!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βανδαλισμός και σ' εκκλησάκι στη Λέσβο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Βανδαλισμός και σ' εκκλησάκι στη Λέσβο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

καλα, μην κλαψεις τοτε αν δεις κανα μισοφεγγαρο να κυματιζει στο τζαμι που θ ανοιξει μπροστα στο σπιτι σου.
Μαυρομπογιάκο, μάλλον εσύ θα κλαίς αν συμβεί κάτι τέτοιο. Ξέρεις, κάτι τυπάκια που λένε "αναρχία, αθεΐα" κλπ, εκείνοι δεν κάθονται και πολύ πολύ να τ' ακούνε, όπως κάνουν οι Χριστιανοί. Ούτε ανέχονται να μπαίνουν και να φωνάζουν ακατάληπτα στους χώρους λατρείας τους. Τα σηκώνουν στα χέρια και τα πηγαίνουν σηκωτά στην κοντινότερη ταράτσα, κι από 'κει τα φουντάρουν. Ή τα κάνουν ένα κεφάλι κοντύτερα.

"Χριστιανοί και Εθνικιστές σώστε με" θα σκούζεις με τη στριγκλή φωνούλα σου.
:lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:54
Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:49
Γιωργης έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:03

Ωραια συμφωνω, μετα ομως την εγκατάσταση των μουσουλμάνων τι ακριβώς εκανε το κρατος? Τιποτα, συνεχισε να προβοκαρει χτίζοντας σταυρους και εκκλησίες.
Νομίζω ότι το δικαίωμα της ανεξιθρησκείας το γράφει στο Σύνταγμα. Αν εγώ θέλω να κρεμάσω σταυρούς στο σπίτι μου ή στο χωράφι μου έχω το Συνταγματικό δικαίωμα να το κάνω και ας έχω γείτονες μουσουλμάνους ή εβραίους...
καλα, μην κλαψεις τοτε αν δεις κανα μισοφεγγαρο να κυματιζει στο τζαμι που θ ανοιξει μπροστα στο σπιτι σου.
Έβγαλε ο γείτονας αυτό και δεν έκλαψα.
Εικόνα

Βέβαια, εσύ ως αντικειμενικός που είσαι δεν θα καταδικάσεις τις κομμένες γουρουνοκεφαλές....
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Οκτ 2018, 17:05 Τα χρυσαυγίτικα φεϊκάδικα απευθύνονται σε τελειωμένους κρετίνους
Δεν το'χω με την εκκλησία, αλλά δεν μπορώ να το προσπεράσω: αυτοί που γκρέμισαν τον σταυρό ήταν "άγνωστοι", αυτοί που τον ξαναέφτιαξαν ήταν "χρυσαυγίτες".
Ήταν που ευαισθητοποιηθήκατε και βάλατε κάμερες και drones να παρακολουθούν και έτσι είδατε ποιος αποκατέστησε την καταστροφή.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 21:44
Εικόνα

Βέβαια, εσύ ως αντικειμενικός που είσαι δεν θα καταδικάσεις τις κομμένες γουρουνοκεφαλές....
Εικόνα
Η σφραγιδα του Ριχαρδου του 1ου, του Λεοντοκαρδου. Φερει το ιδιο συμβολο, το αστερι και την ημισεληνο, εμπνευσμενο απο
Εικόνα
τον θυρεο του Ισαακιου Κομνηνου, ηγεμονα της Κυπρου. Ο Ριχαρδος κατακτησε την Κυπρο στην 3η σταυροφορια και ενθουσιαστηκε απο το συμβολο. Με εντολη του, η πολη του Πορτσμουθ απεκτησε αυτον τον θυρεο τον 12ο αιωνα.
Δυστυχως για σενα, η εραλδικη ειναι ενα απο τα πολλα χομπι μου. Γιατι λοιπον προσβαλεις την νοημοσυνη μου, συγκρινοντας εναν ποδοσφαιρικο θυρεο (το ποδοσφαιρο ειναι χαραμ καταρχας) με ενα εγκλημα μισους; Ενα ποδοσφαιρικο θυρεο που φερει το ιδιο εμβλημα με την ομωνυμη πολη τα τελευταια 700 χρονια; Η εισαι τοσο αδαης -εκτος απο κακοψυχος- που να νομιζεις πως επιβληθηκε απο τα πανω για να "ισλαμοποιηθει" μια πολη κατα 85% λευκη, οπου οι μουσλιμς, μολις λιγες χιλιαδες ατομα, υφιστανται συνεχως μπουλινγκ και προσβολες, οπως κομενες γουρουνοκεφαλες μπροστα στα σχολεια και τα τζαμια τους και διαδηλωσεις των ανθρωποειδων εξαμβλωματων του EDL?
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

blackpaint έγραψε: 16 Οκτ 2018, 06:00
Kauldron έγραψε: 15 Οκτ 2018, 21:41
Μαυρομπογιάκο, μάλλον εσύ θα κλαίς αν συμβεί κάτι τέτοιο. Ξέρεις, κάτι τυπάκια που λένε "αναρχία, αθεΐα" κλπ, εκείνοι δεν κάθονται και πολύ πολύ να τ' ακούνε, όπως κάνουν οι Χριστιανοί. Ούτε ανέχονται να μπαίνουν και να φωνάζουν ακατάληπτα στους χώρους λατρείας τους. Τα σηκώνουν στα χέρια και τα πηγαίνουν σηκωτά στην κοντινότερη ταράτσα, κι από 'κει τα φουντάρουν. Ή τα κάνουν ένα κεφάλι κοντύτερα.

