Εμείς ή οι βλάκες της κυβέρνησης που κυνηγάνε τον κόσμο με πρόστιμα για να κάνουν το μπόλι?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΟΚ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΣΟΚ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τα φορεια με τις εισαγωγές σας λένε κάτι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Είναι σαν να συζητάμε για την επίδραση ενός ποτηριού κρασιού τον μήνα κι εσύ να αντιπαραθέτεις νοσηλείες και θανάτους από δηλητηρίαση από αλκοόλ.Otto Weininger έγραψε: 08 Δεκ 2021, 22:59Έχουμε πιο σοβαρά θέματα, όπως το τρομακτικό φάρμακο που ακούει στο όνομα παρακεταμόλη. Μόνο στην Αμερική κάθε χρόνο, 56.000 στα επείγοντα, 2500 θα νοσηλευτουν και 500 θα πεθάνουν από αυτό.
Μην ξαναπάρεις ντεπόν. Ποτέ. Σώσε τον εαυτό σου.
Γυρνάς και μου λες «τον βλέπεις αυτόν που πήγε στο νοσοκομείο από δηλητηρίαση από αλκοόλ; Είναι κάτι που μπορεί να σου συμβεί κι εσένα, οποιαδήποτε στιγμή πιεις έστω κι ένα ποτήρι κρασί».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η κοπελα ειχε ενα τροχαιο 200 μετρα παρακατω,εφτασαν εκει με το φορειο και τη ρωτησαν αν εχει κανει την τριτη δοση,αυτη απαντησε αρνητικα,ετσι την πηγαν φορτωμενη για ενα μπουστερ στα γρηγορα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Οχι.
Ούτε τα 100 φορεία με πτώματα τη μέρα που πάνε νεκροτομείο.
Συγκλονίστηκε από τον άλλο που έκανε βαβα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Σημερα το μεσημερι ηπια μονο ενα ποτηρι κρασι(ποτε δεν σταματαω στο 1 οποτε ξεκιναω,το range ειναι 3-7) και με επιασε δυνατος πονοκεφαλος μετα απο 3-4 ωρες(σχεδον ποτε δεν εχω πονοκεφαλο) και αναγκαστηκα να παρω ντεπον(ειχα να παρω χρονια).Και επειδη δεν πιστευω στις συμπτωσεις,πιστευεις οτι σας μετεφερα τηλεπαθητικα το γεγονος και γι αυτο κανατε τη συγκεκριμενη συζητηση;hellegennes έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:33Είναι σαν να συζητάμε για την επίδραση ενός ποτηριού κρασιού τον μήνα κι εσύ να αντιπαραθέτεις νοσηλείες και θανάτους από δηλητηρίαση από αλκοόλ.Otto Weininger έγραψε: 08 Δεκ 2021, 22:59Έχουμε πιο σοβαρά θέματα, όπως το τρομακτικό φάρμακο που ακούει στο όνομα παρακεταμόλη. Μόνο στην Αμερική κάθε χρόνο, 56.000 στα επείγοντα, 2500 θα νοσηλευτουν και 500 θα πεθάνουν από αυτό.
Γυρνάς και μου λες «τον βλέπεις αυτόν που πήγε στο νοσοκομείο από δηλητηρίαση από αλκοόλ; Είναι κάτι που μπορεί να σου συμβεί κι εσένα, οποιαδήποτε στιγμή πιεις έστω κι ένα ποτήρι κρασί».
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
με συγκλονιζουν πολυ οι νεκροι κοβιντ,αν και δεν ξερω ουτε εναν που να χει πεθανει απο αυτονΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:50
εχεις μηπως προχειρα τα ονοματα τους?των ''100 νεκρων''?
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καdy έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:52με συγκλονιζουν πολυ οι νεκροι κοβιντ,αν και δεν ξερω ουτε εναν που να χει πεθανει απο αυτονΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:50
Φίλε το χάνεις στο τρολινγκ.
