!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 02:36
ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 02:33 ή μάλλον χάθηκαν από εγκληματική διαχρονική αδιαφορία και αμέλεια πολλών και διαφόρων υπευθύνων.
Όχι.
χάθηκαν γιατί τους δολοφόνησε ο Καραμανλής και ο Μητσοτάκης.
Λοιπόν, επειδή έχει καταντήσει αηδία να υπερασπίζεσαι τα σιχάματα που κυβερνούν, άκου δυο πράγματα.

Την χρονιά που ήμουν πρωτοετής είχε γίνει μεγάλη ιστορία στον χώρο των κατασκευών στην Αγγλία η ψήφιση ενός νόμου που λέγεται Corporate manslaughter and corporate homicide act. Αυτός ο νόμος κλήθηκε να καλύψει ένα προηγούμενο νομικό κενό όσον αφορά την ευθύνη μιας εταιρείας στον θάνατο εργαζομένων και ψηφίστηκε με αφορμή την ασφάλεια στις κατασκευές και τους σιδηροδρόμους.

Ο ορισμός είναι:

Corporate manslaughter is a criminal office where the actions (or inaction) of a company lead to a person's death in some verifiable way.

Αυτό ακριβώς είναι αυτό για το οποίο ευθύνεται η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών, αυτή του μαλάκα που υποστηρίζεις οπαδικά. Αν αντικαταστήσεις το corporate με governmental και το company με ministry/government, έχεις πλήρη περιγραφή του περιστατικού στα Τέμπη.

Με λίγα λόγια έχει ευθύνη ολόκληρη η εταιρεία και δικάζεται για ανθρωποκτονία. Αυτό που εσύ βρίσκεις αρκετά παράλογο ώστε να ειρωνεύεσαι. Ναι, είναι ανθρωποκτονία με ευθύνη της κυβέρνησης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Echelon έγραψε: 25 Ιαν 2024, 06:14
ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 02:29
Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 01:43 Τι συνέβη, πως συνέβη, τι ρόλο έπαιξε ο καθένας, ποια λάθη έγιναν εκείνο το βράδυ, ποιες και γιατί ήταν οι διαχρονικές παθογένειες κλπ είναι αδιάφορο για μερικούς από αυτούς.
Για όσους δεν ανήκουμε κάπου, μας είναι αδιάφορο το να τιμωρηθεί αποκλειστικά ο Καραμανλής. Να τιμωρηθεί όποιος και όσο του πρέπει. Απλά επειδή τέτοια ζητήματα υποδομών σέρνονται για δεκαετίες, τελικά καταλήγουμε να διαχέεται η ευθύνη και να μην πληρώνει ποτέ και κανείς. Ε, αυτό είναι τέρμα ενοχλητικό. Και δεν βοηθάει να αποφευχθούν ανάλογες καταστάσεις στο μέλλον.
Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 01:43 Αν ήμουν ο Καραμανλής θα δηλωνα ότι παραιτούμαι της ασυλίας μου. Ειδικά αν με αποκαλούσαν δολοφόνο ή "το κακο" μέσα στην εξεταστική, θα πήγαινα στα δικαστήρια.
Να αποδείξει ο καθένας αυτά που λέει (και να τιμωρηθω) ή να υποστεί τις συνέπειες όποιος με αποκαλεί δολοφόνο.
Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με πολιτικούς. Ο μέσος άνθρωπος θα είχε χάσει τον ύπνο του, θα κλεινόταν σπίτι και θα ζούσε με φάρμακα αν υποψιαζόταν ότι ευθύνεται για τέτοια καταστροφή. Κάποιοι θα αυτοκτονούσαν. Οι πολιτικοί (καριέρας) είναι άλλη ράτσα. Πιο ανθεκτική και χοντρόπετση.
Παπάρια θα παραιτούταν. Θα έκανε ακριβώς ότι και ο Καραμανλής. Μιλάμε για άβουλο άτομο που θα κάνει ότι προστάζει η γραμμή του κόμματος.
Δεν είμαστε όλοι αδερφές σαν εσένα. Αν με αποκαλούσε κάποιος δολοφόνο, θα τον πήγαινα στο δικαστήριο και θα τον τσακιζα.
Όποιος και να ήταν.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2024, 06:31
Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 02:36
ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 02:33 ή μάλλον χάθηκαν από εγκληματική διαχρονική αδιαφορία και αμέλεια πολλών και διαφόρων υπευθύνων.
Όχι.
χάθηκαν γιατί τους δολοφόνησε ο Καραμανλής και ο Μητσοτάκης.
Λοιπόν, επειδή έχει καταντήσει αηδία να υπερασπίζεσαι τα σιχάματα που κυβερνούν, άκου δυο πράγματα.

