καταρριπτεις το προηγουμενο ποστ σουΕρμής έγραψε: 17 Σεπ 2024, 11:57 Α ναι υπάρχει και αυτή η μόδα του children free.
Εγω το βλέπω οκ απο τη στιγμή που δε θέλουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
στο εχω ξαναπει,μεταλλασσεσαι σε νεο Γεωργαλα σαν τον ΕνοπλοJimmy81 έγραψε: 16 Σεπ 2024, 22:10 Το πιο τραγικό είναι ότι καταρρέουν οι στρατιωτικές σχολές. Πολλές θέσεις μένουν κενές και πολλά εν ενεργεία στελέχη παραιτούνται.
Παίρνουν χαμηλούς μισθούς και δεν έχουν προνόμια. Ο ίδιος ο υπουργός Αμυνας αποθαρρύνει τους νέους να πάνε στον στρατό λέγοντας ότι "δεν είναι της μόδας, δεν είναι σέξυ". Το μόνο κίνητρο που δίνει ο Δένδιας στους νέους είναι ότι "εντάξει δεν θα γίνεις πλούσιος αλλά θα παίζεις με μοντέρνα, φαντεζί μπλιμπλίκια. Θα πεινάς αλλά θα είσαι χάιτεκ"![]()
Σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε κάποιον να μας προστατεύει. Ένας ένας θα σηκώνεστε από τα τυροπιτοκαφέ ρουτ-66 και θα προσκυνάτε την επικύρωση της Γαλάζιας Πατρίδας σαν τον Γεραπεσκύφτη.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
η χοντρη μαλακια που εγραψες και την σκεφτηκες για να την πεις ειναι το μελλον του πλανητηmicmic έγραψε: 17 Σεπ 2024, 11:59 Δηλαδή ο Έλληνας, ακόμα και πάμπλουτος να είναι, θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να σκέφτεται το μέλλον της χώρας και το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και το ότι "θα μας φάνε οι Τούρκοι" για να κάνει παιδιά;
Και άμα το πάρουμε έτσι, γιατί να μη σκέφτεται το μέλλον του πλανήτη και το πρόβλημα του υπερπληθυσμού και να μείνει εντελώς άτεκνος;
Υπαρκτό πρόβλημα βλέπω μόνο στις περιπτώσεις αυτών που θα ήθελαν να κάνουν παραπάνω παιδιά έτσι κι αλλιώς, αλλά δεν μπορούν λόγω οικονομικών. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτοί είναι σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού.
αν δεν κανεις εσυ και εγω παιδια γαι το μελλον του πλανητη υπαρχουν 4 δις που θα αυξησουν
τα δικα τους παιδια ...ενω σε διαφορα ποστ εχεις μια λογικη συνεπεια ενδιαμεσα θα πεταξεις
και κατι χοντρα
τον υπερτατο εγωισμο τους ...συν και επειδη το ζω και αυτο οταν γερασουν και η οικονομιαΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2024, 11:53Ξέρω κι εγώ ζευγάρια που δεν ήθελαν να κάνουν παιδιά, πολύ πριν το ξέσπασμα της κρίσης.nemo έγραψε: 16 Σεπ 2024, 21:10 37 eτων παντρεμενος με κομμωτρια βουλγαρα πολυ καλα οικονομικα και οι δυο
αποφασισαν να μην κανουν παιδια ..ζουν με δυο σκυλια ..για να περνανε καλα λενε
σημερα το εμαθα και φρικιασα
Και είναι μια χαρά.
Τί ακριβώς πρέπει να τους καταλογίσω;
ειναι μια απο τα ιδια η βουλγαρα θα παρατησει τον ελληνα και θα παει βουλγαρια για να ζει
καλυτερα ...
ναι οκ δε διαφωνώ, αλλά απο την άλλη αν ο άλλος δε θέλει και προτιμά άλλα πράγματα, πως θα το επιβάλεις;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Σεπ 2024, 12:23Οι μόδες επιβάλλονται, ως επι το πλείστον, από αυτούς που κατέχουν τα μέσα για να τις προωθήσουν και το κάνουν για τους δικούς τους σκοπούς. Επιπλέον ο οπαδός μιας μόδας έχει απολέσει την βούληση του και ακολουθεί πίστα το δόγμαΕρμής έγραψε: 17 Σεπ 2024, 11:57 Α ναι υπάρχει και αυτή η μόδα του children free.
