!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σχετικά με την υπόθεση βιασμού στη Λάρισα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σχετικά με την υπόθεση βιασμού στη Λάρισα
Παρατηρώ μια στερεοτυπική διαπραγμάτευση αυτών των ζητημάτων ανάλογα με το αν ο σχολιαστής είναι αριστερός ή δεξιός.
Ο ίδιος που θα σχολιάσει τη δολοφονία του ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη με έναν άλφα τρόπο, θα πάει και θα σχολιάσει αυτόν τον βιασμό που καταγγέλθηκε, με έναν άλλο τρόπο.
Εγώ προτείνω να εκφραζόμαστε ελεύθερα σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν χρειάζεται να παίρνουμε ιδεολογική γραμμή από τα σοβαρότατα πολιτικά κόμματα της χώρας μας.
Ο ίδιος που θα σχολιάσει τη δολοφονία του ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη με έναν άλφα τρόπο, θα πάει και θα σχολιάσει αυτόν τον βιασμό που καταγγέλθηκε, με έναν άλλο τρόπο.
Εγώ προτείνω να εκφραζόμαστε ελεύθερα σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν χρειάζεται να παίρνουμε ιδεολογική γραμμή από τα σοβαρότατα πολιτικά κόμματα της χώρας μας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
stergiosbik
Για κοιταξου στον καθρέφτη και μετά έλα να μας πεις ποιος ξεπλένει ποιον.Naida έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:15Όχι όλοι οι άντρες. Αυτοί που είναι τομάρια, βιαστες, δολοφόνοι είναι αυτό που είναι και έτσι τους κατονομαζω. Εσύ τους ξεπλένεις.stergiosbik έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:10
Ξερω ότι για σένα όλοι οι άντρες είμαστε τομάρια,βιαστές,δολοφόνοι κλπ κλπ.
Δοκίμασε όμως να γνωρίσεις κανέναν.
Θα εκπλαγείς μόλις καταλάβεις τι μαλακίες λες.
Μάλλον άλλος έχει προβληματάκι με το γυναικείο φύλο σε σημείο να ξεπλένει πιθανούς εγκληματίες και όχι εγώ με το αντρικό φύλο.
Η εν λόγω "κυρία" είναι άξια φτυσιματος και χλευασμού.
Παντρεμένη που δεν σεβάστηκε τα παιδια της και τον άντρα της και έτρεχε στα ερημικά παράλια για "ποτάκι" με άλλον άντρα.
Στον δικό σου αξιακο κώδικα δεν ξέρω που την κατατάσσεις αυτην αλλά στον δικό μου κατατασσεται στις πουτανες.
Αν ο άλλος οντως την βίασε να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.
Όμως δεν θα κρίνω εγώ κι εσύ αν τελικά βιάστηκε ή όχι.
Εγώ εστίασα εδώ:
Τα υπόλοιπα μου θυμίζουν ρόλο.Συνέχισε λέγοντας πως ανάλογα με το πλαίσιο, οικογενειακό, επαγγελματικό κ.λπ. όλοι μας παίζουμε ρόλους. Το ρόλο του Διευθυντή, το ρόλο της υπαλλήλου, το ρόλο του συζύγου, το ρόλο του φίλου, ανάλογα με το ποιον συναλλασσόμαστε. Και ανάλογα και με την ώρα. Σχολίασε μάλιστα πως η ενασχόλησή του με την υποκριτική τέχνη τον βοήθησε να ανταποκριθεί στους εκάστοτε ρόλους. Οι μόνες στιγμές στις οποίες ο ίδιος είναι ο αληθινός του εαυτός είναι οι στιγμές σαν αυτές που προηγήθηκαν, σαν τις στιγμές που ήμαστε μαζί. «Μόνο σε τέτοιες στιγμές είμαι εγώ..» είπε χαρακτηριστικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
AlienWay έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:19 Παρατηρώ μια στερεοτυπική διαπραγμάτευση αυτών των ζητημάτων ανάλογα με το αν ο σχολιαστής είναι αριστερός ή δεξιός.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: Αν είναι βιασμός ή όχι ας το διερευνήσει ή αστυνομία και ή δικαιοσύνη
Αν δεν είναι ...ας τα βρουν μόνοι τους Γυναίκα Σύζυγος Γκομενος ...
