Θα ψάξω για δουλειά γραφείου από Σεπτέμβρη γιατί έχω μια εγχείρηση να κάνω και μου έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά οι αντιβιωσεις που μου έδωσαν. Μάλλον τελειώνει η καριέρα μου σα Μηχανικός.
Αφενος οτι καλυτερο ευχομαι για τα επαγγελματικα
Αφετερου, εγχειρηση στον Αχιλλειο;
Εγχείρηση για κύστη επιδιδυμητηδας. Η αντιβίωση Cyproxin μου προκάλεσε τενοντίτιδα με κίνδυνο ρήξης αχίλλειου τένοντα
Από Σεπτέμβριο που θα το έχουν συνειδητοποιήσει πολλοί, θα δείτε τα ποσοστά της ΝΔ 10 μονάδες κάτω.
Μικρομαγαζάτορες που έβγαζαν 700-800 το μήνα καθαρά αλλά είχαν κάποιο έλεγχο στη ζωή τους και δεν ήθελαν να πάνε υπάλληλοι για να τους πηδάνε με τον βασικό
Δικηγόροι ή μηχανικοί που απλά συμπλήρωναν το εισόδημά τους χωρίς να ενδιαφέρονται να βγάλουν περισσότερα επειδή πχ μεγάλωναν παιδιά και κάλυπτε τις ανάγκες τους ο σύζυγος
Ευκαιριακοί εργαζόμενοι που εύρισκαν δουλειά μια στο τόσο αλλά τους συντηρούσαν άλλα μέλη της οικογένειας.
Όλοι αυτοί πάνε κουβά. Και πολλοί από αυτούς είναι τόσο ηλίθιοι που δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Από Σεπτέμβριο θα το έχουν καταλάβει όλοι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Θα ψάξω για δουλειά γραφείου από Σεπτέμβρη γιατί έχω μια εγχείρηση να κάνω και μου έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά οι αντιβιωσεις που μου έδωσαν. Μάλλον τελειώνει η καριέρα μου σα Μηχανικός.
Αφενος οτι καλυτερο ευχομαι για τα επαγγελματικα
Αφετερου, εγχειρηση στον Αχιλλειο;
Εγχείρηση για κύστη επιδιδυμητηδας. Η αντιβίωση Cyproxin μου προκάλεσε τενοντίτιδα με κίνδυνο ρήξης αχίλλειου τένοντα
a ok.
η τενοντιτιδα θελει μακρα φυσιοθεραπεια και σε λιγο καιρο θα εισαι σχετικα ΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 01 Ιουν 2024, 01:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
micmic έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:42
Από Σεπτέμβριο που θα το έχουν συνειδητοποιήσει πολλοί, θα δείτε τα ποσοστά της ΝΔ 10 μονάδες κάτω.
Μικρομαγαζάτορες που έβγαζαν 700-800 το μήνα καθαρά αλλά είχαν κάποιο έλεγχο στη ζωή τους και δεν ήθελαν να πάνε υπάλληλοι για να τους πηδάνε με τον βασικό
Δικηγόροι ή μηχανικοί που απλά συμπλήρωναν το εισόδημά τους χωρίς να ενδιαφέρονται να βγάλουν περισσότερα επειδή πχ μεγάλωναν παιδιά και κάλυπτε τις ανάγκες τους ο σύζυγος
Ευκαιριακοί εργαζόμενοι που εύρισκαν δουλειά μια στο τόσο αλλά τους συντηρούσαν άλλα μέλη της οικογένειας.
Όλοι αυτοί πάνε κουβά. Και πολλοί από αυτούς είναι τόσο ηλίθιοι που δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Από Σεπτέμβριο θα το έχουν καταλάβει όλοι.
Μιλάμε για σκληρούς καρριερίστες, τύπε, όχι αστεία.
Μιλάμε για σκληρούς καρριερίστες, τύπε, όχι αστεία.
Δεν είπε κανείς ότι είναι καρριερίστες. Αλλά για πολλούς από αυτούς, 200-300-500 ευρώ είναι σημαντικά. Μπορεί να κάνουν την διαφορά ανάμεσα στο να μπορεί ή να μη μπορεί η οικογένεια να πληρώσει το νοίκι της.
Α, και δεν ήταν εγγεγραμμένοι ως άνεργοι... Αν και η στατιστική υπηρεσία δεν θα έχει πρόβλημα να μαγειρέψει τα νούμερα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Eγώ πληρώνω γιατί έχω μάθει να είμαι νομοταγής κι όχι πούστερμαν. Διότι έτσι γίνεται πατρίδα.
Ειδες λοιπον που καλα του τα λεω;;; Δεν γινεται να εχομε πολλες κατηγοριες φορολογουμενων. Δεν ειναι δυνατον η συντριπτικη πλειοψηφια των αυταπασχολουμενων να δηλωνει εισοδημα κατω απο το βασικο. Καπου αυτο πρεπει να σταματησει επιτελους.
Αχ Όργι μου, τα 20 δις κάθε χρόνο φοροδιαφυγή δεν βρίσκονται στις λαϊκές και στους μικροελ επαγγελματίες.
Στις Πολεοδομίες, στον ΕΦΚΑ , στις ΑΑΔΕ, στα Δασαρχεία κλπ.
Εκεί είναι..
poleoδομιες εφκα ααδε δασαρχεια δεν ειναι φορεις φοροδιαφυγης αλλα διαφθορας και λαδωματος, ειναι δλδ κατι διαφορετικο απο αυτο που συζηταμε. Αχ βαχ και μαλακιτες αλλου. Η συντριπτικη πλειοψηφια των αυτοαπασχολουμενων δηλωνει εισοδηματα κατω του βασικου μισθου και αυτο απο μονο του φτανει για να δειξει που υφισταται φοροδιαφυγη η οποια προκαλει επειτα αυξηση φορων η οποια εντεινει τη φοροδιαφυγη κοκ ειναι δλδ ενας φαυλος κυκλος θετικης αναδρασης. 20 δις φοροδιαφυγη ειναι ενα μεγεθος που πλησιαζει το 50% το ετησιων πραγματικων εσοδων του κρατους καθε χρονο. Αν αυριο , με καποιο μαγικο πχ υποχρεωτικο ψηφιακο χρημα για ολους, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ η φοροδιαφυγη αυτη τοτε το κρατος θα ειχε τη δυνατοτητα να μειωσει τη φορολογια αλλα και ταυτοχρονα να αυξησει τα εσοδα του αλλα και την αναπτυξη - λογω μειωσης φορων- να προκαλεσει δλδ ενα αναπτυξιακο κυκλο θετικης αναδρασης.
Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 20:36
Έχω ένα τεχνικό γραφείο που κουτσά στραβά και με λίγη ενίσχυση τα εωγαζα πέρα. Τώρα καλουμαι να πληρώσω φόρο 3000 Ευρώ από τεκμαρτό εισόδημα ελεύθερου επαγγελματία που έβαλε η ΝΔ. Δεν τα έχω τα χρήματα και αυτοί που με στηρίζουν τα θεωρούν πάρα πολλά. Μοιραία το γραφείο θα κλείσει.
Καλή δύναμη. Είσαι ωραίος τύπος και είμαι βέβαιος ότι θα τον βρεις το δρόμο σου.
Καλά οκ.
Let them make the first mistake. We make the last move.