κιομως πληθαίνουν οι φωνές με παρόμοια θέση, μη ξεχνάμε πως μέσα στο λαό, απόπου αντλούνται οι φαντάροι, πλειοψηφεί η αρνητική κριτική για το νάτο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φαντάροι ενάντια σε ΝΑΤΟ
Re: Φαντάροι ενάντια σε ΝΑΤΟ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οταν θα πληθυνουν και τα στρατοδικεια να δεις πως κοβονται οι φωνες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
+1

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Είναι σίγουρα καταδρομέας ο τύπος ή απλώς δουλεύει σε κάποια σχετική υπηρεσία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι έτσι μαθαίνουμε οτι:Fluffy έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 16:07 Σμηνίτης: Κανένας φόβος να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στον πόλεμο και σ’ όλα αυτά που φέρνει!
Ως νέος στρατευμένος εκφράζω την αμέριστη αλληλεγγύη μου στον συνάδελφο καταδρομέα στη Ρόδο που τιμωρήθηκε με εικοσαήμερη ποινή φυλάκισης, επειδή εξέφρασε την αντίθεσή του στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την συμμετοχή της χώρας μας σε αυτόν.
Μια άδικη ποινή που του επιβλήθηκε επειδή θέλησε να εκφράσει τις φιλειρηνικές του απόψεις. Μια εποχή που βλέπουμε την φωτιά του πολέμου να φουντώνει, με την εμπλοκή της χώρας μας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ με τον πόλεμο στην Ουκρανία, και το ενδεχόμενο γενίκευσης της ιμπεριαλιστικής σύγκρουσης να έρχεται όλο και πιο κοντά. Ταυτόχρονα οι εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά «μυρίζουν μπαρούτι» για την περιοχή μας, ιδιαίτερα στο Αιγαίο, με τα συνεχή παζάρια των επιχειρηματικών ομίλων για το ποιος θα διαχειριστεί τα πλούτη του.
Όπως έγραψε και ο συνάδελφος, οι νέοι στρατευμένοι είμαστε οι πρώτοι που θα μπούμε μπροστά, χωρίς δεύτερη σκέψη, αν χρειαστεί να υπερασπιστούμε την άμυνα και τα κυριαρχικά δικαιώματα του λαού μας!
Και είναι δικαίωμα, πολιτικά κατωχυρωμένο, κάθε νέου που υπηρετεί την θητεία του να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, τις σκέψεις του και τους προβληματισμούς του. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας, και δεν μπορεί κανείς να μας το στερήσει!
Κανένας φόβος να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στον πόλεμο και σ’ όλα αυτά που φέρνει!
Να παρθεί πίσω άμεσα η απαράδεκτη ποινή που επιβλήθηκε στον συνάδελφο καταδρομέα!
Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά!
Έχουν δικαιώματα πολιτικά!
Σμηνίτης ΜΕΤΕ Κ.N.
![]()
Η ΚΝΕ εκτός από ένα φαντάρο στην Ρόδο έχει κι ένα σμηνίτη κάπου στο στράτευμα.
Ο καταδρομεας έπεσε στα μαλακά με 20αρα μόνο κι όχι στρατοδικείο.
Ότι είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα κάθε φαντάρου να μεταφέρει τις πολιτικές του απόψεις μέσα στο στράτευμα.
Ότι η ένταση στο Αιγαίο οφείλεται σε επιχειρηματικά παζάρια.
Αφού δεν στείλανε στρατοδικείο το πρώτο τσουτσέκι πήρε θάρρος και το δεύτερο, αν το πρώτο είχε πάει για κάνα 3μηνο σε ΣΦ θα έσφιγγαν λίγο οι κώλοιί.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Πολιτική προπαγάνδα του ΚΚΕ είναι.
Γι αυτό έπρεπε να πάει στρατοδικείο ο καταδρομέας.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- NewModelArmy
Διαβαζεις την επιστολη του Κνιτη φανταρου και νομιζεις οτι οι ΗΠΑ εισεβαλαν στην Ουκρανια.ΟΙ λεξεις "Πουτιν" η "Ρωσια" δεν υπαρχουν μεσα.
