Ο μόνος που ΔΕΝ το κάνει αυτό και τον έχουν όλοι αντιπαθησει είναι εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝAlienWay έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:37Χίλιες φορές αυτό, παρά να παίρνω την έγκριση του εκάστοτε κόμματος για το πώς θα εκφραστώ για ένα οποιοδήποτε έγκλημα.Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:34Όχι δεν έχουν την ίδια μούρη γιατί το ένα έγκλημα είναι πολύ χειρότερο από το άλλο. Ακόμα και στο ίδιο έγκλημα διαφέρουν μεταξύ τους αυτοί που το πράττουν. Αυτό που λες είναι μία βαριεστημένη και αυτάρεσκη θέση του κριτή των πάντων από την βολική καρέκλα του.AlienWay έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:30
Ναι, αλλά υπερέχει η ιδιότητα του ανθρώπου. Οταν κάποιος είναι καφρικός εγκληματίας και επικίνδυνος, καλό είναι να εκφραζόμαστε και να προβληματιζόμαστε ελεύθερα για την πάρτη του. Οχι να εξετάζουμε τη φυλή, το φύλο και το πολιτικό του φρόνημα. Για εμένα, οι δολοφόνοι και οι βιαστές, έχουν όλοι την ίδια μούρη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σχετικά με την υπόθεση βιασμού στη Λάρισα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σχετικά με την υπόθεση βιασμού στη Λάρισα
Βγήκαν μαζί δεν ήταν στο αυτοκίνητο. Ενδεχομένως να την επέστρεφε σπίτι της.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Πουτανα μέχρι εκεί που δεν παίρνει αγαπητή μου.Naida έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:35Είναι αξία φτυσιματος και πουτανα επειδή βγήκε για ποτό με τους συναδέλφους της;stergiosbik έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:23Για κοιταξου στον καθρέφτη και μετά έλα να μας πεις ποιος ξεπλένει ποιον.Naida έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:15
Όχι όλοι οι άντρες. Αυτοί που είναι τομάρια, βιαστες, δολοφόνοι είναι αυτό που είναι και έτσι τους κατονομαζω. Εσύ τους ξεπλένεις.
Μάλλον άλλος έχει προβληματάκι με το γυναικείο φύλο σε σημείο να ξεπλένει πιθανούς εγκληματίες και όχι εγώ με το αντρικό φύλο.
Η εν λόγω "κυρία" είναι άξια φτυσιματος και χλευασμού.
Παντρεμένη που δεν σεβάστηκε τα παιδια της και τον άντρα της και έτρεχε στα ερημικά παράλια για "ποτάκι" με άλλον άντρα.
Στον δικό σου αξιακο κώδικα δεν ξέρω που την κατατάσσεις αυτην αλλά στον δικό μου κατατασσεται στις πουτανες.
Αν ο άλλος οντως την βίασε να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.
Όμως δεν θα κρίνω εγώ κι εσύ αν τελικά βιάστηκε ή όχι.![]()
Αν εσύ θεωρείς ότι δεν είναι,μάλλον ο πήχης των αξιών σου είναι εξαιρετικά χαμηλός.
Κατά τ άλλα έχω εγώ θέμα με το αντρικό φύλοstergiosbik έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:44Πουτανα μέχρι εκεί που δεν παίρνει αγαπητή μου.Naida έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:35Είναι αξία φτυσιματος και πουτανα επειδή βγήκε για ποτό με τους συναδέλφους της;stergiosbik έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:23
Για κοιταξου στον καθρέφτη και μετά έλα να μας πεις ποιος ξεπλένει ποιον.
Η εν λόγω "κυρία" είναι άξια φτυσιματος και χλευασμού.
Παντρεμένη που δεν σεβάστηκε τα παιδια της και τον άντρα της και έτρεχε στα ερημικά παράλια για "ποτάκι" με άλλον άντρα.
