Σελίδα 3 από 4

Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 00:39
από Σουβλίτσα
Όντως, να φας τόσο καυτερό και χωρίς γεύση, είναι λίγο διαστροφή
Ήξερα για έναν τύπο, έτρωγε τις κόκκινες πιπερίτσες σκέτες, σαν τσαμπί σταφύλι :-?

Για πείτε κάτι ωραίο αλλά όχι τόσο πολύ καυτερό. Να έχει γεύση, όχι μόνο κάψα

Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 00:42
από Αγις
Σουβλίτσα έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 00:39 Όντως, να φας τόσο καυτερό και χωρίς γεύση, είναι λίγο διαστροφή
Ήξερα για έναν τύπο, έτρωγε τις κόκκινες πιπερίτσες σκέτες, σαν τσαμπί σταφύλι :-?

Για πείτε κάτι ωραίο αλλά όχι τόσο πολύ καυτερό. Να έχει γεύση, όχι μόνο κάψα
Γλυκια πάπρικα - καπνιστη παπρικα

Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 00:49
από hellegennes
Χαοτικός έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 00:28 Γιατί τα καυτερά είναι καύλα. Και βασικά αρέσουν στους γκέι. Θα καταντήσεις σαν τη Λουκά ρε μπάμια. Σύνελθε.
Γιατί; Δεν θέλω να απαγορεύσω την κατανάλωση υπερβολικά καυτερών φαγητών. Μ' αρέσει να γελάω με τους άλλους.

Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 00:51
από Σουβλίτσα
Εκτός από πάπρικα?
Θα δοκιμάσω εντός ημερών κάτι σε καυτερή πιπεριά τριμμένη από ανατολάς.

ΥΓ: κάνει καλό το πιπέρι στον οργανισμό? :smt017

Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 00:52
από Χαοτικός
hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 00:49
Χαοτικός έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 00:28 Γιατί τα καυτερά είναι καύλα. Και βασικά αρέσουν στους γκέι. Θα καταντήσεις σαν τη Λουκά ρε μπάμια. Σύνελθε.
Γιατί; Δεν θέλω να απαγορεύσω την κατανάλωση υπερβολικά καυτερών φαγητών. Μ' αρέσει να γελάω με τους άλλους.

Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 01:00
από Νon4me
Τα καυτερά ειναι ωραία - διαφορετικα οχι τα ακραια τελείως αλλα μεχρι ταμπασκο πιστευω οκ .

Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 01:00
από hellegennes
Νon4me έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 01:00 Τα καυτερά ειναι ωραία - διαφορετικα οχι τα ακραια τελείως αλλα μεχρι ταμπασκο πιστευω οκ .
Μέχρι ταμπάσκο και σε λογικές ποσότητες.

Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 01:01
από Αγις
Σουβλίτσα έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 00:51 Εκτός από πάπρικα?
Θα δοκιμάσω εντός ημερών κάτι σε καυτερή πιπεριά τριμμένη από ανατολάς.

ΥΓ: κάνει καλό το πιπέρι στον οργανισμό? :smt017
Δοκιμασε τη - κολασσσσηηηη γευσης

''Spanish smoked paprika, or pimentón. Unlike Hungarian-grown paprika, in which the peppers are slowly sun-dried, pimentón is slowly smoked over a fire, imparting an unbelievably rich and smokey flavor. The resulting smokey-sweet powder can be put on pretty much anything demanding a warm, complex flavor profile. Like all paprika, you can find pimentón with varying degrees of heat: dulce is mild, agridulce is semi-hot, and picante is the hot stuff, but again more focus on flavor than heat.
https://www.seriouseats.com/2010/05/spi ... prika.html

συνταγη με συκωτι - πολυ καλη και πιμεντον απο 16 10


Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 01:10
από jason
μπούκοβο στον πατσά το τερματίζω, παίρνει φωτιά η κωλοτρυπιδα

Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 01:20
από Σουβλίτσα
Αγις έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 01:01
Σουβλίτσα έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 00:51 Εκτός από πάπρικα?
Θα δοκιμάσω εντός ημερών κάτι σε καυτερή πιπεριά τριμμένη από ανατολάς.

