Fluffy έγραψε: 14 Αύγ 2022, 09:05 Η επαναστατική μετάβαση στον κομμουνισμό δεν είναι κάποιο βίτσιο ή κάποιο τρελό όνειρο, είναι αναγκαιότητα ως επιστημονικό συμπέρασμα της μελέτης της ιστορίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum
Και από τις τελευταίες
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 22:15 Fluffy
Πολλές φορές ξαναδιαβάζω τα ποστ του ως πήγματα διανόησης που ξεφεύγει από τον χώρο του phorum, σαν ένας ακαδημαϊκός αφήνει το αποτύπωμα του.
Πολύ καλοί ήταν επίσης και οι ΜπλεΜπουμυς, Βινοσαυρος και απ τους πιο προσφάτους ο Sol
μακάρι να ναι όλοι τους καλά και ας μην γράφουν πια εδώ
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τι εταιρεία ρε, ο kameron ζει έξω.dna replication έγραψε: 06 Σεπ 2024, 21:50 τον πατησιωτη παλιά τον διάβαζα αλλά φτιάχνει πολλά παραμύθια για να στηρίξει την αφήγηση
ο kameron έχει η δουλεύει σε εταιρεία δημοσκοπήσεων προσκείμενη στη νδ. Λάτρευα να απαντάω παραπλανητικα στα γκάλοπ του αλλά τα σταμάτησε![]()
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 22:21 Και από τις τελευταίες
Fluffy έγραψε: 14 Αύγ 2022, 09:05 Η επαναστατική μετάβαση στον κομμουνισμό δεν είναι κάποιο βίτσιο ή κάποιο τρελό όνειρο, είναι αναγκαιότητα ως επιστημονικό συμπέρασμα της μελέτης της ιστορίας.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Δημοκράτης
Βγες από την ντουλάπα λουλη,λες και δεν σε έχουμε καταλαβειΟργισμένος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 21:45δεν ξερω βρειτε τα μεταξυ σας.Δημοκράτης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 21:44Δεν απάντησες λουληΟργισμένος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 21:41 νατη και η αλλη* , πεταχτηκε.
Μονα τους μαρτυρανε...
*Δημοκρατης
Πολυ καλα τα λενε οι επι του θεματος επιστημονικες μελετες λοιπον...
Ο Φλαφυς και ενας αλλο κομμουνιστης, μου διαφευγει το ονομα, ειναι απο τις πιο αποκοσμες περσονες εδω μεσα.
Το να πουμε οτι ειναι στην καρακοσμαρα τους ειναι understatment, τα παλικαρια εχουν κατακτησει την νιρβανα των βραχμανων.
Το να πουμε οτι ειναι στην καρακοσμαρα τους ειναι understatment, τα παλικαρια εχουν κατακτησει την νιρβανα των βραχμανων.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 22:21 Και από τις τελευταίες

Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Πιο γραφικός και απο το ΜέτσοβοΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 22:21 Και από τις τελευταίες
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Θα απαντήσω πρώτα σ' αυτό το κομμάτι.Scouser έγραψε: 06 Σεπ 2024, 21:11 Το ερώτημα είναι ποιοι χρήστες, με τον τρόπο που γράφουν και με αυτά που γράφουν, επηρέασαν τον τρόπο που σκέφτεστε
Οργισμένος
talaipwros
Bill Hicks
Leporello
Λεγεών
Επηρέασαν τον τρόπο που σκέφτομαι, συγκεκριμένα με έκαναν να ξανασκεφτώ ποιος είμαι, πώς συνδιαλέγομαι και πώς δεν θέλω να καταλήξω.
