!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εχω μεινει μαλακας
- omg kai 3 lol
Re: εχω μεινει μαλακας
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Το πηγάδι αν το αφήσεις λίγο καιρό και είναι πιο βαθύ σταματάει να βγάζει νερό με λα΄σπες και κατασταλάζει. Γενικά τα πηγάδια ήταν αρκετά ασφαλή προ βόθρων και αποχετεύσεων που έχουν υπόγειες διαρροές, καθώς βέβαια και ο πληθυσμός ήταν πολύ μικρότερος. Σε πόλεις έφερναν από έξω με υδραγωγεία. Τώρα με τόσο κόσμο και βόθρους μόνο σε βουνά που δεν υπάρχει κάτι πιο ψηλά. τζάμπα κόπος αυτό που κάναν. είναι μολυσμένο εμφανώς. Γενικά είναι χάλια το συγκεκριμένο κανάλι.stergiosbik έγραψε: 20 Σεπ 2018, 22:35Ειχα δει ενα ντοκιμαντερ για την μπυρα που ελεγε ακριβως αυτο.Nandros έγραψε: 20 Σεπ 2018, 22:25Ο σκοπός τους ήταν να βγάλουν καθαρό, πόσιμο νερό από το λασπόνερο.
Αναρωτιέμαι αν οι πρωτόγονοι γνώριζαν τις ικανότητες φιλτραρίσματος του ξυλάνθρακα ή έστω να φτιάχνουν ξυλάνθρακα.
Εφάρμοσαν εκ των υστέρων γνώση ετεροχρονισμένα.
Αν θυμάμαι καλά, μέχρι και πριν κάτι αιώνες έπιναν κρασί, επειδή δεν εμπιστεύονταν το νερό.
.
Οτι δηλαδη σωθηκε εκατομμυρια κοσμος στην Ευρωπη τον μεσαιωνα,χωρις να το γνωριζουν,επειδη επιναν πολυ μπυρα μεχρι και μικρα παιδια και λογω της ζυμωσης πεθαιναν πολλα μικροβια που υπηρχαν στο νερο που σε διαφορετικη περιπτωση θα πηγαιναν κατευθειαν στους ανθρωπους.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Σαν να χρυσίζεις με φαίνεται την αυγή.Χαοτικός έγραψε: 20 Σεπ 2018, 23:29 Τι να μας πουν ρε αυτοί οι άχρηστοι κάφροι; Εμείς μπορούμε να φιάξουμε τόσες ΜΚΟ. Αυτοί μπορούν;
Spoiler
τι έγραψα πάλι ρε μλκ ο πστς, τι έγραψα!
Μέχρι και ποίηση σε γράφω άμα λάχει ρε.
Μέχρι και ποίηση σε γράφω άμα λάχει ρε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Άλλοι χρυσίζουν την αυγή και σύριζα περνούνε
...........
...........
μου αρέσει για πρώτο στιχάκι. Θα βρούμε τα υπόλιπα. Χαλαρά. Δεν σκάμε.
...........
...........
μου αρέσει για πρώτο στιχάκι. Θα βρούμε τα υπόλιπα. Χαλαρά. Δεν σκάμε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ναι ρε, καλά το πάμε.Χαοτικός έγραψε: 21 Σεπ 2018, 14:04 Άλλοι χρυσίζουν την αυγή και σύριζα περνούνε
...........
...........
μου αρέσει για πρώτο στιχάκι. Θα βρούμε τα υπόλιπα. Χαλαρά. Δεν σκάμε.![]()
(:
Spoiler
στο πχώρουμ δεν κάνομε διαλόγους,
κάνομε ανθρώπους.
κάνομε ανθρώπους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Έψαξα εχτές το βράδυ το θέμα.
Επιβεβαιώνω πως η τεχνολογία φιλτραρίσματος με ξυλάνθρακα ήταν άγνωστη, όχι μόνο για τους νεολιθικούς, αλλά και πολύ πολύ μεταγενέστερα.
