυμίζω ότι αυτή η δήλωση έγινε δύο εβδομάδες μετά το ατύχημα
To ξαναβάζω για να το δει ο ΓΓ
κατάλαβες τί λέει? δεν φταίω εγώ που σας κορόιδεψα στον Θεοδωράκη, η χελένικ τρεην μας κορόιδεψε όλους παρείτσα, θύμα είμαι κι εγώ
je suis ψέκας
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Βασικα λεει "Μη βαρατε ρε παιδια κι εγω υπαλληλος ειμαι. Οι εταιρειες κανουν κουμαντο".Saturn έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:44Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:28 Η Hellenic Train η οποία έχει την ευθύνη, θα πρέπει να λογοδοτήσει και να λογοδοτήσει και ποινικά -προφανώς αυτή δεν είναι δική μου δουλειά-, αλλά να λογοδοτήσει και πολιτικά. Διότι η Hellenic Train ήταν αυτή η οποία διαβεβαίωνε όχι εμένα, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, και θυμίζω ότι αυτή η δήλωση έγινε δύο εβδομάδες μετά το ατύχημα
To ξαναβάζω για να το δει ο ΓΓ![]()
κατάλαβες τί λέει? δεν φταίω εγώ που σας κορόιδεψα στον Θεοδωράκη, η χελένικ τρεην μας κορόιδεψε όλους παρείτσα, θύμα είμαι κι εγώ
je suis ψέκας
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
Δε λογοδοτεί καμια εταιρία σε καμία κυβέρνηση;Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:43Δεν λογοδοτεί καμία εταιρία σε καμιά κυβέρνηση. Το όλο νόημα αυτών που είπε είναι ένα. Οτι φταίνε όλοι εκτός από αυτόν.ST48410 έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:41Μπορεί να εννοούσε ότι θα λογοδοτήσει τόσο σε ποινικό επίπεδο όσο και στην κυβέρνηση, σε πολιτικό επίπεδο. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία αν η συγκεκριμένη έκφραση είναι κάπως πρόχειρα διατυπωμένη. Σε μια συνέντευξη μπορεί να έχεις και κάποιες επιπόλαιες διατυπώσεις.Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:36 Ε θα λογοδοτήσει πολιτικά μια εταιρία? Εχει ευθύνη πολιτική μια εταιρεία επειδή έλεγε πίπες? Ρε ΓΓ παραδέξου επιτέλους οτι ο βασιλιάς σας ο Κούλης Ντεγκρές ήταν ντεφορμέ χθες και πετούσε το ένα μαργαριτάρι μετά το άλλο. Δεν είναι κακό.
Αυτό είπες; Και μαλιστα αναφερόμενος σε μια εταιρία όπως η Hellenic Train ;
Θες να το ξανασκεφτείς λίγο, κοτζάμ δικηγόρος;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ε μα σας το λέω πάτε και βαράτε τον υπάλληλο και εσείς τωραGeorge_V έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:45Βασικα λεει "Μη βαρατε ρε παιδια κι εγω υπαλληλος ειμαι. Οι εταιρειες κανουν κουμαντο".Saturn έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:44Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:28 Η Hellenic Train η οποία έχει την ευθύνη, θα πρέπει να λογοδοτήσει και να λογοδοτήσει και ποινικά -προφανώς αυτή δεν είναι δική μου δουλειά-, αλλά να λογοδοτήσει και πολιτικά. Διότι η Hellenic Train ήταν αυτή η οποία διαβεβαίωνε όχι εμένα, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, και θυμίζω ότι αυτή η δήλωση έγινε δύο εβδομάδες μετά το ατύχημα
je suis ψέκας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
εδώ παίζει να είπε και ένας μέρος της αλήθειαςGeorge_V έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:45Βασικα λεει "Μη βαρατε ρε παιδια κι εγω υπαλληλος ειμαι. Οι εταιρειες κανουν κουμαντο".Saturn έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:44Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:28 Η Hellenic Train η οποία έχει την ευθύνη, θα πρέπει να λογοδοτήσει και να λογοδοτήσει και ποινικά -προφανώς αυτή δεν είναι δική μου δουλειά-, αλλά να λογοδοτήσει και πολιτικά. Διότι η Hellenic Train ήταν αυτή η οποία διαβεβαίωνε όχι εμένα, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, και θυμίζω ότι αυτή η δήλωση έγινε δύο εβδομάδες μετά το ατύχημα
je suis ψέκας
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όλοι μας σχεδόν κάνουμε το ίδιο και προσπαθούμε να αποποιηθούμε ευθύνες όπου και όσο μας παίρνει. Στη δουλειά και στη ζωή. Εσείς, ας πούμε, σε μερικούς μήνες με συνεχείς λανθασμένες επιλογές διαλύσατε το κόμμα σας. Δεν θα μπορούσε να αλωνίζει ο Μητσοτάκης αν είχε απέναντί του μια σοβαρή αντιπολίτευση. Φέρατε και στηρίξατε έναν "αυτοδημιούργητο εφοπλιστή".Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:43 Δεν λογοδοτεί καμία εταιρία σε καμιά κυβέρνηση. Το όλο νόημα αυτών που είπε είναι ένα. Οτι φταίνε όλοι εκτός από αυτόν.
Δεν περιμένω από πολιτικούς και πρωθυπουργούς να αναλάβουν καμία ευθύνη. Και δεν θα με έπειθε και ιδιαίτερα μια τέτοια ανάληψη στα λόγια. Οι πράξεις έχουν μεγαλύτερη σημασία. Και μόνο που ξαναέβαλε τον Καραμανλή στα ψηφοδέλτια μερικούς μήνες μετά, μου αρκεί. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει από κει και πέρα.
Καθήστε τώρα, δεν λέμε αναγκαστικά οτι είναι υπαλληλος, αλλά οι εταιρείες όντως ειναι αυτές που κάνουν κουμάντο....με καταλαβαίνετε???? μην γινω πιο σαφης...
Εάν υπάρχουν ενδείξεις ότι η εμπορική μετέφερε παράνομο φορτίο θα πρέπει να γίνει εκτεταμένη έρευνα για παράνομα φορτία με την Hellenic train σαν κατηγορουμενη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 564 Προβολές
-