Στην ουσία μας λέει ότι και ο Καρλ φον κλαουζεβιτς. Ο πόλεμος είναι η συνέχεια της πολιτικής με άλλα μέσα. Ο πόλεμος δεν είναι μια ανώμαλη κατάσταση αλλά η διόγκωση των ανταγωνιστών, το ποιος κάνει επίθεση και άμυνα είναι δευτερεύον, το κυρίαρχο είναι για ποιον γίνεται ο πόλεμος.NewModelArmy έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 11:56 Διαβαζεις την επιστολη του Κνιτη φανταρου και νομιζεις οτι οι ΗΠΑ εισεβαλαν στην Ουκρανια.ΟΙ λεξεις "Πουτιν" η "Ρωσια" δεν υπαρχουν μεσα.
- Ληστοσυμμορίτης
Ελδυκάριος τσακίζει το αφήγημα κασελομητσοτάκηδων
Ησυχία κάνουμε όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν σκοτώνονται
Το δίκιο χαραγμένο στων λαών τη μνήμη, νίκη στον αγώνα που δίνει η Παλαιστίνη. Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και εγώ να εκφράσω τη διαμαρτυρία μου για το φριχτό έγκλημα που διαπράττει το κράτος - δολοφόνος Ισραήλ σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Ταυτόχρονα, την αλληλεγγύη μου στον ηρωικό αγώνα του παλαιστινιακού λαού και στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον πλανήτη. Δηλώνω επίσης την αντίθεσή μου με την ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας και των ΕΔ σε αυτήν τη σφαγή, στους γενικότερους σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ - ΗΠΑ στην περιοχή μας.
Σε αντίθεση με την προσπάθεια που γίνεται από διάφορους καλοθελητές και πεφτοσυννεφάκηδες να μας πείσουν για το «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα», για έναν πόλεμο που ξεκίνησε τώρα, εμείς γνωρίζουμε για το διαχρονικό έγκλημα του κράτους - δολοφόνου με τη στήριξη των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ. Γνωρίζουμε ότι το έγκλημα αυτό διαρκεί πάνω από 7 δεκαετίες και έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια ξεριζωμένους. Μόνο τις τελευταίες βδομάδες η απαράδεκτη αυτή επέμβαση έχει οδηγήσει σε πάνω από 10.000 νεκρούς, ανάμεσά τους και 5.000 παιδιά. Μπροστά σε αυτό το έγκλημα ο καθένας από εμάς πρέπει να πάρει θέση. Και η θέση αυτή για μένα και άλλους στρατιώτες είναι με τον λαό και τη νεολαία της πατρίδας μας και όλου του κόσμου, που όπως εύστοχα γράφουν στα πανό τους οι χιλιάδες μαθητές και φοιτητές: «Ησυχία κάνουμε όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν σκοτώνονται».
Δεν συμβιβαζόμαστε με τις φριχτές σκηνές που λαμβάνουν χώρα στην Παλαιστίνη. Απεμπλοκή της χώρας μας από το μακελειό. Επιστροφή όλων των αποστολών των ΕΔ που βρίσκονται εκτός συνόρων. Να κλείσουν όλες οι βάσεις του ΝΑΤΟ στη χώρα μας, για να μη δοθεί καμία διευκόλυνση στους δολοφόνους των λαών.
Υπηρετούμε τη θητεία μας με στόχο την προστασία του λαού μας, των συνόρων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας, με σεβασμό στο δικαίωμα του κάθε λαού να έχει πατρίδα και να ζει με αξιοπρέπεια σε αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν υπηρετούμε τη θητεία μας για να διευκολύνουμε τους μακελάρηδες των λαών, πολιτική που ακολουθούν όλες διαχρονικά οι κυβερνήσεις. Πολιτική που από τη μία οδηγεί σε εγκλήματα σε βάρος άλλων λαών και από την άλλη καθιστά τον λαό μας στόχο αντιποίνων.
Ενώνω με τη σειρά μου τη φωνή μου με τους λαούς όλου του κόσμου και φωνάζω: Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά.
