!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Netflix: Αξίζει ή ζούμε την αρπαχτή του streaming;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Netflix: Αξίζει ή ζούμε την αρπαχτή του streaming;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Jimmy81 έγραψε: 18 Ιαν 2025, 04:48 Και μόνο που στηρίζει την LGBTQ+ κοινότητα σε πολλές παραγωγές, εγώ συνεχίζω να το στηρίζω. Όπως και τα σαμπουάν Pantene. Μόνο αυτά αγοράζω πλέον.
:lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Κομμένες όλες αυτές οι πλατφόρμες εδώ και καιρό.
Υπάρχουν εναλλακτικές. :smt047
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 17 Ιαν 2025, 23:03 Προσπαθούν να σπάσουν την αλληλεγγύη μας
Αιώνες τώρα.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

sharp έγραψε: 18 Ιαν 2025, 01:01
hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2025, 00:43
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 22:55 Πιστεύω ότι η οποιαδήποτε συνδρομή σε πλατφόρμα, κοστίζει περίπου όσο το εισιτήριο μιας ταινίας στον κινηματογράφο.
Όσο δύο εισιτήρια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 22:55 Και ουδείς απαίτησε ποτέ πληρώνοντας ένα εισιτήριο να δικαιούται χρήση του εισιτηρίου όλο το "σόι του", όμαιμον ή μη...
Καμμιά σχέση βέβαια η κινηματογραφική εμπειρία με την τηλεόραση. Αν κάποιος πηγαίνει 20-25 φορές κινηματογράφο τον χρόνο, μπορείς να πεις ότι είναι συγκρίσιμη η τιμή. Βέβαια επειδή δεν ξέρω κανέναν να κάνει τέτοιο πράγμα, θα τολμήσω να πω ότι το Netflix έχει πολλαπλάσιο κόστος· τουλάχιστον 5Χ.
Δεν ξέρεις κανέναν που να πηγαίνει 2 φορές το μήνα σινεμά;
Όχι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Unique έγραψε: 18 Ιαν 2025, 01:18
Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιαν 2025, 01:05
Unique έγραψε: 18 Ιαν 2025, 00:35

Το βιβλίο είναι αντικοινωνικο και θα πρέπει να το αποφεύγεις. Κάθεσαι σε μια γωνίτσα αμιλητος σαν να σε έχουν τιμωρία.

Με το νετφλι παρακολουθείς με όλη την οικογένεια και μοιράζεσαι γνώμες, γνώσεις, διδάγματα. Πολύ ποιοτικότερο.
Ποιος νοιάζεται για τις γνώμες, γνώσεις και διδάγματα αυτών που δεν διαβάζουν;
Έτσι να πεις στα παιδιά σου την επόμενη φορά που θα σου ζητήσουν να δείτε μια ταινία μαζί.

Όπως είπα. Αντικοινωνικοι, σχεδόν κομμουνιστες
Έτσι εξηγούνται πολλά πράγματα, όπως οι απύθμενες μαλακίες που γράφεις συνήθως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2025, 08:19
Unique έγραψε: 18 Ιαν 2025, 01:18
Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιαν 2025, 01:05

Ποιος νοιάζεται για τις γνώμες, γνώσεις και διδάγματα αυτών που δεν διαβάζουν;
Έτσι να πεις στα παιδιά σου την επόμενη φορά που θα σου ζητήσουν να δείτε μια ταινία μαζί.

Όπως είπα. Αντικοινωνικοι, σχεδόν κομμουνιστες
Έτσι εξηγούνται πολλά πράγματα, όπως οι απύθμενες μαλακίες που γράφεις συνήθως.
Πιστεύω σατιρικά το λέει.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Με το netflix δινεις 16 ευρω το μηνα και σου προσφέρει εκατονταδες σειρες και ταινίες, κοστίζει δηλαδή οσο να πανε 2 ατομα σινεμά για να δουνε 1 ταινία και συζηταμε τωρα αν ειναι αρπαχτή?
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

panos291 έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:26 Με το netflix δινεις 16 ευρω το μηνα και σου προσφέρει εκατονταδες σειρες και ταινίες, κοστίζει δηλαδή οσο να πανε 2 ατομα σινεμά για να δουνε 1 ταινία και συζηταμε τωρα αν ειναι αρπαχτή?
:xena:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:27
panos291 έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:26 Με το netflix δινεις 16 ευρω το μηνα και σου προσφέρει εκατονταδες σειρες και ταινίες, κοστίζει δηλαδή οσο να πανε 2 ατομα σινεμά για να δουνε 1 ταινία και συζηταμε τωρα αν ειναι αρπαχτή?
Κοιτα εδω Εθνι

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ο λόγος που ζούμε την αρπαχτή του streaming, είναι ο ίδιος ο ανταγωνισμός μεταξύ των πλατφορμών.