Δεν κατάλαβες. οι απόψεις που έχεις για καθημερινά θέματα είναι που σε οδηγούν και σε έναν πολιτκό και ιδεολογικό χώρο.AlienWay έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:19 Παρατηρώ μια στερεοτυπική διαπραγμάτευση αυτών των ζητημάτων ανάλογα με το αν ο σχολιαστής είναι αριστερός ή δεξιός.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν λέω για εσάς ΑΙΝΕΙΑΝ, αλλά για τους ΑΙΝΕΙΑΝ που σχολιάζουν την είδηση λέω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:25AlienWay έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:19 Παρατηρώ μια στερεοτυπική διαπραγμάτευση αυτών των ζητημάτων ανάλογα με το αν ο σχολιαστής είναι αριστερός ή δεξιός.
Εγώ προτείνω να εκφραζόμαστε ελεύθερα σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν χρειάζεται να παίρνουμε ιδεολογική γραμμή από τα σοβαρότατα πολιτικά κόμματα της χώρας μας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: Αν είναι βιασμός ή όχι ας το διερευνήσει ή αστυνομία και ή δικαιοσύνη
Αν δεν είναι ...ας τα βρουν μόνοι τους Γυναίκα Σύζυγος Γκομενος ...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Για να μη μπλέκουμε τα πράγματα, στη δολοφονία του υπαλλήλου -και όχι ιδιοκτήτη- δεν υπήρχε ούτε ψήγμα συναινετικού στοιχείου.AlienWay έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:19 Παρατηρώ μια στερεοτυπική διαπραγμάτευση αυτών των ζητημάτων ανάλογα με το αν ο σχολιαστής είναι αριστερός ή δεξιός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, αλλά υπερέχει η ιδιότητα του ανθρώπου. Οταν κάποιος είναι καφρικός εγκληματίας και επικίνδυνος, καλό είναι να εκφραζόμαστε και να προβληματιζόμαστε ελεύθερα για την πάρτη του. Οχι να εξετάζουμε τη φυλή, το φύλο και το πολιτικό του φρόνημα. Για εμένα, οι δολοφόνοι και οι βιαστές, έχουν όλοι την ίδια μούρη.Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:26Δεν κατάλαβες. οι απόψεις που έχεις για καθημερινά θέματα είναι που σε οδηγούν και σε έναν πολιτκό και ιδεολογικό χώρο.AlienWay έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:19 Παρατηρώ μια στερεοτυπική διαπραγμάτευση αυτών των ζητημάτων ανάλογα με το αν ο σχολιαστής είναι αριστερός ή δεξιός.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Όχι δεν έχουν την ίδια μούρη γιατί το ένα έγκλημα είναι πολύ χειρότερο από το άλλο. Ακόμα και στο ίδιο έγκλημα διαφέρουν μεταξύ τους αυτοί που το πράττουν. Αυτό που λες είναι μία βαριεστημένη και αυτάρεσκη θέση του κριτή των πάντων από την βολική καρέκλα του.AlienWay έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:30Ναι, αλλά υπερέχει η ιδιότητα του ανθρώπου. Οταν κάποιος είναι καφρικός εγκληματίας και επικίνδυνος, καλό είναι να εκφραζόμαστε και να προβληματιζόμαστε ελεύθερα για την πάρτη του. Οχι να εξετάζουμε τη φυλή, το φύλο και το πολιτικό του φρόνημα. Για εμένα, οι δολοφόνοι και οι βιαστές, έχουν όλοι την ίδια μούρη.Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:26Δεν κατάλαβες. οι απόψεις που έχεις για καθημερινά θέματα είναι που σε οδηγούν και σε έναν πολιτκό και ιδεολογικό χώρο.AlienWay έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:19 Παρατηρώ μια στερεοτυπική διαπραγμάτευση αυτών των ζητημάτων ανάλογα με το αν ο σχολιαστής είναι αριστερός ή δεξιός.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Είναι αξία φτυσιματος και πουτανα επειδή βγήκε για ποτό με τους συναδέλφους της;stergiosbik έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:23Για κοιταξου στον καθρέφτη και μετά έλα να μας πεις ποιος ξεπλένει ποιον.Naida έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:15Όχι όλοι οι άντρες. Αυτοί που είναι τομάρια, βιαστες, δολοφόνοι είναι αυτό που είναι και έτσι τους κατονομαζω. Εσύ τους ξεπλένεις.stergiosbik έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:10
Ξερω ότι για σένα όλοι οι άντρες είμαστε τομάρια,βιαστές,δολοφόνοι κλπ κλπ.