Καταγγέλλω την ισραηλινή επίθεση και τη στάση της κυβέρνησης, που έφτασε στο σημείο να απορρίψει ακόμα και την κατάπαυση πυρός.
Διαμαρτύρομαι απερίφραστα για την εμπλοκή της χώρας μας και σε αυτό το μακέλεμα. Εδώ και τώρα να σταματήσει η εμπλοκή των ελληνικών ΕΔ σε αποστολές εκτός συνόρων, η παροχή διευκολύνσεων, βάσεων.
Αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης στα όρια του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Τέλος, διαμαρτύρομαι για τις πρακτικές στελεχών του 6ου ΕΤΕΘ Ρόδου, που εξαπέλυσαν απειλές απέναντι στον στρατευμένο Νικόλα Φάσσα, επειδή εξέφρασε τη διαμαρτυρία του με επιστολή του, όπως έχει κάθε δικαίωμα, για τη γενοκτονία σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ. Εκφράζω την αλληλεγγύη μου. Οι νέοι στρατευμένοι συνεχίζουμε να έχουμε όλα τα πολιτικά δικαιώματα που είχαμε και πριν τη θητεία μας. Δεν μπορούν να μας φιμώσουν.
ΥΓ. Για μένα και πολλούς ακόμα στρατιώτες που υπηρετούμε τη θητεία μας, σύμμαχος δεν είναι το κράτος - τρομοκράτης, είναι ο λαός που γίνεται αντάρτης!
https://www.rizospastis.gr/page.do?publ ... &pageNo=22
Ησυχία κάνουμε όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν σκοτώνονται
Το δίκιο χαραγμένο στων λαών τη μνήμη, νίκη στον αγώνα που δίνει η Παλαιστίνη. Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και εγώ να εκφράσω τη διαμαρτυρία μου για το φριχτό έγκλημα που διαπράττει το κράτος - δολοφόνος Ισραήλ σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Ταυτόχρονα, την αλληλεγγύη μου στον ηρωικό αγώνα του παλαιστινιακού λαού και στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον πλανήτη. Δηλώνω επίσης την αντίθεσή μου με την ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας και των ΕΔ σε αυτήν τη σφαγή, στους γενικότερους σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ - ΗΠΑ στην περιοχή μας.
Σε αντίθεση με την προσπάθεια που γίνεται από διάφορους καλοθελητές και πεφτοσυννεφάκηδες να μας πείσουν για το «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα», για έναν πόλεμο που ξεκίνησε τώρα, εμείς γνωρίζουμε για το διαχρονικό έγκλημα του κράτους - δολοφόνου με τη στήριξη των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ. Γνωρίζουμε ότι το έγκλημα αυτό διαρκεί πάνω από 7 δεκαετίες και έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια ξεριζωμένους. Μόνο τις τελευταίες βδομάδες η απαράδεκτη αυτή επέμβαση έχει οδηγήσει σε πάνω από 10.000 νεκρούς, ανάμεσά τους και 5.000 παιδιά. Μπροστά σε αυτό το έγκλημα ο καθένας από εμάς πρέπει να πάρει θέση. Και η θέση αυτή για μένα και άλλους στρατιώτες είναι με τον λαό και τη νεολαία της πατρίδας μας και όλου του κόσμου, που όπως εύστοχα γράφουν στα πανό τους οι χιλιάδες μαθητές και φοιτητές: «Ησυχία κάνουμε όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν σκοτώνονται».
Δεν συμβιβαζόμαστε με τις φριχτές σκηνές που λαμβάνουν χώρα στην Παλαιστίνη. Απεμπλοκή της χώρας μας από το μακελειό. Επιστροφή όλων των αποστολών των ΕΔ που βρίσκονται εκτός συνόρων. Να κλείσουν όλες οι βάσεις του ΝΑΤΟ στη χώρα μας, για να μη δοθεί καμία διευκόλυνση στους δολοφόνους των λαών.
