Καλά, πρότεινε σε έναν ενήλικο ή μεσήλικο επιλογή μεταξύ ενός φαγητού που καραγουστάρει και ενός οργασμού και έλα να μου πεις τί θα σου πει.Antipnevma έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:25Πως φαίνονται τα σεξουαλικά προβλήματα του κόσμου... αμφιβάλλω αν έχεις βιώσει ποτέ σου οργασμό.Καραμελίτσα έγραψε: 20 Οκτ 2024, 14:39 Μερικές χιλιάδες, πρέπει να τα απαριθμήσουμε κιόλας; Ή αρκεί να πω ότι δεν είμαι 15 χρονών;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχει κάποιο καλύτερο αίσθημα ή βίωμα από τον οργασμό;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Υπάρχει κάποιο καλύτερο αίσθημα ή βίωμα από τον οργασμό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Διάβασα η πρωινη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Οκτ 2024, 15:24 η ηρωίνη είναι καλύτερη μακράν, αλλά υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Πες τα ρε καλέ μου άνθρωπε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και για εμένα αυτό είναι το κορυφαίο - η ικανοποίηση της επιτυχίας.AOC έγραψε: 20 Οκτ 2024, 14:56 Ο πνευματικός οργασμος.
Θυμάμαι που ο τραμπιστης βουλευτής Gaetz έδιωξε τον ρεπουμπλικανό εκπρόσωπο της βουλής Μακάρθι από την θέση του, βρίσκοντας ένα παραθυράκι, με δεκα ψήφους, και ουσιαστικά δεν υπήρχε αντίκτυπο στην πολιτική, γράψανε οι εφημερίδες ότι άλλαξε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο «for sport». Για την χαρά του παιχνιδιού που λέμε.
- Space_Passenger
Το ξαναλεω εδω. Πριν λιγο αφου εφαγα, ατμισα το ηλεκτρονικο μου τσιγαρο. ΗΔΟΝΗ. Αυτο το γλυκο "καψιμο" στο στομα και στο λαρυγγα ολα τα λεφτα.
- Antipnevma
Πρώτα από όλα να μιλάς για τον εαυτό σου γιατί κανένας δεν σε έχει χρήσει γενικό εκπρόσωπο ούτε των αντρών ούτε των γυναικών. Κανένας/καμία σεξολόγος στον κόσμο δεν θα συμφωνούσε μαζί σου ότι είναι αδύνατον να βιώσεις συναρπαστικό οργασμό με 'συμβαλλόμενο' πέρα από τις πρώτες φορές. Επίσης κανένας υψηλά εξειδικευμένος γαστρονόμος δεν θα συμφωνούσε μαζί σου ότι είναι αδύνατον να συγκλονίζεσαι ξανατρώγοντας το ίδιο φαγητό σε άλλη παραλλαγή.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2024, 14:51 Βασικά, ο οργασμός με συμβαλλόμενο (βασικό) παίζει ως συναρπαστικό βίωμα τις πρώτες φορές. Ισχύει για άντρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Από εκεί και πέρα, είναι κάτι μεταξύ ποδήλατου και φαγητού. Πόσο συγκλονισμένος μπορεί να νοιώθει κάποιος όταν κάποιος τρώει το ίδιο φαγητό, έστω και με άλλα μπαχαρικά; Είτε είναι φαστ φουντ είτε σπιτικό είτε πειραγμένο γκουρμέ.
Από εκεί και πέρα προφανώς και είναι βαρετό να συνευρίσκεσαι συνέχεια με τον ίδιο άνθρωπο αλλά το πότε ακριβώς καταντάει βαρετό ποικίλει πολύ και εξαρτάται από τις ατομικές ανάγκες και την δυναμική της συγκεκριμένης σχέσης.
Ο συγκλονιστικός οργασμός είναι η επιτυχής εκφόρτωση μιας συγκλονιστικής ψυχοσωματικής διέγερσης και είναι πολύ δύσκολη έως αδύνατη μια τέτοια διέγερση όταν μεσολαβούν παράγοντες όπως υπερβολική εξοικείωση και ημισυνείδητο μένος για τον σύντροφο.
Αυτό το πρόβλημα όμως κατά βάθος είναι ψυχολογικό και κοινωνικό και όχι σεξουαλικό, δηλαδή διάφοροι ψυχολογικοί και κοινωνικοί παράγοντες εκγκλωβίζουν τους ανθρώπους σε χαμηλής έως μέτριας δυναμικής μονογαμικές σχέσεις και εμποδίζουν την φρενήρη οργιαστική εκδίπλωση της σεξουαλικής ηδονής που δύναται να νιώσει ένα ανθρώπινο ον.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν αναφερθεί άλλες δραστηριότητες που προκαλούν έκκριση αδρεναλίνης. Αν δεν κάνω λάθος, μερικοί καβαλάτε μηχανές ή είστε αμαξόκαυλοι. Δεν έχετε καβαλήσει r1 στα τριακόσια χιλιόμετρα την ώρα; Θα μου πεις βέβαια, μπορεί να αναφερόμαστε σε αισθήματα που μπορεί να βιώσει ο οποιοσδήποτε, επομένως πάω πάσο.