Στον δικό σου αξιακο κώδικα δεν ξέρω που την κατατάσσεις αυτην αλλά στον δικό μου κατατασσεται στις πουτανες.
Αν ο άλλος οντως την βίασε να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.
Όμως δεν θα κρίνω εγώ κι εσύ αν τελικά βιάστηκε ή όχι.![]()
Αν εσύ θεωρείς ότι δεν είναι,μάλλον ο πήχης των αξιών σου είναι εξαιρετικά χαμηλός.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ δεν μίλησα για καμία έγκριση. Κρίνω απόψεις. Λέω ότι δεν είναι όλα ίσωμα.AlienWay έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:37Χίλιες φορές αυτό, παρά να παίρνω την έγκριση του εκάστοτε κόμματος για το πώς θα εκφραστώ για ένα οποιοδήποτε έγκλημα.Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:34Όχι δεν έχουν την ίδια μούρη γιατί το ένα έγκλημα είναι πολύ χειρότερο από το άλλο. Ακόμα και στο ίδιο έγκλημα διαφέρουν μεταξύ τους αυτοί που το πράττουν. Αυτό που λες είναι μία βαριεστημένη και αυτάρεσκη θέση του κριτή των πάντων από την βολική καρέκλα του.AlienWay έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:30
Ναι, αλλά υπερέχει η ιδιότητα του ανθρώπου. Οταν κάποιος είναι καφρικός εγκληματίας και επικίνδυνος, καλό είναι να εκφραζόμαστε και να προβληματιζόμαστε ελεύθερα για την πάρτη του. Οχι να εξετάζουμε τη φυλή, το φύλο και το πολιτικό του φρόνημα. Για εμένα, οι δολοφόνοι και οι βιαστές, έχουν όλοι την ίδια μούρη.
Δεύτερον, κακώς το εστιάζεις σε κόμματα. ιδεολογίες είναι και πακέτα και τρόποι σκέψης. Στοχεύουν στο να ικανοποιούν θυμικά και εγωισμούς συναρτήσει πάντα του μεγαλύτερου βαθμού βολέματος, υποκρισίας και γλειψίματος. Βόλεμα ως προς την τεμπελιά να σκεφτούμε και τη δυσφορία που μπορεί να προκληθεί από το ταρακούνημα της θέσης όταν διαπιστώνουμε ότι μας αφορά καθώς αναγκαστικά θα πρέπει να μπούμε στη θέση κάποιου εμπλεκόμενου στα γεγονότα (γενικά). Υποκρισία καθώς είμαστε τόσο ακαλλιέργητοι που θεωρούμε ότι αρκεί να φαίνεσαι και όχι να είσαι (καλός και σωστός). Γλείψιμο της εκάστοτε και της κάθε εξουσίας που προωθεί ή επιβάλει συγκεκριμένους τρόπους σκέψης.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Νάιδα,κούλαρε λίγο.Naida έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:07Να τος ο πρώτος ξεπλενης.stergiosbik έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:05Ελα,τώρα μην λέμε μαλακίες.Naida έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 14:38 Κάτσε να καταφτάσουν οι ξεπλενηδες
"αυτή γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο, γιατί βγήκε μαζί του, το μετάνιωσε και θέλει να τον εκδικηθεί κτλ κτλ"
Τα σχόλια που έβαλε ο big chief ενδεικτικά του τρόπου σκέψεις αρκετών και εδώ μέσα.
Το ότι πήγε για να γαμηθει μαζί του είναι σίγουρο.
Τώρα το τι έπαιξε και φτάσανε να τον καταγγείλει για βιασμό είναι άλλο.
Μπορεί να μετάνιωσε,να μην ήθελε τελικά να πηδηχτει και ο άλλος όντως να την βίασε.
Μπορεί να γαμηθηκαν,ο άλλος να μην της έκανε κάποιο χατηρι που ήθελε και για εκδίκηση να τον κατήγγειλε.
Χίλια δυο μπορεί.
