!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Alien: Romulus

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Alien: Romulus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Σεπ 2024, 01:05
AlienWay έγραψε: 14 Σεπ 2024, 00:56 Το χειρότερο για μένα ήταν το κοβεναντ. Δε καταλαβαίνω γιατί τα Άλιεν έπρεπε να είναι σώνει και δε έμμεσα δημιουργήματα του ανθρώπου ( ο άνθρωπος έφτιαξε το ρομπότ και το ρομπότ τα Άλιεν) και όχι παράγωγα της φυσικής εξέλιξης ενός ξένου πλανήτη
Κάτι εξωγήινοι γίγαντες με αλπινισμό δεν ήταν που έφτιαξαν τα άλιεν;
Όχι. Αυτοί φτιάξανε τον άνθρωπο, αλλά θύμωσαν με την ανθρωπότητα γιατί σταύρωσε τον Ιησού Χριστό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Νon4me έγραψε: 14 Σεπ 2024, 01:04
AlienWay έγραψε: 14 Σεπ 2024, 00:56 Το χειρότερο για μένα ήταν το κοβεναντ. Δε καταλαβαίνω γιατί τα Άλιεν έπρεπε να είναι σώνει και δε έμμεσα δημιουργήματα του ανθρώπου ( ο άνθρωπος έφτιαξε το ρομπότ και το ρομπότ τα Άλιεν) και όχι παράγωγα της φυσικής εξέλιξης ενός ξένου πλανήτη
Μια χαρα ηταν το κοβεναντ . Σε φυσικη εξελιξη μπορει να μη γινοταν ποτε . επι της ουσιας ο διαβολικος david επαιζε με το black goo και δημιουργησε τα τέρατα αυτα που ηταν ''παππουδες'' των alien . Οπως ο engineer θυσιαζεται πινοντας το στη γη ξεκινωντας ετσι την ζωη στην αρχη του προμηθεα.
Δε μου αρέσει γιατί έχω βαρεθεί την ιδέα να έχουν τα πάντα κάποιο οριτζιν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2024, 23:47
Πτολεμαίος έγραψε: 13 Σεπ 2024, 22:58 Δεν έχουμε imax στην Αθήνα ρε. :lol:
Πλάκα κάνεις τώρα. :o
Όχι. Μόνο Θεσσαλονίκη ΙΜΑΧ. :D
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

AlienWay έγραψε: 14 Σεπ 2024, 01:10
Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Σεπ 2024, 01:05
Κάτι εξωγήινοι γίγαντες με αλπινισμό δεν ήταν που έφτιαξαν τα άλιεν;
Όχι. Αυτοί φτιάξανε τον άνθρωπο, αλλά θύμωσαν με την ανθρωπότητα γιατί σταύρωσε τον Ιησού Χριστό.
Αυτό δεν είναι canon. Βέβαια το πρόβλημα που δημιουργεί η αφαίρεσή του από το σενάριο είναι ότι μένει χωρίς εξήγηση όλη η ιστορία.
Πτολεμαίος έγραψε: 14 Σεπ 2024, 06:04
hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2024, 23:47
Πτολεμαίος έγραψε: 13 Σεπ 2024, 22:58 Δεν έχουμε imax στην Αθήνα ρε. :lol:
Πλάκα κάνεις τώρα. :o
Όχι. Μόνο Θεσσαλονίκη ΙΜΑΧ. :D
Μου κάνει τρομερή εντύπωση. Δεν είναι full IMAX βέβαια, είναι η μικρή εκδοχή digital, αλλά η αίθουσα είναι μικρή και αν κάτσεις στο κέντρο κυριολεκτικά πιάνει όλο το εύρος της όρασής σου και η κύρτωση είναι σωστή. Ο ήχος είναι εκπληκτικός, κατά την γνώμη μου εφάμιλλος του Dolby Atmos.

Πώς γίνεται να μην μπήκε κανείς στον κόπο να φέρει IMAX στην Αθήνα; Οκέι, κοστίζει η άδεια, αλλά τόσο τσίπηδες; Βλέπω τώρα ότι τα village έχουν την δική τους μούφα εκδοχή IMAX ονόματι VMAX με ακριβότερο εισιτήριο από IMAX χωρίς καν να χρειάζεται να πληρώνουν άδεια. :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

περιμενω να βγει σε τορρεντ. 1080 μου φτανει.
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Και ο Προμηθέας και το Covenant καλά ήταν, απλά δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό ή το ιδιαίτερο.
Από το trailer πάντως το καινούργιο alien καλό φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

runner έγραψε: 14 Σεπ 2024, 14:52 Και ο Προμηθέας και το Covenant καλά ήταν, απλά δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό ή το ιδιαίτερο.
Ναι μου αρεσαν και μενα ωραια ηταν.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2024, 22:09
Thor έγραψε: 13 Σεπ 2024, 18:19
hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2024, 02:25 Αφού το διάβασες όλο, γιατί κάνεις σαν δυσκοίλια φραγκόκοτα; Σ' αρέσει να σκούζεις αλλά διαβάζεις τα ποστ μου ως το τέλος.