Την χρονιά που ήμουν πρωτοετής είχε γίνει μεγάλη ιστορία στον χώρο των κατασκευών στην Αγγλία η ψήφιση ενός νόμου που λέγεται Corporate manslaughter and corporate homicide act. Αυτός ο νόμος κλήθηκε να καλύψει ένα προηγούμενο νομικό κενό όσον αφορά την ευθύνη μιας εταιρείας στον θάνατο εργαζομένων και ψηφίστηκε με αφορμή την ασφάλεια στις κατασκευές και τους σιδηροδρόμους.

Ο ορισμός είναι:

Corporate manslaughter is a criminal office where the actions (or inaction) of a company lead to a person's death in some verifiable way.

Αυτό ακριβώς είναι αυτό για το οποίο ευθύνεται η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών, αυτή του μαλάκα που υποστηρίζεις οπαδικά. Αν αντικαταστήσεις το corporate με governmental και το company με ministry/government, έχεις πλήρη περιγραφή του περιστατικού στα Τέμπη.

Με λίγα λόγια έχει ευθύνη ολόκληρη η εταιρεία και δικάζεται για ανθρωποκτονία. Αυτό που εσύ βρίσκεις αρκετά παράλογο ώστε να ειρωνεύεσαι. Ναι, είναι ανθρωποκτονία με ευθύνη της κυβέρνησης.
Χέσε μας Χέλη.
Η μόνη κυβέρνηση που πήγε να κινήσει ξανά τις διαδικασίες από το 2016 είναι αυτή και εσύ γράφεις μαλακίες και συνδέεις άσχετα πράγματα.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2024, 06:18
Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 01:43 Κάποιοι (όχι όλοι) συγγενείς θυμάτων, θέλουν αποκλειστικά να τιμωρηθεί ο Καραμανλής.
Το αυτονόητο είναι να τιμωρηθεί γιατί είναι η κορυφή της ιεραρχίας. Δεν έχει αποδείξιμα ποινικές ευθύνες αλλά έχει 460% πολιτική και διαχειριστική ευθύνη αυτόματα, από την στιγμή που συμβαίνει κάτι που υπάγεται στο υπουργείο του.
Ναι.
Έχει ευθύνη όταν ήταν ο μόνος που πήγε να κάνει κάτι όταν όλοι οι προηγούμενοι δεν έκαναν τίποτα ή έχει ευθύνη που όλοι εκείνο το βράδυ από τους σταθμαρχης μέχρι τον μηχανοδηγο έκαναν οποίο λάθος μπορούσε να γίνει.

Και μάλιστα τέτοια ευθύνη που να τον αποκαλούν δολοφόνο.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Στην Ελλάδα δεν τιμωρείται κανείς για τίποτα, εκτός από έναν φουκαρά Τζοχατζόπουλο, άντε και έναν Γαβαλά. Εδώ τα βόδια οι σερραίοι ξαναβγάλαν βουλευτή τον καραμανλή (τι λέω και γω ε αυτοι ειναι τοσο βοδια που θα βγάζουνε βουλευτές τους καραμάναλή ες αεί). Έτσι επιβράβευσαν τις τεράστιες ευθύνες του για την τραγωδία των Τεμπών.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 07:44
ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 02:29

Για όσους δεν ανήκουμε κάπου, μας είναι αδιάφορο το να τιμωρηθεί αποκλειστικά ο Καραμανλής. Να τιμωρηθεί όποιος και όσο του πρέπει. Απλά επειδή τέτοια ζητήματα υποδομών σέρνονται για δεκαετίες, τελικά καταλήγουμε να διαχέεται η ευθύνη και να μην πληρώνει ποτέ και κανείς. Ε, αυτό είναι τέρμα ενοχλητικό. Και δεν βοηθάει να αποφευχθούν ανάλογες καταστάσεις στο μέλλον.

Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με πολιτικούς. Ο μέσος άνθρωπος θα είχε χάσει τον ύπνο του, θα κλεινόταν σπίτι και θα ζούσε με φάρμακα αν υποψιαζόταν ότι ευθύνεται για τέτοια καταστροφή. Κάποιοι θα αυτοκτονούσαν. Οι πολιτικοί (καριέρας) είναι άλλη ράτσα. Πιο ανθεκτική και χοντρόπετση.
Παπάρια θα παραιτούταν. Θα έκανε ακριβώς ότι και ο Καραμανλής. Μιλάμε για άβουλο άτομο που θα κάνει ότι προστάζει η γραμμή του κόμματος.
Δεν είμαστε όλοι αδερφές σαν εσένα. Αν με αποκαλούσε κάποιος δολοφόνο, θα τον πήγαινα στο δικαστήριο και θα τον τσακιζα.
Όποιος και να ήταν.
Ναι εντάξει. Τώρα άλλαξε καλσόν γιατί έχασε 1 πόντο.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Echelon έγραψε: 25 Ιαν 2024, 08:10

Όποιος και να ήταν.
Αφού είσαι αδερφάρα, τι να κάνουμε;
Φοβισμένο ανθρωπάκι που δεν έχει πάρει θέση ποτέ και για τίποτα εδώ μέσα. Μόνο περιφέρεται από νήμα σε νήμα και βρίζει εμένα και 2-3 άλλους.
Αυτή είναι η ύπαρξη σου. Φαντάσου λοιπόν πως είσαι στην πραγματική σου ζωή που κάθε τι που λες και κάνεις έχει συνέπειες.
Πήγαινε να δουλέψεις τώρα και κοίτα να είσαι καλός και δουλικος.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

O Δημητριάδης πάντως άρχισε τις αγωγές εναντίον όσων έγραψαν εναντίον του για τις υποκλοπές και τώρα όλοι αυτοί τρέχουν και οδύρονται να μη γίνουν δίκες.

https://twitter.com/vivian_e/status/1749890822584091020
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 08:15

Όποιος και να ήταν.
Φοβισμένο ανθρωπάκι που δεν έχει πάρει θέση ποτέ και για τίποτα εδώ μέσα. Μόνο περιφέρεται από νήμα σε νήμα και βρίζει εμένα και 2-3 άλλους.
Αυτή είναι η ύπαρξη σου. Φαντάσου λοιπόν πως είσαι στην πραγματική σου ζωή που κάθε τι που λες και κάνεις έχει συνέπειες.
Αφού είπες ότι είπες, τώρα πάνε να πάρεις την γραμμή από τον Άδωνη για το τι θα προπαγανδίζεις όλη μέρα μην τυχόν και πεις καμιά παπαριά και χάσεις το χαρτζιλίκι. Άντε καλό κουταβάκι, γαβ γαβ.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Frappezitis έγραψε: 24 Ιαν 2024, 21:44 Η μανα (κ. Καρυστιανου) μιας εκ των δολοφονημενων στα Τεμπη.
Αφιερωστε 15 λεπτα να την ακουσετε.

https://www.facebook.com/10000609460788 ... 785153257/
Ah xasoy re blaka
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Παλι θα μας κανετε να ψηφισουμε Κουλη ρε ζωα;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Echelon έγραψε: 25 Ιαν 2024, 08:26
Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 08:15

Αφού είπες ότι είπες, τώρα πάνε να πάρεις την γραμμή από τον Άδωνη για το τι θα προπαγανδίζεις όλη μέρα μην τυχόν και πεις καμιά παπαριά και χάσεις το χαρτζιλίκι. Άντε καλό κουταβάκι, γαβ γαβ.
Ντάξει ρε κακομοίρη, εντάξει. Ούτε τώρα που σε κράζω δεν έχεις τα πνευματικά αποθέματα να γράψεις κάτι.
Εκεί, τα ίδια και τα ίδια.

