!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣΟΚ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: ΣΟΚ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ST48410 έγραψε: 08 Δεκ 2021, 23:33
Kauldron έγραψε: 08 Δεκ 2021, 23:31 Έπρεπε να πεί την ατάκα του, και την είπε.
Να ξέρεις πάντως ότι έχετε κουράσει και θα το βλέπεις αυτό στις αντιδράσεις των άλλων. Και καλά ο Kady. Δεν νομίζω ότι πιστεύει λέξη. Εσύ πάλι γιατί;
Εμείς ή οι βλάκες της κυβέρνησης που κυνηγάνε τον κόσμο με πρόστιμα για να κάνουν το μπόλι?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Kauldron έγραψε: 08 Δεκ 2021, 22:45 Βούβα απ' τα μπολιασμένα δουλικά.
Τα φορεια με τις εισαγωγές σας λένε κάτι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

Chainis έγραψε: 08 Δεκ 2021, 23:29 Το να είχε πάει με φορείο όπως έφυγε δεν παίζει ε;
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 08 Δεκ 2021, 22:59
Έχουμε πιο σοβαρά θέματα, όπως το τρομακτικό φάρμακο που ακούει στο όνομα παρακεταμόλη. Μόνο στην Αμερική κάθε χρόνο, 56.000 στα επείγοντα, 2500 θα νοσηλευτουν και 500 θα πεθάνουν από αυτό.
Μην ξαναπάρεις ντεπόν. Ποτέ. Σώσε τον εαυτό σου.
Είναι σαν να συζητάμε για την επίδραση ενός ποτηριού κρασιού τον μήνα κι εσύ να αντιπαραθέτεις νοσηλείες και θανάτους από δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Γυρνάς και μου λες «τον βλέπεις αυτόν που πήγε στο νοσοκομείο από δηλητηρίαση από αλκοόλ; Είναι κάτι που μπορεί να σου συμβεί κι εσένα, οποιαδήποτε στιγμή πιεις έστω κι ένα ποτήρι κρασί».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Η κοπελα ειχε ενα τροχαιο 200 μετρα παρακατω,εφτασαν εκει με το φορειο και τη ρωτησαν αν εχει κανει την τριτη δοση,αυτη απαντησε αρνητικα,ετσι την πηγαν φορτωμενη για ενα μπουστερ στα γρηγορα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Naida έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:04
Τα φορεια με τις εισαγωγές σας λένε κάτι;
Οχι.
Ούτε τα 100 φορεία με πτώματα τη μέρα που πάνε νεκροτομείο.
Συγκλονίστηκε από τον άλλο που έκανε βαβα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

hellegennes έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:33
Έχουμε πιο σοβαρά θέματα, όπως το τρομακτικό φάρμακο που ακούει στο όνομα παρακεταμόλη. Μόνο στην Αμερική κάθε χρόνο, 56.000 στα επείγοντα, 2500 θα νοσηλευτουν και 500 θα πεθάνουν από αυτό.
Είναι σαν να συζητάμε για την επίδραση ενός ποτηριού κρασιού τον μήνα κι εσύ να αντιπαραθέτεις νοσηλείες και θανάτους από δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Γυρνάς και μου λες «τον βλέπεις αυτόν που πήγε στο νοσοκομείο από δηλητηρίαση από αλκοόλ; Είναι κάτι που μπορεί να σου συμβεί κι εσένα, οποιαδήποτε στιγμή πιεις έστω κι ένα ποτήρι κρασί».
Σημερα το μεσημερι ηπια μονο ενα ποτηρι κρασι(ποτε δεν σταματαω στο 1 οποτε ξεκιναω,το range ειναι 3-7) και με επιασε δυνατος πονοκεφαλος μετα απο 3-4 ωρες(σχεδον ποτε δεν εχω πονοκεφαλο) και αναγκαστηκα να παρω ντεπον(ειχα να παρω χρονια).Και επειδη δεν πιστευω στις συμπτωσεις,πιστευεις οτι σας μετεφερα τηλεπαθητικα το γεγονος και γι αυτο κανατε τη συγκεκριμενη συζητηση;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καdy