Δουλειά του δικαστηρίου είναι να το βρει.
Αλλά μη μας το παίζετε οσίες Μαρίες.
Η δουλειά ξεκίνησε για γαμησι.
Έμαθα κι εγώ ποια είναι και ποιος είναι.Η πόλη είναι μικρή.
Για γαμήσι πήγαν,όλοι το ξέρουν αυτό.
Δεν γίνεται να είναι όλες οι γυναίκες οσίες,όπως το έχεις στο μυαλό σου.
Το χειρότερο είναι ότι ήξερε από πριν με ποιον μαλάκα πάει να μπλέξει.
Και γιατί τον λες μαλάκα;BigChiefWahoo έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 16:00Νάιδα,κούλαρε λίγο.Naida έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:07Να τος ο πρώτος ξεπλενης.stergiosbik έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:05
Ελα,τώρα μην λέμε μαλακίες.
Μπορεί να μετάνιωσε,να μην ήθελε τελικά να πηδηχτει και ο άλλος όντως να την βίασε.
Μπορεί να γαμηθηκαν,ο άλλος να μην της έκανε κάποιο χατηρι που ήθελε και για εκδίκηση να τον κατήγγειλε.
Χίλια δυο μπορεί.
εκεινο που προσπαθει να σας πει η ναιδα ειναι οτι μπορει να ηθελε πριν αλλα απο την στιγμη που ειπε το στοπ και ο αλλος συνεχισε ειναι βιασμος
Κάτσε ρε συ μπιγκ τσιφ. Έφερες μια είδηση που περιγράφει μια περίπτωση βιασμού. Σε τι ακριβώς να κουλαρω;BigChiefWahoo έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 16:00Νάιδα,κούλαρε λίγο.Naida έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:07Να τος ο πρώτος ξεπλενης.stergiosbik έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:05
Ελα,τώρα μην λέμε μαλακίες.
Χίλια δυο μπορεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακριβώς. Είναι βιασμός. Εκτός κι αν το να σου πει η άλλη δεν θέλω να συνεχίσουμε δεν σημαίνει τίποτα για σένα.nemo έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 16:06 εκεινο που προσπαθει να σας πει η ναιδα ειναι οτι μπορει να ηθελε πριν αλλα απο την στιγμη που ειπε το στοπ και ο αλλος συνεχισε ειναι βιασμος
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αφου τα ιδια θα πειτε παλι γιατι δεν το αφηνετε ως νημα κουτσομπολιου αποκλειστικα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αυτό είναι μαλακία από μόνο του. Υπάρχει και η άποψη ότι μπορεί να γαμάς κανονικά κι ότι αν της έρθει φλασιά κατά τη διάρκεια να σου πει όχι εσύ πρέπει να τον βγάλεις. Για εξωγήινους μπορεί να είναι σωστό. Για τον φυσιολογικό άνθρωπο όχι.nemo έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 16:06 εκεινο που προσπαθει να σας πει η ναιδα ειναι οτι μπορει να ηθελε πριν αλλα απο την στιγμη που ειπε το στοπ και ο αλλος συνεχισε ειναι βιασμος
Και ναι σε τέτοια θέματα μπορείς να αναφερθείς στο πόσο καριόλες είναι κάποιες.