Δοκίμασε όμως να γνωρίσεις κανέναν.
Θα εκπλαγείς μόλις καταλάβεις τι μαλακίες λες.
Μάλλον άλλος έχει προβληματάκι με το γυναικείο φύλο σε σημείο να ξεπλένει πιθανούς εγκληματίες και όχι εγώ με το αντρικό φύλο.
Παντρεμένη που δεν σεβάστηκε τα παιδια της και τον άντρα της και έτρεχε στα ερημικά παράλια για "ποτάκι" με άλλον άντρα.
Στον δικό σου αξιακο κώδικα δεν ξέρω που την κατατάσσεις αυτην αλλά στον δικό μου κατατασσεται στις πουτανες.
Όμως δεν θα κρίνω εγώ κι εσύ αν τελικά βιάστηκε ή όχι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χίλιες φορές αυτό, παρά να παίρνω την έγκριση του εκάστοτε κόμματος για το πώς θα εκφραστώ για ένα οποιοδήποτε έγκλημα.Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:34Όχι δεν έχουν την ίδια μούρη γιατί το ένα έγκλημα είναι πολύ χειρότερο από το άλλο. Ακόμα και στο ίδιο έγκλημα διαφέρουν μεταξύ τους αυτοί που το πράττουν. Αυτό που λες είναι μία βαριεστημένη και αυτάρεσκη θέση του κριτή των πάντων από την βολική καρέκλα του.AlienWay έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:30Ναι, αλλά υπερέχει η ιδιότητα του ανθρώπου. Οταν κάποιος είναι καφρικός εγκληματίας και επικίνδυνος, καλό είναι να εκφραζόμαστε και να προβληματιζόμαστε ελεύθερα για την πάρτη του. Οχι να εξετάζουμε τη φυλή, το φύλο και το πολιτικό του φρόνημα. Για εμένα, οι δολοφόνοι και οι βιαστές, έχουν όλοι την ίδια μούρη.Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:26
Δεν κατάλαβες. οι απόψεις που έχεις για καθημερινά θέματα είναι που σε οδηγούν και σε έναν πολιτκό και ιδεολογικό χώρο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ποσοι ηταν;Naida έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:35Είναι αξία φτυσιματος και πουτανα επειδή βγήκε για ποτό με τους συναδέλφους της;stergiosbik έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:23Για κοιταξου στον καθρέφτη και μετά έλα να μας πεις ποιος ξεπλένει ποιον.Naida έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:15
Όχι όλοι οι άντρες. Αυτοί που είναι τομάρια, βιαστες, δολοφόνοι είναι αυτό που είναι και έτσι τους κατονομαζω. Εσύ τους ξεπλένεις.
Όμως δεν θα κρίνω εγώ κι εσύ αν τελικά βιάστηκε ή όχι.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άλλες δύο γυναίκες γράφει η εφημερίδα.GoBack έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:38Ποσοι ηταν;Naida έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:35Είναι αξία φτυσιματος και πουτανα επειδή βγήκε για ποτό με τους συναδέλφους της;stergiosbik έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:23
Για κοιταξου στον καθρέφτη και μετά έλα να μας πεις ποιος ξεπλένει ποιον.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μονο η εξεταση στο μηχανημα με την προτεραιοτητα θα αποκαλυψει την αληθειαGoBack έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:38Ποσοι ηταν;Naida έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:35Είναι αξία φτυσιματος και πουτανα επειδή βγήκε για ποτό με τους συναδέλφους της;stergiosbik έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 15:23
Για κοιταξου στον καθρέφτη και μετά έλα να μας πεις ποιος ξεπλένει ποιον.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και αυτες τι εκαναν γιατι δεν τον σταματησαν;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 1119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήρωας του λαού
-
- 122 Απαντήσεις