"Χριστιανοί και Εθνικιστές σώστε με" θα σκούζεις με τη στριγκλή φωνούλα σου.
:lol:
ποιοι εθνικιστες ρε αγκαυλε, θα σας εχουμε σφαξει ολους μεχρι τοτε. Και τοτε θα εχω αλλαξει ονομα και θα λεγομαι Αμπου Ασουαντ.
Kανενα ελεος για το συναφι σου.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Μη σφάζεις τόσο πολύ, θα γλιστρήσει κανένας στα αίματα.
Για Αμπού δε σε κόβω, μάλλον Αμπούλα (βρώμας) θα σε κάνουν οι "φίλοι" σου. :003:

Άντε, προπονήσου τώρα για το πώς θα "σφάξεις τους νυκοκοιραίους":

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

blackpaint έγραψε: 16 Οκτ 2018, 05:48
Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 21:44
Εικόνα

Spoiler
Εικόνα
Η σφραγιδα του Ριχαρδου του 1ου, του Λεοντοκαρδου. Φερει το ιδιο συμβολο, το αστερι και την ημισεληνο, εμπνευσμενο απο
Εικόνα
τον θυρεο του Ισαακιου Κομνηνου, ηγεμονα της Κυπρου. Ο Ριχαρδος κατακτησε την Κυπρο στην 3η σταυροφορια και ενθουσιαστηκε απο το συμβολο. Με εντολη του, η πολη του Πορτσμουθ απεκτησε αυτον τον θυρεο τον 12ο αιωνα.
Δυστυχως για σενα, η εραλδικη ειναι ενα απο τα πολλα χομπι μου. Γιατι λοιπον προσβαλεις την νοημοσυνη μου, συγκρινοντας εναν ποδοσφαιρικο θυρεο (το ποδοσφαιρο ειναι χαραμ καταρχας) με ενα εγκλημα μισους; Ενα ποδοσφαιρικο θυρεο που φερει το ιδιο εμβλημα με την ομωνυμη πολη τα τελευταια 700 χρονια; Η εισαι τοσο αδαης -εκτος απο κακοψυχος- που να νομιζεις πως επιβληθηκε απο τα πανω για να "ισλαμοποιηθει" μια πολη κατα 85% λευκη, οπου οι μουσλιμς, μολις λιγες χιλιαδες ατομα, υφιστανται συνεχως μπουλινγκ και προσβολες, οπως κομενες γουρουνοκεφαλες μπροστα στα σχολεια και τα τζαμια τους και διαδηλωσεις των ανθρωποειδων εξαμβλωματων του EDL?
Δυστυχώς για εσένα, σε τρολάρω. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικές σου φαντασιώσεις. Ως προς την ημισέληνο και πάλι ο Ελληνισμός έδωσε τα φώτα του. Εκτός από τα σύμβολα των ναζί, και τα σύμβολα των μουσουλμάνων προέρχονται από τον ελληνισμό. Θέλεις ακόμη διάβασμα. Έχεις να φας πολλά ψωμιά ακόμη για να με φτάσεις. :8)

Ως προς το μπούλινγκ, μπερδεύεις τη οθωμανική δουλοπρέπεια με το μπούλινγκ. Έχεις καταντήσει γιουσουφάκι της γραμμής Ερντογάν διότι φοβάσαι μη σε πουν πατριώτη. Περαστικά σου...
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... n-lesvo-ti

Για άλλη μια φορά ο Ιταλός ΥΠΕΣ Μ.Σαλβίνι είναι συγκλονιστικός καθώς όχι μόνο αναφέρθηκε στην βεβήλωση του Σταυρού στην Λέσβο αλλά «κρούει» των κώδωνα του κινδύνου στην ελληνική κοινωνία που τελεί σε λήθαργο ότι «χωρίς ρίζες η Ελλάδα θα χαθεί, είναι μεγάλη ηλιθιότητα να επιτίθεται κάποιος στις ρίζες του, είστε κοινωνία χωρίς μέλλον».

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο twitter είπε «Ο Σταυρός ενοχλεί τους μετανάστες, δεν άρεσε σε μια ΜΚΟ και τον κατεδάφισαν, τι ηλιθιότητα. Μια κοινωνία που επιτίθεται στις δικές της ρίζες, είναι μια κοινωνία χωρίς μέλλον. Ελπίζω οι κάτοικοι της περιοχής να τον ξαναστήσουν αυτόν τον υπέροχο Σταυρό στο ύψωμα πάνω από την θάλασσα»

ακριβως τις ριζες πολεμουν οι νεοφιλελεφτεροι ηδη από την εποχη κυβερνησης κ μητσοτακη,η αριστερα κι το κκε που περασαν στη δουλεψη αμερικανικων κι αγγλικων λομπυ κι προπαγανδιστες του μωαμεθανισμού

με την πρωτη φορα αριστερα με το ηθικο...πλεονεκτημα προσπαθουν με κάθε τροπο να τρομοκρατησουν τον ελληνικο λαο
θα παρουν όμως το μακρυ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”