Και ο άντρας αν δεν μπορέσει να κρατήσει την στύση του πριν ή κατά την διάρκεια του σεξ είναι ένας μαλάκας καριολης. Ε;Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 16:12Αυτό είναι μαλακία από μόνο του. Υπάρχει και η άποψη ότι μπορεί να γαμάς κανονικά κι ότι αν της έρθει φλασιά κατά τη διάρκεια να σου πει όχι εσύ πρέπει να τον βγάλεις. Για εξωγήινους μπορεί να είναι σωστό. Για τον φυσιολογικό άνθρωπο όχι.nemo έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 16:06 εκεινο που προσπαθει να σας πει η ναιδα ειναι οτι μπορει να ηθελε πριν αλλα απο την στιγμη που ειπε το στοπ και ο αλλος συνεχισε ειναι βιασμος
Και ναι σε τέτοια θέματα μπορείς να αναφερθείς στο πόσο καριόλες είναι κάποιες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα πράγματα έχουν χειροτερέψει όμως τα τελευταία χρόνια, διότι μια φορά και ένα καιρό, όταν ανακοινωνόταν η σύλληψη κάποιου που διέπραξε ένα ή περισσότερα ειδεχθή εγκλήματα, το αίτημα "να σαπίσει στη φυλακή" εξέφραζε το σύνολο της κοινής γνώμης (η δίκαιη αγανάκτηση του κόσμου). Ανεξαρτήτως από πολιτικές παρατάξεις. Στις μέρες μας ωστόσο, καθόμαστε και εξετάζουμε σε κάθε δολοφονία, αν ο δράστης ήταν ρομά, λάθρο, μπαχαλάκης ή κουφοντίνας και το αν η αυστηρή ποινή είναι ο κατάλληλος τρόπος σωφρονισμού.Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:47Εγώ δεν μίλησα για καμία έγκριση. Κρίνω απόψεις. Λέω ότι δεν είναι όλα ίσωμα.AlienWay έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:37Χίλιες φορές αυτό, παρά να παίρνω την έγκριση του εκάστοτε κόμματος για το πώς θα εκφραστώ για ένα οποιοδήποτε έγκλημα.Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:34
Όχι δεν έχουν την ίδια μούρη γιατί το ένα έγκλημα είναι πολύ χειρότερο από το άλλο. Ακόμα και στο ίδιο έγκλημα διαφέρουν μεταξύ τους αυτοί που το πράττουν. Αυτό που λες είναι μία βαριεστημένη και αυτάρεσκη θέση του κριτή των πάντων από την βολική καρέκλα του.
Δεύτερον, κακώς το εστιάζεις σε κόμματα. ιδεολογίες είναι και πακέτα και τρόποι σκέψης. Στοχεύουν στο να ικανοποιούν θυμικά και εγωισμούς συναρτήσει πάντα του μεγαλύτερου βαθμού βολέματος, υποκρισίας και γλειψίματος. Βόλεμα ως προς την τεμπελιά να σκεφτούμε και τη δυσφορία που μπορεί να προκληθεί από το ταρακούνημα της θέσης όταν διαπιστώνουμε ότι μας αφορά καθώς αναγκαστικά θα πρέπει να μπούμε στη θέση κάποιου εμπλεκόμενου στα γεγονότα (γενικά). Υποκρισία καθώς είμαστε τόσο ακαλλιέργητοι που θεωρούμε ότι αρκεί να φαίνεσαι και όχι να είσαι (καλός και σωστός). Γλείψιμο της εκάστοτε και της κάθε εξουσίας που προωθεί ή επιβάλει συγκεκριμένους τρόπους σκέψης.
Θεωρώ ότι κρύβουμε τις πραγματικές μας πεποιθήσεις που έχουμε επί των εγκλημάτων, στο βωμό του να παραστήσουμε έναν "πολιτικό" ρόλο και να "την πούμε" στους ιδεολογικούς αντιπάλους μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 07 Νοέμ 2021, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
εμ και συ σε τοσες σελιδες να μην το αναφερεις ; και τους αφηνεις επιτηδες να μπουρδουκλώνονται;Naida έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 16:11Ακριβώς. Είναι βιασμός. Εκτός κι αν το να σου πει η άλλη δεν θέλω να συνεχίσουμε δεν σημαίνει τίποτα για σένα.nemo έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 16:06 εκεινο που προσπαθει να σας πει η ναιδα ειναι οτι μπορει να ηθελε πριν αλλα απο την στιγμη που ειπε το στοπ και ο αλλος συνεχισε ειναι βιασμος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 1119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήρωας του λαού
-
- 122 Απαντήσεις