Υπηρετούμε τη θητεία μας με στόχο την προστασία του λαού μας, των συνόρων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας, με σεβασμό στο δικαίωμα του κάθε λαού να έχει πατρίδα και να ζει με αξιοπρέπεια σε αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν υπηρετούμε τη θητεία μας για να διευκολύνουμε τους μακελάρηδες των λαών, πολιτική που ακολουθούν όλες διαχρονικά οι κυβερνήσεις. Πολιτική που από τη μία οδηγεί σε εγκλήματα σε βάρος άλλων λαών και από την άλλη καθιστά τον λαό μας στόχο αντιποίνων.
Ενώνω με τη σειρά μου τη φωνή μου με τους λαούς όλου του κόσμου και φωνάζω: Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά.
Καταγγέλλω την ισραηλινή επίθεση και τη στάση της κυβέρνησης, που έφτασε στο σημείο να απορρίψει ακόμα και την κατάπαυση πυρός.
Διαμαρτύρομαι απερίφραστα για την εμπλοκή της χώρας μας και σε αυτό το μακέλεμα. Εδώ και τώρα να σταματήσει η εμπλοκή των ελληνικών ΕΔ σε αποστολές εκτός συνόρων, η παροχή διευκολύνσεων, βάσεων.
Αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης στα όρια του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Τέλος, διαμαρτύρομαι για τις πρακτικές στελεχών του 6ου ΕΤΕΘ Ρόδου, που εξαπέλυσαν απειλές απέναντι στον στρατευμένο Νικόλα Φάσσα, επειδή εξέφρασε τη διαμαρτυρία του με επιστολή του, όπως έχει κάθε δικαίωμα, για τη γενοκτονία σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ. Εκφράζω την αλληλεγγύη μου. Οι νέοι στρατευμένοι συνεχίζουμε να έχουμε όλα τα πολιτικά δικαιώματα που είχαμε και πριν τη θητεία μας. Δεν μπορούν να μας φιμώσουν.
ΥΓ. Για μένα και πολλούς ακόμα στρατιώτες που υπηρετούμε τη θητεία μας, σύμμαχος δεν είναι το κράτος - τρομοκράτης, είναι ο λαός που γίνεται αντάρτης!
https://www.rizospastis.gr/page.do?publ ... &pageNo=22
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης
η Αμαλία Παπασωτηρίου, εν ενεργεία Αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας, σημείωσε ανάμεσα σε άλλα:
Σήμερα και από δω, δηλώνω ότι αρνούμαι να μπω κάτω από τις σημαίες τους. Πρέπει άφοβα να σπάσουμε τα δεσμά του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η συμμετοχή μας στους πολέμους τους δεν ταιριάζει ούτε σε μένα, ούτε στους συναδέλφους μου, ούτε σε κανέναν στρατευμένο νέο των ενόπλων δυνάμεων. Η ΝΑΤΟική σημαία είναι η σημαία των λύκων, που μπροστά στα συμφέροντα που εκπροσωπούν, τσαλαπατούν αδίστακτα την ανθρώπινη υπόσταση. Είναι βαμμένη με αίμα εκατομμυρίων αθώων αμάχων, γυναικών και παιδιών.
Εμείς έχουμε σημαία, είναι η ελληνική και είναι τιμημένη στους αγώνες του λαού μας, στον αγώνα για την αποτίναξη του γερμανικού ζυγού. Έναν αγώνα, όπου συμμετείχαν χιλιάδες στρατιωτικοί που συστρατεύθηκαν μαζί του στην εθνική αντίσταση.
- Ληστοσυμμορίτης
Ως γυναίκα και μητέρα, κατανοώ απόλυτα τις μανάδες όλων αυτών των συναδέλφων. Εδώ και τώρα η φρεγάτα “Ύδρα” να επιστρέψει στα ελληνικά χωρικά ύδατα, κανένας στρατιωτικός έξω από τα σύνορα της χώρας.