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:50
με συγκλονιζουν πολυ οι νεκροι κοβιντ,αν και δεν ξερω ουτε εναν που να χει πεθανει απο αυτον
εχεις μηπως προχειρα τα ονοματα τους?των ''100 νεκρων''?
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Καdy έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:52
με συγκλονιζουν πολυ οι νεκροι κοβιντ,αν και δεν ξερω ουτε εναν που να χει πεθανει απο αυτον

Φίλε το χάνεις στο τρολινγκ.
Αυτό έπαιζε δυνατή τρολια Μάρτιο του 20
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

GoBack έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:51
hellegennes έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:33

Σημερα το μεσημερι ηπια μονο ενα ποτηρι κρασι(ποτε δεν σταματαω στο 1 οποτε ξεκιναω,το range ειναι 3-7) και με επιασε δυνατος πονοκεφαλος μετα απο 3-4 ωρες(σχεδον ποτε δεν εχω πονοκεφαλο) και αναγκαστηκα να παρω ντεπον(ειχα να παρω χρονια).Και επειδη δεν πιστευω στις συμπτωσεις,πιστευεις οτι σας μετεφερα τηλεπαθητικα το γεγονος και γι αυτο κανατε τη συγκεκριμενη συζητηση;
Στανταράκι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Καdy

νταξει,παραδεξου πως δεν εχεις ουτε ενα ονομα απο τους ''100 νεκρους κοβιντ'' :102:
βαλε κι αλλα μηδενικα τοτε και καντους 10000 :e045:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

GoBack έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:51 Σημερα το μεσημερι ηπια μονο ενα ποτηρι κρασι(ποτε δεν σταματαω στο 1 οποτε ξεκιναω,το range ειναι 3-7) και με επιασε δυνατος πονοκεφαλος μετα απο 3-4 ωρες(σχεδον ποτε δεν εχω πονοκεφαλο) και αναγκαστηκα να παρω ντεπον(ειχα να παρω χρονια).Και επειδη δεν πιστευω στις συμπτωσεις,πιστευεις οτι σας μετεφερα τηλεπαθητικα το γεγονος και γι αυτο κανατε τη συγκεκριμενη συζητηση;
Κάτι λάθος καταλαβαίνεις με τις συσχετίσεις δυνάμεων. Εγώ σού μετέφερα τηλεπαθητικά την συζήτηση που ήταν να κάνουμε, ώρες πριν συμβεί αυτή η συζήτηση και οδήγησαν την ζωή σου σ' αυτήν την ροή πραγμάτων με αυθυποβολή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:53
Καdy έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:52

Φίλε το χάνεις στο τρολινγκ.
Αυτό έπαιζε δυνατή τρολια Μάρτιο του 20
Tι λε ρε; Εμένα με πήραν από το νοσοκομείο και μου είπαν να χρεώσουν το θάνατο του πατέρα μου (Απρίλιο '19) στον κορωνοιό, τους λέω "ρε παιδιά, ο κοβιντ ξεκίνησε ένα χρόνο μετά" και μου είπαν ότι θα στείλουν μπραβους και τελικά δέχτηκα.
Ζήτησα εκταφή και τελικά ανακάλυψα έναν σωλήνα στο σκελετό του γέρου μου. Πήρα τον Αντωνιάδη τηλέφωνο "τον είχαν διασωληνωσει" μου λέει.
Ρε τους πουστηδοι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Πολυ δυνατη σημειολογικα η εικονα του φορειου: οχι μονο επειδη συνδεεται με το μπολι αλλα και επειδη την αγνοησε επιδεικτικα ο τηλεπαρουσιαστης. Θα ελεγε κανεις οτι οι ιδιοι οι θεοι μας εστειλαν την εικονα αυτη σαν οιωνο. Και ο οιωνος περα απο το προφανες μηνυμα προειδοποιησε και για τη σταση των μεσων μαζικης αποβλακωσης.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”