lolek1 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:07
γεννηθηκα αριστερος αλλα η μαμα μου εδενε το χερι μου για να μαθω να γραφω με το δεξι. αμα γραψω με το αριστερο το κανω οπως οταν εγραφα στην τριτη δημοτικου.
οπως οι περισσοτεροι αριστεροι ετσι και εγω ειμαι αμφιχειρας.
πολλες φορες δεν ξερω με ποιο χερι να κανω κατι για να μου βγει καλυτερο.
επιπλεον ειμαι και ψευδος στο ρο, υποπτευομαι οτι χτυπησα μπιελες απο οταν αρχισαν να μου δενουν το χερι κτλ
Είχα και γω μια παρόμοια εμπειρία αλλά όχι από την μητέρα μου αλλά από μια καργιόλα θεούσα γαμώσταυρη χριστιανή γειτόνισσα, όταν με είδε να γράφω και με το αριστερό, ενώ έλλειπε η μητέρα μου, ήρθε με έναν πλάστη και σχεδόν μου έσπασε το αριστερό μου χέρι ουρλιάζοντας ότι μπήκε ο σατανάς μέσα μου και αν δεν σταματήσω θα πέσει φωτιά να μας κάψει και τέτοια.
Και γιατι δεν ξερασες πρασινη χολη επανω της στριβοντας 180 μοιρες το κεφαλι σου;
σήμερα το παράκανε, αρχίζω να φοβάμαι οτι μία μέρα θα επιβληθεί. Κάθομαι στο τραπέζι και έχει ρέυμα απο τον αέρα, αριστερά μου έχω τα φιλτράκια, ειναι 2 μέσα στο σελοφάν που χωράει 6 νομίζω. Φυσάει και αρχίζουν τα τσουλάνε στην άκρη, πέφτουν. Το αριστερό χέρι ξεκινά μόνο του να πάει να τα πιάσει, όλα πάνε μια χαρά αλλόκοτα όταν ένα ρεύμα τα κουνάει λίγο δεξιά αριστερά, δεν πέφτουν προβλεπόμενα. Κανένα πρόβλημα το χέρι το υπολογίζει, με κάνει αντίβαρο να μην χάσει ορμή και τα πιάνει. Μόνο του.
enaon έγραψε: 05 Μάιος 2019, 19:58
σήμερα το παράκανε, αρχίζω να φοβάμαι οτι μία μέρα θα επιβληθεί. Κάθομαι στο τραπέζι και έχει ρέυμα απο τον αέρα, αριστερά μου έχω τα φιλτράκια, ειναι 2 μέσα στο σελοφάν που χωράει 6 νομίζω. Φυσάει και αρχίζουν τα τσουλάνε στην άκρη, πέφτουν. Το αριστερό χέρι ξεκινά μόνο του να πάει να τα πιάσει, όλα πάνε μια χαρά αλλόκοτα όταν ένα ρεύμα τα κουνάει λίγο δεξιά αριστερά, δεν πέφτουν προβλεπόμενα. Κανένα πρόβλημα το χέρι το υπολογίζει, με κάνει αντίβαρο να μην χάσει ορμή και τα πιάνει. Μόνο του.
Ρε τύπε, μήπως σε λένε Addams στο επίθετο; Τι χέρι είναι αυτό;