- Antipnevma
Αυτό θα αποδείκνυε μονάχα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι για τον πούτσο και κοιλιόδουλος. Άμα ρώταγα έναν σοβαρό άνθρωπο με χρήμα και εξουσία όπως τον Αl Fayad η τον Weinstein ξέρω τι θα απαντούσε, έστω και γέρος.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:33Καλά, πρότεινε σε έναν ενήλικο ή μεσήλικο επιλογή μεταξύ ενός φαγητού που καραγουστάρει και ενός οργασμού και έλα να μου πεις τί θα σου πει.Antipnevma έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:25Πως φαίνονται τα σεξουαλικά προβλήματα του κόσμου... αμφιβάλλω αν έχεις βιώσει ποτέ σου οργασμό.Καραμελίτσα έγραψε: 20 Οκτ 2024, 14:39 Μερικές χιλιάδες, πρέπει να τα απαριθμήσουμε κιόλας; Ή αρκεί να πω ότι δεν είμαι 15 χρονών;![]()
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το φαγητό είναι το σεξ των γηρατειών.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ε, όχι και με 300, δεν τελικιάζουμε.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:01 Μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν αναφερθεί άλλες δραστηριότητες που προκαλούν έκκριση αδρεναλίνης. Αν δεν κάνω λάθος, μερικοί καβαλάτε μηχανές ή είστε αμαξόκαυλοι. Δεν έχετε καβαλήσει r1 στα τριακόσια χιλιόμετρα την ώρα; Θα μου πεις βέβαια, μπορεί να αναφερόμαστε σε αισθήματα που μπορεί να βιώσει ο οποιοσδήποτε, επομένως πάω πάσο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εκτός από τον όρο 'κοιλιόδουλος' υπάρχει και ο όρος 'μουνόδουλος'. Just saying...Antipnevma έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:02Αυτό θα αποδείκνυε μονάχα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι για τον πούτσο και κοιλιόδουλος. Άμα ρώταγα έναν σοβαρό άνθρωπο με χρήμα και εξουσία όπως τον Αl Fayad η τον Weinstein ξέρω τι θα απαντούσε, έστω και γέρος.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:33 Καλά, πρότεινε σε έναν ενήλικο ή μεσήλικο επιλογή μεταξύ ενός φαγητού που καραγουστάρει και ενός οργασμού και έλα να μου πεις τί θα σου πει.![]()
Εγώ θα πρότεινα να ρωτήσεις τις συμβαλλόμενες που μοιράζονται το συγκλονιστικό αυτό βίωμα με τον Al Fayad και τον Weinstein.Antipnevma έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:02Αυτό θα αποδείκνυε μονάχα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι για τον πούτσο και κοιλιόδουλος. Άμα ρώταγα έναν σοβαρό άνθρωπο με χρήμα και εξουσία όπως τον Αl Fayad η τον Weinstein ξέρω τι θα απαντούσε, έστω και γέρος.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:33Καλά, πρότεινε σε έναν ενήλικο ή μεσήλικο επιλογή μεταξύ ενός φαγητού που καραγουστάρει και ενός οργασμού και έλα να μου πεις τί θα σου πει.Antipnevma έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:25
Πως φαίνονται τα σεξουαλικά προβλήματα του κόσμου... αμφιβάλλω αν έχεις βιώσει ποτέ σου οργασμό.![]()
Κατά τα άλλα, ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι ανήκεις στο συγκεκριμένο τάργκετ γκρουπ. Για ενθουσιασμένο νεαρό που έχασε την παρθενιά του, σε είχα κόψει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:35Διάβασα η πρωινη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Οκτ 2024, 15:24 η ηρωίνη είναι καλύτερη μακράν, αλλά υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες
Me too αλλά για τον συγκεκριμένο χρήστη, δεν αποκλείω και τα 2 ταυτόχρονα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο νηματοθέτης δεν έχει διευκρινήσει όμως αν εννοεί οργασμό από μπρος ή απο πίσω. Είπε για "την σύντροφο" αλλά μπορεί να εννοεί ντιλντοφόρα συντρόφισσα...Green Dragon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:10Εκτός από τον όρο 'κοιλιόδουλος' υπάρχει και ο όρος 'μουνόδουλος'. Just saying...Antipnevma έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:02Αυτό θα αποδείκνυε μονάχα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι για τον πούτσο και κοιλιόδουλος. Άμα ρώταγα έναν σοβαρό άνθρωπο με χρήμα και εξουσία όπως τον Αl Fayad η τον Weinstein ξέρω τι θα απαντούσε, έστω και γέρος.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:33 Καλά, πρότεινε σε έναν ενήλικο ή μεσήλικο επιλογή μεταξύ ενός φαγητού που καραγουστάρει και ενός οργασμού και έλα να μου πεις τί θα σου πει.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
στειλε καμια πουτσοσελφι κι εσυ βρεΖενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:15Ο νηματοθέτης δεν έχει διευκρινήσει όμως αν εννοεί οργασμό από μπρος ή απο πίσω. Είπε για "την σύντροφο" αλλά μπορεί να εννοεί ντιλντοφόρα συντρόφισσα...Green Dragon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:10Εκτός από τον όρο 'κοιλιόδουλος' υπάρχει και ο όρος 'μουνόδουλος'. Just saying...Antipnevma έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:02
Αυτό θα αποδείκνυε μονάχα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι για τον πούτσο και κοιλιόδουλος. Άμα ρώταγα έναν σοβαρό άνθρωπο με χρήμα και εξουσία όπως τον Αl Fayad η τον Weinstein ξέρω τι θα απαντούσε, έστω και γέρος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 640 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-
- 34 Απαντήσεις