!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποια ειναι η χειρότερη Τράπεζα στην Ελλάδα?

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις

Χειρότερη τράπεζα στην Ελλάδα

Εθνική
6
15%
Αλφα
8
21%
Πειραιώς
12
31%
Γιουρομπανκ
4
10%
Αλλη (παρακαλω πειτε)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ολες τους
8
21%
Καμμια
1
3%
Δεν ξέρω/Δεν απαντω
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 39

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ποια ειναι η χειρότερη Τράπεζα στην Ελλάδα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Dorian έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:48 Ευρωπαϊκές γιατί δεν έχουμε; Απαγορεύεται; Σαν τα αυτοκινητα είμαστε και καλά στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά και τα έχουν χαρατσωσει
Εξαρτάται για τι χρήση τη θες, μόνο για αγορές και επιτόκια π.χ. μπορείς να τα βάλεις Revolut.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Η revolut είναι τράπεζα; Νόμιζα κάτι σαν paypal
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Dorian έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:51 Η revolut είναι τράπεζα; Νόμιζα κάτι σαν paypal
Έχει τραπεζική άδεια, είναι αυτό που λέμε neobank.
Αυτό που δεν κάνει είναι να δίνει μεγάλα δάνεια, ή περίπλοκα αμοιβαία κεφάλαια. Ούτε μπορείς να βάλεις τη μισθοδοσία σου απ΄ότι ξέρω.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Η Πειραιώς ζητάει αλλαγή κωδικού κάθε 2-3 μηνες και με έχει κλειδώσει τόσες φορές. Κάθε φορά που έρχομαι διακοπές πρέπει να αφιερώνω 2 μέρες στα καταστήματα της.

Έχω Lloyds και δεν έχω αλλάξει κωδικό από τότε που άνοιξα το λογαριασμό 8 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

nick έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:58 Η Πειραιώς ζητάει αλλαγή κωδικού κάθε 2-3 μηνες και με έχει κλειδώσει τόσες φορές. Κάθε φορά που έρχομαι διακοπές πρέπει να αφιερώνω 2 μέρες στα καταστήματα της.

Έχω Lloyds και δεν έχω αλλάξει κωδικό από τότε που άνοιξα το λογαριασμό 8 χρόνια.
Όλες ζητάνε αλλαγή κωδικού
Πρέπει ναχει ρύθμιση να γίνεται κάθε 6 μήνες το πολυ
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Έχεις και επιλογή μέχρι 6μηνο σε όλες τις τράπεζες, νομίζω. Στην Πειραιώς σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Γενικά βλέπω ότι οι περισσότεροι στα αρνητικά που θεωρείτε ότι έχει μια τράπεζα, ουσιαστικά είναι τα θετικά της.
Τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, βασικά.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Εγω ειμαι τρομερα ικανοποιημενος απο το e-banking της alpha bank σαν UI. Ειναι ολα ευκολα και λογικα. Σε σχεση με εθνικη που εχω δει του πατερα μου και πειραιως που εχω δει της γυναικας μου. Η Eurobank οταν ειχα ειχε καλο UI αλλα αν ξεχασεις password πρεπει να δωσεις PIN καρτας πραγμα τραγικο.

Σαν διαθεσιμοτητα και σοβαροτητα ομως η alpha bank ειναι ψιλοσκατα και μαλιστα με ανησυχει λιγο.

Τον τελευταιο μηνα ειδικα ολο πεφτει. Αλλα παντα τυχαινε να μην ερχονται push για εγκριση συναλλαγων και οταν παταω επαναποστολη ερχεται το προηγουμενο "πανω" απο το επομενο οποτε γινεται κωλος η εγκριση και πρεπει να ξανακανω την πληρωμη απο την αρχη.