Για λύπηση είσαι.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2024, 08:23 O Δημητριάδης πάντως άρχισε τις αγωγές εναντίον όσων έγραψαν εναντίον του για τις υποκλοπές και τώρα όλοι αυτοί τρέχουν και οδύρονται να μη γίνουν δίκες.

https://twitter.com/vivian_e/status/1749890822584091020
Έτσι πάνε αυτά. Και εκεί δεν έχει συναίσθημα όπως με τα Τέμπη.
Θα τους πάει ορθοπεταλια.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Frappezitis έγραψε: 24 Ιαν 2024, 21:29 "Ουτε τα λαμπακια δεν λειτουργουσαν.Ηταν καμμενα.Ετσι ειναι η χωρα μου ;" αναρωτιεται η ομιλουσα.

ΝΑΙ ετσι ειναι η καπιταληστικη Ελλαδα . :g030: :102:

https://www.facebook.com/10000609460788 ... 649704694/
Εξαρτάται ... πως η εν λόγω κυρία αντιμετώπιζε όσους ήθελαν το κεφάλι του Τσίπρα στην εκατόμβη στο Μάτι ?

Κοινώς και στη ζωή και στον θάνατο ο καθένας ΜΟΝΟΣ του για την παρτάρα του και ΜΟΝΟ !

Η αλληλεγγύη και η κοινή συνείδηση είναι σκατωμένα βρακιά που χρησιμοποιούνται κατά συμφέρον πάρτης και ατομικού κώλου και μόνον ! Αν ήταν αυτό που λένε οι λέξεις και οχι σκατωμενα βρακιά δεν θα υπήρχε ούτε Ματι, ουτε Μαντρα, ούτε Ηλεία, ούτε Τέμπη, ούτε 518 νεκροι απο τροχαία το 2023 παρα δύο μήνες.

Όσα πολιτικά λογίδρια κι αν βγάλει ο κάθε πικραμένος και πάντα εκ των υστέρων, μόνο καταστροφές αξίζει !

ΥΓ Μονο το 41% φταιει για τα Τεμπη ... οχι ο εγκληματικός νόμος της μετάταξης που κανει τον αχθοφορο σταθμαρχη και μικροβιολογο για να μην γίνει απόλυση στο δημοσιο που ειναι απαγορευμενη λεξη γιατι ο αναλγητος καπιταλισμος που απολύει σκληρά εργαζόμενους και κωλος φινιστρινι ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Δολοφόνος δεν ειναι ο Καραμανλης μια που σιγουρα δεν ηθελε να σκοτωθουν ολοι αυτοι, ομως σιγουρα εχει ευθυνη για τα ανυπαρκτα συστηματα ασφαλειας και για την κατάσταση στο τριμπουρδελο ΟΣΕ ως υπουργός μεταφορων.
Εχει ευθύνη και αυτος, και οι υφισταμενοι του, και αυτοι που τους διορισαν, και το υπουργειο, και ο ΟΣΕ, και οι προηγουμενες κυβερνησεις, γενικα ενα σωρο κοσμος που αποτελει ενα αχρηστο και διεφθαρμενο συστημα.
Και εδω βρισκεται το χειρότερο.. Εμπλεκονται τοσοι πολλοι που ειναι πολυ δυσκολο να αποδωσεις τις πραγματικες ευθυνες.
Στην Ελλάδα αυτο ειναι το μεγαλύτερο καρκινωμα.
Ολα ειναι "φτιαγμενα" με τετοιο τροπο ωστε να την πληρωνει μονο ο τελευταίος τροχος την αμαξας.
Μεσα σε ενα ατελειωτο λαβυρινθο απο χαρτουρα, αιτησεις, υπογραφες, εγγραφα που εξαφανιζονται, χωρις προθεσμιες κλπ, το συστημα ειναι τέτοιο ωστε να μην βρισκεις ποτε τον υπευθυνο.
Αυτο το σύστημα θελει λοιπον ξηλωμα και φτιαξιμο απο την αρχη και κανενας δεν ειναι διατεθειμένος να το κανει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”