Να προσθέσω και κάτι άλλο που ξέχασα. Ο Προμηθέας ήταν ωραία ιδέα αλλά κάκιστη εκτέλεση, αυτό ήταν πολύ καλή εκτέλεση αλλά όχι καλή ιδέα. Δεν υπάρχει ουσιώδης πλοκή ούτε ανάπτυξη χαρακτήρων.
Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος στον πλανητη που του αρεσε ο Προμηθεας!
Όχι, έχει δικό του φανατικό κοινό. Ο Προμηθέας ήταν βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Ήταν καλή ιδέα με κάκιστη εκτέλεση. Κινηματογραφικά είναι άψογη ταινία. Τα πλάνα, η ατμόσφαιρα, η αίσθηση μεγαλείου και η ηθοποιία επίσης είναι πολύ καλή. Όλα τα υπόλοιπα είναι για κλάματα. Από τους χαρακτήρες, στις ατάκες, στην πλοκή, στην εξέλιξη των θεμάτων, μέχρι το γελοίο "τρέχουμε σε μία διάσταση για να ξεφύγουμε από κάτι που πέφτει πάνω μας στην ίδια διάσταση".

Τα μόνα δύο καλά σημεία της ταινίας είναι η εγχείριση και η σύγκρουση των σκαφών στο τέλος.
Στην ουσια μου αρεσε γιατι ειναι διαστημικη περιπετεια και ξεφευγει απο την απλη θριλερ-σπλατερια που ειναι το αλιεν.
Και ειναι πολυ καλογυρισμενο.
Το επομενο δεν μου ερεσε καθολου.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Thor έγραψε: 14 Σεπ 2024, 17:43
hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2024, 22:09
Thor έγραψε: 13 Σεπ 2024, 18:19

Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος στον πλανητη που του αρεσε ο Προμηθεας!
Όχι, έχει δικό του φανατικό κοινό. Ο Προμηθέας ήταν βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Ήταν καλή ιδέα με κάκιστη εκτέλεση. Κινηματογραφικά είναι άψογη ταινία. Τα πλάνα, η ατμόσφαιρα, η αίσθηση μεγαλείου και η ηθοποιία επίσης είναι πολύ καλή. Όλα τα υπόλοιπα είναι για κλάματα. Από τους χαρακτήρες, στις ατάκες, στην πλοκή, στην εξέλιξη των θεμάτων, μέχρι το γελοίο "τρέχουμε σε μία διάσταση για να ξεφύγουμε από κάτι που πέφτει πάνω μας στην ίδια διάσταση".

Τα μόνα δύο καλά σημεία της ταινίας είναι η εγχείριση και η σύγκρουση των σκαφών στο τέλος.
Στην ουσια μου αρεσε γιατι ειναι διαστημικη περιπετεια και ξεφευγει απο την απλη θριλερ-σπλατερια που ειναι το αλιεν.
Και ειναι πολυ καλογυρισμενο.
Το επομενο δεν μου ερεσε καθολου.
Καταλαβαίνω γιατί σου άρεσε. Είναι understatement ότι είναι καλογυρισμένη, κινηματογραφικά είναι υπέροχη. Η πλοκή είναι που είναι για τα μπάζα. Οι μόνοι ενδιαφέροντες χαρακτήρες είναι η Σο και ο Ντέιβιντ. Εξαιρετικές ερμηνείες και καλογραμμένοι χαρακτήρες. Ο Έλμπα επίσης είναι πολύ καλός, σε έναν χαρακτήρα ό,τι να 'ναι. Χωρίς την ταλεντάρα του θα ήταν για γέλια.

Τα πάντα μένουν αναπάντητα και όχι με καλό τρόπο. Άλλο η δημιουργία μυστηρίου και οι λεπτομέρειες που μένουν στην φαντασία του θεατή, όπως ο Space Jockey στο πρώτο Alien, και άλλο να προσπαθείς να πεις μια ιστορία και να μην υπάρχει η παραμικρή κατάληξη. Δώσαν απάντηση στο τι ήταν ο Space Jockey, που κυριολεκτικά δεν ζήτησε κανείς και άφησαν αναπάντητη όλην την κύρια πλοκή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”