Οι πρωτόγονοι θηρευτές/τροφοσυλλέκτες, που ήταν σε ολιγομελείς ομάδες και απλωμένοι, ήξεραν μόνο να αποφεύγουν στάσιμα νερά ή που μύριζαν ή είχαν κακή γεύση.
Οι αρχαίοι λαοί, όταν πια έκαναν πόλεις και χωρία και είχαν ανάγκη από μεγάλες ποσότητες για τον πληθυσμό, χρησιμοποιούσαν τοπικές πηγές ή στέρνες καθίζησης και άμμο. Πολύ συχνά έβραζαν το πόσιμο νερό. Ο Ιπποκράτης είχε φτιάξει πάνινο φίλτρο.
Οι δυτικοί λαοί στράφηκαν στα οινοπνευματώδη, ενώ οι ανατολικοί στο (βρασμένο) τσάι. Υπάρχει θεωρία που εξηγεί την δυσανεξία των δεύτερων στο ποτό (μεθούν εύκολα) στο γεγονός πως δεν εξελίχθηκαν μαζί του.
Η μπύρα ήταν το ποτό του λαού, ενώ η άρχουσα τάξη έπινε κρασί.
Το βίντεο για την μπύρα στηρίζεται στην πιο τελευταία θεωρία "πρώτα μπύρα, μετά ψωμί", βασισμένη στα αρχαιότερα ευρήματα της πρώτης σε σχέση με το δεύτερο.
Με την διάλυση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, που φρόντιζε πολύ το νερό της, η Ευρώπη έπεσε θύμα συχνών επιδημιών, αφού η γνώση/εμπειρία/τεχνολογία είχε ξεχαστεί.
.
Επιβεβαιώνω πως η τεχνολογία φιλτραρίσματος με ξυλάνθρακα ήταν άγνωστη, όχι μόνο για τους νεολιθικούς, αλλά και πολύ πολύ μεταγενέστερα.
Οι πρωτόγονοι θηρευτές/τροφοσυλλέκτες, που ήταν σε ολιγομελείς ομάδες και απλωμένοι, ήξεραν μόνο να αποφεύγουν στάσιμα νερά ή που μύριζαν ή είχαν κακή γεύση.
Οι αρχαίοι λαοί, όταν πια έκαναν πόλεις και χωρία και είχαν ανάγκη από μεγάλες ποσότητες για τον πληθυσμό, χρησιμοποιούσαν τοπικές πηγές ή στέρνες καθίζησης και άμμο. Πολύ συχνά έβραζαν το πόσιμο νερό. Ο Ιπποκράτης είχε φτιάξει πάνινο φίλτρο.
Οι δυτικοί λαοί στράφηκαν στα οινοπνευματώδη, ενώ οι ανατολικοί στο (βρασμένο) τσάι. Υπάρχει θεωρία που εξηγεί την δυσανεξία των δεύτερων στο ποτό (μεθούν εύκολα) στο γεγονός πως δεν εξελίχθηκαν μαζί του.
Η μπύρα ήταν το ποτό του λαού, ενώ η άρχουσα τάξη έπινε κρασί.
Το βίντεο για την μπύρα στηρίζεται στην πιο τελευταία θεωρία "πρώτα μπύρα, μετά ψωμί", βασισμένη στα αρχαιότερα ευρήματα της πρώτης σε σχέση με το δεύτερο.
Με την διάλυση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, που φρόντιζε πολύ το νερό της, η Ευρώπη έπεσε θύμα συχνών επιδημιών, αφού η γνώση/εμπειρία/τεχνολογία είχε ξεχαστεί.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Και 1 προς 4 στο κρασί που κατανάλωναν στα συμπόσια.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Όταν έμενα στην Βραζιλία, είχε γίνει μεγάλη ζημιά στο Ρίο, κατολίσθηση της πλαγιάς από βροχοπτώσεις με γκρεμισμένα σπίτια, πολλούς νεκρούς, διακοπή νερού και ρεύματος για πολλές μέρες.Πάνας έγραψε: 20 Σεπ 2018, 23:16Και σε μπουκάλι πλαστικό γίνεται. Αρχή επιβίωσης, βέβαια μετά είναι απαραίτητο να το βράσεις.