Για να είμαι ειλικρινής λυπάμαι που κάνω αυτήν την μίνι λίστα, γιατί όλα αυτά ήταν άτομα που μέχρι κάποιο σημείο είχα θετική ως πολύ θετική άποψη γι' αυτούς. Ο λόγος που άλλαξε αυτό δεν ήταν η διάσταση που είχαμε σε κάποιες απόψεις αλλά ο τρόπος που συνδιαλέγονται και αντιδρούν όταν δεν τους αρέσει μια άποψη. Έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την οπτική μου για το πώς θέλω να αντιμετωπίζω εγώ τους συνομιλητές μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μπίστης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 22:04 Aπο όσους παραθέτεις μόνο ο Χέλης και ο φοσκιλαρος δεν ξέρεις από πριν τι γνώμη θα έχουν, ο πρώτος θα επιχειρηματολογησει ευστοχως ή σπασαρχιδικως εκτενως, ο δεύτερος θα δώσει παρομοιώσεις ευφυείς ή παλαβές και θα προτείνει σαδιστικους τρόπους τιμωρίας
Καλό, σ'το δίνω. Πέθανα με το "σαδιστικούς τρόπους τιμωρίας" γιατί θυμάμαι τι έχει πει κατά καιρούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Chupacabra
Προφανώς θα εννοείς τον Φραπεζίτη και τονBazoomba έγραψε: 06 Σεπ 2024, 22:29 Ο Φλαφυς και ενας αλλο κομμουνιστης, μου διαφευγει το ονομα, ειναι απο τις πιο αποκοσμες περσονες εδω μεσα.
Μπλε Μπούμπη.
- Οργισμένος
Mεγιστη τιμη για μενα η συμπεριληψη μου στη λιστα με τους ανωθεν 4 υπεροχους χρηστες.hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2024, 22:47Θα απαντήσω πρώτα σ' αυτό το κομμάτι.Scouser έγραψε: 06 Σεπ 2024, 21:11 Το ερώτημα είναι ποιοι χρήστες, με τον τρόπο που γράφουν και με αυτά που γράφουν, επηρέασαν τον τρόπο που σκέφτεστε
Οργισμένος
talaipwros
Bill Hicks
Leporello
Λεγεών
Επηρέασαν τον τρόπο που σκέφτομαι, συγκεκριμένα με έκαναν να ξανασκεφτώ ποιος είμαι, πώς συνδιαλέγομαι και πώς δεν θέλω να καταλήξω.
Για να είμαι ειλικρινής λυπάμαι που κάνω αυτήν την μίνι λίστα, γιατί όλα αυτά ήταν άτομα που μέχρι κάποιο σημείο είχα θετική ως πολύ θετική άποψη γι' αυτούς. Ο λόγος που άλλαξε αυτό δεν ήταν η διάσταση που είχαμε σε κάποιες απόψεις αλλά ο τρόπος που συνδιαλέγονται και αντιδρούν όταν δεν τους αρέσει μια άποψη. Έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την οπτική μου για το πώς θέλω να αντιμετωπίζω εγώ τους συνομιλητές μου.
Χελη ενα χιντ> σου περασε ποτε απο το μυαλο , εστω και ξυστα, οτι απλα μπορει εσυ να σαι ο σουπερ κοπανος;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ισχύει. Βέβαια αν πει την γνώμη του ο ένας, ξέρεις οτι άλλος θα υποστηρίξει το αντίθετο.Μπίστης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 22:04 Aπο όσους παραθέτεις μόνο ο Χέλης και ο φοσκιλαρος δεν ξέρεις από πριν τι γνώμη θα έχουν, ο πρώτος θα επιχειρηματολογησει ευστοχως ή σπασαρχιδικως εκτενως, ο δεύτερος θα δώσει παρομοιώσεις ευφυείς ή παλαβές και θα προτείνει σαδιστικους τρόπους τιμωρίας
- Οργισμένος
δεν εχω τετοια κομπλεξ εγω,Δημοκράτης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 22:28Βγες από την ντουλάπα λουλη,λες και δεν σε έχουμε καταλαβει
Αν ημουν γκεη θα το λεγα και θα τανε τιμη μου. Αλλες κρυφοπουτανες το παιζουν αντρακλες και γκεομαχοι δω μεσα προσπαθωντας απελπισμενα να κρυψουν τον σεξουαλικο προσανατολισμο τους.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Δημοκράτης
Τι αν βρε λουλη;Οργισμένος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:09δεν εχω τετοια κομπλεξ εγω,
Αν ημουν γκεη θα το λεγα και θα τανε τιμη μου. Αλλες κρυφοπουτανες το παιζουν αντρακλες και γκεομαχοι δω μεσα προσπαθωντας απελπισμενα να κρυψουν τον σεξουαλικο προσανατολισμο τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 595 Απαντήσεις