Εγω το βλέπω οκ απο τη στιγμή που δε θέλουν.
καθόλουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Σεπ 2024, 12:51καταρριπτεις το προηγουμενο ποστ σουΕρμής έγραψε: 17 Σεπ 2024, 11:57 Α ναι υπάρχει και αυτή η μόδα του children free.
Εγω το βλέπω οκ απο τη στιγμή που δε θέλουν.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
2 σκυλια μεσαιου/μεγαλου μεγεθους με τις τροφες τα εμβολια κλπ παιζει να εχουν παραπανω εξοδα απο ενα παιδι, και σιγουρα ακομα παραπανω υποχρεωσεις αν πρεπει να τα βγαζεις βολτες συνεχως. Δικαιολογια ειναι αυτο, οι τυποι ειναι μαλακες και οι 2nemo έγραψε: 16 Σεπ 2024, 21:10 37 eτων παντρεμενος με κομμωτρια βουλγαρα πολυ καλα οικονομικα και οι δυο
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Γιατί το κράτος να σε βοηθήσει να κάνεις παιδιά, που θα του είναι σημαντικό κόστος μέχρι να μεγαλώσουν και να αρχίσουν κάπως να συνεισφέρουν στο ΑΕΠ (αν δεν φύγουν στο εξωτερικό) όταν υπάρχουν τόσοι φτηνοί τριτοκοσμικοί δούλοι προς αξιοποίηση, επίδειξη ανθρωπισμού και αφορμή ευρωκονδυλίων; Μάλιστα, επειδή πλέον οι περισσότερες ευρωπαϊκές κοινωνίες είναι σε ικανοποιητικό βαθμό κατακερματισμένες και η ιδεολογία της διατομεακότητας ενθαρρύνει την περαιτέρω διάλυση, τα κονδύλια που τυχόν θα πέσουν στο δημογραφικό θα πάνε κατά προτεραιότητα σε μειονότητες, μονογονείς κτλ: γι' αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε Υπουργείο Οικογένειας και όχι για να γεννάει ο Έλληνας ή ο Ευρωπαίος deplorable - ηττημένος της παγκοσμιοποίησης - ύποπτος για "ακροδεξιά" φρονήματα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Κόστος ναι, μεχρι ένα σημειο.panos291 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 13:072 σκυλια μεσαιου/μεγαλου μεγεθους με τις τροφες τα εμβολια κλπ παιζει να εχουν παραπανω εξοδα απο ενα παιδι, και σιγουρα ακομα παραπανω υποχρεωσεις αν πρεπει να τα βγαζεις βολτες συνεχως. Δικαιολογια ειναι αυτο, οι τυποι ειναι μαλακες και οι 2nemo έγραψε: 16 Σεπ 2024, 21:10 37 eτων παντρεμενος με κομμωτρια βουλγαρα πολυ καλα οικονομικα και οι δυο
Επίσης το σκυλί δε θα σου πει ποτε "ασε με ρε πατέρα/μάνα στην ησυχία μου" ούτε θα σου πει "δε θα πάμε για μπάλα, θα πάω με τους φίλους μου"
Για τα σκυλιά και τους σκυλολάγνους το έχουμε πει. Θέλουν ένα ζωντανό παιγνίδι πάντα διαθέσιμο που να τους βλέπει σα θεούς, τίποτα λιγότερο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ε, ας τον παρατήσει τον Έλληνα. Δεν τη συντηρούσε ο Έλληνας, δούλευε η Βουλγάρα.nemo έγραψε: 17 Σεπ 2024, 13:01τον υπερτατο εγωισμο τους ...συν και επειδη το ζω και αυτο οταν γερασουν και η οικονομιαΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2024, 11:53Ξέρω κι εγώ ζευγάρια που δεν ήθελαν να κάνουν παιδιά, πολύ πριν το ξέσπασμα της κρίσης.nemo έγραψε: 16 Σεπ 2024, 21:10 37 eτων παντρεμενος με κομμωτρια βουλγαρα πολυ καλα οικονομικα και οι δυο
Και είναι μια χαρά.