Επισης ειναι προφανες οτι καπου ειναι μπλεγμενος ο επαγγελματικος λογαριασμος με τον προσωπικο, γιατι την καρτα του επαγγελματικου με αφηνει να τη διαχειριστω μονο στη mobile εφαρμογη που μπαινω για τους προσωπικους, ενω οταν κλεινω ραντεβου για τον επαγγελματικο με το ΑΦΜ μου με στελνει στην personal banker μου που ομως μου εξηγησε ειναι αποκλειστικα για τους προσωπικους λογαριασμους και μαλιστα οχι αυτη ως agent αλλα συνολικα το υποκαταστημα. Παντα δλδ πρεπει να αγνοησω τι μου προτεινει η εφαρμογη των ραντεβου και να κλεισω ραντεβου σε αλλο υποκαταστημα.

Επισης τωρα που εχουν περασει 14 χρονια μπορω να πω οτι δουλευα με την εταιρεια μου σαν προμηθευτης σε μικρη τραπεζα που απορροφηθηκε απο την αλφα και ειχα γνωρισει τα παιδια του ITSec εκει, συμπαθεστατοι ολοι. Κι ετσι ξερω πως οταν τους απορροφησε η αλφα, οι αλφατζηδες (οι πληροφοροκαριοι εννοω) τους φεροντουσαν σαν αγαλματα απο σκατα. Ολοι παραιτηθηκαν που μαλλον ηταν και ο σκοπος.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

panos291 έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:14 Τι πρόβλημα εχετε με το e-banking της alpha? Εμενα μου φαινεται μια χαρα, αυτο της eurobank είναι αθλιο.
Και εμένα της Αλφα μου φαίνεται το πιο εύκολο, όπως αντίστοιχα της euro δε το πολυσυμπαθώ. Της Πειραιώς έτσι και έτσι.
Απλά η euro είναι η πιο εύκολη στο θέμα να σου κάνουν τη δουλειά σου.
nick έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:58 Η Πειραιώς ζητάει αλλαγή κωδικού κάθε 2-3 μηνες και με έχει κλειδώσει τόσες φορές. Κάθε φορά που έρχομαι διακοπές πρέπει να αφιερώνω 2 μέρες στα καταστήματα της.

Σου δίνει επιλογή αν θες να το αλλάξεις σε τρεις ή έξι μήνες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Dorian έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:48 Ευρωπαϊκές γιατί δεν έχουμε; Απαγορεύεται; Σαν τα αυτοκινητα είμαστε και καλά στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά και τα έχουν χαρατσωσει
Δηλαδή εσύ έχεις την εντύπωση ότι οι τράπεζες αυτές είναι Ελληνικές;
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

vantono έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:41
Awesomatic έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:39 Πειραιώς

Τα καλά:
Πολύ καλό web banking*
Καλή εφαρμογή*

Τα κακά:
Μου σπάει τα νεύρα το οκταψήφιο extra pin. Γιατί δεν τους φτάνει ένα ωραιότατο εξαψήφιο όπως της εθνικής?
Ατελείωτη αναμονή στην εξυπηρέτηση.
Με το παραμικρό σε στέλνουν σε κατάστημα και τα ραντεβού τους είναι γεμάτα για εβδομάδες. Αν βιάζεσαι να κάνεις δουλειά απλά ΔΕΝ θα τη κάνεις.
Δε σε αφήνει να βγάλεις screenshots στη εφαρμογή.
Τα χειρότερα επιτόκια με διαφορά.
Ελα, αυτο στα θετικά πρεπει να το βάζεις :102:

Και αφου εχεις την εφαρμογη, γιατι δεν ενεργοποιεις τα push? Αντι για εξτρα πιν σε sms ή βαιμπερ κτλ, σου ερχεται Push και απλα πληκτρολογείς το 4ψήφιο πιν που συνδεεσαι για την εισοδο στην εφαρμογη. Ή το αποτυπωμα σου, για οσους το εχουν ετσι.
Θέλω να έρχεται έξτρα πιν από προεπιλογή γιατί μου έχει τύχει να χαλάσει το τηλέφωνο και να μείνω χωρίς πρόσβαση την ώρα που το χρειαζόμουν ενώ όταν έρχεται με απλό μήνυμα κάπου θα βρεις μια συσκευή να βάλεις τη sim για ώρα ανάγκης. Την έχω την εφαρμογή, απλά δεν θέλω να κάνω τις εγκρίσεις με notification από εκεί.