ΥΓ: κάνει καλό το πιπέρι στον οργανισμό? :smt017
Δοκιμασε τη - κολασσσσηηηη γευσης

''Spanish smoked paprika, or pimentón. Unlike Hungarian-grown paprika, in which the peppers are slowly sun-dried, pimentón is slowly smoked over a fire, imparting an unbelievably rich and smokey flavor. The resulting smokey-sweet powder can be put on pretty much anything demanding a warm, complex flavor profile. Like all paprika, you can find pimentón with varying degrees of heat: dulce is mild, agridulce is semi-hot, and picante is the hot stuff, but again more focus on flavor than heat.
https://www.seriouseats.com/2010/05/spi ... prika.html

συνταγη με συκωτι - πολυ καλη και πιμεντον απο 16 10



Όντως, τα σπάει
Το συκώτι, ούτε να το μυρισω
(τί είναι το 16 10 εντιτ: α είδα)

Στην φασολαδα οταν τις βάζω, απογειώνεται!

Εικόνα

Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 01:21
από Νon4me
hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 01:00
Νon4me έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 01:00 Τα καυτερά ειναι ωραία - διαφορετικα οχι τα ακραια τελείως αλλα μεχρι ταμπασκο πιστευω οκ .
Μέχρι ταμπάσκο και σε λογικές ποσότητες.
Ολα τα bitters ειναι για νορμαλ δοσολογιες . Ειτε αυτο ειναι ταμπάσκο είτε ανγκοστουρα , τωρα αμα ειναι να θες ενα μπουκαλάκι ταμπάσκο στα 2 γευματα η να πίνεις το ανγκοστουρα σφηνακια . Πανε ανοιξε ενα ρεζερβουαρ βαλε τη μουσουδα μεσα και ρουφα να τελειωνεις . :smt005:

Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 01:40
από Αγις
Σουβλίτσα έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 01:20
Αγις έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 01:01
Σουβλίτσα έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 00:51 Εκτός από πάπρικα?
Θα δοκιμάσω εντός ημερών κάτι σε καυτερή πιπεριά τριμμένη από ανατολάς.

ΥΓ: κάνει καλό το πιπέρι στον οργανισμό? :smt017
Δοκιμασε τη - κολασσσσηηηη γευσης

''Spanish smoked paprika, or pimentón. Unlike Hungarian-grown paprika, in which the peppers are slowly sun-dried, pimentón is slowly smoked over a fire, imparting an unbelievably rich and smokey flavor. The resulting smokey-sweet powder can be put on pretty much anything demanding a warm, complex flavor profile. Like all paprika, you can find pimentón with varying degrees of heat: dulce is mild, agridulce is semi-hot, and picante is the hot stuff, but again more focus on flavor than heat.
https://www.seriouseats.com/2010/05/spi ... prika.html

συνταγη με συκωτι - πολυ καλη και πιμεντον απο 16 10



Όντως, τα σπάει
Το συκώτι, ούτε να το μυρισω
(τί είναι το 16 10 εντιτ: α είδα)

Στην φασολαδα οταν τις βάζω, απογειώνεται!

Εικόνα

Σωστη
Ελαχιστοι γνωριζουν την πιμεντον :smt023

Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 01:44
από Σουβλίτσα
Kαλά, ούτε εγώ την ήξερα, μου τις εφέρανε!
Ομολογώ όμως οτι πραγματικά είναι απίθανη και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ό,τι άλλο είχα φάει πριν ως πάπρικα

ΥΓ: σοβαρά, δοκιμάστε την στην φασολάδα, τα σπάει τα σπάει τα σπάει!

Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 01:57
από Αγις
κ η συνταγη για το συκωτι ειναι καλη - χωρις την παπρικα εiναι οπως την φτιαχνουν στο base grill

Re: Περί καυτερών

Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2019, 16:52
από BILLO
hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 00:19
Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 14:49 Γιατί να θέλει κάποιος να φάει κάτι τόσο καυτερό; Πέραν της ζημιάς που κάνει.
Μπεμπεκίστικη απόδειξη αντρισμού.
Ενδορφινη