!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι σημαινει "Πολιτικη Ευθυνη"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nemo

Re: Τι σημαινει "Πολιτικη Ευθυνη"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ρε τρικαλος απο τα τρικαλα και συριζαιος !! οτι του πουν το πιστευει
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

nemo έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:24 αν ημουν γγ θα αρχιζα να σας δουλευω
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

SeaHawk έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:33
Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:31 ΓΓ πουλάς τρελίτσα σαν το ίνδαλμα σου τον Κούλη που θέλει να λογοδοτούν πολιτικά εταιρίες γιατί πήγαν στη Βουλή για ενημέρωση :smt005:
Ναι θα δωσει λογο για τις πράξεις της και θα τις αιτιολογησει και σε πολιτικο οργανο
Ποιο ειναι το προβλημα;
Ε θα λογοδοτήσει πολιτικά μια εταιρία? Εχει ευθύνη πολιτική μια εταιρεία επειδή έλεγε πίπες? Ρε ΓΓ παραδέξου επιτέλους οτι ο βασιλιάς σας ο Κούλης Ντεγκρές ήταν ντεφορμέ χθες και πετούσε το ένα μαργαριτάρι μετά το άλλο. Δεν είναι κακό.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

nemo έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:33 ρε τρικαλος απο τα τρικαλα και συριζαιος !! οτι του πουν το πιστευει
Ρε ακροδεξιέ γλείφτη του Κούλη μια χαρά μίλησε για πολιτική ευθύνη της Hellenic Train ο Κούλης.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:36 Ε θα λογοδοτήσει πολιτικά μια εταιρία? Εχει ευθύνη πολιτική μια εταιρεία επειδή έλεγε πίπες? Ρε ΓΓ παραδέξου επιτέλους οτι ο βασιλιάς σας ο Κούλης Ντεγκρές ήταν ντεφορμέ χθες και πετούσε το ένα μαργαριτάρι μετά το άλλο. Δεν είναι κακό.
Μπορεί να εννοούσε ότι θα λογοδοτήσει τόσο σε ποινικό επίπεδο όσο και στην κυβέρνηση, σε πολιτικό επίπεδο. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία αν η συγκεκριμένη έκφραση είναι κάπως πρόχειρα διατυπωμένη. Σε μια συνέντευξη μπορεί να έχεις και κάποιες επιπόλαιες διατυπώσεις.
Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα ζητήματα.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

ST48410 έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:41
Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:36 Ε θα λογοδοτήσει πολιτικά μια εταιρία? Εχει ευθύνη πολιτική μια εταιρεία επειδή έλεγε πίπες? Ρε ΓΓ παραδέξου επιτέλους οτι ο βασιλιάς σας ο Κούλης Ντεγκρές ήταν ντεφορμέ χθες και πετούσε το ένα μαργαριτάρι μετά το άλλο. Δεν είναι κακό.
Μπορεί να εννοούσε ότι θα λογοδοτήσει τόσο σε ποινικό επίπεδο όσο και στην κυβέρνηση, σε πολιτικό επίπεδο. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία αν η συγκεκριμένη έκφραση είναι κάπως πρόχειρα διατυπωμένη. Σε μια συνέντευξη μπορεί να έχεις και κάποιες επιπόλαιες διατυπώσεις.
Δεν λογοδοτεί καμία εταιρία σε καμιά κυβέρνηση. Το όλο νόημα αυτών που είπε είναι ένα. Οτι φταίνε όλοι εκτός από αυτόν.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:28 Η Hellenic Train η οποία έχει την ευθύνη, θα πρέπει να λογοδοτήσει και να λογοδοτήσει και ποινικά -προφανώς αυτή δεν είναι δική μου δουλειά-, αλλά να λογοδοτήσει και πολιτικά. Διότι η Hellenic Train ήταν αυτή η οποία διαβεβαίωνε όχι εμένα, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, και θυμίζω ότι αυτή η δήλωση έγινε δύο εβδομάδες μετά το ατύχημα
To ξαναβάζω για να το δει ο ΓΓ
:smt005:
κατάλαβες τί λέει? δεν φταίω εγώ που σας κορόιδεψα στον Θεοδωράκη, η χελένικ τρεην μας κορόιδεψε όλους παρείτσα, θύμα είμαι κι εγώ