Αν υπήρχε μόνο μία και διέθετε περισσότερα από τα 2/3 όλων των σειρών και των ταινιών του παρελθόντος, τα κέρδη της θα ήταν τεράστια και θα γινόταν αυτόματα μονοπώλιο.

Με αυτές τις προοπτικές έγινε η μετάβαση του νέτφλιξ από dvd club κατά παραγγελία σε συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα.

Πολύ γρήγορα όμως, οι ανταγωνιστές φτιάξανε κι αυτοί πλατφόρμες, με αποτέλεσμα το ήδη υπάρχον τηλεοπτικό και κινηματογραφικό κεφάλαιο να έχει κατακερματιστεί.

Οσο περισσότερες πλατφόρμες ξεπετάγονται, τόσο περισσότερο διαιρείται η ποσότητα των παλιών σειρών και ταινιών που περιλαμβάνουν.

Από εκεί και πέρα επικρατεί η λογική του βίντεο κλαμπ. Οπως στα παλιά βίντεο κλαμπ, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου ήταν σαβούρες, έτσι γίνεται και στις πλατφόρμες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

panos291 έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:30
Κοιτα εδω Εθνι

Εικόνα
δεν ξερω απο αυτα,σε αυτο ειμαι φιλων των ουκρανων για μια και μοναδικη φορα προς το παρον :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

mao mao έγραψε: 17 Ιαν 2025, 22:46 Γενικά δεν αξίζει το Netflix. Αν ακούσεις για καμιά καλή σειρά, το βάζεις για ένα μήνα, τη βλέπεις και μετά το ακυρώνεις. Prime video που έχω δοκιμάσει ακόμη χειρότερα.
Nα ξαναβάλεις κωδικούς (αν ξεχασες κανένα επαναφορά email η ξανα εγγραφή), να ξαναδώσεις μέθοδο πληρωμής να μην ξεχάσεις να τα διαγράψεις πριν το τελος του μήνα και ξαναχρεωθείς, ε πιο κόπος ειναι από το να το κατεβάσεις/στρεαμαρεις , δεν σου προσφέρει καν την απλότητα του τύπου καθομαι και πατάω ενα κουμπί στον καναπέ.
Την εποχή που άξιζε (επειδή είχε τα πάντα) είχα 4-5Mbps ιντερνετ που προσέφεραν οι ιδιωτικές εταιρίες τηλεπικοινωνιών της Ελλαδος, οι χειρότερες σε απολυτες τιμές απόδοσης και κόστους στην ευρωπαϊκή ήπειρο, οπότε δεν είχα βάλει. Τώρα πρέπει να έχεις 4-5 υπηρεσίες τουλάχιστον να βλέπεις καινουρια και να μην ψάχνεις με τις ώρες, κανένα 50ρικο+ σύνολο. Για δυτικοευρωπαίο αμερικάνο που έχει 3-5 χιλιάρικα το μήνα ατομικό εισόδημα δεν ειναι κατι να αξιζει τον κόπο να καθεσαι να κανει αναλύσεις, αν του αρέσει σαν ευχαριστηση τα έχει. Για την χωρα στην ακρη της Ευρώπης με τους μ,ισθούς μεσης ανατολής και τις τιμές ιδιες ΕΕ δεν αξίζει. Μπήκαμε στην Ευρώπη για να εχουμε ίδιες ταρίφες .
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Δουλειά δεν είχε ο διάολος λέω εγώ, γαμούσε τα παιδιά του.
Ημαρτον, που έχετε λυμένα όλα σας τα προβλήματα της ζωής και σας έφταιξε το νετφλιξ και το κάθε νετφλιξ.

Ε ρε μια ΛΟΚΝΤΑΟΥΝΑΡΑ που σας αξίζει πάλι!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

vantono έγραψε: 18 Ιαν 2025, 11:33 Δουλειά δεν είχε ο διάολος λέω εγώ, γαμούσε τα παιδιά του.
Ημαρτον, που έχετε λυμένα όλα σας τα προβλήματα της ζωής και σας έφταιξε το νετφλιξ και το κάθε νετφλιξ.

Ε ρε μια ΛΟΚΝΤΑΟΥΝΑΡΑ που σας αξίζει πάλι!
Πω πω, τελείως λάθος τοποθέτηση. Γιατί να πρέπει να έχουμε λυμένα όλα τα προβλήματα της ζωής μας; Ποιος τα έχει; Ποιος αποφάσισε ότι θα είναι στο απυρόβλητο το Νετφλιξ και όχι ένα από τα υπόλοιπα προβλήματα;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:32
panos291 έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:30

Κοιτα εδω Εθνι

Εικόνα
δεν ξερω απο αυτα,σε αυτο ειμαι φιλων των ουκρανων για μια και μοναδικη φορα προς το παρον :102:
Εγώ αγαπάω και τους Ρώσοι σε αυτά :003:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”