Jimmy81 έγραψε: 18 Ιαν 2025, 04:48 Και μόνο που στηρίζει την LGBTQ+ κοινότητα σε πολλές παραγωγές, εγώ συνεχίζω να το στηρίζω. Όπως και τα σαμπουάν Pantene. Μόνο αυτά αγοράζω πλέον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Netflix: Αξίζει ή ζούμε την αρπαχτή του streaming;
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Netflix: Αξίζει ή ζούμε την αρπαχτή του streaming;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
stergiosbik
Κομμένες όλες αυτές οι πλατφόρμες εδώ και καιρό.
Υπάρχουν εναλλακτικές.
Υπάρχουν εναλλακτικές.
Αιώνες τώρα.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- hellegennes
Όχι.sharp έγραψε: 18 Ιαν 2025, 01:01Δεν ξέρεις κανέναν που να πηγαίνει 2 φορές το μήνα σινεμά;hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2025, 00:43Όσο δύο εισιτήρια.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 22:55 Πιστεύω ότι η οποιαδήποτε συνδρομή σε πλατφόρμα, κοστίζει περίπου όσο το εισιτήριο μιας ταινίας στον κινηματογράφο.
Καμμιά σχέση βέβαια η κινηματογραφική εμπειρία με την τηλεόραση. Αν κάποιος πηγαίνει 20-25 φορές κινηματογράφο τον χρόνο, μπορείς να πεις ότι είναι συγκρίσιμη η τιμή. Βέβαια επειδή δεν ξέρω κανέναν να κάνει τέτοιο πράγμα, θα τολμήσω να πω ότι το Netflix έχει πολλαπλάσιο κόστος· τουλάχιστον 5Χ.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 22:55 Και ουδείς απαίτησε ποτέ πληρώνοντας ένα εισιτήριο να δικαιούται χρήση του εισιτηρίου όλο το "σόι του", όμαιμον ή μη...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Έτσι εξηγούνται πολλά πράγματα, όπως οι απύθμενες μαλακίες που γράφεις συνήθως.Unique έγραψε: 18 Ιαν 2025, 01:18Έτσι να πεις στα παιδιά σου την επόμενη φορά που θα σου ζητήσουν να δείτε μια ταινία μαζί.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιαν 2025, 01:05Ποιος νοιάζεται για τις γνώμες, γνώσεις και διδάγματα αυτών που δεν διαβάζουν;Unique έγραψε: 18 Ιαν 2025, 00:35
Το βιβλίο είναι αντικοινωνικο και θα πρέπει να το αποφεύγεις. Κάθεσαι σε μια γωνίτσα αμιλητος σαν να σε έχουν τιμωρία.
Με το νετφλι παρακολουθείς με όλη την οικογένεια και μοιράζεσαι γνώμες, γνώσεις, διδάγματα. Πολύ ποιοτικότερο.
Όπως είπα. Αντικοινωνικοι, σχεδόν κομμουνιστες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πιστεύω σατιρικά το λέει.hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2025, 08:19Έτσι εξηγούνται πολλά πράγματα, όπως οι απύθμενες μαλακίες που γράφεις συνήθως.Unique έγραψε: 18 Ιαν 2025, 01:18Έτσι να πεις στα παιδιά σου την επόμενη φορά που θα σου ζητήσουν να δείτε μια ταινία μαζί.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιαν 2025, 01:05
Ποιος νοιάζεται για τις γνώμες, γνώσεις και διδάγματα αυτών που δεν διαβάζουν;
Όπως είπα. Αντικοινωνικοι, σχεδόν κομμουνιστες
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Με το netflix δινεις 16 ευρω το μηνα και σου προσφέρει εκατονταδες σειρες και ταινίες, κοστίζει δηλαδή οσο να πανε 2 ατομα σινεμά για να δουνε 1 ταινία και συζηταμε τωρα αν ειναι αρπαχτή?
- Eθνικοκοινωνιστης
panos291 έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:26 Με το netflix δινεις 16 ευρω το μηνα και σου προσφέρει εκατονταδες σειρες και ταινίες, κοστίζει δηλαδή οσο να πανε 2 ατομα σινεμά για να δουνε 1 ταινία και συζηταμε τωρα αν ειναι αρπαχτή?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κοιτα εδω ΕθνιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:27panos291 έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:26 Με το netflix δινεις 16 ευρω το μηνα και σου προσφέρει εκατονταδες σειρες και ταινίες, κοστίζει δηλαδή οσο να πανε 2 ατομα σινεμά για να δουνε 1 ταινία και συζηταμε τωρα αν ειναι αρπαχτή?![]()

Ο λόγος που ζούμε την αρπαχτή του streaming, είναι ο ίδιος ο ανταγωνισμός μεταξύ των πλατφορμών.
Αν υπήρχε μόνο μία και διέθετε περισσότερα από τα 2/3 όλων των σειρών και των ταινιών του παρελθόντος, τα κέρδη της θα ήταν τεράστια και θα γινόταν αυτόματα μονοπώλιο.
Με αυτές τις προοπτικές έγινε η μετάβαση του νέτφλιξ από dvd club κατά παραγγελία σε συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα.
Πολύ γρήγορα όμως, οι ανταγωνιστές φτιάξανε κι αυτοί πλατφόρμες, με αποτέλεσμα το ήδη υπάρχον τηλεοπτικό και κινηματογραφικό κεφάλαιο να έχει κατακερματιστεί.