je suis ψέκας
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:38
nemo έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:33 ρε τρικαλος απο τα τρικαλα και συριζαιος !! οτι του πουν το πιστευει
Ρε ακροδεξιέ γλείφτη του Κούλη μια χαρά μίλησε για πολιτική ευθύνη της Hellenic Train ο Κούλης.
απλα διαλεγω τον λιγοτερο ηλιθιο
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Saturn έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:44
Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:28 Η Hellenic Train η οποία έχει την ευθύνη, θα πρέπει να λογοδοτήσει και να λογοδοτήσει και ποινικά -προφανώς αυτή δεν είναι δική μου δουλειά-, αλλά να λογοδοτήσει και πολιτικά. Διότι η Hellenic Train ήταν αυτή η οποία διαβεβαίωνε όχι εμένα, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, και θυμίζω ότι αυτή η δήλωση έγινε δύο εβδομάδες μετά το ατύχημα
κατάλαβες τί λέει? δεν φταίω εγώ που σας κορόιδεψα στον Θεοδωράκη, η χελένικ τρεην μας κορόιδεψε όλους παρείτσα, θύμα είμαι κι εγώ

je suis ψέκας
Βασικα λεει "Μη βαρατε ρε παιδια κι εγω υπαλληλος ειμαι. Οι εταιρειες κανουν κουμαντο".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:43
ST48410 έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:41
Δεν λογοδοτεί καμία εταιρία σε καμιά κυβέρνηση. Το όλο νόημα αυτών που είπε είναι ένα. Οτι φταίνε όλοι εκτός από αυτόν.
Δε λογοδοτεί καμια εταιρία σε καμία κυβέρνηση;
Αυτό είπες; Και μαλιστα αναφερόμενος σε μια εταιρία όπως η Hellenic Train ;

Θες να το ξανασκεφτείς λίγο, κοτζάμ δικηγόρος;

Let them make the first mistake. We make the last move.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

George_V έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:45

je suis ψέκας
Βασικα λεει "Μη βαρατε ρε παιδια κι εγω υπαλληλος ειμαι. Οι εταιρειες κανουν κουμαντο".
Ε μα σας το λέω πάτε και βαράτε τον υπάλληλο και εσείς τωρα :003:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Saturn

George_V έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:45

je suis ψέκας
εδώ παίζει να είπε και ένας μέρος της αλήθειας
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:43 Δεν λογοδοτεί καμία εταιρία σε καμιά κυβέρνηση. Το όλο νόημα αυτών που είπε είναι ένα. Οτι φταίνε όλοι εκτός από αυτόν.
Όλοι μας σχεδόν κάνουμε το ίδιο και προσπαθούμε να αποποιηθούμε ευθύνες όπου και όσο μας παίρνει. Στη δουλειά και στη ζωή. Εσείς, ας πούμε, σε μερικούς μήνες με συνεχείς λανθασμένες επιλογές διαλύσατε το κόμμα σας. Δεν θα μπορούσε να αλωνίζει ο Μητσοτάκης αν είχε απέναντί του μια σοβαρή αντιπολίτευση. Φέρατε και στηρίξατε έναν "αυτοδημιούργητο εφοπλιστή".

Δεν περιμένω από πολιτικούς και πρωθυπουργούς να αναλάβουν καμία ευθύνη. Και δεν θα με έπειθε και ιδιαίτερα μια τέτοια ανάληψη στα λόγια. Οι πράξεις έχουν μεγαλύτερη σημασία. Και μόνο που ξαναέβαλε τον Καραμανλή στα ψηφοδέλτια μερικούς μήνες μετά, μου αρκεί. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει από κει και πέρα.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Καθήστε τώρα, δεν λέμε αναγκαστικά οτι είναι υπαλληλος, αλλά οι εταιρείες όντως ειναι αυτές που κάνουν κουμάντο....με καταλαβαίνετε???? μην γινω πιο σαφης...
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Εάν υπάρχουν ενδείξεις ότι η εμπορική μετέφερε παράνομο φορτίο θα πρέπει να γίνει εκτεταμένη έρευνα για παράνομα φορτία με την Hellenic train σαν κατηγορουμενη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”