ειναι μια απο τα ιδια η βουλγαρα θα παρατησει τον ελληνα και θα παει βουλγαρια για να ζει
καλυτερα ...
Στην τελική, ας πάνε και οι δύο στη Βουλγαρία.
Κατά τα άλλα, δεν αντιλαμβάνομαι τα αναφορικά με τον "υπέρτατο εγωϊσμό". Ποια διαφορά έχει ένα ζευγάρι που δεν έκανε παιδιά, με ένα που έκανε και τα παιδιά του πήγαν στο εξωτερικό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μιλάει η εμπΥρία από παιδιά και από σκυλιά.panos291 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 13:072 σκυλια μεσαιου/μεγαλου μεγεθους με τις τροφες τα εμβολια κλπ παιζει να εχουν παραπανω εξοδα απο ενα παιδι, και σιγουρα ακομα παραπανω υποχρεωσεις αν πρεπει να τα βγαζεις βολτες συνεχως. Δικαιολογια ειναι αυτο, οι τυποι ειναι μαλακες και οι 2nemo έγραψε: 16 Σεπ 2024, 21:10 37 eτων παντρεμενος με κομμωτρια βουλγαρα πολυ καλα οικονομικα και οι δυο
Σταματήστε να γράφετε βλακειες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Παρτε γατες, δεν χρειάζονται βόλτες.
ειναι πολυ σπανιο να λενε και οι δυο την αληθεια ...καποιος απο τους δυο εχει προβλημαΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2024, 13:13Ε, ας τον παρατήσει τον Έλληνα. Δεν τη συντηρούσε ο Έλληνας, δούλευε η Βουλγάρα.nemo έγραψε: 17 Σεπ 2024, 13:01τον υπερτατο εγωισμο τους ...συν και επειδη το ζω και αυτο οταν γερασουν και η οικονομιαΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2024, 11:53
Ξέρω κι εγώ ζευγάρια που δεν ήθελαν να κάνουν παιδιά, πολύ πριν το ξέσπασμα της κρίσης.
Και είναι μια χαρά.
καλυτερα ...
Στην τελική, ας πάνε και οι δύο στη Βουλγαρία.
Κατά τα άλλα, δεν αντιλαμβάνομαι τα αναφορικά με τον "υπέρτατο εγωϊσμό". Ποια διαφορά έχει ένα ζευγάρι που δεν έκανε παιδιά, με ένα που έκανε και τα παιδιά του πήγαν στο εξωτερικό;
ή εχει παιδια απο αλλο γαμο ΄η ο ενας συναινει λογω αδυναμιας
Κάντε υπομονή. Το 2050 θα είμαστε κοντά στα 6 εκατομμύρια αρα οι μισθοί θα είναι τριπλάσιοι, αφού δεν θα έχουμε τόσες πολλές συντάξεις.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
οχι το εχω δει σε πραξη ειναι καποιοι σκυλοφιλοι που ξοδευουν ασυστολα για τα σκυλια τουΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2024, 13:25Μιλάει η εμπΥρία από παιδιά και από σκυλιά.panos291 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 13:072 σκυλια μεσαιου/μεγαλου μεγεθους με τις τροφες τα εμβολια κλπ παιζει να εχουν παραπανω εξοδα απο ενα παιδι, και σιγουρα ακομα παραπανω υποχρεωσεις αν πρεπει να τα βγαζεις βολτες συνεχως. Δικαιολογια ειναι αυτο, οι τυποι ειναι μαλακες και οι 2nemo έγραψε: 16 Σεπ 2024, 21:10 37 eτων παντρεμενος με κομμωτρια βουλγαρα πολυ καλα οικονομικα και οι δυο
Σταματήστε να γράφετε βλακειες.![]()
Πάντως οι εξωσωματικές καλά κρατούν στην Ελλάδα.
Πολύ κόσμο ξέρω, φίλους ή συγγενείς, που προχώρησαν σε εξωσωματική.
Επίσης, τελευταία βλέπεις και ζευγάρια νεαρής ηλικίας να κάνουν παιδί.
Πολύ κόσμο ξέρω, φίλους ή συγγενείς, που προχώρησαν σε εξωσωματική.
Επίσης, τελευταία βλέπεις και ζευγάρια νεαρής ηλικίας να κάνουν παιδί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 15 Απαντήσεις