Screenshots γενικά χρησιμοποιώ πολύ στο τηλέφωνο και είναι πολύ ενοχλητικό να μου κόβει τη δυνατότητα. Ούτε η Εθνική ούτε η Revolut το κάνουν. Για παράδειγμα τις προάλλες ρώτησα κάτι τον assistant που έχουν και ήθελα να κρατήσω screenshot με τη διαδικασία που μου έγραψε. Ε δεν σε αφήνει ούτε καν εκεί. Ένα ηλίθιο toggle είναι, μπορεί να το έχει προαιρετικό.

Και κάτι που δεν ανέφερα και ίσως το έχουν προσέξει και άλλοι: κάθε βράδυ στις 23:00 ακριβώς κάνουν συντήρηση ή κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να μην δουλεύει τίποτα: κάρτες όχι, αναλήψεις ATM όχι, αποστολές απλές και με Iris όχι. Βάλτε το στις 3 τα χαράματα ρε, όχι όταν ο κόσμος είναι ξύπνιος και ακόμα έξω και προσπαθεί να πληρώσει :011:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

George_V έγραψε: 14 Σεπ 2024, 17:39
Green Dragon έγραψε: 14 Σεπ 2024, 17:36 Alpha Bank. Γραφειοκρατία δημοσίου, τυπολατρεία μέχρις εσχάτων. Ακόμα και το e-banking τους είναι το χειρότερο.

Με τις άλλες δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.
Τεινω να συμφωνησω.

Προσφατα για μια διαδικασια ρουτινας και στις 2 τραπεζες Εθνικη και Αλφα η μεν Εθνικη μου ζητησε 3 χαρτια και θα γινοταν αμεσα ενω η Αλφα μονο που δε μου ζητησε πιστοποιητικο βαφτισεως και αφου τα εξετασουν θα δουν αν γινεται κλπ. κλπ.
Συμφωνω κι εγω.
Περα απ'ολα τ'αλλα, το ebanking της μου θυμιζει εποχες Commando Amstrad 6128
Αλφα και Πειραιως ειναι οι χειροτερες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 14 Σεπ 2024, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αν εξαιρέσουμε εθνική, πολλοί λέτε για τους σταρχιδιστες υπαλλήλους της Πειραιώς και έχετε δίκαιο. Υπάρχει εξήγηση. Πολλοί από αυτούς είναι πρώην υπάλληλοι Αγροτικής, οπότε καταλαβαίνεται
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

metaxoskolikas έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:26 σαν να πηγαίνεις σε γραφείο με βύσματα υπαλλήλους δήμου η Πειραιώς..απλά απαράδεκτοι .
από αναβολή σε αναβολή και τα ζώα μου αργά
αν βαριέται να δουλέψει ή δεν τραβάει η άλλη ας πάει να βάφει νύχια.ασε το υφακι 35 χρονων
Πριν 20 χρόνια, σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κατάστημα της Πειραιώς κι αν πήγαινες, το 90% των υπαλλήλων ήταν γυναίκες. Από αρκετά έως πάρα πολύ εμφανίσιμες.

Προφανές με τί "αντικειμενικά κριτήρια" γινόντουσαν οι προσλήψεις στον αξιοκρατικό ιδιωτικό τομέα τότε.

Σήμερα, όσες δεν έκαναν την τύχη τους με καλούς πελάτες, τις βλέπεις ως καλοδιατηρημένες 50άρες σε πιο αναβαθμισμένες θέσεις.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Eurobank
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”