Οσο περισσότερες πλατφόρμες ξεπετάγονται, τόσο περισσότερο διαιρείται η ποσότητα των παλιών σειρών και ταινιών που περιλαμβάνουν.
Από εκεί και πέρα επικρατεί η λογική του βίντεο κλαμπ. Οπως στα παλιά βίντεο κλαμπ, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου ήταν σαβούρες, έτσι γίνεται και στις πλατφόρμες.
Αν υπήρχε μόνο μία και διέθετε περισσότερα από τα 2/3 όλων των σειρών και των ταινιών του παρελθόντος, τα κέρδη της θα ήταν τεράστια και θα γινόταν αυτόματα μονοπώλιο.
Με αυτές τις προοπτικές έγινε η μετάβαση του νέτφλιξ από dvd club κατά παραγγελία σε συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα.
Πολύ γρήγορα όμως, οι ανταγωνιστές φτιάξανε κι αυτοί πλατφόρμες, με αποτέλεσμα το ήδη υπάρχον τηλεοπτικό και κινηματογραφικό κεφάλαιο να έχει κατακερματιστεί.
Οσο περισσότερες πλατφόρμες ξεπετάγονται, τόσο περισσότερο διαιρείται η ποσότητα των παλιών σειρών και ταινιών που περιλαμβάνουν.
Από εκεί και πέρα επικρατεί η λογική του βίντεο κλαμπ. Οπως στα παλιά βίντεο κλαμπ, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου ήταν σαβούρες, έτσι γίνεται και στις πλατφόρμες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν ξερω απο αυτα,σε αυτο ειμαι φιλων των ουκρανων για μια και μοναδικη φορα προς το παρονpanos291 έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:30Κοιτα εδω ΕθνιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:27panos291 έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:26 Με το netflix δινεις 16 ευρω το μηνα και σου προσφέρει εκατονταδες σειρες και ταινίες, κοστίζει δηλαδή οσο να πανε 2 ατομα σινεμά για να δουνε 1 ταινία και συζηταμε τωρα αν ειναι αρπαχτή?![]()
![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Nα ξαναβάλεις κωδικούς (αν ξεχασες κανένα επαναφορά email η ξανα εγγραφή), να ξαναδώσεις μέθοδο πληρωμής να μην ξεχάσεις να τα διαγράψεις πριν το τελος του μήνα και ξαναχρεωθείς, ε πιο κόπος ειναι από το να το κατεβάσεις/στρεαμαρεις , δεν σου προσφέρει καν την απλότητα του τύπου καθομαι και πατάω ενα κουμπί στον καναπέ.mao mao έγραψε: 17 Ιαν 2025, 22:46 Γενικά δεν αξίζει το Netflix. Αν ακούσεις για καμιά καλή σειρά, το βάζεις για ένα μήνα, τη βλέπεις και μετά το ακυρώνεις. Prime video που έχω δοκιμάσει ακόμη χειρότερα.
Την εποχή που άξιζε (επειδή είχε τα πάντα) είχα 4-5Mbps ιντερνετ που προσέφεραν οι ιδιωτικές εταιρίες τηλεπικοινωνιών της Ελλαδος, οι χειρότερες σε απολυτες τιμές απόδοσης και κόστους στην ευρωπαϊκή ήπειρο, οπότε δεν είχα βάλει. Τώρα πρέπει να έχεις 4-5 υπηρεσίες τουλάχιστον να βλέπεις καινουρια και να μην ψάχνεις με τις ώρες, κανένα 50ρικο+ σύνολο. Για δυτικοευρωπαίο αμερικάνο που έχει 3-5 χιλιάρικα το μήνα ατομικό εισόδημα δεν ειναι κατι να αξιζει τον κόπο να καθεσαι να κανει αναλύσεις, αν του αρέσει σαν ευχαριστηση τα έχει. Για την χωρα στην ακρη της Ευρώπης με τους μ,ισθούς μεσης ανατολής και τις τιμές ιδιες ΕΕ δεν αξίζει. Μπήκαμε στην Ευρώπη για να εχουμε ίδιες ταρίφες .
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δουλειά δεν είχε ο διάολος λέω εγώ, γαμούσε τα παιδιά του.
Ημαρτον, που έχετε λυμένα όλα σας τα προβλήματα της ζωής και σας έφταιξε το νετφλιξ και το κάθε νετφλιξ.
Ε ρε μια ΛΟΚΝΤΑΟΥΝΑΡΑ που σας αξίζει πάλι!
Ημαρτον, που έχετε λυμένα όλα σας τα προβλήματα της ζωής και σας έφταιξε το νετφλιξ και το κάθε νετφλιξ.
- Dwarven Blacksmith
Πω πω, τελείως λάθος τοποθέτηση. Γιατί να πρέπει να έχουμε λυμένα όλα τα προβλήματα της ζωής μας; Ποιος τα έχει; Ποιος αποφάσισε ότι θα είναι στο απυρόβλητο το Νετφλιξ και όχι ένα από τα υπόλοιπα προβλήματα;vantono έγραψε: 18 Ιαν 2025, 11:33 Δουλειά δεν είχε ο διάολος λέω εγώ, γαμούσε τα παιδιά του.
Εγώ αγαπάω και τους Ρώσοι σε αυτάEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:32δεν ξερω απο αυτα,σε αυτο ειμαι φιλων των ουκρανων για μια και μοναδικη φορα προς το παρον![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 110 Απαντήσεις