Δηλώνω αντίθετη στην με οποιοδήποτε τρόπο συμμετοχή μου στην υλοποίηση, διευκόλυνση των εγκληματικών δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρνούμαι να γίνω συνεργός στο αιματοκύλισμα των λαών, οπουδήποτε στον κόσμο σχεδιάζουν οι πραγματικοί τρομοκράτες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, τα επιτελεία του ΝΑΤΟ και τα διευθυντήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είμαι αντίθετη σε έναν τέτοιο πόλεμο. Δεν μου το επιτρέπει η συνείδησή μου να πορευτώ αλλιώς, δεν μου το επιτρέπει η συναίσθηση του χρέους μου απέναντι στην ίδια τη ζωή μου και τη ζωή των παιδιών μου, τις ρίζες μου που βρίσκονται άρρηκτα δεμένες με τα σπλάχνα αυτού του λαού, όπως και της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων μου. Αυτό από μόνο του με τοποθετεί στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Βρίσκομαι στην ίδια πλευρά με χιλιάδες αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για να μην γίνει η χώρα μου πεδίο βολής φτηνό που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι.
Γι' αυτό σήμερα ο κάθε άνθρωπος ας αναρωτηθεί “κι εγώ τι έκανα για να εμποδίσω όλα αυτά τα πολεμοκάπηλα σχέδια που εξελίσσονται γύρω μας;” και αν πραγματικά ο καθένας μας επιλέξει τη θέση υπεράσπισης των συμφερόντων του λαού, αν όλοι οι τίμιοι άνθρωποι συνενωθούν, τότε θα διαφυλάξουμε την ειρήνη, θα υπερασπιστούμε την ευτυχία των παιδιών μας, την ευτυχία και την ευημερία των λαών. Σας ευχαριστώ».

Δηλώνω αντίθετη στην με οποιοδήποτε τρόπο συμμετοχή μου στην υλοποίηση, διευκόλυνση των εγκληματικών δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρνούμαι να γίνω συνεργός στο αιματοκύλισμα των λαών, οπουδήποτε στον κόσμο σχεδιάζουν οι πραγματικοί τρομοκράτες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, τα επιτελεία του ΝΑΤΟ και τα διευθυντήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είμαι αντίθετη σε έναν τέτοιο πόλεμο. Δεν μου το επιτρέπει η συνείδησή μου να πορευτώ αλλιώς, δεν μου το επιτρέπει η συναίσθηση του χρέους μου απέναντι στην ίδια τη ζωή μου και τη ζωή των παιδιών μου, τις ρίζες μου που βρίσκονται άρρηκτα δεμένες με τα σπλάχνα αυτού του λαού, όπως και της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων μου. Αυτό από μόνο του με τοποθετεί στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Βρίσκομαι στην ίδια πλευρά με χιλιάδες αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για να μην γίνει η χώρα μου πεδίο βολής φτηνό που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι.
Γι' αυτό σήμερα ο κάθε άνθρωπος ας αναρωτηθεί “κι εγώ τι έκανα για να εμποδίσω όλα αυτά τα πολεμοκάπηλα σχέδια που εξελίσσονται γύρω μας;” και αν πραγματικά ο καθένας μας επιλέξει τη θέση υπεράσπισης των συμφερόντων του λαού, αν όλοι οι τίμιοι άνθρωποι συνενωθούν, τότε θα διαφυλάξουμε την ειρήνη, θα υπερασπιστούμε την ευτυχία των παιδιών μας, την ευτυχία και την ευημερία των λαών. Σας ευχαριστώ».
- Ληστοσυμμορίτης
- Ληστοσυμμορίτης
- Frappezitis
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ.Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ....της Νατοϊκής "αριστεράς"!
Ζήτησε την δίωξη φαντάρου που μίλησε στην συγκέντρωση του ΚΚΕ για την Παλαιστίνη!
Η Χ.Α. ζεί!
Ζήτησε την δίωξη φαντάρου που μίλησε στην συγκέντρωση του ΚΚΕ για την Παλαιστίνη!
Η Χ.Α. ζεί!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Αυτό το "φαντάρος" είναι απαίσιο. Στρατιώτες είναι.Fluffy έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 05:54 Καταδρομέας από Ρόδο: Έχουμε ευθύνη να παλέψουμε απέναντι στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
-