Ναύτης έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:34
Τέσπα, υπάρχουν χίλιοι δυο λόγοι για να μην ψηφίσει κάποιος την αλτράιτ κάρεν, αλλά νομίζω κανείς απ' αυτούς δεν αφορά στο παρουσιαστικό της.
Εγώ που θεωρώ ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ υποψήφιος που να είναι ταυτοχρόνως ικανός και ανιδιοτελής, βλέπω πλέον το παρουσιαστικό ως το σοβαρότερο κριτήριο επιλογής υποψηφίου. Άσε δηλαδή που η χώρα οδεύει απαρέγκλιτα προς την απολύτως τελευταία θέση της Ευρώπης, ανεξαρτήτως κυβέρνησης. Γιατί να μην έχουμε τουλάχιστον ωραίες παρουσίες στη Βουλή;
Ξέρω, το σκεπτικό μου είναι βαθύτατα πολιτικοποιημένο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Σε βιντεακι του ενας υποψηφιος της 'φωνης λογικης' καταδικαζει συλληβδην ολους τους τρανς ως παιδοβιαστες, και οταν του λενε σε σχολιο οτι ειναι παραλογο αυτο και δεν ειναι ολοι οι τρανς ετσι, τους απειλουν.
Τέσπα, υπάρχουν χίλιοι δυο λόγοι για να μην ψηφίσει κάποιος την αλτράιτ κάρεν, αλλά νομίζω κανείς απ' αυτούς δεν αφορά στο παρουσιαστικό της.
Εγώ που θεωρώ ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ υποψήφιος που να είναι ταυτοχρόνως ικανός και ανιδιοτελής, βλέπω πλέον το παρουσιαστικό ως το σοβαρότερο κριτήριο επιλογής υποψηφίου. Άσε δηλαδή που η χώρα οδεύει απαρέγκλιτα προς την απολύτως τελευταία θέση της Ευρώπης, ανεξαρτήτως κυβέρνησης. Γιατί να μην έχουμε τουλάχιστον ωραίες παρουσίες στη Βουλή;
Ντάξει, φίλε μου, αφού δεν ψηφίζεις τον Γιάνη (γιατί, ε, γιατί; ) μια χαρά είναι η Αφρώ.
Ρίξ' της την (την ψήφο, έτσι, μην δημιουργηθεί καμιά παρανόηση)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 30 Μάιος 2024, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:27
Στα δάχτυλα πάσχει συγκεκριμένα. Δυστυχώς η φτωχή Ελληνική γλώσσα δεν διακρίνει ανάμεσα σε legs και feet.
Πώς δεν διακρίνει, πόδι, μηρός, πέλμα κλπ.
Τέσπα, και τα δαχτυλάκια του ποδιού της μια χαρά μού φαίνονται μένα.
Σε βιντεακι του ενας υποψηφιος της 'φωνης λογικης' καταδικαζει συλληβδην ολους τους τρανς ως παιδοβιαστες, και οταν του λενε σε σχολιο οτι ειναι παραλογο αυτο και δεν ειναι ολοι οι τρανς ετσι, τους απειλουν.
Lugozzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:22
όλοι τους και μόνης της
στον κεντροαριστερό φιλογαυρικό σκάι
αν και διαφωνώ ιδεολογικά με την πάλαι ποτέ σέξυ Venus Latinbird, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι οι τύποι είναι απαράδεκτοι. Διακόπτουν, απαντούν για αυτήν αντί να ρωτάνε, λένε και μαλακίες εδώ που τα λέμε. Καμία σχέση με τις σλουρπ σλουρπ """συνεντεύξεις""" με εκπροσώπους του αφεντικού. Τελικα στα δικά μου μάτια συμπαθητική την κάνουν.
Σε μια συζητηση για εγκληματικότητα στην Αθηνα, ενας ελεγε πως η γυναικα του φοβαται να κυκλοφορησει μετα τις 8 το βραδυ εξω (θα εννοουσε χειμωνα μαλλον) και δεν παει αλλο πχια αυτη η κατάσταση, η Αθηνα εχει γινει Ελ Σαλβαδορ οπως αυτο ηταν πριν τον μπιτκοϊνά προεδρο κτλ.