Καλά να πάθουν.Bazoomba έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:45Οχι αυτοι το.πηραν για εκπαιδευση. Αλλα ηταν beyond repair και το αφησαν. Μετα χαθηκαν τα ιχνη.Gherschaagk έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:42Οι φιλόζωοι; Κάνουν τέτοια πράγματα όταν βρουν τα σκούρα δλδ.Bazoomba έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:40
Α, δεν ξερω! Απ'οτι ακουσα το πηραν κατι φιλοζωοι χιππιδες αλλα απεδειχθη τελειως σαηκο, το αφησαν και μετα χαθηκαν τα ιχνη του. Υποθετω καμια φολα θα του εριξαν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σας έχει επιτεθεί ποτέ σκύλος; Πείτε την ιστορία σας.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Σας έχει επιτεθεί ποτέ σκύλος; Πείτε την ιστορία σας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θα σας ελεγα τώρα την ιστορία με τη σέξυ καινουρια γειτόνισσα που βγαζει βολτα ενα τζακρασελάκι ημίαιμο και καθε φορά που με πετυχαίνει στο δρομο στάζει μέλι, αλλά θα μου λέτε πάλι ότι φιδιάζω.
Οχι εδω,ανοιξε ενα νημα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θα δω. Σαν Πέτρο με λύκο μου συμπεριφέρεστε. Με τη μόνη διαφορά ότι εγώ φώναζα και φωνάζω αλήθεια για λύκο, όχι όπως έκανε ο Πέτρος στις αρχές του παραμυθιού.
Αφού σε τρώει να την πεις ρε Βαντόναρε, άντε ρίχτηναvantono έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:50 Θα σας ελεγα τώρα την ιστορία με τη σέξυ καινουρια γειτόνισσα που βγαζει βολτα ενα τζακρασελάκι ημίαιμο και καθε φορά που με πετυχαίνει στο δρομο στάζει μέλι, αλλά θα μου λέτε πάλι ότι φιδιάζω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
κ δεν τη λεςvantono έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:50 Θα σας ελεγα τώρα την ιστορία με τη σέξυ καινουρια γειτόνισσα που βγαζει βολτα ενα τζακρασελάκι ημίαιμο και καθε φορά που με πετυχαίνει στο δρομο στάζει μέλι, αλλά θα μου λέτε πάλι ότι φιδιάζω.
στο τελος αν πηδηξει καποιος θα ειναι ο σκυλος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ακόρεστη η όρεξη του Άγιδος σήμερα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Και από αυτό έβγαλες την υπόθεση ότι το ευθανατωσαν...η οποία ήταν και διαπίστωση μέχρι να γίνει υπόθεση...Bazoomba έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:45Οχι αυτοι το.πηραν για εκπαιδευση. Αλλα ηταν beyond repair και το αφησαν. Μετα χαθηκαν τα ιχνη.Gherschaagk έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:42Οι φιλόζωοι; Κάνουν τέτοια πράγματα όταν βρουν τα σκούρα δλδ.Bazoomba έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:40
Α, δεν ξερω! Απ'οτι ακουσα το πηραν κατι φιλοζωοι χιππιδες αλλα απεδειχθη τελειως σαηκο, το αφησαν και μετα χαθηκαν τα ιχνη του. Υποθετω καμια φολα θα του εριξαν.
Παρατηρητής...
- ksk
Συνήθως αυτά που συχνάζουν σε μέρη που σιτίζονται από ανθρώπους έστω και έμμεσα δεν πειράζουν τους διερχόμενους εκτός κι αν τα ενοχλήσεις.Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:16Τα αδέσποτα που ζουν πέριξ του Νοσοκομείου και της Πανεπιστημιούπολης, είναι όντως πολλά. Τα σιτίζουν απ'τα μαγειρία με ό,τι περισσεύει.Hunkar Begendi έγραψε: 06 Σεπ 2022, 09:29 Μέσα στην φοιτητική λέσχη της Πάτρας πέρυσι. Μια αγέλη αδέσποτων ταΐζεται από τους φοιτητές, κυκλοφορεί ελεύθερα στις εστίες και δαγκώνει όποιον θεωρεί ότι εισβάλει στο χώρο. Το τζην που φορούσα με προστάτευσε. Ευτυχώς πήραμε μεταγραφή γιατί απ'ότι διαβάζω το σκηνικό συνεχίζεται.
Είναι χρόνιο το πρόβλημα. Κυρίως διότι οι ''καλοί'' ιδιοκτήτες όταν τα βαριούνται, πάνε και τα παρατάνε εκεί.
Παρατηρητής...
Μπορει και να το δυσθανατωσαν. Παντως το σκυλι δεν το ξαναειδαμε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- ksk
Δεν απαγορεύεται;nowhere έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:03 γι αυτές τις περιπτώσεις έχω πάντοτε στη ζώνη μου σφιγμένο ένα παλιό αφρικάνικο ατσάλινο μαχαίρι όπως αυτά που συνηθούν και παίζουν οι αραπάδες που από έναν γέρο έμπορο αγόρασα στ αλγέρι.ντουμ ντουμ ντουμντούμ,ντουμ ντουμ ντουμντούμ![]()
Παρατηρητής...
- ksk
Υποθέτω...μπορεί...αλλά το ευθανατωμα δεν το γλύτωσε...ε;;;Bazoomba έγραψε: 06 Σεπ 2022, 15:36 Μπορει και να το δυσθανατωσαν. Παντως το σκυλι δεν το ξαναειδαμε.
Παρατηρητής...
- ksk
Σωστά το ευ μπροστά από μια αρνητικής σημασίας λέξης ακυρώνεται...
Παρατηρητής...
όχι έχω ποιητική άδεια
The boy that cried "cougar"vantono έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:53 Θα δω. Σαν Πέτρο με λύκο μου συμπεριφέρεστε. Με τη μόνη διαφορά ότι εγώ φώναζα και φωνάζω αλήθεια για λύκο, όχι όπως έκανε ο Πέτρος στις αρχές του παραμυθιού.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 91 Απαντήσεις