Έδιναν οδηγίες στην τηλ/ση για 1/ βράσιμο του νερού και 2/ μετάγγιση του από δοχείο σε δοχείο από κάποιο ύψος, ώστε να απορροφήσει αέρα και να γίνει πάλι εύγευστο.
Επίσης υπήρχε ειδικό διπλό κουταλάκι/μεζούρα στα φαρμακεία για να φτιάχνεις φυσιολογικό όρο, με βρασμένο νερό και ελάχιστη δόση αλατιού και λίγο μεγαλύτερη δόση ζάχαρης.
.
- Nandros
Το θεωρούσαν όμορφο/καλαίσθητο και το χρησιμοποιούσαν στην τέχνη, όχι πως το είχαν.
Επίσης λέει πως ίσως είναι ελάττωμα: it may contribute to various musculoskeletal issues in some people.
.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Το πηγάδι βγάζει(καλύτερα έβγαζαν) σχετικά ασφαλές νερό γιατί ακριβώς το έδαφος δρα ως τεράστιο φίλτρο μέχρι τον υδροφόρο ορίζοντα, όπου και λόγω βάθους δεν επιβιώνουν μικροοργανισμοί που βρίσκονται στην επιφάνεια. Είναι σαν τεχνητή πηγή, απλώς οι φυσικές πηγές βρίσκουν διέξοδο στον υδροφόρο στο πλάι κάποιας πλαγιάς. Οι τύποι στο βίντεο έφτιαξαν πηγάδι, με τον υδροφόρο στο 1 μέτρο, άρα δεν είναι ασφαλές, και σίγουρα έχει κοντά ποτάμια ή λίμνη. σίγουρα είναι μολυσμένο από βόθρους αποχετεύσεις, δεν καθάρισε με λίγη άμμο. είναι και απωασιατική χώρα άρα με υπερπληθυσμό και πυκνοκατοικημένη.Nandros έγραψε: 21 Σεπ 2018, 15:50 '
.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- Nandros
Εντάξει, υποτίθεται ότι αντέγραψαν μεθόδους λίθινης εποχής, εξ ου και το πέτρινο σκαπτικό, για να δείξουν πως γινόταν (πλην του φιλτραρίσματος με ξυλάνθρακα που είναι αναχρονισμός).Dorian έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:44Το πηγάδι βγάζει(καλύτερα έβγαζαν) σχετικά ασφαλές νερό γιατί ακριβώς το έδαφος δρα ως τεράστιο φίλτρο μέχρι τον υδροφόρο ορίζοντα, όπου και λόγω βάθους δεν επιβιώνουν μικροοργανισμοί που βρίσκονται στην επιφάνεια. Είναι σαν τεχνητή πηγή, απλώς οι φυσικές πηγές βρίσκουν διέξοδο στον υδροφόρο στο πλάι κάποιας πλαγιάς. Οι τύποι στο βίντεο έφτιαξαν πηγάδι, με τον υδροφόρο στο 1 μέτρο, άρα δεν είναι ασφαλές, και σίγουρα έχει κοντά ποτάμια ή λίμνη. σίγουρα είναι μολυσμένο από βόθρους αποχετεύσεις, δεν καθάρισε με λίγη άμμο. είναι και απωασιατική χώρα άρα με υπερπληθυσμό και πυκνοκατοικημένη.Nandros έγραψε: 21 Σεπ 2018, 15:50 '
Κάποτε είχα διαβάσει ότι το μόνο νερό που είναι ασφαλές, είναι αυτό που έχει περάσει μέσα από 100 μέτρα ασβεστολιθικού βράχου και το πίνεις κατ' ευθείαν από την πηγή.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από phorumaster
-
- 11 Απαντήσεις