Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
"Ο μαθητής με κλώτσησε στο κεφάλι. Δεν προσφέρθηκαν πρώτες βοήθειες, δεν προσφέρθηκε ιατρική υποστήριξη, δεν προσφέρθηκε κανένα διάλειμμα, δεν προσφέρθηκε καμία υποστήριξη οποιουδήποτε είδους. Εξακολουθώ να υποφέρω από μακροχρόνια εγκεφαλική βλάβη και δεν μπορώ να εργαστώ».
«Ένας μαθητής μου πέταξε μια καρέκλα που με χτύπησε στο πλάι του κεφαλιού μου. Ενώ φορούσα μπουφάν PPE και προστατευτικά μπράτσα, δεν μου παρείχαν τίποτα για να προστατεύσω το κεφάλι μου».
«Το πιο τρομακτικό κομμάτι ήταν να με κυνηγούν στο διάδρομο και να νιώθω σύγκρουση, καθώς η δουλειά μου ήταν να διασφαλίζω την ασφάλεια των άλλων, ενώ ταυτόχρονα ήμουν τρομοκρατημένος. Αμέσως χάλασα όταν έφτασα στην ασφάλεια ενός δωματίου και μπόρεσα να κλειδώσω τον μαθητή έξω».
nyxtovios έγραψε: 22 Οκτ 2022, 14:35
Με κουμουνισμό πάντως θα τους είχαν σαπίσει στο ξύλο οι κομισάριοι. Τώρα με γαλαζαίους και ζαίους είναι απλά ψήφοι ένταντι επιδομάτων που πληρώνουν οι φορολογούμενοι.
Στα μουσικά σχολεία και στα ωδεία παρείχαν αίθουσες και όργανα για εξάσκηση, αλλά γυρνούσε ο επιστάτης και αφουγκραζόταν ποιός πάιζει και ποιός τον πάιζει. Στην δεύτερη παρατήρηση τομπούλο.
Four out of 10 teachers have experienced violence from pupils in the past year, a survey for the ATL teachers union suggests.
Of those who had experienced violence, 77% said they had been pushed, and around half were kicked or had an object thrown at them.
Nine out of 10 staff had dealt with challenging behaviour, such as swearing or shouting, in the past year.
Staff have greater powers to deal with poor behaviour, the government said.
However, 45% of the 1,250-strong panel of teachers surveyed across England, Wales and Northern Ireland said they felt pupil behaviour had got worse in the past two years. Teachers in Scotland were not included in the survey.
Ισόβια καταδικάστηκε ένας 18χρονος για τη δολοφονία δύο δασκάλων σε σχολείο στο Μάλμε με μαχαίρι και τσεκούρι.
Ο Fabian Vidar Cederholm κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες φόνου την Πέμπτη και του επιβλήθηκε η μέγιστη ποινή.
Ο Σέντερχολμ, ο οποίος ήταν μαθητής στο κέντρο Λατινικής Σχολής του Μάλμε, συνελήφθη λίγο μετά την επίθεση και τη δολοφονία δύο γυναικών στις 21 Μαρτίου.
Aν χρειαζόμαστε μια χούντα γιατί να μην προτιμήσουμε τη δική μας;
Γιατί η τελευταία δικιά μας η χούντα των πατριωτώνε έχασε την Κύπρο, η επόμενη θα χάσει και τα Δωδεκάνησα
Και όσον αφορά τον έλεγχο στα σχολεία και τα πανεπιστήμια δεν της πήγε και τόσο καλά
Eπειδή πήγαν να το παίξουν και αυτοί δημοκράτες για να κάνουν εκλογές με τον Μαρκεζίνη.Αλλά οι σύντροφοι εδώ που μιλάνε για Κιμ και τα παρόμοια πρώτα θα αποκηρύξουν το πολυτεχνείο και μετά θα συζητήσουμε.Και όχι μόνο το πολυτεχνείο.Πρώτα θα κάνουν υπεύθυνη δήλωση ότι ο Τεμπονέρας ήταν παράνομος καταληψίας και μετά τα λέμε.
Καραμελίτσα έγραψε: 23 Οκτ 2022, 21:04
και το κερασάκι: Σουηδία
Ισόβια καταδικάστηκε ένας 18χρονος για τη δολοφονία δύο δασκάλων σε σχολείο στο Μάλμε με μαχαίρι και τσεκούρι.
Ο Fabian Vidar Cederholm κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες φόνου την Πέμπτη και του επιβλήθηκε η μέγιστη ποινή.
Ο Σέντερχολμ, ο οποίος ήταν μαθητής στο κέντρο Λατινικής Σχολής του Μάλμε, συνελήφθη λίγο μετά την επίθεση και τη δολοφονία δύο γυναικών στις 21 Μαρτίου.
Καραμελίτσα έγραψε: 23 Οκτ 2022, 21:04
και το κερασάκι: Σουηδία
Ναι αλλά και αυτή πούλησε "φιλελευθερισμό" με την οκά.
ενω εσεις?
Εγώ αν θυμάσαι τον Δεκέμβριο 2008 είχα γράψει βαράτε στο ψαχνό τους αλήτες.
Φιλελευθερισμός πραγματικός σημαίνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα και όχι άλλα.Ελεύθερες εκλογές ναι,ελεύθερη διακίνηση ιδεών ναι,ανεξαρτησία δικαιοσύνης ναι αλλά μόλις κάποιος σηκώσει χέρι και σπάσει μια βιτρίνα ξύλο αλύπητο.Πες ότι θέλεις,διαδήλωσε όσο θέλεις,φτιάξε κόμματα που θέλεις και αν σε ψηφίσουν πάρε τα μέτρα που έχεις πει αλλά εάν απειλείς ή τα σπας ή τα καις ξύλο χωρίς ενδοιασμούς.
Όλοι λοιπόν οι κιμόφρονες που θέλουν νόμο και τάξη πρώτα θα δηλώσουν ότι οι "εξεγερμένοι" είναι αλήτες και μετά θα κάνουν τον έξυπνο.Αλλιώς είναι ....σπανακοπιτάδες.