Αυτό έπαιζε δυνατή τρολια Μάρτιο του 20
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Στανταράκι.GoBack έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:51Σημερα το μεσημερι ηπια μονο ενα ποτηρι κρασι(ποτε δεν σταματαω στο 1 οποτε ξεκιναω,το range ειναι 3-7) και με επιασε δυνατος πονοκεφαλος μετα απο 3-4 ωρες(σχεδον ποτε δεν εχω πονοκεφαλο) και αναγκαστηκα να παρω ντεπον(ειχα να παρω χρονια).Και επειδη δεν πιστευω στις συμπτωσεις,πιστευεις οτι σας μετεφερα τηλεπαθητικα το γεγονος και γι αυτο κανατε τη συγκεκριμενη συζητηση;hellegennes έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:33Είναι σαν να συζητάμε για την επίδραση ενός ποτηριού κρασιού τον μήνα κι εσύ να αντιπαραθέτεις νοσηλείες και θανάτους από δηλητηρίαση από αλκοόλ.Otto Weininger έγραψε: 08 Δεκ 2021, 22:59
Έχουμε πιο σοβαρά θέματα, όπως το τρομακτικό φάρμακο που ακούει στο όνομα παρακεταμόλη. Μόνο στην Αμερική κάθε χρόνο, 56.000 στα επείγοντα, 2500 θα νοσηλευτουν και 500 θα πεθάνουν από αυτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
νταξει,παραδεξου πως δεν εχεις ουτε ενα ονομα απο τους ''100 νεκρους κοβιντ''
βαλε κι αλλα μηδενικα τοτε και καντους 10000
βαλε κι αλλα μηδενικα τοτε και καντους 10000
- hellegennes
Κάτι λάθος καταλαβαίνεις με τις συσχετίσεις δυνάμεων. Εγώ σού μετέφερα τηλεπαθητικά την συζήτηση που ήταν να κάνουμε, ώρες πριν συμβεί αυτή η συζήτηση και οδήγησαν την ζωή σου σ' αυτήν την ροή πραγμάτων με αυθυποβολή.GoBack έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:51 Σημερα το μεσημερι ηπια μονο ενα ποτηρι κρασι(ποτε δεν σταματαω στο 1 οποτε ξεκιναω,το range ειναι 3-7) και με επιασε δυνατος πονοκεφαλος μετα απο 3-4 ωρες(σχεδον ποτε δεν εχω πονοκεφαλο) και αναγκαστηκα να παρω ντεπον(ειχα να παρω χρονια).Και επειδη δεν πιστευω στις συμπτωσεις,πιστευεις οτι σας μετεφερα τηλεπαθητικα το γεγονος και γι αυτο κανατε τη συγκεκριμενη συζητηση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Tι λε ρε; Εμένα με πήραν από το νοσοκομείο και μου είπαν να χρεώσουν το θάνατο του πατέρα μου (Απρίλιο '19) στον κορωνοιό, τους λέω "ρε παιδιά, ο κοβιντ ξεκίνησε ένα χρόνο μετά" και μου είπαν ότι θα στείλουν μπραβους και τελικά δέχτηκα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:53Καdy έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:52με συγκλονιζουν πολυ οι νεκροι κοβιντ,αν και δεν ξερω ουτε εναν που να χει πεθανει απο αυτονΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:50
Φίλε το χάνεις στο τρολινγκ.
Αυτό έπαιζε δυνατή τρολια Μάρτιο του 20
Ζήτησα εκταφή και τελικά ανακάλυψα έναν σωλήνα στο σκελετό του γέρου μου. Πήρα τον Αντωνιάδη τηλέφωνο "τον είχαν διασωληνωσει" μου λέει.
Ρε τους πουστηδοι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Πολυ δυνατη σημειολογικα η εικονα του φορειου: οχι μονο επειδη συνδεεται με το μπολι αλλα και επειδη την αγνοησε επιδεικτικα ο τηλεπαρουσιαστης. Θα ελεγε κανεις οτι οι ιδιοι οι θεοι μας εστειλαν την εικονα αυτη σαν οιωνο. Και ο οιωνος περα απο το προφανες μηνυμα προειδοποιησε και για τη σταση των μεσων μαζικης αποβλακωσης.
.
.
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση